Потребителски профил

ilen

Регистриран: 12.11.2014
Ilen https://www.facebook.com/Ilen73
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
2
2

Рейтинг: 12

Място в класацията: 832

Коментари на ilen

Катастрофа с три коли запуши Аспарухов мост (снимки)

20:33:28 / 12.11.2014
2
1
Уважаеми Марто! Явно не четете по горните коментари ?! Значение на думата цинизъм 1. Нагло поведение или отношение, изразяващо пренебрежение към моралните норми. 2. Обикн. мн. Груби, безсрамни думи.- Говоря цинизми!? Не мисля ,че съм по цинична от изказите за диваци и маймуни слезли от клона. А що се отнася за моето положение то не се грижете за него! Ако недай Боже Вашето дете се окаже в кола с газова уредба,аварирала с пуснати аварийни светлени и на ръчна спирачка ,която е ударена със такава сила, че е изместена напред 3 метра и забита в мантинелата на дали ще се държите на положение .

Катастрофа с три коли запуши Аспарухов мост (снимки)

19:13:48 / 12.11.2014
2
1
Защо изобщо поствате коментари когато не сте си научили домашното , коментирате и убиждате без да знаете за какво иде реч маймуни са тези ,които избиват комплексите си пишейки наизуст 1 во уважаеми Голфа е Варненска регистрация на момче живеещо във Варна , което за разлика от много ,, Варненци,, като Вас не си ходи събота и неделя на село 2. ро Мерцедес със Сливенска регистрация го помита със над 100 км в час и удря 3 та кола .Така,че преди да седнете да изтъквате невежеството си .което не Ви прави чест се по информирайте кой и какво и се молете да не се случи с Вас. Вместо да се Благодарим ,че няма жертви почваме да се бием в гърдите .че сме Варненци и си показваме селенията с подобни коментари.Аз съм майката на момичето което е било в въпросният голф и можеше сега да съм почернена заради пиклю който си мисли ,че като е в мерцедес и светът е негов !!!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X