Потребителски профил

Пешо от Виница

Регистриран: 14.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
42668
29454
13214

Рейтинг: 90564

Място в класацията: 5

Коментари на Пешо от Виница

Двама младежи спасиха жена във Варна, припаднала на пътя в дъжда

12:30:46 / 28.05.2023
4
0
Когато доброто стане извънредна новина...Има нещо сбъркано в нашата държавичка.Овълчиха се хората, загубиха си душите някъде по пътя....

2-годишната Кристин има нужда от ново сърце

19:13:58 / 25.05.2023
2
0
Ех, държаво,държаво! За вояжи имате пари , а да спасите една малка душица-все не се намират средства. Жалко и отвратително!

Кака Лара обяви през сълзи по БТВ: Имам рак

19:12:17 / 25.05.2023
3
0
Бог да я пожали! Зная какво означава "Рак........Успех й желая от сърце!

Пускат Чеченеца от ареста срещу 1500 лева гаранция

19:08:57 / 25.05.2023
2
0
Този урод на природата работили въобще нещо и някъде? Ех, Белене,Белене....

Крум Зарков: Много са сюжетните линии около главния прокурор, които се преплитат в последните седмици

19:08:03 / 25.05.2023
2
1
Време е главния мафиоз да ходи  при бай Слави в Централния ! Омръзна ми с неговите вътрешни терзания  на кого първо да постави дело на трубчета и на кого да олиже задника , а може и предника....Да си ходи!

Цончо Ганев скочи бесен, Божанков му се подигра за гела и 5G

13:53:01 / 25.05.2023
3
1
Сборището наречено незнайно защо-"Парламент", отново се превърна в воняща клоака за избиване на комплекси! Даже и не гледам  простотията ,която ката ден творят с пролетарски дух ,всички напудрени простаци облечени с лъскави костюми. Отвън  са като манекени ,но отвътре са си същите селяни / в лошия смисъл на думата/ ,привикани от кьошетата на селските кръчми! "Ти ,мен познаваш ли ме?"

Руските бунтовници, нахлули в Белгород, дадоха пресконференция

13:48:55 / 25.05.2023
2
2
Цялата тази шумотевица е една зле скопосана пи ар акция.Целта е: "Вижте ни! Ние щурмуваме-а сега ни дайте зелени гущерчета." Толкова явно ,че трябва да си тъп ,че да не разбереш целта на това занятие. И като сте толкова курназ-защо не се окопахте,след уж завземане на определен район? Защо не защитихте "голямата победа", а погърмяхте малко  ,след което избягахте. Голямо геройство !

Румен Николов и Кристиан Ганчев създадоха нова футболна школа във Варна - ДФК Аспарухово

13:45:01 / 25.05.2023
1
1
Браво на тези млади хора! Адмирации за усилията им да работят с децата. Нека да спортуват , а не да пушат треви! 

Държавата няма абсолютно никаква заслуга за успеха на Георги Господинов

10:16:54 / 25.05.2023
3
2
За да сме обективни! Г. Господинов  се бори за английска награда: "Роман на английски език". Стипендиант е на фондация "Сорос" и не отскоро. Организаторите на конкурса е фондация "Букър"-това са същите ,които  платиха превода на книгата му, направиха световната реклама и които го издадоха, а накрая и наградиха.  Не визирам дали една книга е стойносттна или не .Просто визирам хронологията по превода ,издаваното,рекламата и награждаването от една и съща фондация "Букър". Малко ми заприлича на един герой от на "Всеки километър"-Кирето, който сам си прави състезанията с мотора с кош и сам печели първото място. 

Атанасова отговори на Иван Гешев: Не е назовал името ми

17:13:33 / 15.05.2023
2
1
Изгоря "нежното острие"....Изгоря! Играеше на два фронта ,но я предаде Гешев. Иди сега и се обяснявай на Боко,що така ....Ухилен

Кадиев: Защо Гешев накисна Атанасова, как мислите?

16:14:21 / 15.05.2023
4
1
Говорят си на "Ти", бъркат си по дупките, делкат си властта, а после се предават като апостол Петър  по три пъти преди първи петли. Така е в  родната ни мафия! "Нашата прокуратура ни пази!" Вервате ли? 

Сарафов: Познавам Гешев, страхувам се за живота си

16:09:27 / 15.05.2023
3
0
Да плача ли или да се смея? Плача ,защото се разкриват мрачните тайни на задкулисието ,които ме хвърлят в смут, страх и отвращение. „Нежната „ми душа се гърчи от разкритията, водещи до подземните кървави сметки за уреждане, договорки между престъпници и тайни клаузи в договорите за подялба на властта. Какво нещо , а ? Търсим ОПГ , а те били в прокуратурата . Начело дори...под самия , а и включително уж главния прокурор. То пък да вземе да се окаже главният мафиот на нещастната ни република. Много съм живял, много неща съм видял, ама такива разкрития не бях виждал от времето на последното сътрудничество на един голям мафиоз -капо на мафиозкия клан Гамбино. Сарафов ще се окаже в неговата роля. Пазете го ,за да си разкаже всичко -от момента на даване на кървавия обет за омерта ,та чак сега, когато омертата е нарушена. Радвам се ,че доживях да видя този цирк .А ми става и тъжно ,смешно ,но и отвратително, защото видно е ,че "Прокурорът е гол", господа съдебни заседатели. Първа част от пиесата "Ние, прокурорите" е на привършване. Следва малък антракт и да побързаме да седнем отново на първите редове. Задава се нова порция плювки, обиди, оцапани гащи ,разкази за кой и как , а може и къде ? Приятно гледане

Гешев разкри, че го натиснали да прекрати "Барселонагейт". После поиска оставката на заместника си и обяви: Трябва да бъде изметен политическия боклук

