Потребителски профил

Пешо от Виница

Регистриран: 14.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
41371
28466
12905

Рейтинг: 86761

Място в класацията: 5

Коментари на Пешо от Виница

Руски астролог: Преврат няма да има, но Путин ще умре през 2023 година

16:13:37 / 22.05.2022
5
2
Докато има глупаци, ще има и подобни светила.За пари иде реч...за пари!

Виктор за избраната Виктория: Ти си жената на моя живот и бъдеща майка на децата ми

23:41:15 / 20.05.2022
5
2
Като няма хляб,поне зрелища има.За пасти-още не знам......Направо не мога да заспя от вълнение  за "Ергенът". Ужас! Ще се гръмна ,барабар с всички съседки от маалата!

Райчев: Путин причинява на Русия най-голямата беда в последните 200 години

23:38:50 / 20.05.2022
2
2
Социологът ,който се шири в къща за 1 милион долара.Който има хотел на черноморието и голф игрище пак там. Социологът ,който не отказва поръчки за пари . Социологът ,който заряза жена си и 4-те си деца ,за да живее с любовницата си. И този  ще ни учи как да мислим? 

Министър Заков: Очакваме първите изтребители от САЩ през първото тримесечие на 2025 година

17:56:16 / 20.05.2022
1
0
Когато сложиш пари в банка като депозит,то получаваш дивиденти под формата на лихва,за това ,че банката оперира с твоите пари. А САЩ? Дали плащат лихви? Едва ли! Извод: Значи сме малоумни да подпомагаме икономиката на бедните американци. 

Политолог: Въпросът със Северна Македония е този, който може да свали кабинета

17:52:51 / 20.05.2022
1
0
Каква е нашата история и какво ние не искаме да забравим от миналото си е последното нещо, което вълнува нашите ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ МЕНТОРИ, а и голяма част от т.нар. български управленски елит.  Македония отдавна е престанала да бъде каквото и да било за средното българско ухо, така да речем. Второ, тук има много ясна военна логика и тя се изразява в следното:  Македония вече е част от НАТО, важна е територията. Както и България – тя не е важна като страна, като икономически, географски, политически или пък някакъв друг потенциал. Нещастието на Македония е в следното - Тя се намира там, където е, по долината на Вардар. Това означава директна връзка между Солунското пристанище и долината на Морава и оттам – към средна Европа. В това число и Сърбия – последния неясен субект на Балканите, заиграващ и с Русия, и със Запада. Следователно вървим към Сърбия с последващо нейно притискане и затова е важна Македония . Всички наши политици, независимо от действията си, говорят за националния интерес. Но явно го разбират по различен начин. И то – РАЗЛИЧНО ОТ ИНТЕРЕСА НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ.

Драгомир Заков: Няма пряка военна заплаха за сигурността на България

17:48:40 / 20.05.2022
1
0
  Когато едно нещо не съществува, някои хора си мислят, че с говорене могат да създадат реалност. Като го няма едно нещо и повторят заклинанието сто пъти, смятат, че то ще се появи.Тъй като ние нямаме вече национален суверенитет, имаме ниско ниво на самостоятелно поведение,  това обстоятелство го заместваме с активно производство на думи. Белким с активното производство на думи заместим липсата на каквото и да било национално действие. Нямаш национален интерес, тъй като нямаш геополитическа субектност. Законите на геополитическата физика не могат да бъдат заместени с празнословие.А иначе си правим вятър на устата. Кво друго да каже Заков?

Керемедчиев: Показахме мускули и смелост, като не платихме газа в рубли на Русия

17:45:25 / 20.05.2022
3
0
Най-бедната държава, каквато сме ние, най-ревностно се отказва от руските доставки. Кирил Петков се хвали, че сме били най-зависими от Русия, сега сме най-независими. Което е смешно, понеже вече над 20 фирми от самия Европейски съюз приеха условията за плащане в рубли, а ние нямаме газ, цените ще хвръкнат непосилно за хората, но сме герои. Какво е това? Малоумие или послушно раболепие?

Социалният министър: С такива мерки не се бори инфлацията, те са само социални

19:26:43 / 18.05.2022
4
1
И какво накрая излезе? В началото уж 21.6 за всеки пенсионер , а се оказа като свинското със зеле. За един месото , а за друг останало само зелето. Та и тук така. А накрая излезе истината. 10%  и то около.....+60 лева добавката,която влиза в пенсията. Този министър се оказа по-майстор в лъжата и от Лъжлив Съби -герой на Чудомир!Ухилен

Любомир Каримански: При всяко зареждане на частна кола с гориво, ще има отстъпка

08:13:57 / 18.05.2022
3
2
Карамански-заплата -10.700, пенсионер-средно около 500.направете си сами разликата.Сития на гладния не вярва, а и винаги е вторачен в канчето на трогателно "богатия" с 500 лева пенсия.

Сачева, ГЕРБ: Предсрочни избори ще има до края на тази година

08:11:21 / 18.05.2022
2
2
Ех,как прозира желанието ви да се върнете на трапезата за опоскване на останалите трошици! И как сте все против увеличаването на пенсиите? Та по ваше време имаше две нулеви години,но това не ви попречи да си вдигате депутатските заплати...Каква наглост и циничност проявявате , а народа е длъжен отново да ви повярва.

Президентът на Чехия прати стотина в Украйна, за да помагат на армията

21:51:17 / 11.05.2022
5
0
Горанчо,нежна душичке. Кажи ,мами ,къде си служил и въобще дали си ходил  войник, че да говориш по военни въпроси? Чакам бързичък отговор ,иначе те задрасквам от листата на мъжете. Поделение,номер,име на командира и званието . А сега по темата- за оловни ковчези да си чувал? 

Министър Гьоков: На 1 юли и 1 октомври ще има актуализация на пенсиите

18:02:40 / 11.05.2022
3
3
Колко удобно ,желаното се представя за действително направено.Такива са неговите желания,но не и случилото се! А и се пропуска втората част от неговото изказване: "Министерството на финансите не е съгласно"! А това е ,което е решаващия фактор в приказките-музика за ушите на пенсионерите.

Представят бившия служебен министър на отбраната в НС като пълномощен посланик в САЩ

07:09:09 / 11.05.2022
2
3
И като зная кой му беше началник на канцеларията...? Доносник още от военното училище. Илия Налбантов. Така се расте в кариерата,но...как ли е гледал и продължава да гледа в очите близките си. Налбантов и затова вече не идва на срещите на съвипусниците ни.....Най-малкото е да го наплюем. Та да се върна на темата. Доносник при агент отива. Двамцата да се подкрепят....

Венеция Ангова, ПП: Отстъпки за бензин за всеки човек и инфлационни добавки от 60 лева се обсъждат в коалицията

10:02:47 / 10.05.2022
3
2
Шумчат.....просто шумчат катадневно и пенсионерите се надат! Накрая остава само надането за по-добри дни,които отлитат безвъзвратно ,както думите от устата на поредните лъжльовци!

"Поход срещу руския фашизъм" в София с призив да изберем цивилизацията

21:33:14 / 09.05.2022
7
2
Внуците на тези ,които бяха на страната на фашизма ,сега громят паметниците на загиналите против хитлерофашизма.Много е лесно да отмъщаваш на паметниците.Те не могат да се защитят от варварството на наследниците на фашистите. Много е лесно......,но говори за злобата в кръвта на тези наследници!

НСИ отчита нарастване на песимизма в българите относно икономическата ситуация

14:31:55 / 09.05.2022
2
0
"Слава на...", ама в джобчето дрънкат само семки и бонбонки! 

