Потребителски профил

Пешо от Виница

Регистриран: 14.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
17935
12687
5248

Рейтинг: 27902

Място в класацията: 17

Коментари на Пешо от Виница

22 септември 1921-ва е последният ден на Иван Вазов

12:02:09 / 22.09.2019
10
2
"От книжарниците той се връщаше доволен, особено когато съзираше по витрините някоя нова българска книга."- Когато се радваш над това, а не от новата лъскава ламарина, когато се радваш на успехите на другите...., то тогава има шанс това множество от хора споделяща една територия. Ангелче

22 септември 1908 г. - България е обявена за независима!

11:49:50 / 22.09.2019
1
4
[center]Из животът  на „новият гражданин”-Гошо[/center] Сутрин е. Поглежда се в огледалото. Прилича на човек ,който е оцелял в обсадата на Сталинград.Оцелял е на косъм, унищожил цяла фашистка рота, а накрая се е бил с цяло стадо съселяни за последната чаша шльокавица. Трябва да отива на работа на поредния строеж. Пак ще мъкна колички, пак ще ми вика майстора”Ей, общак. Бързо донеси още малко вар!”. Писна ми, ама като си спомня какво ми говореше моят баща”чети ,бре Гошко, чети”, ама нали съм главаняк и не ми се четеше. Как да чета кат тез умни мисли не ми влизаха в чутурата селска. Въри ми дай да паса козите ,то туй по-лесно. Ама мина туй хубавото време. Родителите ми си отидоха от този свят и аз тръгнах да си търся късметя в големият град. Намерих си квартирка в мазето на една къща. Търсех си работа ,ама то с моето улично образование ,никъде не ме приемат и защо ли ? Бил съм необразован. Пък ази съм умен, умен та чак ставам за Шеф на тия главанаци с костюмчетата. Ама не ме искат  глупаците да им стана Началник . Защо ли? Не моа да разбера и затова се хванах на първо време като общак. Нося колички, чистя с метлата и лопатата, абе...квот ми каже майстора. Ама кат се прибера вечер си пускам Азис, слагам на макс „волумето”, пия си домашнярката в металното канче и съм си гот придобивайки вечно сънлият поглед на интелектуалец,който гледа отстрани на човешката суета. Е, имам и „комп”. Използвам го да си пускам порно, щот не моа да говора с още с гражданките, ама ще дойде и това време-надявам се, а дотогава влизам в един варненски сайт и цъкам минуси на тези ,които не ме кефят. Абе, много културно говарат тези тъпаци и нищо не хващам ,ама аз с минуситеееее. Удри по ителигентните гражданя. Е, искаше ми се отвреме навреме и аз да си кажа своето мнение ама кат го нямам..? Затова и пускам порция газ , цъкам един минус  и си лягам доволен в отдавна непрания чаршаф.Ангелче

Проф. Пантев: Смисълът на независимостта е да си значим, сплотен, с воля

11:07:36 / 22.09.2019
2
3
Когато едно четиво те накара да мислиш , дори и да опонираш, то целта е изпълнена. Има шанс за читателя да се превърне в човек от маймуна, тикаща през деня количката на строежа, пиещ шльокавица-пуснал "Чае шукарие", увеличил на макс"волумето" и биещ регулярно жена си ,щото не ти е сложила чесън в йеденето. Ето целта ! Да се ЗАМИСЛИШ над битието си! А, ако ли вземеш да си направиш АНАЛИЗ въз основа на което да вземеш РЕШЕНИЯ за начина си на живот.....Ехххх, мечти !!!!! Другото е по-лесно, отричай всичко това ,което ти не си .......пцувай и раздавай майни зад компа, но дълбоко в себе си знаейки ,че си маймуна-красива ,но маймуна!8-)

Тома Биков: Премиерът усеща динамиката в политиката и се стреми ГЕРБ да е адекватна на времето

10:31:17 / 22.09.2019
1
3
До "colektor": За книгите и червото си прав!!! А за чесъна  и бахура?:errm:

22 септември 1908 г. - България е обявена за независима!

10:16:15 / 22.09.2019
3
6
Милите ми цъкащи минуси.Усмивка Силно се надявам да са от кохортата на често описваните от "neXus"-диви селяни, дъхащи на чесън и шльокавица, некъпещи се защото било вредно. Бачкащи по строежите  и не прочели нито една книга през живота си. Надявам се ,че това са те...,защото тук говорим за Национален акт на самоопределение, е "те" -горките не разбират за какво иде реч?! За "тях" важи сал едно: "Удрииииииии, пусни Джаго на мах, дай ми кръчмарю още една мастиска и чакай жено да те сритам" . :errm:

България отбелязва 111 години от обявяването на своята Независимост

10:06:36 / 22.09.2019
2
3
Ех, "Дивак"......Прекалено много искаш от "твоя приятел"."Той" се мисли за лидер? Няма лошо, но преди да почнеш да израстваш за "ЛИДЕР" да беше прочел историята за да разбереш динамиката на властта и методите за успешно лидерство. По принцип,човешката природа  не се  променя и затова трябва да се чете историята. Това е като суров материал ,който ще ти послужи при вземане на днешните , а по-важното е ,че той ще е основа за вземане на УТРЕШНИТЕ ти решения!!! Като гледам действията на "твоя приятел" как се лута в търсене на основния въпрос"Дали да се страхува "матреала", отколкото да ме обича или обратното?". Разгледай в тази светлина неговите често объркващи действия и ще си отговориш. А ти....се чудиш за "некви си БТР или тем подобни?! Просто в този момент  е излизал от джипа  след хвърлянето " на торби с обещания и пари на "матреала" и  е решил да бъде втората част на основния въпрос. Анадънмо? И сега стигаме до второто умение на "лидера"-да умееш да убеждаваш ? Как го прави нашия човек? "Абе, вие сте прости и аз съм един от вас". Ето ти неграмотното принизяване до тези ,които искаш да водиш ,но как? Чрез образоване или като се оприличаваш на тях? Как да ги мотивираш да ти ВЯРВАТ, когато най-близкият ти другар-Цецко   е изритан като Веско Маринов от държавната кльопачка. Защо? От страх за властта или за корупция? Кое си избираш? И стигаме до финала: Дали е "Лидер" или е посредствен ученик,който не е чел историята? Когато посредственото лидерство е белязано от скандали, корупция и големи грешки във външната политика,когато самодоволството  е на преден план-"АЗ, аз, аз ....направих това, раздадох толкова пари..., аз обещавам"-човек става небрежен и самодоволен към основните добродетели ,които характеризират добрия ВОДАЧ. Накрая този политик става самодоволен Тиранин, от който повече се страхуват/ чети признанията на първият царедворец-Цветанов за близкото обкръжение на "Лидера"/ отколкото да го обичат.Малко дълго стана обяснението ми ,но ...така мисля !Изводи: Никога не забравяй, че ще останеш в историята. Въпросът е как-като лидер или като посредствен политик?!Усмивка

22 септември 1908 г. - България е обявена за независима!

09:18:05 / 22.09.2019
4
7
На 22 септември 1908 се реализира една мечта......!!!!! Поне за минутка да спрат дребните си партийни боричкания, съвременните български политикани и да се замислят над значението на този акт чрез който се осъществява изконната българска мечта! Четете ,бре....мискини!!!