11:09:22 / 15.05.2023
4
1
Когато започнат да се ръфат в глутницата, явно е настъпило време разделно. Да ти стане жално, весело , а накрая и отврътително,защото разбираш,че си бил просто една овца от стадото.......Театърът завърши-започна разчистване на лични сметки.Всичко е за кокала и явно сега е дошло времето за вендета. Изводите ,които си направих са следните: Няма такова нещо като върховенство на закона.Просто няма. Длъжността или честа да си главен прокурор е всъщност една добре изтъргувана бухалка в нечии чужди ръци-разбирай -чужди интереси. В колониалната  ,бананова държавичка е така! Иначе има зрелище,което е обидно за малкото останали и мислещи люде в държавата България. И всичко се омеси в един турлюгювеч-Барселона-Мата Хари ,Дубай и едно кученце накрая за цвят. Спирам да ходя на постановките на сатиричния театър"Сълза и смях",защото тук шоуто е с класи над театъра.Гешев го номинирам за артист на годината. В поддържащите роли водят убедително моя приятел Боко, Сарафов ,Тодоров и още други знайни и незнайни герои. Аааа и Путин забравих,че къде без него. Той е виновен за всичко!!!

Валерия Велева: Освобождаването на Иван Гешев не значи съдебна реформа

06:23:26 / 13.05.2023
3
2
Госпожа Велева-лична майсторка на баници за Доган и негова лична масажистка на простатата. Ако не беше тъжно,то щеше да бъде смешно. Но затова пък нахална-поне за четири миски репортерки. По отношение на темата-няма как да има справедливост, когато  в основата на назначаването на Гешев, стои плътно зад гърба стои една политическа сила. Има ли политическа конюктура,то никога няма да има обективност и справедливост!

Прокурор Калина Чапкънова: Съдейки по пораженията по околните дървета, взривът не е бил само за сплашване на Гешев

08:34:11 / 07.05.2023
2
0
Навремето една подобна миска бяха назначили за пиарка на дирекцията в София. Даже и звание капитан й беше дал дъртия й любовник. Колеги,служили повече от десет години имаха същото звание ,както тази "професионалистка"...Срам и отврат! Отиде си това правителство и миската също изчезна. Чуваме ,че е отишла в Холандия-навярно се подвизава сега в квартала с червените фенери. Тази -показаната на снимката,също има своето място на някоя витрина. 

Чапкънова, ВСС: Взривът при опита за покушение срещу Гешев е по-голям от този, използван в Сарафово

23:41:50 / 02.05.2023
5
1
Да беше премълчала, можеше да мине и за умна. Сега вече е късно!

Намериха втора бомба по маршрута на Иван Гешев към Турция

18:27:16 / 02.05.2023
2
4
"Обущарю,не по-високо от обущата". Който е четящ ,ще се досети по какъв повод е казано. Важното е ,че "криещия се в тъмнината" се показа! Макар и с нелепи обяснения и с желание да се напише цяла книга за него. Какво нещо е съдбата? Снощи ,докато редактирах последните си разкази за новата си книга/ днес вече я представих в издателството/ се натъкнах на отдавна готов разказ за "криещия се в тъмното". Позасмях се и толкоз! Дори и за секунда не ми мина през главата да пускам части от него във форума ,камо ли да го включа в книгата си. Сакън!Отдавна не влизам и не коментирам. Осъзнал съм,че животът е прекалено кратък ,за да обръщам внимание на камъчетата в обувките си....А парите от продажбата на книгата-пак ще направя добро на някои бедни души. Крис, давай да се организираме за една "кратка оперативка". Покани приятелите от форума,но само тези ,които са с чисти души.....Погледни разказа от втора книга посветен на "Чиста душа".Взимам пиячката и ...идвам!

Намериха втора бомба по маршрута на Иван Гешев към Турция

12:49:15 / 02.05.2023
2
1
Благодаря за искрените пожелания за здраве на част от коментиращите в групата. Техните имена видях. Видях и реакцията на злобното човече ,което не се посвени да е отрицателено настроен дори ,когато се отнася за нещо толкова важно колкото здравето. Само мога да предполагам,че това човече би отнело и последната коричка хляб от някоя болна и възрастна баба без да му мигне окото. Тъжна история! Обозначи се , а не се крий зад своята уж анонимност,човече! А по отношение за масата с приятели. Пиенето от мен по ваш избор! Старата къща има всичко, ако и да ми е забранено да пия,но пък за приятелите това не важи....

Намериха втора бомба по маршрута на Иван Гешев към Турция

23:19:36 / 01.05.2023
3
2
Сполай ти за загрижеността ,Серж!  Лявата артерия я оправихме ,че беше на 99% запушена. Сега на ред е дясната ,че тя пък се оказа 50 на 50%. Чувствам се добре-почти няма поражения от инфаркта. Издавам нова книга в следващите 10 дни. Радикулита го оправих на 80%. А диабета го снижих до поносимите 7-8 на гладно. Ще бъда чистак бърсак-както казваше моят син,когато беше малък. Американската ми снаха се грижи за  мен със съвети-лекар е ,ама аз ....много не я слушам. Скоро ще се обадя на Крис да направим едно събиране за здраве-вие ще ядете и пиете ,пък аз ще ви се радвам! И това си е някаква файдичка в това смутно време. На всички коментиращи искрено желая да са живи и здрави. Другото е вятър-това запомнете от мен. 

Гешев: Добре, че смених колите в последния момент, децата много се изплашиха

21:43:44 / 01.05.2023
5
1
И птичките са се изплашили......УхиленИначе няма и драскотина ,дори и по колите.......Гешев, приятелю! Има едно вакантно място в Сатирата-ША те приемат  без конкурс. Ти вече се доказа като добър актьор!