Премиерът на Канада: Путин е отговорен за чудовищни военни престъпления

08:50:35 / 09.05.2022
3
0
"Пра" и "Чичкото"! Правеилна  и обективна позиция! Поздравления  за конкретния случай! Украйна  след 2014година беше натъпкана с оръжия,наемници и ръководящи кадри от Запада с една единствена цел: Подготовка за устройванане на Армагедон за решителната битка за унищожаването на Русия. А пушечното месо е  -самите украинци. Украйна като територия-полигон за война.Кой ти мисли за народа?! А политолозите имаха достатъчно време да надъхат с лъжата за бореца за независимост Бандера новите поколения.А той си беше чист фашист. Съзнанието на младите е модифицирано  в преследване на основната цел-омраза към всичко руско  и издигането на националфашизма на ново ниво. Защо не питат поляците за геноцида ,който е извършвал Бандера/ над 50 000 на един път/ ? Питайте и ще ви се каже. Но само ако има кой да запита,нали?По същество-сегашното е чиста трета световна война! И да не се самозалъгваме ,че ще останем настрана.

Отбелязваме Деня на Европа

08:37:02 / 09.05.2022
4
0
Що е това "историк"? Това е човек ,който се рови в архивите на случилото се във времето. Що е това "политолог"? Това е човек ,който изменя случилото се във времето,според нуждите и целите на съвременните господари на света. Къде е истината в историята? Това, което е неудобно -не се показва,та дори и да има разрешение за търсене в откритите архиви. Има архиви ,които не се отварят и досега. Какво знаем тогава? Знаем,това ,което са разрешили да знаем и новите политолози са го префармотирали в нечия угода! Русия има право да казва ,че основния товар във втората световна са изнесли  те, а Запада натъртва ,че едва ли само те са воювали-и така ,с такова съзнание са расли и продължават да растат новите поколения.Сякаш и едните и другите са живели на различни планети. Честит празник на освобождението ни от фашизма!

Премиерът на Канада: Путин е отговорен за чудовищни военни престъпления

23:47:20 / 08.05.2022
2
2
Преди мен,"подобните"умни ти отговориха!  Защо да те коментирам,когато те вече са я свършили тази работа?! Ухилен

Тошко Йорданов за военната помощ: Държавата би могла да дари оръжия, ако иска

21:33:12 / 08.05.2022
3
1
Бобчо! Ходил съм толкова пъти в Русия,колкото пъти ти не си.........Айде ,този път да бъда малко по-мек в коментара си за теб. Ти не използваше обиди ,така че и аз ще се въздържа да бъда по-пиперлив в изказа си. Не е в това работата. Аз не викам "Слава и да живей",но именно защото разбирам професионално войната, съм против нея!  Виждам,чета ,преценявам и мога да правя изводи. А и не обичам да ме правят на дебил,нашите "уважаеми правдиви" медии. Все още мога да мисля самостоятелно! 

Нинова за Радев: Един месец съм обикаляла по села и паланки с него, не можеше да говори политически

21:26:27 / 08.05.2022
0
6
Еда малка подробност,но която е изключително важна! Купувача купува и в товарителницата пише крайния купувач, който няма право да продава оръжието на трета страна. Нинова това скри. Защо? Защото знае прекрасно ,но се надява ,че ние сме дебили...

Асен Василев: "Газпром" е нелоялен партньор, България вече не разчита на него

20:29:01 / 08.05.2022
6
5
И аз мога да взема газ  и нефт от Тумбукту,но ще ви струва с 50% повече. Важното е да викаме "Слава!" Когато цените хвръкнат още по-високо нагоре ,когато народа ви подгони със сопи,то тогава ще прозрете истината! Преди Германия да се откаже от руския газ и нефт,то нашите кученца първи залаяха,но не в това е проблема! Управляващите са богати  и ще си отидат обратно откъдето са дошли.Но ние ще останем и ще плащаме сметката! В това е истинският проблем!

Тошко Йорданов за военната помощ: Държавата би могла да дари оръжия, ако иска

19:17:36 / 08.05.2022
2
2
Най-ги мразя военнолюбците! Що така ,бре селскио? Що не грабнеш пушката и като гном да търчиш по бойните полета на Украйна? Или ти е по-лесно да викаш"Слава на Украйна",но от дивана . Мъжленце с военнолюбива нагласа...Смешник!  Ето ви част от един мой анализ ,предназначен за умни хора.Не сте длъжни да сте съгласни!!!!" Quo vadis, orbis  ? Гледам, чета ,слушам и премислям. И се питам: Накъде отива нашият свят? „Проклятие е да живееш в интересни времена“ е казал мъдрия Конфуций. И ние сега живеем точно в такива времена. Време на глобални промени в световния стар установен порядък. Задокеанските нотабили, много васални държавички, малко доминиони и още по-малко независими държави като Русия и Китай. Един световен господар печатащ долари, уж „независими“ доминиони като Германия ,Франция и Англия и всичко останало от Европа-покорни васали. Къде сме ние? Ха, познайте от първи път. Ние сме най-отпред на малките кученца, джавкащи по команда и въртящи опашчици всеки път ,когато ни подхвърлят парченце малко кокалче. В първата редица на масовката , ама от най-гръмогласните. Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш от унижението, което показваме. И тъй като хем сме малки палета, ама и най-яростно джавкащи ,то и нас първо наказват . Яко! И то много яко! Скоро газта  ще я няма . Ще дойде отвънка отнякъде си ….примерно от САЩ. Втечнен. По-скъпичък , разбира се. А и инсталации за преработка нямаме. Ама кого го интересува това ,когато богатия почти няма да го усети ,пък пушечното месо няма право на глас. И бензина ще струва колкото в Украйна , а тя е във война-85 гривни/ 30 гривни -евро/ . И хляба ще скочи ,защото газта е подскочила до небето. Оня ден и последната газова пещ в Белослав затвори. Пусна кепенците ,но първо май всички са се строили тържествено , а после дълго време са викали ентусиазирано: „Слава на….“Ох, то бива тъпотия , ама това …вече нагарча. Та да се върна на основното. Защо сега и защо в Украйна? След Майдана, американските кукловоди решиха, че време е да приключат с Русия . Не само като съперник, конкурент ,но и като заплаха във военно отношение. След отдадените директиви: “Да се приключи веднъж завинаги с руската нация!“  се започна. То не бяха наливане на милиарди във въоръжение ,техника , боеприпаси, но  всичко под ръководството на инструктори , ръководящи офицери ,та да се стигне и до генерали ,които да дават акъл на ВСУ. Украйна-мястото за решаващия Армагедон! Защо толкова се бързаше? Има една публикация в американски военни сайтове. До 2025 година трябва да са приключили с Русия, защото Китай не спи. Китай бърза , Китай е почти изравнил макроикономиката си с САЩ, а във военно отношение я е надминал дори в някои направления. Следващия , който пречи на световния господар е Китай. Но преди да се заемат с него, трябваше да приключат с Русия. Да, ама не! Русия не се съгласи да бъде суровинна територия, да бъде разпарчетосана на отделни парченца . Русия не се съгласи да бъде унищожена като нация. Ех, колко са лоши руснаците ,бре.  Истината е една. Чрез Украйна-американците искат да унищожат друга страна. Завинаги! Ама ,не стана! Едната страна не преклони глава и ще се бие до последно, защото тук вече иде реч за оцеляване-физическо на една нация. Няма друг път! 

Зеленски: Злото отново е тук, то не може да се скрие в бункер

19:10:11 / 08.05.2022
3
2
На всички прежде коментиращи -Браво! Истината винаги трябва да се казва ,каквото и да ни струва!  Чета амерканска медия и там пише: "Пенсионираният американски генерал-майор от Командването за специални операции на САЩ в Европа Майк Репас посети Украйна, за да разбере как вървят нещата. Той сам видя, че доставката на оръжия от Запада очевидно не е достатъчна, за да могат въоръжените сили на Украйна да предотвратят победата на Русия, пише CNN. Репас обясни защо се случва това. Генералът е убеден, че в Украйна върви страшна корупция,от която лично се обогатява Зеленски и неговата върхушка, а украинските мъже се използват за пушечно месо"-Край на цитата!