България отбелязва 111 години от обявяването на своята Независимост

09:11:22 / 22.09.2019
3
6
„Такова е желанието на Народа ми, такава е неговата воля-да бъде според както той иска! Българският народ и Държавният му глава не могат освен еднакво  да мислят и едно да желаят”

Ден без автомобили: Затварят за движение части от големите градове у нас

09:09:53 / 22.09.2019
5
4
Днес празнуваме 111 години от Независимостта на България, провъзгласена с Манифест на 22 септември 1908 г., който цар Фердинанд І прочита в двора на църквата "Св. 40 мъченици" в старопрестолния град Търново. Такова е желанието на Народа ми, такава е неговата воля-да бъде според както той иска! Българският народ и Държавният му глава не могат освен еднакво  да мислят и едно да желаят”

Човекът с валяка отново е в играта за кмет

22:29:09 / 21.09.2019
5
10
[size=1]    [/size]„Исанлък вар, проблем йок“ (Има ли човещина, няма проблеми)! А сега направете сравнението с нашия кмет.....Нямам какво да добавя!!!!

Тома Биков: Премиерът усеща динамиката в политиката и се стреми ГЕРБ да е адекватна на времето

22:16:32 / 21.09.2019
7
12
Браво ,колега! Браво, "Наблюдателю"! Хареса ми  разказчето! Може и да не си го написал лично, но търсенето, мисленето и старанието са лично твои! Браво! Внесе малко свеж въздух в този форум. Оценявам това твое желание!Усмивка

Цветанов: Хората от обкръжението на Борисов му казват това, което иска да чуе

19:39:45 / 21.09.2019
6
5
Малее, "Гарфилд", какъв език, какъв изказ от теб? Навярно ти е прекипяло още като си видял тази мазна лисугерска физиономия. Добре ,че скоро този твой приятел няма да идва във твоя квартал..........", щото си е@@@@@а мамата.8-)

Криско стана баща! Ето как коментира благата вест пред феновете си

19:34:11 / 21.09.2019
3
4
1.[size=1]    [/size]Нарисувал  емигрантчето картина за продажба . Занесал  я на площадчето зад козирката . Двойка харесала картината . Попитали как се казва,а емигрантчето  им казал ,че картината е „Във Виница”. Ахааа, а какви са тези голи тела? –Еми, това са жена ми и Тито  на калъп. Ауууу, вие ли ги хванахте? Не, аз бях по това време във Виница....:errm:

Тома Биков: Премиерът усеща динамиката в политиката и се стреми ГЕРБ да е адекватна на времето

19:25:53 / 21.09.2019
13
8
Тома Биков-Лизач. Просто -Лизач!!!!!/ така се представя при запознанство видния герберски интелектуален политик/:errm:

Бащата на Полфрийман проговори след освобождаването на сина си

09:15:48 / 21.09.2019
14
7
Премиера имал отговор ,но не може да го каже гласно. Е, аз взимам този "грях" върху себе си: Да ви е@@@@@@ а майката гнусни съдии!!!!! ГнявГняв

Политолог: Българското общество не иска правосъдие, а възмездие

22:04:44 / 20.09.2019
6
5
"Политолозите коментираха и т.нар. шпионският скандал. Стойчо Стойчев разкри, че е почти сигурен, че скандалът възниква, след посещение в американското посолство, а вялата реакция на руското посолство показва, че също са знаели. Той вижда в целия случай добре дерижиран сценарий."-Ако ви слуша човек, ще си помисли ,че сме разграден двор за шпионски игрички. Антоний, ти пък къде видя политика в решението на Калпакчиев? Хомодружинката се е събрала , решила и поделила паричките от 600 000 лева. Така и аз мога да мисля първично и по махленски, но...не ни приляга ! НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ ,БЕ АНТОНИЙ. СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА И НАРОДЪТ НИ ГО УСЕЩА!!!

Президентът тръгна на работа с велосипед

21:55:26 / 20.09.2019
5
2
"Дивак" , прочети коментара на господина от Фейбук"Николай Николов". Погледни най-горе....има коментари и от "Фейса".С него "си разменихме по някои "умни" мисли. Хайде, приятна вечер от мен!Усмивка

Прокуратурата разкри нови доказателства срещу Николай Малинов

21:24:46 / 20.09.2019
8
1
Само да припомним:. Фондацията "Сапио" е ощетила хазната с 20 милиона долара.-престъпление няма ,след формално обяснение от Иван Костов.2. КТБ-Цветан Василев е плащал по 25 000 лева месечно на Иван Костов и дъщеря му. За какво? И те не знаят...3.Елена Костова-фондация "Бъдеще за България"-един от основните спонсори-Миньо Стайков-алкохолния бос. Пране на пари, неплатени данъци за 12 000 лева. Има наличие на престъпен състав-наказание -няма.3.  80 000 долара, преведени през 1997 от "Теленорд" - свързваната с проблемния руски бизнесмен Григорий Лучански. Известния сервитьор , а впоследствие хотелиер Славчо Христов-основен благодетел. Няма разследване. Защо? Морал има ли? Не! Няма! А защо сега има такова разследване и обвинение ? Защо аршинът с който се мери не е еднакъв ? Не можеМоралът да е един вчера , а днес -друг.  Целта оправдава средствата. Въпросът е чия цел всъщност.:errm:

Илиан Илиев: С тази победа се извинявам на хората, които имаха други очаквания след началото на първенството

20:50:37 / 20.09.2019
15
2
"Искам с този резултат да се извиня на хората", "Благодаря на хората, които дойдоха да ни подкрепят."-Умен мъж! Колко от треньорите казват подобни неща?  Черно море имат късмет да имат такъв треньор!Усмивка

Бащата на Полфрийман: Очаквам скоро да се видя със сина си

20:24:47 / 20.09.2019
6
3
А бащата на убития? Той ще види ли сина си? Или него ,кучетата го яли....?!Гняв

Проф. Михаил Константинов: Българските избори не могат да бъдат хакнати

19:42:49 / 20.09.2019
13
1
Просто такъв се е родил, "Дивак". 

Президентът тръгна на работа с велосипед

19:39:36 / 20.09.2019
4
4
Усмивка"Дивак", пак не си разбрал!!! Погледни нагоре и ще го видиш тоз чиляк.....май е време за нови очила, приятелю?!Ангелче

Иконата на киното София Лорен става на 85 години

19:34:15 / 20.09.2019
2
3
Благодаря ,колега, но ...няма нужда. Не се имам за "нящо", щото ако си повярваш  ша се гътнеш скоро  ,сал да останеш в паметта като велик драскач на думи..., пък аз не "щъ" да се гътвам скоро, щот в кръчмата няма кой друг да плаща сметката....А  за добрите думи-сполай ти!Усмивка Скоро ще бъде готов за издаване сборника смешни разкази, но има условия за четене:. Лица под 18 години да не го четат...2. Кметската управа могат да го четат апокрифно и трето:Много  от участниците в "нета" са използвани за прототипи, но с добри помисли....Усмивка

Президентът тръгна на работа с велосипед

19:18:18 / 20.09.2019
3
6
Домнуле, Николов.УсмивкаПърво  по инструкция за охрана на държавните мъже ,не може без охрана!  Второ: Като те гледам, май "гърмялото" отдавна не ти върши работа освен за......и трето: Гледай си старините, пий си редовно апчетата и не се "пени" толкова яростно ,че ще те гътне някой инфаркт или инсулт! С уважение към годините ти!Усмивка

Данаил Кирилов: Като гражданин смятам, че решението на съда за Полфрийман е необосновано

18:46:26 / 20.09.2019
6
2
Жива порнография! Гнусно, долно и ГЕЙСКО!!!!! Бандата на съдиите, водена от човека със сините венци-председател на БХК-Кънчо-връчващия наградата  на убиеца.  Мотото на групата е: "Убий българина-получи награда!"ГнявГнявГняв

Президентът тръгна на работа с велосипед

17:15:37 / 20.09.2019
9
18
Ай..ся.8-) Щото Путин карал колело, ама той е и водолаз и самбист...Господин Президент, ако не ви идва отвътре....то не се правете на популист. Някак си...не отива на един Български Генерал да става за чембер.....с цялото ми уважение към Вас!

