Потребителски профил

някой друг

Регистриран: 02.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
8
1
7

Рейтинг: 11

Място в класацията: 756

Коментари на някой друг

Тежка катастрофа във Варна тази вечер (Видео)

16:26:14 / 02.08.2019
8
7
Тоя "n eXu s" като му погледнеш профила ... във всеки 5-ти коментар сравнява двете посоки: "Север" и "Юг". Все говори как храната не била добра на север, а на Юг всичко било прясно. Там бачкали и плащали а на Север хората са само по купоните. Абее... по- добре цял ден по купоните от колкото да ти плащат да спамиш с олигофренските си и екстремни мнения по цял ден. Жив и здрав да е и да стигне още по- на Юг.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X