Потребителски профил

heavybj

Регистриран: 16.01.2017
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
32
29
3

Рейтинг: 39

Място в класацията: 608

Коментари на heavybj

Франс прес гръмна с новина за новия български президент и... Тръмп

15:05:08 / 19.01.2017
30
3
Крим никога не е бил украинска територия. След разпадането на СССР се опитаха да го им го зачислят, но сметките излязоха криви и Крим беше обявен за автономна република на територията на Украйна. Преди САЩ и Европа да коментират е редно да попрочетат малко история. По тази тяхна логика ние борейки се за свободата си в далечните години на 19в сме нарушили правото на цялост на Османската империя.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X