Джок Полфрийман излезе от затвора

17:11:14 / 20.09.2019
5
2
В състава на посрещачите бяха тримата съдии, начело с председателя на БХК-"българина" с широкия нос и сините венци Кънчо. Банкета ще бъде в циганската махала-средище на културата и българщината. В паузата между изпълненията на Джипси кинг  ще си делнат парите за кръвнина. Да живее българското правосъдие! Амин!!!!Гняв

Община Варна дава близо 480 хил. лв. за озвучаване на събития

16:36:32 / 20.09.2019
7
4
Любимец ми е кметчето! И не го пипайте ,че ми отиде зян като главен герой от моите разкази. :.В кръчмата влезе Алчо Келепура, поръча ментичка за жадната си циганска душа и се произнесе важно след първото оригване: Значи, в нашата демокрация изборите се решават от нас-циганите. Ааааа и от специалистите по натъкмяване,каза  Умното Коле бързайки да се включи в диспута и допълни. Абе, не ви ли прави впечатление ,че все кандидати със скромни умствени и морални  заложби се издигат? Ей, го тоя новия на Варна. И той кмет искал да става. Ма,  като  му гледам фейса  си спомням  за стария-Портних ,как  се изяваше пред широката публика-раззинал паст и бълващ змии и гущери от обещания. Как  го съзерцавах и  се маех: човек ли е или лунатик? И да те хване срам ,че си гражданин на държава, заграбена от подобни образи"

Иконата на киното София Лорен става на 85 години

16:34:14 / 20.09.2019
7
3
"И до днес забележителната актриса остава все така красива и неповторима, без да прибягва до пластичната хирургия, както направиха много.."- А дали младите Джоконди с напомпаните джуки от по 10 атмосфери са чели това?  Кратък откъс от сборника разкази" В кръчмата" :Хеле,  поуспокоихме се  и в кръчмата влезе „Софиянката”. Пепа, бе ....ама й викаме „Софиянката” щото три пъти е ходила в Софията, ама от гарата по-нататък и по-нагоре не е ходила щото вика :„Ама, много ора там,бе...много ора,бе...”. Пък и нали  е в бизнеса на модата/ работи като чистачка в местната берберница/, свива устни  по французки. Абе гледаме ние невярващо /като на честна сметка в кръчмата/, че устните й  нещо много са набъбнали, а Петко Пича, нали си е „Пич отвсякъде”  се осмели и я пита: ”Ама, да не си си правила нещо  по джуките с оная кисилина, как се казваше по купешки, че не помня?“  Пък Пепа се врътна като моделка на конкурс  на Митьо Пищова  и му рече: ”Ми, туй, таквоз, ходих да напазаря, ама съм била похарчила всичките  пари, пък нъл знаете моя Жоро Животното-тъй му викат, щот обичал животните, де.. / ме изгледа  милно ,па  ме халоса с правата лопата  и ми вика: ”Поне за джуки пари да не даваш!!!!”

Борисов проведе важна среща с гръцки министър

14:57:08 / 20.09.2019
8
3
Моля те ,Бойко. попитай го "тоз" министър как го правят в Гърцията: заплати, пенсии, икономика...? Обикновено като не знае човек нещо-пита, сал тъпаците не питат....ама ти си знаеш ,нъл тъй?:errm:

България още е в играта! Ето кога Volkswagen Group взема решението за завода

14:54:17 / 20.09.2019
14
4
Има един такъв израз-"Масовка" или в театъра му казват -"Статисти". То не бяха целувки, прегръдки, потупвания по рамената, лизане на задници и прочие. Нищо!!!!! Сал неприятното чувство от близането на задниците и мириса на лай@@@@@та остана ,ама ....на някои изглежда това им харесва?  Изводи: Друг път освен задниците ,целувайте  и предниците-белким фане файда...?!8-)

В Австралия изненадани от освобождаването на Джок Полфрийман

14:49:45 / 20.09.2019
15
3
Изненадани били в Австралия....? Абе, аланколуууууу,те тук е страната на чудесата ,бе! Тва истина-мистина, тва  убийството тук не го смятат за нарушение, бе алоуууууПък и кръвнината не била платена от 600 000 лева....Как да не е платена? Е, отишли парите в джобчето на трите ни корифеи на правораздавателното ни дело, а не в семейството на убития...Божеееее, ама вии в кой свят живеете ,бе аборигени нещастни? Тва тук е България, бре....ама я!Амчи то не се знае какво им е приготвила Съдбата на тези тримата нещастници. Може още утре някой наркоман да тегли ножа на някой от техните близки....или те си мислят ,че са недосегаеми  Богове...знам ли?

Община Варна дава близо 480 хил. лв. за озвучаване на събития

13:14:10 / 20.09.2019
16
2
"Сумата от 477 240 лв. с ДДС смята да даде Община Варна за озвучаване на културни, спортни, информационни и други събития. Това става ясно от обявена обществена поръчка"-То ,добре , ама като знаем как се процедира при нашето кметче с общ. поръчки......Малееее, пак "нашите" ще спечелят. Същото бе и паяците-частните. Чуди се моя приятел Лазар. Дигнал му  частният паяк колата-46 лева . Дотук добре. Фишче още 20 лева. Пак добре. Сал Лазар се чуди: Аджиба, защо частен паяк??? Общината ли е богата, че няма своя фирма, тъпа ли е или има далавера? Е, и аз не можах да му отговоря. А, вие?:errm:

Мартин Карбовски изригна с гневен пост: Хебефреници нещастни, не знаете как...

13:08:07 / 20.09.2019
31
3
„Генезисът на политическата класа от дъното на националното тяло иска подбрани въпроси. И да си плати. И работи с посредници."-Това ,навярно се отнася до нашият кмет-Портних. Той така прави, иска писмени въпроси за да има възможност  той и неговия екип да ги прочетат бааааавно, да пооооооомислят и накрая ....да не отговорят. Защо не отговарят? Защото нямат толкова акъл! "Анадънмо"?:errm: Кмете, засрами се и мисли по-бързо !!!

Водачите на тротинетки - задължително с каска и книжка

12:44:48 / 20.09.2019
8
5
Всичко е ясно! Книжка ,жилетки и каски, само не разбрах -каската в какъв цвят да бъде и жилетката  на каква степен на куршумоустойчивост да бъде? Ей, "Тва " ми е болката....И както казва Лазар-виден наш член от компанията по такива поводи:"И ся....си е@@@@@@а мамата".:errm:

Жена си поръча такси във Варна и остана без думи, когато видя какво име вътре (снимки)

12:40:16 / 20.09.2019
6
3
Янке, именно защото се учудваме е проблемът в тази наша дива и цинична реалност! Когато те срещна на пътя и ти кажа "Добър ден", а ти ме изгледаш учудено и кажеш:"Какво искате да кажете?", това е достатъчно да разбереш в каква реалност живеем!

