Потребителски профил

Niki_Varna

Регистриран: 05.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
12
12
0

Рейтинг: 17

Място в класацията: 675

Коментари на Niki_Varna

Напрежението на път да ескалира! Контрапротест срещу колите на крайбрежната алея във Варна, искат и референдум

11:21:25 / 05.06.2015
12
0
Dimo на практика инфраструктурата на крайбрежна алея не е пригодена нито за коли и нито за пешеходци, тъй като няма изградени тротоари, пешеходни зони и паркинги. В такъв случай се прилага правилото за удовлетворяване на болшинството а това са майките с колички, спортуващи, велосипедисти. А място за паркиране има предостатъчно точно в началото от подхода на почивка зад оградите на Холдинг Варна. Просто не го дават. Затова е и цялото напражение. И пешеходците са прави и заведенията са прави. А това че пред Час Пик всеки селянин с мерцедес трябва да спре непременно там, еми да си направят на друго място "Кой е по по най".
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X