Началникът на щаба на ВМС: Г-н Петър Стоянович, чакам извинение

18:26:33 / 08.05.2022
6
2
"Чичкото" и "бобчо"! Толкова сте неграмотни,че няма как да сте стъпвали  на подводницата. Освен да сте от братята роми ,които са крали за скраб! Не чувствате ли ,че се излагате като ром на изпит за шофьорска книжка? Прости и нагли -визирам конкретно този коментар. И съм забелязал още нещо: Простите  аргати,които нищо друго не умеят,камо ли да са учили виШе, коментират със злоба за училите . Що така ,бре,амсалаци?  Пък и обиждат на "лично". Фатмак е този ,който е онодил майка ти ,докато си е пиел ичкията ". Ако беше офицер,онождащия,то можеше и ти да се пръкнеш към носителите на зелените чорапки , ама не си..."Зелените чорапки " взимат по една шапка пенсия, а ти нямаш стотинки ,дори да отидеш на частен урок по български -белким се ограмотиш."Те,тва е положението". 

Сергей Станишев: Путин отвори кутията на Пандора. България трябва да настоява за отсрочка на ембаргото

16:40:44 / 08.05.2022
3
3
Когато си написал дисертация на тема: "Влиянието на копчетата на шинелите на червеноармейците върху хората"Ужас! И този човек няма нито един ден на истинска работа.......А сега е пръв еничарин.Божее! Колко лесно  е да минеш от "Осанна" на "Разпни го!"

Поетапна забрана за вноса на руски петрол обмислят страните от ЕС

12:53:06 / 08.05.2022
5
3
Европа бавно ,но сигурно върви към ритуално самоубийство! Ще цитирам само западни източници-не руски,пък вие си правете сами изводите ,ако не можете да ги правите чрез джоба си: 8-) Икономическата криза, която беше резултат от пандемията на коронавирус, както и влошаването на ситуацията в Украйна, може да доведе до влошаване на проблема с глада по света, включително в Германия. Това каза в интервю за вестник Bild, министърът на икономическото сътрудничество и развитие на Германия Свеня Шулце. Според нея днес ситуацията е драматична. По-специално тя отбеляза, че цените на храните са се повишили с една трета и са достигнали рекордни нива. В същото време, според Световната хранителна програма на ООН, над 300 милиона души страдат от остър недостиг на храна и прогнозите не са обнадеждаващи. „Най-горчивото послание е, че Германия е изправена пред най-големия глад след Втората световна война с милиони загинали“, предупреди Шулце. По-рано беше съобщено, че Германия преживява "инфлационен шок" в сектора на търговията на дребно с храни, докато експертите смятат, че това е "далеч от края" на ценовата спирала.

Украинската контраофанзива изтласква руската армия около Харков

10:21:52 / 08.05.2022
4
4
Гейчето Горанчо пак се опита да се наака! Тотал щета -неграмотник! Това е ясно. Как да спориш със нежно  и неграмотно същество ,когато телевизорът му / ако въобще има,ако няма го съветвам: Вместо пари за онождането ,да помолиш да ти вземат телевизор/ е по-голям от библиотеката .Но си задавам реторичния въпрос: Горанчо,ти имаш ли въобще книжки ,бре? Как да споря с теб, когато не си ми на вагоните...? Как? И засичам време на отговор-сега е 10.21.Отговори ми ,защо споменавам вагони? Чакам,но не повече от две минути. Иначе си проЗ,колкото и Яшар от махлата. 

Руски депутат към Митрофанова: Моля ви, пазете Альоша от неприятелски действия

10:06:11 / 08.05.2022
4
4
"Чичкото"-тотал щета неграмотник. Ти остави писането-това е най-малкия му кахър. толкова е просЗ, колкото "Каката" от околовръстния път за Бургас. А дали е жена? Като ги гледам тези двамцата ,май са джендъри. Единият / чичкото/ изглеждащ като застаряващ гей/ тези са ми от най-отвратителните/, а "каката" е от третия пол. Това ,че са сексуално различни и тотално неграмотни откъм граматиката на уж родния език, това не е толкова страшно. Да си бъркат по отворите с каквото желаят нощно време,но да сте толкова тъпи по отношение на историята и културата-това вече е непростимо! Какво ви бъркат паметниците в дупките ,бре? Пречат ви на мерзките душички,та се напъвате от злост и омраза. Ей, внимавайте ,че да не се оакате от много напъване! Селяния проста! Да сте чували ,че за една държава се съди по състоянието на нужниците и отношение към паметниците? Не сте чували и сте точно като "бракята" македонци , които чупят като вандали нашите войнишки паметници в Македонията. Идете там/ чичкото и каката/  и заедно с "бракята" ,чупете и рушете нашите паметници. А когато се върнете ,извикайте ромите и идете в гробищата,където са починали вашите близки роднини.Счупете всички паметници на родителите си. Рушете ,пийте и се веселете и си спомнете ,че някоя майка и вас ви е раждала....

Украинската контраофанзива изтласква руската армия около Харков

09:55:39 / 08.05.2022
5
3
Гардиън и западните коментатори  са в пълна грешка.Но тя е напълно съзнателна. Иска много малко ,дори ако се използва един клик и да се намери точната информация в американските военни сайтове.Там пише ясно: Отстъпени без бой шест села ,за да се изравни линията на защитета. За коректив се използва една малка река. Амсалаци! Четете ,бре! Американците четете, ако не искате руските. Въпросът е ,че ако искаш,то може да намериш горе долу обективната информация,но само ако я потърсиш.Иначе ще продължаваш да предъвкваш информацията ,която ти бутат с лъжичка ,тези които искат да те излъжат!

Стотици протестират във Варна за Мир в Украйна

13:36:27 / 07.05.2022
6
5
Някои може ли дами отговорят на един въпрос: Защо яростно се дава само едното мнение за войната в Украйна? Нали уж,само истинсите журналисти ,за да изровят истината , я търсят от двете страни? Или не е политкоректно? Извод: Не са журналисти , а са само мисилки ,врякащи за парче хляб от господарите си!

МС: Каним превозвачите, за да търсим решения, а не конфликт

14:59:43 / 06.05.2022
1
5
Кирето е пътник,но той още не го разбира! Пак ще си говорим след 3-4 месеца! 

Експерт: В момента, в който излетят руски ракети с ядрено насочване към някоя европейска столица, на 20-ата секунда те ще паднат на територията на Русия

13:33:05 / 06.05.2022
5
3
Нека да ви разкажа малко за този измислен експерт ,та белким разберете  що за стока е! Налбантов го познавам още от военното училище.Натегач и доносник. по това време имаше забрана за завербуване на агенти от офицерския състав,но за Налбанта се направи изключение. Трите имена: Илия Георгиев Налбантов [color=#590404][size=2]Дата на раждане:[/size] 4 октомври 1957 г.[/color] [color=#590404][size=2]Място на раждане:[/size] гр. Гоце Делчев.[/color] [color=#590404][size=2]Професия:[/size] Военнослужещ.[/color] [color=#590404][size=2]Месторабота:[/size] ВНВУ „Васил Левски”.[/color] [color=#590404][size=2]Партийна принадлежност:[/size] БКП.[/color] [color=#590404][size=2]Възраст към момента на привличане/назначаване:[/size] 24 години.[/color] [color=#590404][size=2]Категория сътрудник:[/size] Агент.[/color] [color=#590404][size=2]Псевдоним:[/size] „ИЛИЕВ”.[/color] [color=#590404][size=2]Структура:[/size] Трето управление на ДС.[/color] [color=#590404][size=2]Дата на привличане/назначаване:[/size] 4 ноември 1981 г.[/color] [color=#590404][size=2]Дата на регистрация:[/size] 11 декември 1981 г.[/color] [color=#590404][size=2]Вербуван от:[/size] ОР Добри Бинев.[/color] [color=#590404][size=2]Ръководен от:[/size] ОР Добри Бинев, ОР Димитър Димитров. Чрез подмазване и доносничество се издига до началник канцеларията на бившия министър на отбранатаШаламанов. Осветен е от комисията по досиетата. Срам ме е от такива съвипусници! А вие си направете сметката  за глупостите ,които плещи този агент! [/color]

Тодор Тагарев: Турция съвсем официално продава оръжие на Украйна, по същия начин си купува руски газ

08:02:51 / 06.05.2022
4
3
Подмазвач достигнал върхът на кариерата си чрез лизане на нечии обувки! На такива бих напомнил,че именно военните са тези, които ценят живота чрез опознаването на смъртта! Ти  би трябвало да радуваш за мир, а не за война! Ама това се отнася само за истинските офицери, а не като щабен плъх, какъвто си ти!

