Потребителски профил

Mery

Регистриран: 15.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
46
42
4

Рейтинг: 152

Място в класацията: 434

Коментари на Mery

Общините строят апартаменти за бедните

13:08:11 / 23.10.2020
3
0
Браво, нека продължаваме да строим жилища за малцинствата, все пак нали се водят именно те най-уязвимата група. Чудя се кога ли държавата ще направи нещо и за тези, които реално и носят някакви дивиденти, като например работещите, учащите?!?

Борисов вози кмета на Варна Портних из града на живо

15:07:25 / 12.06.2020
2
0
Защо нашият обичан кмет не разходи премиера из другите квартали на Варна, за да се изтъкне с малките улички там, пък и не само с малките? Може би от НСО са преценили че джипът му няма да издържи на дупките и неравностите. От целото предаване "на живо"  си пролича как нашият кмет се страхува да погледне премиера в очите и как говори само за пътища и колко са важни те. Нещо за безработицата например, не. Защо не го прекара през Владислав за да може да се наслади на затворените магазини? Детските градини стигат, да бе да ... и тази година има деца които чакат за второ класиране и то за детска градина по район. Най-много ми хареса финалът как премиерът отсвири нашият кмет, просто го заряза като .... Това трябва много да говори на хората какъв управляващ си имаме, зарязва хора от своите, а какво остава за простолюдието. И за финал дано премиерът да спре да се държи сякаш е мутра от близкото минало и да спре да се обкръжава с послушковци и с хора които не смеят да си изкажат мнението. Малко критика и различен поглед ще му бъдат от голяма полза, че за следващите избори може и да не успее с купуването на гласове.

Борисов: След 10-15 години сигурно няма да се занимавам с политика

13:02:04 / 06.02.2020
4
0
То след 10-15 години държава няма да има ... вие лично ще се погрижите за това и млади няма да има ... и пак вие ще се погрижите за това .... и чак когато успеете да ни унищожите като народ чак тогава ще се оттеглите. А за снега всички се радват и земеделци и деца и обикновените хора.

С нов национален план: Държавата намира работа на близо 13 хил. безработни

16:41:07 / 05.02.2020
2
0
Големи смешки се разправят .... в Бюрата по твуда (особено във Варна) ако ти не се заинтересуваш те нищо не ти предлагат, пък и такива програми за повишаване на компетенциите предлагат направо нямам думи - сервитьори, озеленители и такива от сорта. Значи човек с висше образование дали би си повишил компетентностите по този начин ?!?

Георги Марков към президента: Може да вкараме процедура за импийчмънт

12:51:45 / 05.02.2020
2
2
Не ви отива на годините .... БЕДНОСТ наистина има ... много бързо забравяте как с 300 лв. можехте да си позволите да изплащате заем за апартамент, да си покривате режийните и да спестявате за почивак. Я да видим сега колко ще трябва да ти е заплатата за да постигнеш това (е да депутатската стига). А освен СРС-тата за президента, които изтекоха в медиите други уличаващи доказателства имате ли ... тези СРС-та издишат и никой юрист не би се занимавал с това ... освен главния прокурор. Защо само това коментирате а не се вълнувате от лицето на което ще забранят да посещава САШ?

Хърватски вестник: Курц дойде до Загреб с билет - икономична класа, а Борисов - с Airbus за 150 пасажери

11:03:32 / 22.11.2019
4
0
Пародия ... дайте да се покажем колко сме "велики" и "големи" пред другите, а в задния ни двор бурени и мизерия Намусен

Борисов за болничния: Няма такова предложение, няма и да има

13:13:33 / 19.11.2019
7
0
Ти един път ще си отстояваш ли мнението до край. Пускаш слуха, чакаш общественото мнение и после се дистанцираш. Е до кога така ... да не ни мислиш за тъпи и слабоумни, не забравяме толкова лесно. Стига си си търсил бушончета от кабинета с които после си измиваш ръцете. Всички знаем че решението за всяко важно нещо минава през теб.Омръзнаха ни тези игрички.

Даниела Дариткова: Хората да се замислят дали може да изчакат и да се лекуват преди да си вземат болнични

11:51:58 / 15.11.2019
3
1
Нямат акъл тези хора, нека те опитат първо да се лекуват без да вземат болнични с 38 градуса температура и когато всичко те боли, нека те ходят на работа в такова положение. Доста гняв ще отнесе ГЕРБ, въпреки че сега се опитва да се дистанцира от предложението.

От Discovery Channel знаели за забраните в парк „Рила”

10:39:57 / 22.02.2019
5
0
Интересно ми е защо чак сега се сетиха да глобяват. Все пак нарушението е извършено преди 2 години ... какво ли са правили институциите през това време .... на кого ли сега му е нужен този скандал с Discovery Channel?

Земята се е раззеленила за 20 г., но на какво се дължи това?

10:49:26 / 21.02.2019
2
0
Китай сади дървета, в България садим блокове

ВМРО предлага да се въведат помощи за новородени! Парите са според образователния ценз на родителите

11:23:23 / 15.02.2019
4
1
Нищо лошо няма, но не видях графа "с основни образование", нито пък "без образование". Също така не е ясно, ако една жена има 2 и повече деца от различни бащи, как ще се определят в този случай помощите? Има доста неща, за които ВМРО трябва да помислят, преди да го предложат за разглеждане.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X