Ген. Атанасов за инцидента с Гешев: Трябва да се разследва и версията за инсценировка

21:41:32 / 01.05.2023
3
4
Като чета неграмотните граматически "умни мисли" от някои  защитници на Гешев се потрисам, а после и усмихвам и си казвам,че Гешев си заслужава такива защитници. Наздраве за бутафорния актьор и неговите клакьори!Ухилен

Намериха втора бомба по маршрута на Иван Гешев към Турция

21:37:08 / 01.05.2023
6
1
Пълна бутафория!" Ох-тези ми искат оставката ,пък аз нъл сме смел борец за правдата,та що да не си спретна едно малко и бутафорно атентатче?!" И аз взех,та повервах,стрино. Умрех от смех.....Ама  , уж били професионаллисти,пък  и драскотинка няма ни по мен, ни по колите ,

Бригаден генерал Коджейков: Заложилите бомбата пред кортежа на Гешев са професионалисти

21:33:07 / 01.05.2023
6
1
Ох, щях да умра от смех!!! Професионалисти били-Абе, анколоууууу,те ако се професионалисти ,нали щяха да го вдигнат във въддуха ,бре! Да ти е**а и теб ,измисления лампазен генерал, не на мен такива!33 години съм се занимавал  от този бичим....били професионалисти....смях ."Умни мисли " изказани от клакьори ,слугинаж и лампазни генерали. Ай, сиктир!

Нов завод строят в Русе: Откриват 500 работни места

17:11:57 / 25.04.2023
3
3
Щели да ми се хвалят в Русе с откриването на един завод. Хмммм. А тук -във Варна, се откриват всеки месец по три завода с по 1000 работни места. Така е ,защото си имаме кадърен кмет за чудо и приказ! А Бургас и Пловдив завиждата ли завиждат....щели да го крадат,ама ние-варненци,не си го даваме !Ухилен

Гълъб Донев: Предвиждаме увеличение на пенсиите с 12%, ръст на учителските заплати

15:24:41 / 07.04.2023
2
1
Че тази новина я дъвчете вече почти от м. септември от миналата година ,бре.

Новата украинска посланичка Олеся Илашчук връчи акредитивни писма

14:59:45 / 07.04.2023
3
1
"Я елате пиленци при батко,да ве пее сладко,сладко..." Една от хора на благочестивите монахини на манастира край Киев! Прекалено ексцентричен външен вид,който повече подхожда на един квартал в Амстердам ,известен с червените си фенери. Но пък кой знае? Може да се окаже блестящ дипломат?:errm:

Борисов: С търпение се постига много повече, отколкото с инат …

14:56:06 / 07.04.2023
5
1
Банкинският бардак се бил обновил.Въпросът е ,с кои служителки-старите или новите?!

Трима души получиха шанс за живот след възникнала донорска ситуация във Варна

14:53:30 / 07.04.2023
3
0
На 04.04 излязох от реанимацията на кардиологичното отделение в "Св. Марина". Претърпях инфаркт и съм страшно благодарен на професионализма и милосърдието на целия екип в това отделение. Честит празник и респект към грижите за нас-живите. Благодаря Ви,мои ангели!

Нинова яхна мощен пистов мотор Кавазаки и откри сезона

17:11:12 / 22.03.2023
3
2
Вместо да си гледа метлата ,тя се прави на идиот.И тези като нея искат да ни управляват. Пфу....

Елтън Джон събра 9 милиона долара за борбата със СПИН

09:23:51 / 17.03.2023
5
2
Крис! И сред коментиращите има нежни мъжленца. Видях ,че един от тези мъжленца не ми е харесал коментара. Не е съгласен, изчервил се е ,подмокрил се е ,но пусти срам и страх-не се е обозначил като изрази своето несъгласие и мотиви. "Ръгнал " е отзад минусче/ сякаш аз се интересувам от тези простотии/ и е изпуснал газове щастливо. Що бе,нежни ми читателю? Що не се обозначиш, ами по "пед...ски" пак си постъпил? Айде,няма страшно да се покажеш,а и вече е модерно ,нъл тъй,гейче нещастно! Не се стърпя нежната ти душичка, огледа се  дали има кой да те види, изписка нежно и тури минусчето. Какъф кеф, а? Каква сила на волята се иска да постъпиш така геройски?! Колко много смелост събра  ,за да пръцнеш щастливо! Така ми се иска да се обозначиш,че да те навра в .......,ама ти си знаеш ,де. Да живее дъгата и нежните мъже ,минали под нея!

Валерия получи роза от Ергена

05:47:12 / 17.03.2023
5
1
Много обичам мъже,които са живели само с баба и дядо! Обичам ги тези "мъже",които никога не са ритали топка с останалите от махленската банда. Обичам ги ,защото от малки са пърхали с веждички и са се чувствали прекрасно с другите момиченца ,с които са си говорили за роклички и гримчета. Обичам ги ,защото до 34 годишна възраст не са имали жена в леглото си за нормални междуполови връзки. Ах, как само ги обичам да ми ги тикат пред погледа и рекламират еманципираните розови медии/ само се чудя как реагират ,ако този "мъж" се окаже техния син"/. Да живее многополовото и неутрално същество! Да живеят всички силиконови барбита и нежни мъжленца с пърхащи погледи. Искам го за рекламно лице на централни афиши и билбордове-" Аз съм истинския защитник на Родината!"А сега да ме наказва "Големия джендър брат от Америка" ....Усмивка Да ви пи...я на простотиите и извратеняците!!

Взриви се сградата на руските тайни служби в Ростов на Дон

05:35:42 / 17.03.2023
5
2
Това се нарича фейк! И то в стилът на най-долната пропаганда. Ама ,като за нашите продажни жълти вестници-бива! Ама ,че не била точно тази сграда, и че било късо съединение- на кой му пука? "Те-тъпите и глупави-все ще го поемат". Не на нас! Все още има ,които четем не само на български......а и мислим!!!

На 14 март рожден ден има Петър Берон

07:58:09 / 14.03.2023
4
1
Зачетох се в статийката ,защото работех заедно в парламента с д-р Берон. И се очудвам на редакторчето как е списло  номера на поредното народно събрание.XL-за пръв път виждам-оригиналничене,но пък е тотал щета!