Проф. Тагарев: Иска ми се нашите държавници да заемат по-категорична позиция в подкрепа на украинския народ

07:55:52 / 06.05.2022
5
3
Кой е еничаря Тагарев? Завършил академията Жуковски в СССР, а сега пръв поборник целуващ задника на новия господар! Такива най ги мразя! Кат си толкоз курназ мъж Тагарев,мятай мешката пълна с памперси на рамо и право на фронта . Да , ама не! От твоите съвипусници зная / Военновъздушното си завършил като инженер-не като пилот/  какъв подмазвач и страхливец си бил. И тъй като теб те е страх да ходиш на фронта,то гадната ти душичка иска да прати нас като пушечно месо. Тагарев, я  иди на "......"

Гергьовден е

07:41:09 / 06.05.2022
4
2
На всички ,които са ходили войници, им честитя празника и им желая здраве! А на тези ,които не са ходили... ще добавя -изпуснали се възможността да се "изпечете" като мъже-както казваше моята майка. Днес освен да ядем агнета е и ден на храбростта на Българската армия! Да живее България!

Шефът на Европейския съвет предлага как бързо и ефективно да се съберат пари за Украйна за сметка на самата Русия

20:39:14 / 05.05.2022
4
2
Това в  правния мир се нарича КРАЖБА! Когато кражбата се официализира ,то нищо не ми пречи да намеря женката на нежния Горначо и да я конфискувам за нуждите на братята от кв."Максуда". Ще я грабна като куцо пиле домат ,барабар с нежния Горанчо .Той ще се зарадва като прасе на кал, щото знае колко удоволствие ще донесе на загорелите римляни. И да си оправиш граматиката,неграмотник! Защото така си антирекламата на всички във форума. Ако някой случаен надникне в този форум и погледа му се спре на твоите драсканици,ще се отврати  и никога няма да повтори идването си .Плашиш хората,нежен! Някога в началото ви бях споменал,че в Русия има над 600 милиарда западни  активи. И  ето ви проста сметка: Запада конфискува 360 милиарда злато   в чуждестранните банки, а Русия може да конфискува два пъти повече. Кой ще бъде на кяр,а?

Зеленски тази сутрин изпрати писмо до българските депутати

10:55:13 / 04.05.2022
5
2
Абе,този клоун кога намира време да воюва? От срещи,речи и писане на писма ,дали му остава време даорганизира защитата на страната си? Затова и бойците от 93 бригада  са му написали писмо,с което отказват повече да воюват...

Андрей Гюров: Запитайте се какво би станало, ако Русия победи, кой ще е следващият в доминото на Източна Европа

10:52:14 / 04.05.2022
3
3
"ПРА"! ГУБИШ СИ ВРЕМЕТО С ГОРАНЧО. ТОЙ Е НЕЖНО МЪЖЛЕНЦЕ И ТАКИВА СПЕЦИФИЧНИ МЪЖКИ ВОЕННИ ПОНЯТИЯ НЕ РАЗБИРА. НА НЕГО МУ ДАЙ ДА СИ ЛАКИРА НОКТЕНЦАТА НА РЪЧИЧКИТЕ И КРАЧЕНЦАТА. ДА СИ РЕШИ КОСИЧКАТА В БЕЗУСПЕШНИ ОПИТИ ДА СИ НАПРАВИ ЛЯСТОВИЧЕ ГНЕЗДО, ДА СИ СЛАГА ГЕРДАНЧЕТА И ВРЪВЧИЦИ  И ДА НАДУВА УСТНИЧКИ ПОД ФОРМАТА НА ШАРАН. Написах го само с главни букви,белким и нежното същество ме разбере! Горанчо, има и точка. Използвай я понякога ,че нищо не мога да ти разбера...,джанъм.

Министър Божанов: Хакерската атака срещу "Български пощи" е извършена от групи, подпомогнати от Русия

19:38:31 / 03.05.2022
5
2
Днес нямаше слънце. Русия е виновна!!! Толкова са тъпи ,че чак ме дразнят....Не може ли нещо умно да измислят, ами първата упорка-за всичко е виновна Русия. Ако ги запиташ,защо са им недоволни жените ,сигурно ще обвинят пак Русия...

Джонсън в изявление пред украинския парламент: Украйна ще победи Русия. Украйна ще бъде свободна

18:00:07 / 03.05.2022
2
2
Малко четиво за четене от "ДЖавелин и Чичкото",да им открия своите източници, откъдето черпя изводи не на руснаци или украинци:  Украйна чака военно поражение и разделяне на страната - американски експерт-публикувано в El Mundo. Руската спецоперация неизбежно ще доведе до военно поражение на киевския режим и последващо разделяне на територията на Украйна. Такава прогноза направи известен американски военен експерт, бивш съветник на министъра на отбраната на САЩ, полковник в оставка Дъглас Макгрегър. Той сподели мнението си в интервю за един от най-популярните вестници в Испания El Mundo. Той заяви, че руските военни са били в състояние да направят с малки сили това, което е изненадало Запада, след като са успели да извършат офанзива на широк участък от фронта. „Руските сили направиха нещо, което ние на Запад не очаквахме. Те атакуваха по дълъг фронт, от 800 до 1280 км, използвайки батальонни тактически групи от около 700 души всяка. Тези формирования бяха инструктирани да избягват странични щети и загуби сред цивилното население по време на идентифицирането, изолирането и унищожаването на украинските сухопътни сили от артилерия, свързана с разузнавателни дронове“, цитира експертът PolitNavigator. Той отбеляза също, че целият този процес е подкрепен от ракетни атаки на руските въздушни, сухопътни и военноморски сили, които унищожават украинското командване и контрол. Този подход забави темпото на операцията, но не позволи на украинците да започнат контраофанзива. В същото време украинските сили бяха принудени да се придвижат в населени места или да се оттеглят към укрепления, построени в югоизточната част на Донбас. Така че началният етап на конфликта предостави на Москва постоянна инициатива и обрече Киев на неизбежно поражение“, каза Макгрегър. Според негови прогнози, в резултат на втория етап на специалната операция украинските войски в Донбас ще бъдат ликвидирани, всички оперативни сили, останали на разположение на Украйна, ще бъдат унищожени. Под контрола на Русия, според Макгрегър, ще премине целия ляв бряг на Украйна, както и Одеса. „Като се има предвид решимостта на Вашингтон да удължи конфликта, за да навреди на Русия, първоначалните цели на украинския неутралитет, автономия или независимост на ДНР и ЛНР и признаването на Крим като част от Русия са заменени от нови цели. Вероятно сред тях е и трайното разделение на Украйна по линията на Днепър, при което Одеса и Черноморието ще попаднат в ръцете на руснаците. Не е ясно дали Москва ще държи източния бряг на Днепър в района на Киев, но територията на север, изток и юг от Харков ще бъде отделена от Украйна, каквато я познаваме днес“, заключи американският съветник.Четете не само "Блиц и сие!" четете и малко чужбински издания...

