Потребителски профил

KOPOHA

Регистриран: 08.01.2014
Агенция недвижими имоти www.korona.link
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
20
20
0

Рейтинг: 30

Място в класацията: 656

Коментари на KOPOHA

Причината, поради която никой не влиза във водата на този райски плаж е плашеща

20:35:50 / 03.07.2015
19
0
Информацията е леко изопачена. Плажовете на Ресифе са пълни с плажуващи /къпещи се/. Акули има, но са изградени "рифове" и няма проблеми за плуване до 100-тина метра навътре. Пиша след прекарани 30 дни там. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X