Потребителски профил

astralmobile

Регистриран: 07.06.2018
Време е да смените стария и амортизиран мобилен телефон, да закупите таблет или пък да оборудвате любимото си устройство със стилен предпазен калъф? Не планирайте дълги обиколки в специализираните центрове и физически магазини, защото Астрал Мобил вече има и своя електронна версия. От тук, изцяло онлайн можете да се сдобиете с чисто нов смартфон или с телефон втора ръка в отлично състояние. Всички нужни за безпроблемна комуникация консумативи и аксесоари, са също на ваше разположение, при това с безупречно качество и на възможно най-ниска цена. https://astralmobile.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X