Потребителски профил

Пешо от Виница

Регистриран: 14.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
41959
28952
13007

Рейтинг: 88332

Място в класацията: 4

Коментари на Пешо от Виница

Добър улов случиха рибарите в мъглата на Морска гара - Варна днес

13:00:58 / 29.09.2022
2
1
Мони,този стар граничар! Добре ,че го видях...тази вечер ще го нападна!!!

Столгенберг: Ако не реагираме, Путин и други авторитарни лидери ще решат да правят, каквото си искат чрез сила

00:34:39 / 28.09.2022
4
1
Западно лицемерие!! Спомням си израело -арабската война .Евреите завладяха Голанските възвишения. И ги държат досега.Някой да се възмути,че евреите са окупирали арбаска територия? Някой да се възмути и да предприеме реални санкции срещу Израел,че обяви Западен Йерусалим за столица на Израел? И да се "възмутиха"-какво? Да е станало нещо? Американците да са наложили санкции на Израел? Няма такова нещо и няма да има!  В съвремеността-наскоро в Италия се проведоха избори. И ореваха орталъка ,че наследничката на Мусолини била спечелила. Фашистка била нейната партия...? А че цялата власт в Украйна открито е фашистка и масово се използват нацистки символи? Украинската била демократична-така ми обясняват хамериканците...Да се чудиш и маеш що е това демокрация и има ли почва у нас?!

Германия достигна най-голямо население в историята си - 84 милиона души

19:58:56 / 27.09.2022
2
0
Двама полицаи  спират за проверка  шофьор в центъра на Берлин. Единият полицай вика на другия колега: Байрям, ела тук! Другия се отзовава: Кажи ,Мехмед! Първият му казва удивено: Виж какво странно име Хайнц има този шофьор!" Та, 84 милиони има Германия, а?Ухилен

МВнР: Призоваваме за необратими стъпки за изкореняване на антибългарската агресия в Северна Македония

19:54:54 / 27.09.2022
2
0
"Сетила се Мара да се побара"! Късно е чадо,мандалото лопна! Сега се сетихте, а трябваше да го направите преди да ги пуснете. Предупреждавах, ама нали лижехте задниците по това време на европейъските си господари ,та ни ви остана време да чуете собствения си народ!

Тошко Йорданов захапа политиците след мача в Скопие

18:05:41 / 27.09.2022
4
2
За мазохизма на управляващите Колко големи мазохисти трябва да бъдем , за да се правим ,че не виждаме отношението на "братята" от Македония към нас? То не беше първо признаване от наша страна на държавичката им. То не бяха подаръци от двеста танкове и друга техника , които последствие бяха продадени на трета страна. То не бяха целувки и прегръдки ,докато зад гърба ни, те ни наричаха мръсни татари и цигани. То не бяха затваряне на очи, докато смело ни крадяха историята и героите. То не беше умилкване и целуване на задници ,молби към тях ,сякаш ние зависим от тях за прием в ЕС. Мазохизмът на управляващите! Когато целуваш задниците на европейските господари и американския губернатор. Когато не уважаваш себе си , как може да очакваш други народи да те уважават. Това питам управляващите! Зная ,че няма кой да ми отговори , но мен ме е срам за лакейството на жалките хорица ,наричащи себе си управници на България. Срам ме е и съм сигурен,че и вас ви е срам. А "Те"? Те-управниците ,политиците ? Те не изпитват срам от унижението , на което катадневно ни подлагат "братята". Целуват и лижат задниците на европейските си господари, докато заслужат потупване по рамото и получат шепа сребърници. Кучето скача според тоягата! И така ще бъде ,докато избираме такива мушмороци ,които се слагат на европейските си господари, забравяйки ,че са слуги на Народа. А дотогава, ще ни наричат цигани и мръсни татари,ще освиркват химна ни и ще ни се смеят право в очите! Настоявам за незабавна реакция от страна на българските власти спрямо недопустимото поругаване на националния ни отбор и на химна на България! И един коментар от мрежата: "Посърбените шиптре си получиха заслуженото, и доказаха, че нямат място в ЕС!"

Димо Гяуров: Възможно е САЩ да спрат руска ядрена атака с превантивен удар

13:29:53 / 26.09.2022
3
0
Фотомоделът ,произведен в генерал ,коментира военни действия? Доживях и това да видя! Този пудел въобще си няма понятия от употреба на ядрено оръжие. Стари понятия като "превантивен ядрен удар"!  В днешно време ,вече няма победител. Има ядрена зима , а Европа  е първата ,която е обречена ! 