Кадри от полицейската акция в Синдел

12:48:28 / 08.03.2023
2
1
Това се нарича Пи ар акции. Извършват се по план с приближаването на отчета за дейността на дадено ОДП. Шум и трясък. Викаме телевизията,пошумим малко със страшни лица,изтупва се говорителя на съответното ОДП по телевизията и рапортува-един арестуван за 24 часа с намерен един грам наркотик ,10 проверени и глобени трима. И...това е! Стари номера за запълване на телевизионно време. А къде е истинската оперативна работа-за разкриване на големите играчи? Няма такъв,защото и професионалисти вече няма. Има татуирани младежи,които гледат страшно,с маски на лицата,с героически пози-краката разкрачени,ръцете са на пищоФа, но ако се наложи да употребят оръжие-няма да могат,защото първо не са стреляли повече от три патрона,не знаят устройството на пистолета,пък камо ли  да могат да отстранят запряла гилза , а могат и да се напикаят от шума при изстрелване на куршума. Та ,такива ми ти работи с поредната "звездна" операция!

КЗП тръгна на проверки из варненските магазини

12:41:22 / 08.03.2023
3
1
И като тръгна-какво ще направи? Зеро-пълна нула. И те са хрантутници на яслата на държавата.Кого ще глобят? Големите вериги ли или магазинчето на сиромаха? Пак ме карате да се смея! Смешници са почти всички от тъй наречените измислени комисий и комисийки! 

Бутат 50 незаконни колиби във варненския квартал "Максуда"

12:38:46 / 08.03.2023
3
1
Че то "чавета" е имало ,има и ще има винаги! И така ще бъде ,докато не съборите всички колиби от гетото. Без прошка, защото може българите да плащат за квартири , а "братята" -не. Защо ли е такава дискриминация срещу аборигените в държавицата ни? А за скакалците може  -нали? Или са наясно ,че коренното население-абиригените, няма къде да отидат , а скакалците-"братята", опоскват дадено парче земя и се местят на друго място. А уж сме живеели в правова държава.Умрях от смях на празника!

Емил Джасим: Има две дати, които ни обединяват безусловно - 24 май и 6 септември

16:38:42 / 03.03.2023
4
1
Ох, жална Българийо! На връх честванията на трети март,в една от нашите продажни телевизии ,гледах неистовите напъни на сребърници да омаловажат ролята на Русия в нашето освобождаване. И всичко това под благослонните погледи на двамата водещи. Кои бяха участниците? Асен Агов-доказан агент,кандидат за кадрови офицер от ДС. Дете на родители от тогавашна партийна номенклатура. Николов-уж историк и Емил Джасим-еврейче-перач на пари от американски фондации. По примера на Асен Йорданов, който отрича въобще тази дата като празник, и те "милите" се гърчеха в неистови опити да зачеркнат въобще от спомените в историята, решаващата роля на Русия ,та даже и : "Абе, май са изпратили някакви южни полкове от бедни украинци ,наред с финландци и поляци. И накрая ,според тях ,излиза ,че май е нямало никакви руснаци. Ей,така се отработват парите от фондациите на Сорос и сие! А представяте ли си , ако имаше участие на поне един американец, а? Какво чудо щеше да настъпи?! "Америка ни е освободила-да се слави името й во веки веков! " И щеше да има неистово гърчене по пода на студиото, обилно слюнкоотделяне ,коленичане и метани. Да , ама не! Боже ,опази! Но кой знае? Може и да изфабрикуват някой американец-уж сега са го открили. Е, тогава ,съвсем ще я вапцат тази клета история! Започнаха с учебниците, после преминаха с историческите дати , а накрая въобще ще ни изтрият като народ ,съществувал някога на тази кръстопътна земя! Но помня и ще помня едно-за да има независима България, трябваше да има трети март и положени кости на над двеста хилядни руски воини!

Нинова: Никой от заявилите, че ще напуснат след Конгреса, не е подал документите си

09:25:03 / 28.02.2023
4
2
Другарката Нинова е българският Зеленски. Бой до последния партиец -утилизира ги като пушечно месо-ненужно за нея и нейната клика. А че скоро няма да има кой да напълни залата за поредния конгрес? Абе,кой от партийната управа го е еня?

15 задържани във Варна тази сутрин

09:23:04 / 28.02.2023
4
1
Подобни "мащабни" акции се провеждат регулярно,когато трябва да се отчетат някакви резултати. Иде време за годишния отчет в ОДП-тата и нещо трябва да се отчете....Днес ги задържат за по едно кафи , а утре ще ги пуснат. А резултатът е отчетен! Така става......нищо ново под слънцето. И едните и другите го знаят. 

Делян Добрев: България може да е била най-бедна при нашето управление, но и сега е така

09:20:46 / 28.02.2023
3
1
Всички гьонсурати са убедени,че народът е прост ,забравя и е глупав.Не мина много време ,откакто се развихри скандала в Хасково-там, където вършееше добре организираната престъпна група на Делянчо. Вся власть в ръцете на Добрев и неговите роднини. От Общинския съвет та чак до назначени наши хора в общинските и държавни фирми. Всички роднини-без остатък.Имаше и куриозно назначение роднина - физкултурник ,пък стана горски.Нерде Ямбол-нерде Стамбол. Защо не каже,как назначи роднината на местната си любовница за шеф на ОДП. От инспектор в кв. "Орфей",през зам. директор , а за кратко и шеф на ОДП.   Не че другите не са маскари , ама това тяхното безочие ,премина всички граници!

Граждани и организации с отворено писмо: Без павилиони в Морската градина във Варна

15:59:11 / 27.02.2023
3
1
Портнихски номера-ще ликвидираме чешмичките за вода,защото от тях няма келепир, и ще турнем като кръпки павилиони на нашите хора-там поне има келепирец! Гьонсурат е Портних  и цяла Варна знае това!

