Потребителски профил

edna.varnenka

Регистриран: 20.04.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 892

Коментари на edna.varnenka

А уж обичаме природата! Кадри от новото сметище край Варна

11:41:40 / 21.04.2016
0
0
Безобразие е да призоваваме народа да не си хвърля боклуците по улиците,а да гледаме как фирмите унищожават горите и отгоре на всичко в съпричастност с общината. А си представям колко други невидими такива места могат да съществуват. Аз съм потресена от безотговорността. Как ние обикновените граждани да се справим със замърсяването след като "държавата" и така наречените управници не предприемат нужните мерки. И 200 години няма да ни са достатъчни да оправим положението.. Едни правят ..но уви разрушителите са повече!!! 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X