Политолози: Възможен е балотаж между Фандъкова и Манолова на кметските избори

12:35:05 / 20.09.2019
6
4
Кой иска да стане Кмет и ЗАЩО? И както казва Бай Ганьо...."Има ли келепирец и Бай ти Ганьо иска да е там", а Ахмет Доган се "изпусна" на изпита за кандидат кметовете в Кърджалийско и отговори на един кандидат така: "След като си успешен бизнесмен, защо ти е да ставаш кмет? Малко ли са ти парите?" Вярвате ли на политиците?  Аз-не! Защото ако повярвам в КРЕДОТО на един човек, то тогава за мен той ще е ДЪРЖАВНИК, А НЕ ПОЛИТИК!!  А държавници на този етап в България не виждам....за жалост.Гняв

Борисов: Падането на санкциите срещу Русия не е по силите на България. "Южен поток" беше спрян под натиска на...

12:25:45 / 20.09.2019
37
5
 "На практика огромният натиск на САЩ и на държавите от Западна Европа и срещу "Южен поток", и срещу "Северен поток" го правеха невъзможен."-А нашият-българският интерес кой го защитава???? Това питам????????:errm:

Току що: Бойко Борисов обяви кога Путин идва в България

12:23:36 / 20.09.2019
12
2
"Още доста неща сме направили за Руската федерация, тяхното ръководство ги оценява."-Аз бих споделил свои мисли след прочетеното: Умните хора ,обикновено са наказани да се управляват от глупаци...., а те както винаги не знаят кога да излъжат и кога да замълчат! По-добре не говори и така  Русия ще оцени  това......като добро дело!!!!!8-)

Младен Маринов: Намалихме убийствата 4 пъти

19:32:01 / 19.09.2019
6
3
Ако вярваме на стъкмистиката, то би трябвало с този темп на намаление на ръста на криминалните престъпления отдавна да живеем в Рая?!:errm:

Ангел Джамбазки изригна срещу убиеца Джок Полфрийман

19:29:32 / 19.09.2019
7
2
Навярно  е бил командирован съдебен състав от Австралия? "Не вярвам" български съд да отсъди така......иначе бих си помислил ,че Темида  е била не само със свалена превръзка на очите ,но и със свалени гащи!!!Гняв

Мария Габриел ще положи изпит пред ЕП на 30 септември

17:30:45 / 19.09.2019
5
2
Дай Боже да го издържи! Абе, не е лошо да се подготвят и "пищоФи", ама ако изпита е устен?:errm:

Арестуваха шаман, тръгнал към Москва, за да прави екзорсизъм на Путин

17:28:41 / 19.09.2019
4
1
То и тук във Варна има такива Шамани....Готови да тръгнат към София или на Луната, там където "дългът" ги позове. Малко ги мъчи раздвоение на личността, ама ...."ша са опраят". Засега им се плаща да нижат бисери по "нета", щото избори ни чакат.Гаче една майка ги е раждала.....:errm:

Тихомир Безлов: 9 от 10 биха опитали да излязат от ареста по здравословни причини

11:58:16 / 19.09.2019
1
0
Питайте сервитьорчето Портних как се краде!Време е престъпната клика да се измете! Време е някой да изхвърли боклука !!!Гняв

Два инцидента, един хеликоптер. Защо българите не могат да разчитат на спасяване по въздуха?

11:54:54 / 19.09.2019
19
1
Трябва ли човек задължително да е на висша държавна позиция, за да получи необходимата помощ?-Вие, сами чрез двата примери си отговорихте! Всички сме равни, но някои са по равни от равните....Ето защо следвам примера на Катон: „Картаген трябва да бъде разрушен“! Така и аз: Тази престъпна власт трябва да си ходи!Гняв

Министър Маринов във Варна за учение на плажа в "Аспарухово"

11:48:41 / 19.09.2019
2
0
Бях там. Наблюдавах трепетите на журналистките  очакващи сал Министъра да дойде.....сякаш не ги интересуваха реалните действия на участниците в учението? Закъсня министъра, а когато дойде ,"те" го накачулиха  сякаш бе паднал ангел.....Чакам с нетърпения бисерите ,които министъра е отронил.

Жена си поръча такси във Варна и остана без думи, когато видя какво име вътре (снимки)

11:44:46 / 19.09.2019
45
0
Може би повечето му  се смеят, защото този човек е различен, а той се смее, защото всички сме еднакви?Усмивка

Цветан Цветанов: Има грешки в кампанията на ГЕРБ. С Бойко Борисов се чуваме. Не говорим за...

11:37:40 / 19.09.2019
3
1
Катон: „Картаген трябва да бъде разрушен“! Така и аз: Престъпната клика трябва да бъде изметена!!!!!„Тази страна се управлява посредствено. … Една власт, която сама по себе си е деградирана, не носи със себе си нито човешка, нито професионална зрялост, за да бъде уважавана. Тази власт деградира отгоре до долу" 

Радев: Подкрепата ни за Македония не трябва да е за сметка на историята ни

08:53:37 / 19.09.2019
3
1
До "Colelktor", "Стоян", "nexus",lexus", "coriban" и още знайни и незнайни профили: Никога не съм взимал отношение към изброените, защото винаги съм смятал, че "nexus" е интелигентен човек, въпреки ,че много пъти не съм бил съгласен с него, но винаги съм уважавал правото му да има свое МНЕНИЕ. Питам: В какво не е прав Президента в това си изказване? Че има голяма опасност ,"Слънцето " да се съгласи с решението на ЕС за Македония, без да отчита предателството което ще извърши към народа си? Крадат ни ИСТОРИЯТА , а ние се правим на дебили само и само да заслужим потупване по рамото от по-старшите ???? Абе ,докога ще проявяваме безотговорност и срамно ПРЕДАТЕЛСТВО? Четете статията във в. "Труд" за Унгария. Четете ,мислете и сравнявайте. Не приемайте готова сдъвкана информация от продажните ни проправителствени източници. Цифрите не лъжат "nexus"! Как да кажеш на черното бяло? А не си тъп и прост-в това съм убеден  и още в началото изразих съмнение в играта която играеш-спомняш ли си? Не ме интересува политическата окраска на тези ,които пишат. Интересува ме единствено интересите на България!!!!

Радев: Подкрепата ни за Македония не трябва да е за сметка на историята ни

07:50:46 / 19.09.2019
7
1
Президентът е прав! Крайно време е Борисов и неговата престъпна клика да си ходи!!!!!!! Чета статия за правителството на Унгария и не преставам да се възхищавам на нещата ,които прави за сънародниците си. Средната пенсия в Унгария е 450 евро и всяка година се актуализира. Плюс бонуси три пъти в годината в размер по на 60 евро=180 евро за ток. Боже, аз ли чета погрешно или Боко ни лъже безогледно?! Къде сме ние ,къде е Унгария? Продаваме историята си за потупване по рамото си! Лъжем народа си ,че е добре  ,като увеличаваме пенсиите с по 4 лева? Народът ли е тъп и умствено изостанал или кликата е престъпна лъжейки родителите си? Нямам думи....Правителството лъже, медиите лъжат, институциите лъжат....не стана ли много? И кога този народ ще се събуди, спирайки да вярва на "Слънцето" ,че без него няма да има УТРЕ? ГнявГнявГняв

Млад българин разплака мрежата с покъртителна молба за майка си

22:28:54 / 18.09.2019
10
3
Аз се включвам! Ако момчето прочете това, нека се срещнем лично. Колкото мога ще помогна.