Маги Халваджиян се похвали с огромна гледаемост на "Капките"

15:53:40 / 27.02.2023
2
1
Помните ли как и кога падна Римската империя? Същото е при нас и сега-масови тъпи забавления за плебса ,докато света отива на гибел! 

Кметът на Варна връчи отличие на синдикалиста Янка Такева

15:51:18 / 27.02.2023
3
1
Уж синдикална лидерка , пък с отличие от управляващите? Пък после се чудите ,защо никога не е имало ,няма  и няма да има мащабна синдикална стачка. Гръцкия вестник "Стигма" добре ни е описал в голяма статия-за робите и казионните синдикални лидери,които са на издръжка от управляващите!

КНСБ с предложение как да се преборят високите цени

17:21:36 / 25.02.2023
4
1
Българите са най-бедният народ в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но да сте ги видели да протестират? Не, няма и да ги видите защото не могат да си го позволят. За да оцеляват, те са принудени да работят непрекъснато при ужасни условия на труд, при масово погазване на всякакви трудови норми, без да смеят да се оплакват, без да смеят да си потърсят правата. Техните синдикални лидери, ако могат въобще да се нарекат така, ще видите сред редиците на управляващите, окичени с най-високите държавни отличия, но не и сред работниците, не и на площадите, не и в първите редици на протестите, защото протести няма.  На българите им набиват в главите, че заплатите им трябва да са ниски, защото така били конкурентно способни и така забележете, привличали чуждестранните инвеститори. Няма по-смехотворно твърдение от това. Как можеш да твърдиш, след като уж си член на Обединена Европа, че ще привличаш инвеститори с ниското ниво на заплащане? В кой век живеят българите? Не разбират ли, че днес истинските инвеститори търсят не проста маса работеща за без пари, а работници образовани, специалисти, притежаващи творческа мисъл и креативност, откриватели и способни да предугаждат бъдещето. Явно някой има интерес да ги кара да се конкурират по заплащане със страните от третия свят, а не по знания с развитите Европейски държави. Благодарение целенасочената политика на потъпкване и опростачване на българският народ, той е почти обречен на изчезване. По-голямата част от знаещото и можещо население е емигрирала, циганите са оставени сами на себе си като безнаказаността им е пословична, а страхът у българите неописуем.

Милен Керемедчиев: Преговорите за мир може да стартират към края на годината

21:19:30 / 24.02.2023
3
2
И този се изака на метенето! Коагато представяш желаното за действителност ,става така.Платено мекере или е много ,много тъп . Нали ще дойде края на годината и пак ще си говорим.А този Мунчо къде ще бъде тогава? Ще се покае ли за глупостите ,които натворява сега по телевизиите? Едва ли. И той като оная уж предсаканелката Стефанова,гаче една майка ги е раждала. С еднакъв гьон сурат и безочие.

Нови разрушения след вчерашното земетресение в Хатай

10:30:32 / 21.02.2023
4
1
Дразни ме заглавието: "Разказ на една българка". Стига  с това лицемерие ,бре! Пречи ли  ви да кажете ,че е туркиня или е гражданка на България? сичките роми в "Максуда" били ...българи.Ай,ся? Граждани на България-да,но не са българи-цигани са! 

Омбудсманът Диана Ковачева: Мобилните оператори нямат основание да вдигат цените

10:27:37 / 21.02.2023
3
1
И кой те слуша? Кудкудякане напразно! Или ...лаф да става?

Първият, който напуска Survivor 7 е Златомира

06:37:26 / 21.02.2023
3
1
Предаване като за дебили! Направено от такива за себеподобни. Социална помощ за Джизаса-останал пак без парички-щял да си прави нови зъбки-та и затова се включил в тъпнята и той. И....."Не ни щадете.Изпращайте есемеси. Колкото се може повече"-тъпо и неприкрито алчно!

Военният министър Димитър Стоянов: Категорично няма да пращаме войници в Украйна

17:58:11 / 20.02.2023
2
1
Лъже,мръсникът му! Лъже като ром от "Максуда". Има обнародван Държавен вестник от 16.12.2022г. с който се изменя чл.54.ал.6  за :"Даване на допънителни възнаграждения в пъти на отправени доброволци за защита на демокрацията в чужбина". Подписан е от Веждичката.Кого лъже този ахмак ?

Кметът Портних обвини държавата за упадъка на Варна и съобщи неверни данни за населението на града

17:55:03 / 20.02.2023
4
1
Когато и да шибнат зад тила на украинското недоразумение-портних-все ще е късно!8-)

Община Варна действа с твърда ръка: Не 3, 10 павилиона ще поставим в Морската градина

17:53:14 / 20.02.2023
3
1
Когато шумоленето на пачките  е по-силно от гласа на истината!:errm:

Гешев скочи срещу Борисов след Цветанка Ризова: Разстоянието до разстрелите не е голямо

18:38:50 / 18.02.2023
4
1
Боко,страхливата мутра от СИК,която овърша пода на бар "Адмирал" на Златните....И той ще ми говори назидателно за правосъдие! 

Столтенберг: Путин не бива да спечели тази война

18:37:06 / 18.02.2023
6
1
Бе, то ина мен не ми харесва ,че ни третирате като аборигени от колониална страно,но го правите без да ви бигне окото!:errm:

Борисов: Ще стана депутат, щом толкова ме желаят. Най-устойчивата ни коалиция би била с ПП, ДБ и ДПС

21:35:39 / 17.02.2023
3
3
Прилича ми на Мусолини-Дучето! "Генерал"-мутра от зората на СИК!

Турският посланик у нас: След трагедията България ни е вече братска страна

16:27:39 / 16.02.2023
2
1
А досега-каква е била? Неприятелска? 

