Потребителски профил

emilius4444

Регистриран: 23.03.2020
https://www.facebook.com/havlii.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2
-2
4

Рейтинг: 8

Място в класацията: 880

Коментари на emilius4444

Борисов свика извънредно МС. Окончателно са приети няколко забрани

20:07:49 / 23.03.2020
2
2
В поредната пресконференция, тип one man show, ни бе обяснено как по време на Виденовата зима този човек работил в строителството за 40 лв. надник, за да купи Хумана за дъщеричката си на черно!!!!??? Справка показва, че дъщеричката му по това време (1996 г.) е на 13 г. (родена през 1983 г.). Сега изникват няколко въпроса: 1. До колко годинки е пила Хумана? 2. Само една дъщеричка ли е имал по онова време? И ако е само една, защо РАЗПРОСТРАНЯВА ФАЛШИВИ НОВИНИ в ефир с цел заблуда и това наказуемо ли е по новия закон? 3. По времето на Виденов парите бяха с много нули, как така е работил за 40 лв. на ден? 4. Свикнал ли е да работи на “черно” и на “черно” ли продължава да купува Хумана и в Барселона? Все интересни въпроси! Разбирам, че има театрални заложби и го удари на чувства, но не всички сме мисирки и математиката е царица!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X