В парламента влиза данък „телевизор”

22:26:21 / 18.09.2019
11
2
Спомням си ,че май така се казваше, "Уйчо". Палче от мен.Усмивка

В парламента влиза данък „телевизор”

22:10:02 / 18.09.2019
25
2
"Гарфилд": Управляващите копират османските закони за Раята/ данък въздух и зъби/.Поздрави сина си от мен! Усмивка

В парламента влиза данък „телевизор”

21:56:55 / 18.09.2019
25
1
А данък въздух и данък зъби....коги? Когато се изнесем чрез Терминал 2, ще ни "хваните за  бахура" ,както казва моят приятел Лазар-виден член на нашата компания.Гняв

Висшият адвокатски съвет се обяви против кандидатурата на Иван Гешев

18:56:27 / 18.09.2019
5
3
Питах Лазар и той отсече: "Баааах, мааааама му":errm:

Висшият адвокатски съвет се обяви против кандидатурата на Иван Гешев

17:54:28 / 18.09.2019
9
5
"Lexus"-това нов профил ли е? Почнах вече да се обърквам.....Да не се окаже ,че в същност сме само двама-трима, а останалите да са производни на .....Не знам, но някак неприятно ще бъде ,ако е наистина така....

Радев: Подкрепата ни за Македония не трябва да е за сметка на историята ни

17:50:47 / 18.09.2019
7
3
 "Не приемам тази интеграция да става за сметка на употребата на българската история, език и идентичност като разменна монета''-Е, най-после да чуя една истинска българска патриотична позиция!!! Къде са лъжепатриотите ,че досега не чух така ясно изразена позиция. Откога ви казвах, ако не можете да формулирате и отстоявате пробългарска позиция, то вижте как Гърция постъпи веднъж завинаги. Борисов предварително  е събул гащите"Аз няма да съм този ,който ще вдигне ръка против приемането на Македония". То, хубаво ,ама да предадеш България можеш, а? Преди да станеш европеец ,бъди българин, бре!!!!! Мама му стара. Ако не защитим сега историята си , кога друг път ????? Много ме е яд на предателите!!!! Ама ,наистина много!!!Гняв

Отиде си! Приключиха мъките на 43-годишния бивш футболен национал, който очакваше смъртта си

15:25:33 / 18.09.2019
24
1
"Бившият защитник прие лошата новина мъжки и покани всички свои бивши съотборници да се сбогуват. "Здравейте, състоянието ми се влошава. На 28 юни ще е последната ми нощ и искам да я направя незабравима"-Тази новина ме кара да се замисля за колко е кратък човешкият живот , а колко неразумно го пропиляваме в дребнавости, заяждания, сплетни , в планиране на дребни отмъщения които не са в полза никому....Почивай в мир ,непознати човече! Твоето мъжко държане ме накара да се замисля и  това е нещо много ,което направи за мен ......

Горещ барометър: Мини разлика ГЕРБ - БСП, ако изборите са сега, а партията на Слави...

15:13:44 / 18.09.2019
7
5
 "недоволните от управляващия кмет трябва да се обединят и да подкрепят опонента му на евентуален балотаж"-Ей, така трябва да се процедира и във Варна.Поотделно сте слаби, но ако се обедините ще сте сила с която всички  и най-вече управляващата в момента партия ще се съобразят....а може и да се уплашат?! Днес ,случайно  имах възможността да поговоря с един независим кандидат-инж. Дойчин Ников. На пръв поглед наивен човек като един Дон Кихот ,който е тръгнал да се бори срещу ламята-Портних. Но точно за тази му гражданска смелост  и достойнството да застане очи в очи с гражданите го поздравявам и поддържам. За това иде реч-за обединението на малките хора срещу Партийния мастодонт на местна почва.

Митю Пищова ще участва в изборите за кмет на Велико Търново

13:34:27 / 18.09.2019
2
3
Идат избори......Мисля си...., защо ли не направим кмет моят добър приятел Лазар? Хем е заможен-няма да краде, хем е весел-търпи на компания, хем е красив-жените ще гласуват за него. Е, понякога като чуе за бахура се хваща за...културата си, но това е след 6-та ракия. Иначе става за кмет, а  и пипето му сече . Малко е наивен  и някои от приятелите ни го цоцат ,ама Лазар вече си е научил урока. С една дума -Лазаре, готви се за кмет!!!!Ангелче

Правят конкурс с морски награди за младежи и възрастни с литературен талант

13:24:20 / 18.09.2019
2
3
Инициативата е много добра и аз я адмирирам. Дай Боже повече хора да се включат, но не само като количество, а и като качество . Представям си ако се организира конкурс "Аз обичам бахура...", каква масовост ще има....Ангелче

Борисов: С "Балкански поток" оставаме в газовата игра, иначе - тап-танап, потоците ни заобикалят

13:18:08 / 18.09.2019
18
5
"Дори с моето всепризнато чувство да скромнича"-За подобни като този ,моят добър приятел Лазар има едно добро определение-гьонсурат! Гняв

Джино Бианкалана разкри къде ще се ожени за красива лекарка

12:40:58 / 18.09.2019
6
1
Не показвайте предразсъдъци. Щом се обичат младите...Малко ми е жал за бащата на момичето от Кърджали.....той си знае как  е приел новината.

Мизерия на метри от община Варна: Счупени пейки предизвикаха дебат за работата на кмета (снимки)

12:23:48 / 18.09.2019
9
2
Еххххх, мъко моя........Всеки е прав за себе си. Рим е бил центъра на вселената за онова време , но при нахлуването на вандалите........Как да поставиш пазач до всяка пейка? А може и да има видео наблюдение като в Лондон по улиците. Чупиш, издирват те и плащаш.Но, първо трябва да се поправи платката в главата на "Новият гражданин", пък после  да има и наказания. Или май трябва да е обратното.....вече и аз не знам. Общината плаща, но това е бюджет ,който е правен от нашите данъци. Няма ли отдел,който следи за изправността на общинските съоръжения и  на определен срок да се ремонтират, подменят...? Решението на проблема е двустранно, поне така мисля аз.

Парламентът не прие със закон кметовете да бъдат задължени да имат приемни дни за гражданите

12:09:38 / 18.09.2019
3
2
Прав си "Дивак"! Не може така! Ние -кметовете на гражданите ли служим или на Бащицата? Ама, я.....8-)

Емигранти, стойте си в чужбина! България се нуждае от вашите пари

10:31:58 / 18.09.2019
4
2
""Дивак" да не влизам подробности . Тези цифри на теб са ти ясни : 11 х6000/ средно на година/. Навярно се сещаш???!Е, кой е крадеца ..., ама защо ли задавам реторичен въпрос.

