Потребителски профил

AlexBoss

Регистриран: 22.02.2019
Тежка катастрофа, кола по таван на бул. Людмила Живкова до бензиностанция OMV
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
26
24
2

Рейтинг: 69

Място в класацията: 531

Коментари на AlexBoss

Силистренски "Мерцедес" обикаля в Морската градина във Варна сред майки с колички

16:55:22 / 20.09.2021
10
2
Мерцедесът е  със силистернски номера за щото е собственост на бирма БГ Агро" АД гр. Силистра, която е собстеност на на ТИМ !!! Имат луксозен имот в близост до Делфинариума. За съжаление това не е единичен случай, трябва Морската градина да стане изцяло пешеходна зона, включително Алея първа.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X