Рекорд от нови събрани 43 тона капачки в град Варна от кампания "Аз Вярвам и Помагам"

17:20:08 / 03.05.2022
1
1
Капачки за кого? А нещо за украинските бежанци със скъпите автомобили? Този народ е като брашлян чувал-колкото й пъти да го тупат,толкова и брашно ще излиза...

Завод "Арсенал" набира спешно стотици хора за работа

17:18:29 / 03.05.2022
3
3
Тенджери  и ибрици щели да правят, а не боеприпаси за Окраина! А нашите медии се напъват барабар с Нинова ,че нямало такова животно...На кой да вярваш, ако ли не на държавните гъзомийници?!

Путин взе решение за "неприятелските страни"

17:03:12 / 03.05.2022
3
2
"Чичкото"! Думаш,че си живял в "нашия квартал". Питай "Ас" и той ще ти каже истината! А защо съм се нарекъл така ли? Ще ти отговоря , ама пусни малко по-силно тази жичка в главата си и може да ме разбереш тогава-от уважение към трудовите хора и защото първия ми разказ беше написан  от една разказана ми случка в кръчмата "Амичи/приятели ,за тези ,които не знаят италиански/. Ще си послужа с една древна сентенция ,за да не бъда дърводелски прям или груб: "Глухия няма да те чуе,слепия няма да те види, а тъпия-неискащия ,никога няма да приеме и 1000-та логически изводи,които ти изтъкваш!".Дано ме разбереш.....Няма да ти правя граматически разбор,защото още не си ме ядосал....8-) А на "Джавелин" ще отговоря така:-Няколко години подред съм правел бизнес главно в Сибир и Кавказ. И всяка зима съм бил там по няколко месеца.И защото съм националист,та от Сибир право в Казан. Защо чак там? Умните няма да питат, а глупавия и така няма да разбере. В САЩ съм живял няколко години, а в Европа-не. Достатъчно  съм умен , за да бъда самостоятелен в мисленето си-малко на чорчук удряш, ама нейсе. Един път те нагрубих,после ти се извиних-стига за днес,нали?!

ЕС се превръща бързо в една държава

14:47:00 / 03.05.2022
6
2
Уж една държава пък:„Най-големият риск, който виждам сега, е този от фрагментация на ЕС, в случай че някои купувачи се съобразят с искането на Русия, а други не“, отбеляза Симоне Талиапиетра . Когато някои ядат свинско , а други само боб, дали е еднакво? И наш Кирчо,не си вижда наакания дирник, ама и той отпреде се пъчи-"На гол тумбак и той запасал чифте пищофи". Голема работа е нашто просто! Голема!!!

Изключиха и последната газова пещ в завода в Белослав

14:43:36 / 03.05.2022
2
2
И да не забравим пак да викаме като шашави-"Слава на...". "Той гащи на гъзата няма ,ама на ку...та шушлек сложил"-така викаше Айшето на Манго ,когато го видяла ,че и той решил да стане модерен/ купил презарвативи/

Путин взе решение за "неприятелските страни"

14:41:01 / 03.05.2022
7
5
"Чичкото"! Ти пък къде се слагаш, да те питам? В джобчето ти дрънкат сал едни семки и бонбонки, той за чуждестранна валута мисли....Стинки имаш ли да те питам,щото напоследък са кът. Оня ден отивам в складовете да пазарувам. Преди два месеца, същите стоки ги купувах за 100 лева , а сега за 178 лева. Нещо не ми излиза реалната сметка с данните, които отчита като инфлация държавата. Някой лъже  яко, но във всеки случай не съм аз. Не ми се мисли какво още ни очаква наесен....8-)

САЩ: НАТО няма да се намесва! Това е война между Украйна и Русия

14:32:51 / 03.05.2022
4
1
"Джавелин"! Извини ме за малко по-грубия тон,но ти се ядосах,защото не си обективен. Не Украйна воюва с Русия , а целия Запад воюва,та даже и наш Кирчо ...Тъпо е да не можеш да се погрижиш за своите бедни  и пенсионери , а да се пъчеш да подаряваш оръжие на украинците. Видно е ,та чак Боко видя.....,че нощно време се товарят украинските самолети на софийското летище. Вече знаеш,че пиша военнополитически анализи за умни хора . Но да напиша един анализ,то чета много чуждестранни специализирани сайтове и медии. Най-вече чета американските ,които са специализирани във военно направление. И там истината се говори директно,без завоалиране,защото са професионалисти, а не политически ориентирани. И не спестявам критиките си за начина на МИСЛЕНЕ,ОРГАНИЗАЦИЯТА  НА ОПЕРАТИВНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА РУСНАЦИТЕ ИЛИ УКРАИНЦИТЕ. ТА ,ЗАТОВА ИДЕ РЕЧ, А НЕ ДА ВИКАМЕ "сЛАВА НА ЕДНИТЕ ИЛИ ДРУГИТЕ,ЗАЩОТО ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ БЪЛГАРИ , А НЕ ДРУГИ! Извинявай още веднъж за повешения тон. 

САЩ: НАТО няма да се намесва! Това е война между Украйна и Русия

13:31:33 / 03.05.2022
6
1
По-тъпо мнение не бях чел от времето на "Пра и Горанчо".За "Джавелин " се отнася! В кой свят живееш ,бре,амсалак? Да не би да си от някоя махличка от помашкия край,където не четат вестници / но не политкоректните/ и не гледат телевизия/, не гледай само БНТ-1. Има интернет, има английски и испаноговорящи канали , ама кой да знае езици? Че си тотал щета неграмотен-това е видно от космоса,че в главата ти има само вятър-пак е видно. И ако беше си мълчал,то никой нямаше да разбере, колко си прост .Ама нали искаше да се покажеш като въшка? Е, показа се. Всички разбраха за простотията ти ,която блика като Ниагарския водопад. То бива простотия, ама твоята е много ,бре! Почети малко, ограмоти се и пак ела да те разнищим....То се спори с умен човек, а твоето е махленска простотия. В кръчмата на кв."Виница", дядо Стою и Леля Пена са по-умни от теб. Срам ме е от такива откачалки,че се пъчат в този форум.

Пламен Димитров, КНСБ: Ако живееш сам, трябва да получаваш малко над 1200 нетно, за да се справиш

16:41:04 / 01.05.2022
4
3
И тримата коментиращи сте абсолютно прави! Много е зле положението и народа се чувства обиден.На урките по 385 лв ,после до три наема ,после безплатно мед. обслужване,без глоби и паркиране в синя зона.Ох,пръстите ми се умориха да пишат за тях. Дотук няма лошо, но има едно но!!!  А за бедните българи ,кога? 

Руски политик: Путин е луд и лично е взел решение да накаже България

23:59:33 / 30.04.2022
3
4
Бобчо! Пешо от Виница не се продава,бе,амсалак ! Пешо е заработил толкова много ,че не може да си ги изхарчи в този живот.Аз те разбирам.Човещинка е да завиждаш на по-можещите и по-богатите,но едва ли ще разбереш,че пари се правят от ум и можене, а не чрез завиждане. Когато икономически си независим,то не ти пука кот мнението на неможещия. И за разлика от теб и един уж бизнесмен,то съм дарявал поне за 10 000 лева на по-бедните от мен и на деца в неравностойно положение. Когато и ти това направиш,то можем да седнем на една маса и да поговорим равностойно. А сега ми прилича на оная древна сентенция: "Каквото е позволено на Юпитер,не е позволено на роба!"Дали успя да ме разбереш или трябва да ти се повтори няколко пъти?