Николай Слатински: Арогантният език на политиците неизбежно опростачва обществото! А прост народ, слаба държава

09:52:54 / 18.09.2019
16
3
"Ненапразно в късния соц имаше такава масова тодорживковизация на голяма част от народа ни – култивиране на тарикатлък, на недостатъчно образование, дебелашко чувство за хумор, народнячество и нелицеприятна смес от байганьовство и хитърпетърство в жизнената стратегия и като формула за уреждане в живота."-Ех, Тодоре....ученикът те надмина........:errm:

Емигранти, стойте си в чужбина! България се нуждае от вашите пари

09:13:28 / 18.09.2019
27
5
С тази изстина еб@@@@@@те мамата на официалната стъкмистика за невероятните икономически успехи ,които жънем под гениалното ръководство на нашия пръв държавен и партиен ръководител/ да се свети името му поне още илядо години/. И ся ,кво праим? :errm:

Мая Манолова взриви ефира: Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми!

08:58:38 / 18.09.2019
15
4
Мая, права си, но не бива да се оплакваш. Наясно си ,че политиката е мръсно начинание. Ще  има удари под кръста, ще ти се усмихват, а същевременно ще точат ножа с който искат да те наръгат...и кой ти е внушил ,че ще бъде благородно състезание на идеи и  програми ? В борбата за власт влизат всички мръсни хватки от политическия мутренски арсенал.  Власт-това е пари, много , ама много пари. Как се дава власт без кръв?Едва ли този ,който е захапал кокала ще се отмести от държавната софра и ще каже: "Стига ми. Наядох се. Направих пари за децата си, за внуците си , та даже и за любовниците и техните деца!"  Така че ,бъди наясно  с това ,което те очаква! Форума ни е отражение на това за което говоря. В ход са всички позволени и непозволени средства от лични нападки, обиди, уличен жаргон до открити заплахи и "скрито" показване на  личностни разстройства.....И ако  това е "нормално" в политическото ръфане/ пише се политическо състезание на идеи/ за правото на кой да краде законно, то не бива да вярваш ,че хората са благородни , умни и справедливи и не се оплаквай ,защото и Арменският поп е в отпуск  и няма кой да те чуе....

Икономист: Хубаво строим заводи, но имаме износ за 30 млрд., а Словакия - за 82 млрд. евро

20:53:53 / 17.09.2019
14
2
 "ще отчетем износ за около 30 милиарда, а Словакия, която има по-малко население, ще отчете износ за около 82 милиарда евро."-Ако слушаме само Боко, то живеем отдавна в Рая, но като погледнем цифрите....май сме още в Чистилището.Гняв

Митю Пищова ще участва в изборите за кмет на Велико Търново

15:46:08 / 17.09.2019
7
10
Какво нещо е животът? Познавам брат му . Много добър бизнесмен. Тойота център във Велико Търново  е на брат му. А наш Митьо....е издънката на рода. Абе, шоумен...Малко е скъсал джоба непоследак ,но....карай да върви. Дръж се Митьо, ние сме с теб в борбата за кметското кресло!Усмивка И да не забравиш кебапчетата и.....поренето на рибите, ейУхилен

Извънредно! Голям пожар в гората над Виница във Варна

15:03:08 / 17.09.2019
7
13
"Дивак": Цялата компания е на "фронта". Да не дойде пущината до кръчмата ,че уйдя коня у ряката........Ша отиде зян толкоз пиьене, та где ще се сборуваме после, акъла ми не го побира????? Таман сложихме една голяма табела над входа "Ти можеш повече!", който се връща от фитнеса , спира, гледа надписа , влиза в нашата кръчма и удря три по сто на екс.....Та,за  пиьенете и табелата ша ма яд, ако изгори.....:errm:

Ученик дари на бедни семейства парите, събрани на кръщенето му (видео)

12:14:28 / 17.09.2019
4
4
Радвам се ,че има и "коментатори" ,които забелязват и добрите новини....Приеми моето уважение"Гарфилд". Усмивка

Журналистът Едуард Папазян поряза депутат от ВМРО: Бях 2 години в казарма. Това е най-глупавото нещо на света

10:54:57 / 17.09.2019
26
15
 аз понеже съм бил в казармата 2 години, знам, че това е най - глупавото нещо на света, беше по - остър Папазян."-Дааааа, по пътя на тази логика  защо ли трябва да защитаваме Родината си? Да мрем бадева...? Така разсъждават такива като Папазян и сие...Ако не дай Боже стане криза, то Папазян е първият в самолета на Гвинея Бисау....далече, далече от войната. Гъза си давам ,пушка не хващам-това е мотото на Такива като Папазян!!!Гняв

Цветан Цветанов учреди „Евро-атлантически център за сигурност“

09:03:17 / 17.09.2019
23
8
Е, най-после изпълзяхте от дупката...Я да видим кои са влъхвите на това зачатие? -До момента Евро-атлантическият център има официалната подкрепа на посланик Даниел Фрийд, дипломат с 40-годишен опит и старши директор на Съвета за национална сигурност при президентите Клинтън и Буш, Фиона Хил, специален сътрудник на президента Тръмп и старши директор по въпросите за Европа и Русия към Националния съвет за сигурност на САЩ (2017-2019), в момента старши изследовател и директор на Центъра за САЩ и Европа в института “Брукингс”, Робърт Сингер, специален съветник на президента на Израел и бивш вицепрезидент на Световния еврейски конгрес, Дейвид Харис, главен изпълнителен директор на Американския еврейски комитет в Ню Йорк"-Какво повече да говорим....още един слуга ,който ще лиже подметките на своите господари. Още едно препиране на пари....Предатели да искаш в днешно време!!!Гняв

Мариус Донкин: Къде е българската интелигенция в този момент като коректив?

21:44:33 / 16.09.2019
2
3
 "Спокойно – културата я оправихме, сега ще оправим и бахура. Дай ни на нас култура и бахур, па гледай как ръфаме суджуците, задраскваме нулите от хонорарите на артистите и дишаме спокойно под бащиния поглед на седящите в трона и креслата, защото им имаме пълно доверие, че с тях и културата ни ще си е култура, и бахурът – бахур. Зрелищата ни сити и хлябът ни – цял!". Ние обичаме културата , ама обичаме и бахура.....:errm:/ мнение на истински енталигент/Ангелче

Мариус Донкин: Къде е българската интелигенция в този момент като коректив?