50-годишен мъж е бил намушкан във Велико Търново

13:25:45 / 26.09.2022
1
0
Кучката си е вдигнала куйрука, а съпругът й не знае към кого да насочи гнева си. Дали "приятелят" на съпругата му е виновен и трябва ли да бива бит? Едва ли,селски драми в градски условия.

Руснак паркира ладата си пред военното окръжие и го запали с коктейли "Молотов"

13:22:37 / 26.09.2022
1
0
Някъде твърдят ,че журналистите били съвестта на едно общество....Но в нашето,май не е така. Абе,много навеждания от кръстта надолу има ,бре! Че и езици дълги лижат ли лижат....УхиленА народът не е глупав! Може да чете и между редовете... Крайно време е в една дописка/ защото такава е истината-това не може да бъде нищо повече от дописка ,която е написана от някое селско дописниче/ да има две гледни точки. А от години не съм виждал  и другото мнение. В кръчмата на "Виница " е така: влиза брата ром и поръчва музика,но си плаща...май и тук е така?!:errm:

Военен експерт: Протестите срещу мобилизацията в Русия едва ли ще успеят

13:17:51 / 26.09.2022
3
0
Този е военен експерт,колкото аз съм космонавт!!! АнгелчеЕдна батальонна група е от 700 до 1000  войници, а не както измисления военен експерт твърди-100 човека. Това е рота и то в намален състав , ама  горкия....не е ходил в казарматата,за да знае...Ухилен

Ицо Хазарта пусна нова песен, посветена на политическата ситуация у нас

21:45:45 / 15.09.2022
3
2
Когато някой си позволява да проклина като стар алкохолик-това не говори добре за неговото лично възпитание. Или май го няма въобще?! Дори римляните от кв. "Максуда " не си позволяват така да кълнат...Засрами се.

Семейство от село Бистрица за трети път е с близнаци

20:02:09 / 14.09.2022
5
0
Да са живи и здрави!

Полихрон от Поморие в съда: Аз съм посланик. Ще стане дипломатически скандал

19:59:36 / 14.09.2022
5
1
Остап Бендер в съвременен вариант! Човещинка...,начи!Ухилен

На прага на отоплителния сезон: Раздават безплатни дърва за огрев в Атина

19:49:03 / 13.09.2022
2
0
А моята тъща е с пенсия от 290 лева. Платих й дървата още в средата на м. юни.И още си ги чака...Навярно да станат по двеста лева кубика....Скапана система-скапано управление на обрушената ни държава!

Криминалистът Иван Савов: Протекциите над Семерджиев са били на по-високо ниво

19:47:06 / 13.09.2022
3
0
Докато няма масова сеч отгоре надолу-няма нищо да се промени в ситемата. Дерибейте от Вътрешна сигурност навярно спят и се задействат едва ,когато стане след дъжд качулка? Масова сеч е необходима на системата. Не трябва да има свой  или на лелинко момчето. Удри със секирата и само така ще постигнеш две цели: първата е да се прочисти системата, а втората-да знаят всички кандидати  за работа какво ги чака.А сега влизат бандите ,които само обличат униформа...Гледаш го  типична бандитска мутра,с брада,с татуировки като на току що излязъл бандит от тюрмата ,та даже и с обеци...майко мила! Да се чудиш на кой Господ да се молиш и кръстиш!

Български и американски войници направиха демонстрации в „Ново село“

19:40:37 / 13.09.2022
2
0
Как бързо се менят времената...Някога ,точно на този полигон "играехме" батальонно учение. После се научихме да казваме "дравствуйте" , а сеуга "Уауууу". Мдаааааааааа, хората остаряхме,но все още не сме се научили да се молим на новия чужд Господ. А полигона стои...и колко ли още метаморфози човешки ще види?

Разкриха кое е момичето, блъснало пияно и дрогирано пет коли след полунощ в София

19:37:48 / 13.09.2022
4
1
Младата кифличка ,която е с книжка едва от седем месеца,пък скопоса да надъни пет автомобила?!  Но затова пък е много работно-всяка нощ е работило усърдно на флейта и други музикални инструменти. Абе, джип не се купува лесно! Срам ме хвана ,че съм на кусур години ,пък карам таралясник..., а тя-кифлата ги заработва тез парички за нула време. Щом има парички и за алкохол и кокаин?! Някои диванета разправят в нашия квартал,че точно тези два стимуланта разтваряли някои "чакри"-разбирай отвори в тялото на кифлите-ма може и да е верно-не знам...