Асен Василев: Скок на газа няма да има

20:40:55 / 30.04.2022
5
2
Тоя лъже повече от циганин на сватба!

Руски политик: Путин е луд и лично е взел решение да накаже България

20:39:55 / 30.04.2022
5
5
"бившият депутат от Държавната Дума Генадий Гудков."-Нали разбирате ,че депутатите не ги избира Путин, а народа.След като народът не те е избрал,то има защо,най-малкото не ти вярва.А сега си самотен, живееш с откраднотото в чужбина,и си никой! Един емигрант и нищо повече. Озлобен си,че са те махнали от копанката с гювеч и сега си смъртно обиден.Кипиш от яд,но разбираш ,че нямаш никакъв шанс да станеш пак от кръга на папкащите ! Сал един въпрос накрая: Защо ,когато беше депутат, не се осмели да ги казваш тези обвинения? Не ти стискаше или нямаше очи и уста? Ех,колко плоско и жалко е подобно поведение. Докато си бил там , си викал с пълно гърло: "Осанна", а сега в мрачната чужбина ,свит на крайната маса до тоалетната в някоя кръчма,сумтиш под нос: "Разпни го!"

Министър Събев пусна зловещ пост: Шпицкомандата от Москва за България е дадена

20:31:58 / 30.04.2022
9
5
Поздрави на гейчетата! Кои ли са? Те ще се обозначат след малко. Освен ,че се нежни мъжленца ,то и са тотал щета по неграмотност. Да се върна на темата. Министърът,който си плати креслото с рязко повишаване на услугите в "Еконт"от 2.40 на 6.99. Разбирам умника ,че трябва да си избие масрафа,но е гаднично някак си. С нашите пари да се прави на велик. И какво стана с всички негови грандомански обещания? Ниц! Зеро! 

Президентът Румен Радев излетя с испански изтребител „Юрофайтър”, но последва неприятна изненада

22:46:33 / 29.04.2022
1
0
Имам сал един въпрос ,на който трябва да си отговорите честно! Колко от вас/ особено "Петково"/ са ходили войници,но не трудоваци или щабни плъхчета да метат канцелариите? По военни въпроси могат да се изказват само тези ,които поне са били войници и са виждали казарма. Да не кажа и нещо повече! 

Журналистката от радио "Свобода" Вера Гирич е убита в ударен от руска ракета блок в Киев

15:43:20 / 29.04.2022
1
1
Защо имам чувството ,че някой от коментиращите не е ходил войник? И дали не е гледал войнишки чепици само по телевизията? Да е мирисал партенки след скок на марш или да е дремал като часови на знамето? Нейсе! Важното е да викнем по "мъжки": "Напредеееед към победата!".Ама ,че ще има кръв,лайна и разкъсани черва, а умиращия да те моли да го спасиш и да шепти тихо:"Искам да живея"-кой да знае ,че и това го има?! Войната е мръсно занимание и нормалната човешка психика не може да се справи с нея така просто. 

Министър Гьоков: Няма да има никакво замразяване на заплатите, дори напротив - готвим увеличение

14:07:21 / 27.04.2022
1
1
Напънала се планината и ...родила мишка.Такова е моето отношение към празните приказки / които са едно и също вече няколко месеца/ на министъра!

Депутат: Газ ще осигурим, но цената ще е друга

11:36:19 / 27.04.2022
3
0
Само да запитам : Кой ще плати игричките на политиците в желанието им първи да си подложат задничето на новите господари? Кой ще плати увеличената цена на всичко? Или трябва да почакате още малко ,когато се наредите да си платите тока, парното, бензина, а и всички стоки , които ще бъдат  с увеличени цени.  България е пълна с богаташи,нали? Това правителство е тотал щета! Другото е фелш и агония...

Малинов: Русия ще промени отношението си към нас единствено, ако напуснем ЕС и НАТО

11:24:52 / 27.04.2022
2
0
Не му се връзвайте на глупостите на този провалил се политик!  Пуска ви фитилче , а някои се вързаха и пуснаха лайномета в действие. Запрете се-той е образец на трол! 

Буяр Османи: България трябва да напусне фолклора и да мисли стратегически

11:22:48 / 27.04.2022
1
0
Горанчо! Ти си интернационалист. Даваш беотказно на всеки загорял прошляк. Ама ,ние сме си "консерви".Традиционалисти не само в секса ,но и в политиката. Милеем за родината и не си я даваме просто, така както ти си отдаваш наак..то дупе на всеки. 

Кирил Петков с извънредно изявление

11:19:08 / 27.04.2022
4
3
Горанчо! Пиле шарено! Нежното ти дупе се подвизава под ново никче-"Джавелин"?!Гейче, мило! Таман се бях притеснил за теб ,да не би да те  е "оперирал" някой загорял украинец , и ти се пръкна под ново име. То ,туй убаво, ,ама нъл си неграмотен-изказа те издаде-тотал щета! Ухилен

Лена Бориславова: "Няма риск за енергийната сигурност на страната

00:26:49 / 27.04.2022
2
2
Каквото повикало,такова се и отзовало!  Пак викайте "Слава на Украйна",но газ вече няма ! Простото Кире ни вкара в най-големия батак. Дори тиквата по-малко бели и щуротии правеше  в сравнение с Харвардския. Е, сега вече  примката около нечии врат яко се затяга! Цялата химическа промишленост може да си вземе неплатен отпуск до края на годината. А и не само тя....Скоро и други кранчета ще спрат, а някои ще продължават да вият срещу луната ..."Слава". 

Кючюк: Махаме ветото върху РСМ, ако ЕС ни даде това, което искаме

19:49:48 / 26.04.2022
4
0
Запада открадна 360 милиарда  от Русия,а този глупак искал гаранции?Кви гаранции,кви пет лева ,бре! Гаранция -Франция,ама беше някога. Сега те гледа либовно, но ти бърка отзад с пръстче...Вяра никому!

Петков обяви кампания с набиране на средства за боеприпаси за Украйна

19:44:22 / 25.04.2022
1
0
"Уйчо".Някак си не ми е в натурата да коментирам нежните души,но понякога  и аз изтрещявам, когато усетя истеричните им напъни да си покажат задника ,още дирника. Оревават орталъка и смятат,че щом официалните власти  ги толерират,то и народа ги увгжава. Да, ама не! Признах греха си отдавна ,че вярвах на Кирчо и неговата пасмина,но в Библията е казано: "По делата ще ги познаете"И то се видя...срам,срам и позор! Какво да очаквам от педали и слуги на някого.Във фейсбук два пъти ме наказват,че пиша"педерасти",ала как да си пречупа езика да напиша-"Мъже със странни сексуални щения"? А вие ми отговорете! Няма да се повтарям за "троловете". Колегата е изяснил въпроса почти изцяло.Оставям неговия коментар ,без да го коментирам.  А дали и тук ще ме трият? Няма да се учудя. Наскоро бях написал военнополитически анализ,който над 4 600 човека в цял свят харесаха. Беше споделен от над 2000 пъти. На два пъти фейсбук го сваля в разстояние на три дни,но все пак истината се видя от хората. Истината  ще изплува все някога за случващото се. Макар и по-късно,но се надявам.....Затова и по-рядко влизам тук.Търсех Горанчо, да ме развесели ,но го няма.Дано да не се е разболял. Пожелавам здраве на него и на вас -колегите във форума!