19:32:40 / 16.09.2019
3
4
„е интелигенцията като коректив няма никакви интереси - във финансите, в политиката, във властването"- Е, лично аз не съм съгласен с това твърдение. Защо ? Да се опитам да обясня своята позиция. Какво ми прави впечатление? 1. Всяка партия ,която идва на власт се стреми да погълне по-голямата част от българската интелигенция в правителствената машина като вид чиновничество.  Всички грижи за просветата на народа, за служенето на този народ и неговото културно развитие, грижи, които в по-силна или в по-слаба степен одушевяват образованото общество на всяка страна, се оказаха изключително достояние на правителствените учреждения. И тази интелигенция носи печата на чиновническо произхождение. „Тя” се явява като част от бюрюкрацията на държавата. Тая страна има интелигенция, която едвам е успяла да се отдели от народната маса, но тая интелигенция не се грижи за тая маса нито колкото за „ланския сняг".”Тя” има многоброен щат учители, професори, литератори, които притежават всичкия нужен за такова ръководство опит и знание; но всеки от тези два лагера си живее свой собствен живот; между тях няма никаква вътрешна връзка, никакво общение и взаимен интерес.И защо се получава така? На мен ми се струва ,че причината е в крайния индивидуализъм на интелигенцията , неговата затвореност в „особен" - тясно субективен - мир от чувства и интереси, затвореност, която не позволява никому да излезе из себе си и че грижата за интелектуално повдигане на народа се намира само в ръцете на хора, които са направили от него средство за прехрана и които, колкото и да ги мислим благородни и добросъвестни, са длъжни да се съобразяват с личната воля и частните - партийни, тоест материални - интереси на ония лица, които разполагат с тяхната съдба. Че тая оценка на централната власт - груба и невежествена, като всяка власт, която изхожда от грубата сила и се обляга на нея - е обидна за човешкото достойнство на ония, до които се касае характерни черти на нашата интелигенция, нейната безидейност и антисоциалност.Обидна ,но за кои? Я ,погледнете съвременните риалити формати. Едни и същи муцуни, стари и изтъркани  чанти, но защо ли са като постоянен инвентар  в тези предавания? Нима не е обидно да се излагат по този начин?  Обидно ,не обидно ,но жаждата за още „мъни” властва над тази псевдо интелигенция, която ни е натрапвана от Господстващата партия. А, сега си отговорете на въпроса –дали  е обидно или не. За мен има два вида „интелигенция”1. Проправителственна...или това е оная част ,която е успяла да се вреди на хранилката на държавната софра. Това е една ленива маса, мъртво вегетираща маса от доволни   и „интелигентни” - животни, които кротуват , когато са сити, , които чувствуват и се радват, тържествуват и негодуват само ако една презряна и горда в своите престъпления власт заповяда това.Какви им са мечтите ли? Надежди за още по-охолен живот....бързо забравящи своите убеждения ,които са имали по-рано. Сещам се за „Първият мултак на републиката”, а впоследствие и министър. Стигна се до и последното му творение ,че за „Каква свобода на словото иде реч”/ може би искаше да каже ,че ако Бойко не е заповядал ,никой няма право и гък да каже.../2. Опозиционната.-тя пък мечтае,кога ще се намести и тя на софрата ,но при евентуалната смяна на власто имеющите....скоро идат избори. Надяват се и те...горките. Ето картината на оная държава, която е създадена и се поддържа от българската интелигенция, ако я има..... Тая картина е мрачна; на мнозина тя може да се стори твърде мрачна, но тя е много близка до действителността .Та за това иде реч.......за мутрите в Културата и във властта. За „личностите , които би трябвало да са интелектуалният елит на България, а не да бъдат главно действащите маймуни в риалити предавания...

Клиент потроши от бой таксиджия, не му харесало, че...

15:49:24 / 16.09.2019
11
4
Обяснението  е простичко. Номерът на "Бакшиша " не е минал.... и си е получил заслуженото!Надпис на лепенка в такси: Бакшиш щи ми дадеш, или к*р ще ядеш! 

Паси: Ръководител на руския шпионаж в България е руският посланик, трябваше досега да го изритаме

13:40:08 / 15.09.2019
13
8
До "Гарфилд": Подкрепям!Усмивка И като се изразява един мой герой от разказите-"„Е ся му е*ах майката“ Ухилен

Паси: Ръководител на руския шпионаж в България е руският посланик, трябваше досега да го изритаме

12:02:38 / 15.09.2019
38
12
Ехххх, Мони. Ех, Паси. Прост си бе, проЗ си и остана. Помня един като тебе ,където се хвалеше ,че се е родил със сребърна лъжичка и в пелени от дантели. Той пък селянчето му хвърляше къчове или раздаваше ритници. Вас май една майка праска ви е родила в кочината! Според теб едните шпиони-американските  са "наши", а руските са врагове? Къде е Българският национален интерес, щото ми се струва ,че сме като разграден двор ....Та ти и за слуга не ставаш ,бе Мони....Я чуй как те обрисува твоят господар-Борисов: "Ако народът не ме харесва, нека си избере някой друг – като Мони Паси – силен, смел, да налита с крилати ракети да пребива руснаци и американци. Но това е несериозно, като го гледаш какъв ястреб е...", що не ти тегля една натурална българска....@@@@@@@@@-белким ми олекне?!И не забравяй за любовната си гарсониерка в Люлин, нашаренка ,цветомузика,с лампички в розово  и с най-важното -с огледала на тавана,че като навириш малкото ню...ню да  му се любуваш нарцистично?:errm: Та и сега така...Нарцис наш....Ангелче

Мая Манолова: Борисов не разбира как функционира държавата. Какви милиони ми е давал той? Той е слуга на гражданите, те му плащат заплатата

10:48:17 / 15.09.2019
25
10
"По думите й Фандъкова е просто назначена на поста, а други вземат решенията". По тази логика и Боко е назначен.... и друг взима решенията . Тогава и "Той"   и Фандъкова са просто роби?!А робът никога не е творец, а просто имитатор на чужда воля...даже не  е свободен дори да избере господаря си. "Как каже Големия брат":errm: Ама ,че не е в национален интерес...абе, кой ти гледа тези неща. Важното е да се наведем, приклекнем в поклон и чинопочитание . Ей, го...имаме на хартия самолети, а "Големия брат" има реални пари в джобчето си. Е, кой е умния? И когато робският манталитет стане нещо естествено в културата на един народ,  народ който предава своята история,като например тази смесена Българо-Северномакедонска комисия за историята-става страшно. Търгуваме, пазарим се , като цигани на пазар за булки под Бачково. Защо? Българската история не бива да бъде стока за продаване!  Ако не сме толкова умни, да погледнем как Гърция си реши проблема....удари по масата и Край! Няма мърдане. Та за това иде реч....за робския манталитет ,който ражда роби-политици ,които предават или не могат да защитават интересите на народа си!Гняв

100 години от рождението на Николай Хайтов

07:51:33 / 15.09.2019
2
1
"Който има ухо, да чуе". Бих и добавил... и ум за да разбереш, а  и сърце да ти трепне  чувствайки  , това което се твори с цял един народ!Гняв

Как са преживели динозаврите последните си дни?

07:46:28 / 15.09.2019
4
1
Как са преживели динозаврите последните си дни ли? Ами..., навярно в иеденье и пиьене , а може и в оргии, след като са разбрали ,че "нема да ги бъде..."8-)Ухилен

Каракачанов: Да се върне наборната военна служба

23:54:02 / 14.09.2019
5
1
Еееееее, Тито. Това граничи с лудост,бе? Не може да бъде? Едва ли някой ще си позволи да се изложи така...? Не ми се иска да повярвам. Ако някой от изброените не дойде на срещата ,то ще означава ,че  е виртуален...., нъл тъй?:errm:Бих се радвал да седнем на една маса, въпреки масрафа ,който ще направя.Намусен Но ,удоволствието си заслужава. На който му стиска , а не е само смел  скрит зад "компа" ще приеме поканата. Тъпо е, когато има : лични обиди, та даже и заплахи. Кому е нужно и кой има нужда да избива комплекси? Та, затова предлагам да се седне на маса , да се поговори човешки , да пийнем по едно и да се разделим заровили томаховките на войната. Животът е прекалено кратък за да сме лоши ,завистливи и ....прости!Усмивка

Каракачанов: Да се върне наборната военна служба

23:35:50 / 14.09.2019
4
2
Защо ли имам неприятното чувство ,че "някои от коментиращите има по няколко профила? Дано не съм прав....ама, надали...И за да няма виртуални заплахи и кой е по по-най, що ли не дойдете по на кафе или бира , а може и на Винишка шльокавица в моята квартална кръчма? Може пък в по-спокойна атмосфера да изгладите противоречията си? Пиенето и мезето са от мен, стига да приемете поканата ми.Усмивка

България загуби на тенис от Южна Африка

19:26:44 / 14.09.2019
4
1
Бориха се момчетата за едната чест! Поздравления и горе главите! 

