Потребителски профил

Бай Ставри

Регистриран: 26.02.2013
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 892

Коментари на Бай Ставри

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ДОСТИГНАХА ДО КАТЕДРАЛАТА, БЛОКИРАХА ДВИЖЕНИЕТО И СЕ ВРЪЩАТ КЪМ ОБЩИНАТА

20:16:27 / 27.02.2013
0
0
Киро е долна мазна пионка на ГЕРБ докато беше печеливш и лапаха заедно бяха и с него.... сега като дойде и неговия ред и ГЕРБ като всяка най-ибикновенна мишка се отказват от падналите и "ни лук яли,ни лук мирисали" . И всички вие бъдещи герберчета си направете СМЕТКА,че партията е с вас докато има излиза СМЕТКАТА,като започне да не им излиза СМЕТКАТА се дистанцират от губещия. Както стана впрочем и с другите им мазмантии Портних и Димитров скоро и те ще се радват на дълбока забрава ;)

УИКИПЕДИЯ ИЗРИГНА С ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ СРЕЩУ КИРИЛ ЙОРДАНОВ

13:41:28 / 26.02.2013
0
0
Ах завалииката даже пари и за някой малко по-официално облекло няма както се вижда от кадрите поне да уважи всички хора които са отишли да му слушат глупостите ... но часовника е хубавичък. Що не се наредите и за социални помощи г-н Кмете ? Цяла българия вече знае за къщи , вили , сделки .... и т.н.Нека по отговорните журналити да извадят фактите ОТНОВО да се припомни на народа, че да не вземе да ме сполети и мен съдбата на Бареков.Това ме подсеща и за една агенциика ли беше нещо си там "Кушлев" ли как му викаха-много здраво бачкали хората. що не вземат да му приберат някоя моторетка или нещо друго което им "хареса" все е крачка напред към справедливостта .
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X