Морското училище във Варна направи Велико географско откритие: "За първи път в историята кораб стигна...Южния полюс"

12:10:26 / 16.02.2023
2
1
Е, те толкова си можат вече. Не е като в онова време-да влезеш в морското,бе като да спечелиш шестица от тотото! А сега,само този ,който не е платил,той не е завършил "Више" и да се перчи с кетап. Нейсе.Днес откриваме южния , а утре -средния полюс! Човещинка варненска!

Явор Божанков ще води листа на "Продължаваме промяната - Демократична България" в Габрово

12:06:09 / 16.02.2023
4
2
Такива пчелички най ги мразя! Но не той е тъп,ние -избирателите сме тъпи. Предал веднъж,винаги предател! То, момчето, свикна с разкоша в сборището наречено парламент и кво да праи? Сменя само името на партията.Иначе...кафявото на дънцето на гащите е се същото-няма изпиране!

Лъчезар Богданов: Контролът на цените няма да помогне, защото имаме конкурентен пазар

10:46:52 / 09.02.2023
6
1
Как ги намират такива ,които винаги ти обясняват надъхано -как нещо си не може да стане? Сульо! Искам да се намерят специалисти,които да кажат: "Ето така трябва да се направи!". Писнало ми е от добре изглеждащи младежи с хубави синекурни длъжности да ми обясняват как се правят деца.....Айде ,дееее.

Община Варна търси фирма да чисти след ПТП, аварии и бедствия. Дава 680 000 лева

22:41:36 / 07.02.2023
2
1
Крис, обади се на твоя приятел- лъжеца.Кажи му ,че има келепир  и той ще припне веднага.Лъжец и авантакис си пада,така че ще си пасне на мястото. Кинти има-да бега  и да се цани!Ухилен

Надежда Нейнски направи огромен гаф в ефира

22:39:05 / 07.02.2023
3
1
Завиждате й ,нали? С малко музикални арии на черничкия Костов,с малко по-горещи креватни изпълнения и ей на, докъде може да стигне една преводачка. И за капак-омъжи дъщеря си за турчин-белким я оставят още малко време посланик в Турция. Еб...м ти пич...у мате...и-както казват сърбите!

Натали Трифонова: Ледените дни продължават, утре сутринта температурите ще са минус 9 градуса

22:35:32 / 07.02.2023
3
1
Мен за Наталито ми е мъка,че ще й замръзне шушулката. Ще се разболее и ще излезе в болнични най-малко за месец. И кво ша праят зрителите? Ша се надат в очакване да изплакнат поне едно оче,но....

Проф. Николай Овчаров: Преди 30 години синдикатите можеха да изкарат 100 хиляди души на улицата

17:07:00 / 03.02.2023
4
1
Пуделите на двата синдиката са просто едни смешници на заплата. Нищо повече. Само мрънкат,но под сурдинка.Аз лично не помня синдикална стачка ,каквито често виждам в чужбина. И ми се струва ,че по-скоро са на заплата към работодателите отколкото да защитават истински интересите на своите членове! 

Гала откри "На кафе" с чесън против зли сили

10:13:26 / 03.02.2023
3
1
Тези кокошки съвсем изтрещяха! Ухилен

Проф. Ана Кочева: Крайно време е в Македония да разберат, че преговаряйки с ЕС преговарят и с България

09:34:09 / 03.02.2023
4
1
Прав е Крис,но първом искам да отговарят до стената ,тези Кирчовци,които натискаха да махнем ветото над Македония. "Те" те бият,псуват и искат да те ликвидират,ти се натискаш да им правиш добро. Това се нарича дебилизъм! 

Незаконно прекарани кабели пречат на преминаването в столичен квартал

09:31:30 / 03.02.2023
4
1
То не е само там. Да дойдат в квартала , да видят що за чудо е тук. Аборигени сме и такива ще си останем. Само дето шалварите са сменени с дънки. Иначе  самосъзнание-йок!

Бракониери нападнаха горски служители в Дупница

09:29:23 / 03.02.2023
4
1
Мангустите няма ли кой да ги озапти? Видно е ,че май няма. Дайте правото да се защитим,щото вече на народа му писна-мангустите  си правят каквото си искат, а българите мълчат от страх. Една ловна дружинка прави пусия около катуна на мангустите и стреля на поражение....колкото уцелят-все ще бъйде файда!

Социолог: Ако "Продължаваме промяната" влязат в коалиция с ГЕРБ, ще загубят своя облик

09:26:31 / 03.02.2023
4
1
Вече не гледам политически предавания,даже не гледам и български телевизии. Те ни правят на маймуни, а самите партии са от един дол дренки! Тарикатчета  на дребно...

Жената, която се барикадира във фризьорски салон и откри стрелба: Това бе краен шанс да защитя имота си

09:25:02 / 03.02.2023
5
1
Народът тотално изтрещя! И това ще продължава,защото я няма държавата. Две години ходене по мъките, а решение нямало. Е,как да има ,когато чакат подкупи? Народът вече не вижда изход от мрака, затова и се хваща за възтържествуване на правдата чрез оръжието. Кой с дърво,кой с лопата, а други и с пищоф! Едва ,когато се случат подобни неща,се усещаме ,че държавата тотално е абдикирала от своите задължения.

Алексей Навални: Поставиха ме в единична килия за шест месеца

23:33:18 / 01.02.2023
5
2
Той да се радва ,че е бил сам в единична килия,защото ако е би в обща-то отдавна да се е простил със своята девственост! 

Ген. Запрянов: Не мисля, че Русия може да атакува държава от НАТО

09:21:29 / 31.01.2023
5
1
И това е български генерал? Ай,сиктер ,бе! Заработва сребърни грошове с прозападна пропаганда-срамно е ! Толкова е прозрачно,че всъщност прави лоша хамериканска пропаганда......А е учил в ВНВУ -1974, българска военна академия и руска "Будьони" -тогава е бил отличник ,със златен медал през 1984.З а десет години такова израстване? Ако не си бил правоверен комунист-няма как да стане.А сега-новия еничарин на новата власт. Всяко време има своите предатели.Пяна ,която  винаги е отгоре,но историята ,времето не прощава на подобни недоразумения! 