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов: Срам ме е, че съм бил в Изпълкома

05:23:12 / 12.09.2022
2
1
Га руча кифтетата не рива , а сега орева орталъка.Що ,бре,Венци?Ухилен

В Гърция вдигат заплатите и пенсиите

09:43:08 / 11.09.2022
3
0
Ако не си умен, то поне се учи от опита на другите! Нашите управници да не спят , ами поне да отворят едното си оче и да последват опита на съседите!

Завещанието на Елизабет II

19:46:08 / 09.09.2022
2
0
Вече почна да ми нагарча.....

Рой Хил: Обществените нагласи са такива, че Чарлз може да абдикира и да отстъпи престола на Уилям

13:11:56 / 09.09.2022
1
1
А у наше село козата на бай Пенчо роди две близнета. Моля,това знаменателно събитие да се отбележи от английският кралски двор!

Цън Цон: Негативните коментари за смъртта на кралицата са лош вкус, липса на морал и непознаване на историята - чуждата, българската, никаква

13:10:08 / 09.09.2022
5
0
Починала английската кралица. Масовите средства за комуникации бълват от вчера ката съобщения , гаче пращат ежечасни сводки от горещия фронт на бойните действия. Пък аз се питам: „Елизабет Втора, да не би да е българска кралица? Да не би да сме монархия? Да не би да продължаваме да сме колониална държавничка ,която е била под управлението на английския кралски двор?“ Доколкото си спомням ,английски самолети са бомбардирали София от пролетта на 1941 година до есента на 1944г. И вследствие на тези бомбардировки са загинали над 4 000 човека ,както и над 4 000 други са били ранени. Та, продължавам да се питам: „Какъв е този мазохизъм у нас,българите,цели поколения да бъдем със слагаческо мислене и поведение?“  Хайде ,политиците се опитвам да разбера-те са си такива изначално по природа. Ама , защо и всичко останало се прави на кралски слуги от английския двор? Журналя, медии,политици, сегашни и бивши държавни люде се изказват с нажалени физиономии, сякаш днес вече светът свършва? И колко дълго ще продължава този театър? А после следва втора серия-кой щял да бъде новият крал? Сякаш начинът на живот на милиони българи зависи от него? Възмущавам се ,че у нас имаме жълта преса. Но е разбираемо-има хора, които обичат да се ровят в чуждото бельо. Но защо това жълтеене обхвана цялата държава? Нямаме ли по-наложителни проблеми ,които да решаваме? Липсата на газ, избори, предстояща зима, изпълнена със студ за милиони ,които няма да имат възможност за нормално отопляване и плащане на сметки. Фалити на предприятия, които работят с газ....Все сериозни и насъщни български проблеми! А те ни занимават кой починал и кой щял да бъде новият крал в Англия....... А у Виница козата на бай Пенчо роди две близнета. Моля,това знаменателно събитие да се отбележи от английският кралски двор!

Слави: За президент няма да се цаня

21:23:08 / 06.09.2022
3
2
Мумията отново се показа от пещерата! Опива се от настървението, с което взриви няколко парламента. Накрая ще умре сам,забравен и оплют от всички. Все още не осъзнава ,че е морален труп!

Тежка катастрофа с Макларън в София

21:20:39 / 06.09.2022
5
1
На мама и тате дебилчето! За него не съжалявам,но за хората ,които ще убие...за тях ми е грижата!

Съветският монумент Альоша в Бургас отново нарисуван с надписи против войната

21:19:29 / 06.09.2022
4
1
Дебилчета и надрусани наркоманчета! Ако пожелаете да научите ещо от тях за втората световна война ,то ще ви изгледат напушено дебилски  и ще прозвучи само мучене нечленоразделно. Какво са ви виновни паметниците ,бре? Опит да станат известни в очите на малките женски дебилчета,но пък достатъчно страхливи да останат анонимни от страх ,че влизайки в затвора ще се превърнат в малките ку..ви на загорелия Мето.