Каракачанов: Да се върне наборната военна служба

18:15:40 / 14.09.2019
11
5
Абе, Тито. Не си мърси езика да наричаш "момчета"  тези джендърчета ,че ми става гадно....за мъжкия пол. Гняв

Каракачанов: Да се върне наборната военна служба

17:32:02 / 14.09.2019
19
3
До "Тито": С много от твоите коментари не съм бил съгласен ,но с този за казармата съм напълно съгласен!  Днешните младежи като са на маса....за какво ли си говорят или спомнят? Навярно за плетки и розови гащи...знам ли?:errm:

Министър Банов: Българинът не обича нищо повече от образованието, културата и спорта

22:18:37 / 13.09.2019
2
4
И бирааааааааааааааааааааааааааааааа. Ама имам лоши спомени от нея. Та, да ви разкажа един спомен. Наскоро , приятелите от кръчмата Уйчо Пръча и Гларуса ме поканиха на вечерно съвещание.Започнах да ме наливат с бира още по пътя. Опитах се да обясня, че не обичам бира, но в речника на Уйчо Пръча   словосъчетанието „не искам” се намираше някъде между глаголите „насран” и „наебан”.После след съвещанието с бира ме  завлачиха/бутаха/дърпаха/ в посока към къщата на Милка Манлихерата.  „Аре бе момче, стегни ги тия макарони, какво си се спаружил като рибарски хуй”.-ей, с тези нежни приказки ме съндърдисваха по пътя...Стигаме до палата на Милка, двамцата се качиха на втория етаж , а аз в двора на къщата, седя и не мога да реша: дали да си легна при свинята в кочината, точно до портата, на която съм се подпрял, или да се опитам да намеря къде по дяволите е входа на тая къща /мътни спомени, че май имаше вход/. Аз, отчаяно търсещ тоалетната. Аз, седящ в основата на стълбата към втория етаж и подскачайки от крак на крак, чакам Гларуса или Пръча да ме поканят и мен.. Аз, осъзнавайки след половин час подскачане на място и почти напикал се, че това горе не е Гларуса, а закачалка със зимното му палто, която едва ли скоро ще слезе по стълбата. После нещата станаха много бързо. Качих се по стълбите на втория етаж, където помнех, че е тоалетната. Влетях почти тичайки, разкопчавайки си дюкяна и залитайки в предполагаемата тоалетна. Свеж полъх, ниско парапетче, ръцете се борят с дюкяна, краката бутат напред и паднах от балкончето. Оказа се, че вратата в която влетях, водела към малкото балконче на втория етаж. Как съм се преметнал – не знам. Ако бях трезвен сигурно щях да си счупя нещо. Лошото беше, че съм отново в изходна позиция, лежащ в калта пред кочината на прасето, което вече се беше събудило и смутено грухтеше. Предполагам си мислеше, нещо от рода на: тия тъпи човеци, не могат ли да се упражняват да летят в по-свинско време, абсолютна човещина, ще спра да наддавам от това недоспиване.Вече не ми се пикаеше. Предполагам съм я свършил тая работа при падането – дано не е било в полет.Тихичко влязох в стаята, която ми бяха дали да спя. Естествено отново обърках стаите. Любопитното е, че задачата да се движа тихо беше заела целия капацитет на мозъка ми. Само така мога да си обясня, че стигнах до средата на стаята, преди да осъзная, че в стаята свети, а в леглото Милка и Пръча правят секс. Предполагам, че те са били по изумени от мен. Някакъв пиян тип, наклонен под неестествен ъгъл и стоящ прав напук на всичко, което те знаят за физиката, освен това целия в кал и с широка усмивка на лицето, изразяваща бащино благоволение към младите, които са решили да полудуват рано сутрин. Милка  едва успя да промълви: „Отсрещната врата Пешо”, аз се усмихнах разбиращо и паднах. После сигурно са ме сложили да си легна. Това е историята. Оттогава хич не обичам бира.  Усмивка

Президентът на Филипините към гражданите: Ако чиновник ви поиска подкуп, стреляйте!

19:47:53 / 13.09.2019
8
6
Ееееееееееееееее, братчет. Обичам те!!!! Ех, ако можеше да те командироват тук или поне да те клонират ,макар и временно...Представям си какъв оборот щяха да направят оръжейните магазини в България. Наскоро имах работа в Общинско заведение. В канцеларията, две натокани мадами...Говорят си с някакви странни и завъртяни думи, навярно на унгарски. Но после се усетих ,че не съм в Будапеща , а във Варна и се осъзнах,че това са новите варненки...Симпатични девойки, въпреки че най-дълбокомисленото нещо, което някога са прочели, вероятно е надписът на блока им „Милка има големи цици и малки задръжки". Разговорът не вървеше особено гладко, първо, защото често имах нужда от преводач, и второ, защото като истински професионалистки надушиха, че  съм   платежоспособен , виждайки ключа от колата. Да не преразказвам разговора ни ,но се усетих ,че предвид "големите трудности" при издаването на така важния документ ,ще трябва.....Аааааааа, не!  Гледаха ме изпитателно, подозрително , а накрая и очаквателно. Отказах се  и си тръгнах. Та, затова ще ми трябват боеприпаси и този Президент! Ангелче

Русия уволнила служители, които позволили на информатора на ЦРУ да избяга

19:35:43 / 13.09.2019
4
3
Най-тъжното на предателството е,че никога не идва от някой, който ти е враг. От времето на Юда  та до днес....кой обича предателя?Гняв

В красива област на Италия търсят заселници! Плащат 25 хил. евро на желаещите да живеят там на село

19:28:29 / 13.09.2019
7
4
Моля ,публикувайте тази новина в Каменар и "Максуда". Предварително Благодаря.Усмивка

И Сидеров кандидат за кмет на София

19:04:13 / 13.09.2019
8
2
Жената лъже мъжа, когато разказва за миналото, мъжът лъже жената, когато и описва бъдещето…Сидеров е и двете!:errm:

Депутат от ДПС: Законът на Валери Симеонов за шума доведе до 40 % спад, не може Слънчев бряг да е Нареченски бани

18:30:56 / 13.09.2019
4
4
За да разбера философията на гоподина първо трябва да си налея 300 грама шльокавица в любимото си канче с надпис"Малеее ,какъв съм пустиняк",да нарежа любимия си бахур/ абе ,аз обичам и операта , ама и бахура обичам.../, после да изключа мозъка си преди някои мозъчни клетки да са извършили ритуално сепуко, да промълвя само "ахааа".И някъде дълбоко в съзнанието ми проблясва едно леко съмнение ,че  този който го е създал, е използвал остатъците от най-непотребните чарколяци,свършил е работата набързо,защото  е наближавала обедната му почивка и е излязъл да пуши  цигара. Навярно  е казал за творението си: "Мноу свестен чуек съм направил!", но не е знаел ,че това нескопосано изделие ще стане дупетат....Ангелче

Министър Банов: Българинът не обича нищо повече от образованието, културата и спорта

18:10:03 / 13.09.2019
2
2
"Българинът не обича нищо повече от образованието, културата и спорта"-И ...бахура!!!!!Ухилен
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X