Проф. Овчаров за изборите: След ангелите на злото очаквам отнякъде да се появи и Спайдърмен

17:35:16 / 30.01.2023
3
1
Време е да се разруши това сборище! Крайно време е! 

Николай Нанков: Не го знам що за архитект е Шишков, но никакъв администратор не е

17:34:03 / 30.01.2023
2
1
Когато си разбъркат гащите......почва яко да мирише. Лъсват лобистките интереси на едните, а и на другите. Седенето в сборището,наречено кой знае защо парламент, води до това единствено заключение. Всички лобита се борят за своите интереси, само не и на народа ....И питам: Кой защитава интересите на обикновените хора? Май няма никой......

Лорд Евгени Минчев влезе в бакалията и се вцепени от цената на лютеницата

17:29:37 / 30.01.2023
3
3
Уж гей, уж придворен шут, ала право говори, а и не се крие-има смелост да каже това, което всички наблюдаваме и мърморим.

Политолог прогнозира: Обединените ПП и ДБ ще спечелят изборите, но на есен пак ще сме пред урните

17:27:50 / 30.01.2023
2
1
И какво ще се промени! И двете политорганизации не отговориха на очакванията на народа,не че останалите са свястни шебеци....Ако не беше смешно,то щеше да бъде жалко и трагично,но не за дупетатите ,които папкат народни пари, а за нас...щото толкоз ни е акъла! Гадно е да осъзнаем,че ние сами сме си виновни-такива като нас си избираме-гадни,долни,мръсни същества в мислите и действията си,мислещи само за личното си его и спастрените пари за по-добри времена.

Кадри от гонка и зрелищен арест в центъра на София

17:23:48 / 30.01.2023
6
1
Че да го бяхте гръмнали,бре! Един ще гръмнете-останалите ще се откажат да се правят на Батмани,Спайдармени и сие. А татковците вместо да ги защитават,да бяха им фърлили един здрав бой на напушените си синчета!

Песков отговори на Джонсън за заплахата от Путин по телефона

17:22:07 / 30.01.2023
5
1
Англичаните започнаха да се нас...т.Покупките на памперси се увеличи главономно! То хубаво ,че слушкате Америка,но все някога трябва и да поемете и отговорност за това ,че превърнахте Украйна на изпитателен боен полигон, а местните аборигени ги използвате за пушечно месо. Рано или късно ще дойде и европейския Армагедон. Пък и сте остров-къде ще избягате. Каквото сте посяли,това и ще ожънете. Чакайте бурята!

Откриха следи на мечка край село Могилица

12:13:30 / 29.01.2023
2
1
Миналата година в края на м. септември бях в Могилица при приятелско семейство,което живее  накрай селото. Рано сутринта, по уличката минаваща покрай къщата ,видях мечка. Вървеше си спокойно и навярно се беше запътила към заведението в центъра на селото на кафе....Гледах от терасата мечката и си беше малко страшничко.Ами ако беше срещнала някой жител по уличката? 

Ген.-майор Златко Златев: Надяваме се на поне един медицински хеликоптер до края на годината

12:09:48 / 29.01.2023
2
1
Скромен и добър човек. Прекрасен професионалист и добър приятел!

Георги Куртев: Много е важно полицаите да не работят с бюра от 1954 г. и да не пишат с индиго

19:54:34 / 26.01.2023
3
1
За толкова работа и бюрото е много....Първо да стане изчистване на Авгиевите обори,но да се започне отгоре надолу, та чак до последния просяк,който важно пита: А,ся.Кво праим?". На един такъв опърпан просяк му отговорих така: "На майка ти свинарника ще правя!". Обиди се. И що? 

Захариева: Ако не съставим правителство в следващия парламент, никой няма повече да отиде да гласува

19:51:22 / 26.01.2023
4
1
Та то и сега не искам да гласувам! Изводите ,които съм си направил са следните: Гласувах, а какво видях и почувствах? Цирк видях,но полза от цирка -йок. Вие си живуркахте,смеехте се ,гледахте си клипчета в работно време, а ние бачкахме през това време да ви плащаме заплатите. Резултатът е 1: 0 за вас. Време е за реванш-не искам да гласувам за идиоти! Баста! И както културно казват сърбите: "Йеб...т ти пи....у матери!" .Та и аз такъв ласкав поздрав ви пращам !

Слави се появи на пресконференция на живо

15:17:45 / 26.01.2023
3
1
Излъга цял народ! Жив ли е още мумията? Аман от такива спасители!

Нов абсурд! "Възраждане" предложи главния прокурор да се разследва от дясната му ръка и ГЕРБ и ДПС веднага приеха

15:16:33 / 26.01.2023
3
1
Смях се на Копейчката ,та чак захалцуках! Великият комбинатор! Новият Остап Бендър!Ухилен

Израел отказа на САЩ да изпрати ракети "Хоук" на Украйна

10:56:00 / 26.01.2023
5
1
Сащ-арогантни,Европа - тъпа , а еврейте са винаги умни-изначално.

Николай Милков: България е взела всички мерки по случая "Пендиков"

10:54:20 / 26.01.2023
3
1
Налагане на вето-стига и тази една единствена мярка. И преставаме да се занимаваме с дебилите по роднинска линия. Да ви разкажа за последните неволи на "братчедите" : Македонците се жалят на господа-"Господи,моламе те. Всички народи са произлезли от маймуните,сал ние от българите.Направи нещо ,че да не се врякаме."

Алибегов: Ние сме за легализирането на бакшиша

10:51:19 / 26.01.2023
3
1
Алибеков-оригинално българско име. Серсем ! Не съм съгласен предварително да ми е в ключен бакшиша в сметката. Доволен -оставям. Не съм доволен-викам управителя ,за да го питам от  коя махла е изровил и докарал този планинец. 