Георги Лозанов: Украинците очакват от нас оръжие, не да ходим на разходка в Киев

18:47:03 / 25.04.2022
2
0
Кадировци чакат теб и твоя тлъст задник,накичен с папионка! Дано да ги ощастливиш! Ангелче

Антъни Блинкън: Русия се проваля, Украйна успява

18:45:50 / 25.04.2022
1
0
Абе,къде е Горначо,който ме разсмиваше ? Липсва ми...Ангелче

Петков обяви кампания с набиране на средства за боеприпаси за Украйна

18:43:22 / 25.04.2022
7
1
Кирчо! Иди на х....й! Ти и твоите женски роднини!! С весел поздрав: Пешо 

Митрофанова отправи предупреждение към България

20:38:00 / 22.04.2022
2
4
Бийн! За част от комента твой ще се съглася-"за светлите дни". Затова и нищо няма да коментирам,въпреки ,че това теб не те спря....Не се стърпя,ама коги пуста уста не знае кога да не говори...Нейсе.  Разпети петък е!

Без безплатни и евтини чадъри и шезлонги по морето това лято

15:18:58 / 22.04.2022
2
0
Пир по време на чума. Така и при нас ще бъде това лято. Тези арендатори ,гаче живеят на друга планета и в друго време. Във време на стремителна инфлация нагоре,когато народът пробива поредната дупка в колана си-какво лято,какъв туризъм и какви по-високи такси мислете с празните си глави?

Атанасов: Коалицията ще устои и на тази буря. Ако има тайно гласуване, 200 човека ще подкрепят даването на оръжие 

09:10:51 / 22.04.2022
2
2
Казано от човек ,който няма нищо общо с войната и военните действия. Ей,от такива неуспешни бракоразводни адвокатчета ,зависи и нашето бъдеще.Еми,като си толкова голям военнолюбец-мешката,каската и марш на фронта да се оакаш! Вместо да се чудите как да преустановите човекоубийството между двете славянски държави,то наливате масло в огъня! Тъпичко е!

Бойко Борисов се похвали: Поздравих моя голям приятел Орбан за победата

22:44:49 / 21.04.2022
1
1
Бийн-Смехурко  от село Звездица. Бегай на село да копаш.Какви пак си ги надробил? Ей,няма ме за известно време  и Смехурко като отвързан защитник на нацитата от Украйна ръси ли ръси акъл. Сега ще те попитам Смехурко , но искам честен отговор:Вярно ли е ,че си имал шушу мушу с украинеца Сергей от Виница? Не че нещо , ама ми стана интересно ,та затова те захапах от малце време. Не ги обичам аз тези гейчета и това си е! 

Руснаци направиха погром в хотел във Варна

22:40:00 / 21.04.2022
8
2
Мен друго ме втрещи.Нашто полицайчо -страхливо ,бе. Отчайващо глупаче. Вместо да се намеси ,то си говори по телефона. 

Росен Миленов: Арестът на Борисов беше тотал щета. По негово време службите бяха поръчкови, вземаха се бизнеси на олигарси

22:36:41 / 21.04.2022
2
1
Бийн! Ти и тука ли се изака? Абе,голям спец се извъди по всичко! Тотал щета си на природата!!!Иди да хапнеш малце,иди до нужника на двора и пак седни да ръсиш своите простотии. Аман от такива  селски професори.

19:20:17 / 21.04.2022
1
1
Брин-ти като си такъв яростен защитник на "Азов",що не грабнеш дървената си пушка  и отидеш на фронта, а? Или ще се наакаш само при мисълта ,че ще те намерят кадировци и ще ти резнат кухата чутура! Я се запри ,че е видно  вятъра ,който  е в празната ти глава. Хората говорят и обсъждат важни военни дела ,ти се пръкваш от село и блещиш простотии. Вземи малко да се ограмотиш ,че е смешно  да ръсиш на килограм глупости. 

Божинов обяви, че вече е сърбин

14:57:23 / 21.04.2022
3
3
На тримата прежде коментиращи по+,защото съм напълно съгласен с вас!

Радев: Имах ползотворна среща с президента на САЩ и поисках бърза доставка на Ф-16

14:54:13 / 21.04.2022
2
1
Отивам в магазина. Искам хляб и кило сирене. Плащам суха пара. Връщам се в къщи. Чакам. Минава година. Пак чакам. Минава още една година. Още чакам....Пита се в задачката: Кой е глупавия в този случай?

Атанас Славов: Ако депутатите не гласуват за оръжия за Украйна, ДБ ще обсъди участието си в коалицията

14:51:50 / 21.04.2022
3
1
Ех, колко е лесно само да пръцкаш на воля в кулоарите на кабарето ,незнайно защо  наречено парламент.То и названието е такова -лъжливо: парла-говоря, а "мента"-лъжа. Да се върна на основното. ДБ са били винаги търтей прилепващи се за днешните на власт. А колко са алчни? Дори съседката Верчето,която е квартална проститутка не е. А запрете се,бре,серсеми!

ВАС отмени ограничението от 120 км/ч по магистралите

19:24:50 / 20.04.2022
2
3
Ей,доживях да поставя + на Горанчо за конкретен коментар. И макар да беше написан както винаги неграмотно,то съдържанието го разбрах и съм съгласен с коментиращия! 

Командирът на украинската морска пехота в Мариупол: Текат последните ни часове

11:48:58 / 20.04.2022
8
2
Каузата е различна ! Каузата.....Да сме били ние агресори ,замислящи да нападнем някого? Да сме бомбардирали осем години подрет цивилни? Да сме убивали деца ,крещейки нацистки лозунги? Не сме,нали или четем евангелието както дявола? 

САЩ призова Сърбия да подкрепи санкциите срещу Русия, Вучич: Това ще е пагубно за нас

11:44:58 / 20.04.2022
4
1
А бомбардирахте Белград преди...., а сега искате? Малко срам нямаше да бъде излишен....

Руски банкер с гневен пост срещу войната: Как армията да е добра, като всичко в страната е затънало в непотизъм, сервилност и страхопочитание

23:01:04 / 19.04.2022
4
2
"написа живеещият в Лондон бизнесмен"?!!!! И още малко от собствените му признания: "По оценка на Forbes още на 1 март Тинков вече не е бил доларов милиардер. Вечерта на този ден списанието оценява състоянието му на 820 милиона долара - пет и половина пъти по-малко от оценката в последната класация на изданието за 2021 г. (4,7 милиарда долара). Причината е, че котировките на TCS Group, компанията майка на "Тинков банк", са спаднали с 90% от началото на войната."-Майко мила!!! Човечето обеднява и надава вой-ето това е главното в неговите желби -за мангите ,бре.За парите ,които  е печелил в Русия , а е харчил на запад!! А сега риве..., а коги руча кифтетата не рива,нали? Още няколко седмци война и човечето ще обеднее съвсем и ще дойде в България като бежанец. Ще го пратим при Горанчо...да си гугат и да се тешат взаимно.Ухилен 

Кристалина Георгиева: Нахлуването на Русия в Украйна доведе до криза и огромен спад за световната икономика

22:54:10 / 19.04.2022
5
0
Сталинка да си гледа скандалите със себе си , а да не се прави на арбитър,но заел удобната позиция на американофил. А сега за военната обстановка. От вчера тече огневата подготовка по позициите на ВСУ. Тази огнева подготовка включва: артилерийска подготовка с включени тежки оръжия.Бой непрестанен по Укрепените пунктове на ВСУ,които са подготвени отдавна още от 2014година с "безценната " помощ от САЩ. Руската военна авиация със самолетите като ТУ -150/ "Белия лебед"/ са включени с нанасяне на тежки удари с тритонни бомби.Колко време ще трае тази огнева подготовка? 3-4 , аможе и повече дни-докато не се изпълнят поставените задачи по ликвидиране на предварително набелязаните цели. И когато се изпълнят, едва тогава ще се пристъпи към настъплението на пехотата с подръжката на танковите подразделения и артилерията. Това се нарича -огнева подръжка. След 10 дни ще си говорим пак!

