Потребителски профил

Doctor_BG

Регистриран: 14.12.2014
Професионално лечение на коремна болка, диария, запек.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
5
4
1

Рейтинг: 14

Място в класацията: 800

Коментари на Doctor_BG

1000 пъти по-добро от антибиотиците! Пресечете грипа с този горещ сок

17:21:10 / 14.12.2014
2
0
Категорично е доказано чрез рандомизирани клинични проучвания, че приемът на витамин С не предотвратява и не скъсява оплакванията при грип. За съжаление твърде много анекдотични рецепти циркулират за лечение на какви ли не заболявания. Жалко.

Ограничаването на солта намалява главоболието с 1/3

17:18:29 / 14.12.2014
3
1
Ограничаването на солта намалява кръвното налягане, а то е водеща причина за главоболие при възрастни хора. Солта "задържа водата" в организма и води до хипертония.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X