САЩ нямат нито един унищожен танк M1 Abrams от вражески огън

10:48:11 / 26.01.2023
7
2
Винаги има първи път! Скоро и по бойните полета на Украйна. А после ще си говорим пак, колко са съвършенни тези танкове и как горят екологично!

КРС за вдигането на цените на мобилните оператори: Потребителят няма право да прекратява договора без неустойки

22:36:30 / 25.01.2023
6
1
Тъпи овце сме и си заслужаваме робията. Те ни стрижат,ние блеем. Коктейли "Молотов" и всичките им офиси стават прекрасна огнена картичка събрала емоцията -радостта на гражданята ,че са им повишили таксите.

Байдън обяви официално: САЩ изпраща на Украйна 31 танка M1 Abrams

22:31:19 / 25.01.2023
3
1
Обичам да гледам как горят тези танкове. Коктейл "Молотов" и ужасени германци/ ох-украинци/ как скачат от купола на танка. Скоро и по нашата телевизия.  Тук гледам някои ,които се крият в сумрака на мазето и се пишат герои. Щели да ходят на фронта.То туй хубаво , ама като си одрискан още оттук-как да се добереш до фронта,бре,амсалак? Целият смърдящ на рядко щастие от "геройство" даже и да си помислиш,че Ша ходиш и ти на фронта. Учкур имаш ли? Или не знаеш какво е това учкур?  

Австрия твърдо няма да пусне България в Шенген, но ще се застъпи пред ЕК за € 2 млрд. за охрана на границата ни

16:30:47 / 23.01.2023
4
2
И....и какво от това? Ще си го преместя от единият в другия крачол! Този се е взел много насериозно.да не е господ ,бе?!

Радев посрещна австрийския канцлер на летището в Пловдив

16:28:15 / 23.01.2023
3
1
Хилят се като пачи...! Стига сте се подмазвали ,бре! Нямате ли малко останала чест и достойнство?

Организации поскаха оставката на варненския кмет

16:26:26 / 23.01.2023
9
2
Когато и да се поиска оставката на потника,винаги ще е закъсняла!

Българите предпочитат да купуват коли втора ръка

16:25:02 / 23.01.2023
6
1
Пълни глупости! Всеки би искал да кара нова кола ,но стинките в джобчето са ни малко. Мижави доходи,робия до скъсване ,а накрая-били сме предпочитали втора употреба?! Смях! Гаче искам втора употреба жена и кола ,щото не харесвам млада  и нова...Айде ,не на нас!

Румен Радев към Нехамер: Не обещаваме нулева миграция, но даваме най-доброто от себе си

16:22:55 / 23.01.2023
4
2
Стига хленч! Стига циврене и коленичане ! Трябва ни нов Орбан! Вето на всяко едно австрийско предложение  и баста!

Външните министри на България и Република Северна Македония отиват при пребития в Охрид Християн Пендиков

10:45:15 / 22.01.2023
4
1
Поредната PR акция!                                                                                          Пребиха поредният българин в Македония Цел: Да няма останал жив българин в РСМ. Провежда се държавна политика на омраза , а ние продължаваме да спим. Защо? И ако някой го боли душичката за пребития българин в Македония, да ходи да пита националните предатели от партиите в парламента, които първо предложиха, после гласуваха вдигане на ветото. Срам, срам, срам и позор за шайка негодници, които разчитат на късата памет на хората. Които се изплюха на род и история и дадоха зелена светлина на държава, чиято политика е българомразата.  Стига нежни чувства! Време е да бъдете истински родолюбци. Пък ако не ви отърва-махнете се ,докато ние не сме ви погнали с...... А ,че още един българин бил пребит в Македония....да ви е  трепнало сърчицето? Гадно,тъжно и отвратително!

Биячите на Християн в Охрид му викали: Мръсен българин, ще те убием

16:41:03 / 20.01.2023
3
1
Само с приказки в Ганкиното кафене ,нищо няма да се промени. Ако им стиска на дупедавците в сборището и министрите-би трябвало да кажат:"Баста! Край на всякакви преговори с тези изчадия!" 

Нинова: Връщаме мандата в понеделник

16:38:55 / 20.01.2023
5
1
Другарката сякаш не си знаеше ,че така ще стане?! Ама,пуста лакомия за още една минутка слава. Ей,ще загроби партията,така чувствам нещата аз.

Становището от САЩ опровергава Сийка Милева: Нексо не са признали вина

16:37:37 / 20.01.2023
3
1
Пак сме чули недочули.Разбарали -недоразбрали. Да не се окаже накрая ,че целият този шум е бил с политическа насоченост с оглед предстоящите избори? Типично по български е да се замеряме с изпражнения...Гадно,тъпо и отвратително! Всички партии са жълтокафеникави....гаче една майка ги е раждала.

Гълъб Донев с остри думи към македонския си колега в телефонен разговор

16:34:42 / 20.01.2023
5
1
Тези твари не разбират от човешка реч. Вето до дупка ! Защо още им се дупим? Гъзомийници сме и затова никой не ни уважава!

Арх. Иван Шишков: Външните връзки на камерите на ТОЛ системата са незаконни

10:17:21 / 19.01.2023
4
1
"На места има огромен провал за усвояване на парите. Пример за това е Варна. Общината се е забавила с устройствения план, добави още той."-Защо не се учудвам!  Портних и сие се занимаваха през това време да правят далавери на гърба на бедните данъкоплатци. Искаш обяснения за похарчените  и изчезналите пари, а той ти вика възторжено и с обезумял поглед: "да живее Украйна!". Амсалака му с амсалак!

Данчо Цонев: Вярно ли мислите, че "Кирчовците" са спасили Украйна?

10:13:02 / 19.01.2023
5
1
Най-мразя предателите на Родината. А от тях, еничарите са най-гадните. Иде ми да му забия един право в суратя!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X