Репортерът Стоян Георгиев от БТВ: Ето какво остана от 64-километровата руска колона с танкове край Киев

15:57:15 / 19.04.2022
4
2
Горанчо-новият Смехурко и антипредставителното лице на войнсващото братство.Нежна душа, характерезираще се с някои странни особености в сексуален план. Дотук добре.Можем да го изтърпим.Обаче,наш Горанчо е тотално неграмотен-още един пирон в ковчега на ястребите.И се пита човек: Ако Горанчо е видният им представител-то какви ще са и останалите? Бравос,Горанчо! Громи врага  с неграмотността си! Бий ги с комсомолски план, а ние ще се опитваме да дешифрираме непонятните ти бръщолевения и ще се смеем. Благодарско за смеха,мой мили, Горанчо. Ухилен 

Асен Василев: Само у нас има толкова ниски цени на бензина и тока

15:49:51 / 19.04.2022
3
1
Този конкурира разказвача на "Приказките на Шехередзада"!

Петков обеща на Кулеба, че България ще продължи да подкрепя Украйна

15:47:04 / 19.04.2022
5
2
От чие име? Щото мен не ме е питал никой.Ако е от свое,то скоро ще си ходи в ...Харвард или в ......Животът ще покаже! Народът е този ,който ще определи , а не кирчо простото!

НСИ отчете скок на инфлацията през март

12:22:58 / 19.04.2022
4
2
Това още не е нищо.Чакайте да стане есента,когато тези цени ще ни се видят малки.Слава на нашето героично и умно управление.Слава на войната,която ни накара да заемем позиция на смелите американци и англичани! Слава на всички ,които търпеливо си броят стотинките в името на грандиозните победи на Украйна. Слава на туристите от Украйна ,които вдигат нашето самочувствие на богаташи. Слава....,абе,на всичко слава! И на комшийката от втория етаж,която намали цената за ласки с двадесет процента.....и на нея слава!

Репортерът Стоян Георгиев от БТВ: Ето какво остана от 64-километровата руска колона с танкове край Киев

12:18:29 / 19.04.2022
12
8
Нашата правилна и обективна преса гърми с успехите на Украинската армия. Бравос! Сал да запитам нещо,щото не ми е ясно ,начи: Защо тогава руснаците напредват  и скоро ще смелят ВСУ в огромния котел под Донбас? Защо небето го контролира напълно Русия? Защо  Азовстал падна,Мариупол и пристанището? Защо се предават на тумби украинските смели защитници? Навярно е театър ,в който главната роля изпълняват героите украинци ,барабар със смелите наемници,които играят роля на наакани и паднали духом ,когато са в плен? Бравос на артистите! Голема работа са! И ако не вярвах на нашата преса ,щях да си помисля,че Русия печели войната.....Слава на нашата обективна преса.Слава на смелите защитници-артисти на Украина! Да живеят артистите!

Радикализация в България: "Възраждане" вече е четвърта политическа сила, но неодобрението към Путин и Русия стигна връх

13:37:20 / 18.04.2022
4
2
Когато икотомиката се срива,то и нагласите на хората ще се променят. Четете историята.По време на голямата криза в САЩ и оттам последвалата европейска криза,икономиките са рухвали и са се появили радикални националистически убеждения масово в хората. Така се е появил и фашизма. Германия е само частичка от появилите се фашистки държави на стария континент. Помнете това. Есента ще си говорим пак. Енергоносителите се увеличават ката ден. А цената на всичко останало иде от формирането на тази цена. Хляб и всичко останало. Не си мислете ,че ще минем покрай и между капките. Есента ще е лакмуса за всичко случващо се.

Военни експерти: България трябва да иска обяснение дали на борда на "Москва" е имало ядрени оръжия

20:15:05 / 15.04.2022
5
1
Горанчо! Питай майка си, къде е била снощи. Яко! Пак да дойде. А по отношение на свирките,обясни по-подробно. Доказан специалист си ,ударник,начи....И да се научиш да пишеш,ей! Пак ще те наказваме в ъгъла на класната стая!Ухилен

Военни експерти: България трябва да иска обяснение дали на борда на "Москва" е имало ядрени оръжия

17:29:50 / 15.04.2022
4
1
Та само не разбрах,ние кои сме във военно отношение ,че да искаме обяснение.Колкото редника от кухнята може да иска обяснение от дошлия на проверка генерал-кой му е ср..л в гащите,толкова и ние! Видяла жабата ,че подковават вола ,та и тя си вдигнала крачето...Не ме карайте да се смея!

Вдигат пенсиите от 1 юли

17:26:56 / 15.04.2022
2
0
Стара и претоплена манджа,която пускат през три дни.Само се питам защо? Или смятат,че сме дебили или търсят удобрение,в което не са сигурни....

Украинецът, който заплаши хотел в Банско, е пуснат от полицията

08:50:20 / 15.04.2022
4
1
От хотела не са му дали "възстановителка" да се грижи за него нощно време. Ядосал се е,че е нямало шампанско и хайвер,та...И сега да не забравите да му дадете парички.....ама повечко-защото е украинец. А бабата ,която рови в кофата отвън за парче хляб я изгонете бързо-да не ви разваля имиджа!

Украйна: Ударихме крайцера "Москва" с 500 военни на борда. Русия: Сам се е взривил!

11:47:41 / 14.04.2022
1
0
А 1050 морски пехотинци са се предали в плен....и по талавизията ги дадоха , ама тва наверно според нежната душичка Горанчо/ и да си оправиш граматиката ,  мушморек/  е било разходка извън мазето....УхиленГоранчо,пиле шарено! Имам идея за теб,как може да допринесеш за мира между воюващите страни. Отиваш на фронта. Едната нощ задоволяваш щенията на руснаците, а другата нощ си при украинците. И ще настане любов всемирна....Готов ли си ,Горанчо? 

Кипърската православна църква: Путин не се държи като християнин, какъвто твърди, че е

11:41:54 / 14.04.2022
1
0
Бе то и вас като ви знаем какви скотоложци сте...Ама ,да не си отваряме устата,че ще стане страшно. И владиката ви знае каква гейска стока сте , и папата също знаеше и знае какви епископи има със странни желания ...ама ви търпят.В Библията е записано: "Нека който е безгрешен ,пръв хвърли камък".

Антон Марков: Изведените моряци са в добро състояние, извън Мариупол са и до 1-2 дни се прибират

19:39:25 / 13.04.2022
2
0
Само където ви е страх и срам да кажете ,че приятелски Киев ги държа заложници сума ти време , а неприятелската ДНР ги освободи и ги изкара извън града. Що  така ,бре,маскари!!!Тъпа и слугинска наша преса!

Мъж падна от третия етаж при игра на Airsoft в Разрад

17:04:38 / 11.04.2022
0
0
Ненаиграло се детето на 40 години....

Борел, ЕС: Готови сме да да решим конфликта в Украйна със сила

17:02:33 / 11.04.2022
9
1
Много лесно се говори ,когато имаш запазено място в "оня" бункер за специалните ръководни кадри. Издържат на 7 години в пълна изолация. питам: А ние какво да кажем с гайдите? Направо ми иде такъв да го вържа отпред на танка и да подкарам в минното поле.

Илия Налбантов за "Царевна": Няма как да бъде направен коридор в момента в минни полета

12:30:19 / 11.04.2022
1
0
Този измислен военен експерт е първо доносник на ДС. Някой ще запита как така? Съвипусник ми е! Натегач от Гоце Делчев и ухо..., а впоследствие  агент.А уж имаше партийна директива да не се вербуват офицери...Уж! То и затова го оставиха  да води курсанти. После водеше канцеларията на двама военни министри. Абе,мръсник ! И има суратя да се показва по телевизията...Какво да коментирам слугата на Сорос! 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X