Потребителски профил

нямам нерви

Регистриран: 25.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
11
7
4

Рейтинг: 37

Място в класацията: 471

Коментари на нямам нерви

NASA вещае апокалипсис, изчезват цели градове и държави (карти)

17:58:38 / 22.07.2019
1
1
"През 2015 г. НАСА съобщи" , а вие ни предадохте съобщението 4 години по-късно, голяма новина .

Нова брутална гледка от „интеграцията“ на градския транспорт във Варна (снимка)

12:42:09 / 12.04.2019
7
1
Кондукторите масово саботират въпросната билетна система, като се държат неуважително и арогантно с пътници, които се опитват да си закупят билет от устройство, монтирано в автобуса и поради техническа причина не получат билет. Имам чувството, че фирмата, която ги е монтирала и отговаря за поддържането е влязла с взлом в тези транспортни средства и ги е сложила без разрешение на ръководството на Градски транспорт.

Шефът на “Градски Транспорт”: Автобусите ни не могат да летят (Видео)

17:20:15 / 25.02.2019
3
1
, а и здравословното ми състояние. Много благодаря на Г-н Златев, че мисли за моята фигура и здравословно състояние. От както промениха маршрута на тролеите и не обслужват спирка Нептун в посока центъра вървя от Лятно кино Тракия или Централна поща до Общината всеки ден. Чувствам се много по-добре, няма значение, че трябва да тръгвам половин час по-рано от вкъщи, за да не закъснявам за работа.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X