Орбан се поклони на ковчега на Горбачов

20:03:44 / 03.09.2022
5
1
Източният Блок – една свирепа сила – бе продаден за шепа стотинки, отдавна стана известно, че американците са били готови да платят на Съветите до 150 милиарда долара, за да се случи капитулацията мирно и тихо.[color=#111111][size=2][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Обаче Горбачов дори не се сетил да се пазари, а пък може и да са изчислили, че фукльовщината го е обсебила изцяло.[/font][/size][/color]

Здрав мъж се престори на болен и открадна инвалидна количка от поликлиника в Казанлък

10:41:06 / 02.09.2022
2
0
Понятия като честност и мъжка чест вече не важат в нашето време. Уж демокрация,уж следваме западните стандарти  и възпитание,пък на практика се оказва ,че ставаме все по-зле и зле. Ако това ви са стандартите-е@ м ви п@ката матери! Мръсникът е откраднал инвалидна количка ,която после ще я продаде за някоя доза, а някой инвалид ще се мъчи без нея.....просто защото е открадната от дебила. Не го осъждайте на глобичка, а го изкарайте на площада да го замерят хората с камъни. Ако оживее-оживее, ако умре-получил си е заслуженото това влечуго!

Проф. Николай Радулов: Има много корумпирани служители на границата

10:31:50 / 02.09.2022
2
0
Личният състав на ниско ниво гледа какви ги вършат началниците в средните звена и си правят сметката. Има много честни граничари,но ако не влязат в схемата ,ги гонят или ги принуждават сами да напуснат. "В началото бе подборът на кадрите." Още са живи и са на ръководни постове онези ,които бяха слугите и машите на началниците ."Той" ,дебел като мен, не знае български,камо ли английски, или пък е близък на някой ръководящ кадър от ДПС,но е начело в класирането. И такива съм ги виждал в процеса на кандидатстване.....А най-много са от "пумите" от регион Смолян  и Кърджали. Те са пък мазни в началото ,но само докато станат началници. И тогава ,елате ги вижте!!!! Същата работа е и в Жандармерията. Там е още по-зле! Един офицер,само и само да стане началник се ожени за туркиня. Факт! А в местните ОДП и РПУ е пълно с "пуми",които влачат след себе си всичкото рода от баирчинките. В едно ОДП/ да не казвам къде/ местният тиловак -Ясен/ какво звучно "българско" име../си имаше тарифа за прием на себеподобни "пуми"-10 000 левчуги. Уж го хвана Вътрешна сигурност,но после я замотаха работата и  тиловака  стана баш началник. Факт! А идват и избори в тези региони. А началниците са турци или са "пуми". И вие чакайте честност ...как да стане?! А по отношение на службата в ГП ,там пък е пълен хаос. Неподготвени  , незнаещи и неможещи. Изпращат в командировка полицаи от летищата. Той граница не е виждал,а те искат от него да бъде в ГН"Патрул" или "Часови на участък". Грабнат го в 07часа от плаца на РГС-например  в Елхово. Качат го на Зил-а и дай газ за Голям Дервент. От три до 4 часа лашкане/ тези часове не влизат в изчисляване на наряда,който се заплаща/. Пътищата са разбити одма! Стават и обръщания на камионите. Стоварват го като морски десант и му казват:"Обикаляш от тук до там!". Най-важното е да знае къде е България и къде е Турция. Обикаля покрай бутафорната ограда ,завали , а той няма къде да се подслони. Ако си направи колибка -добре. Ако си носи найлон да се покрие-още по-добре. А по отношение на случаите ,когато забележи тумбата скачащи мигранти-там пък е пълно шоу, ако не избяга предварително в обратна посока. Айде да спирам,че ми стана гадно да казвам истината! Серж ,ти поне знаеш за какво иде реч в Елховския граничен сектор-по рано граничен отряд.

Бивш полковник от КГБ във Варна: Путин гледа на България като плацдарм срещу Европа

10:11:54 / 02.09.2022
5
2
"Серж"-този е полковник ,колкото аз съм генерал. Ти поне ме познаваш....А и интервюто е дадено на в. "Капитал"...Колко ли гроша са му платили на този говорещия  уж от КГБ?

Току-що взела книжка блъсна жена на пътя и дори не спря да види как е

10:08:46 / 02.09.2022
4
1
"Неприятен инцидент на пътя в наш град"-така е в началото. "Снощи около 20.40 часа в село Славянци, община Сунгурларе"-а това е впоследствие. Та не разбрах-в град или село?

Западните лидери изразиха своята почит към личността на Михаил Горбачов

08:51:06 / 31.08.2022
4
0
Идете в Русия и питайте хората какво мислят за Горбачов.Когато врагът те хвали-замисли се! Развалата на СССР беше в полза на "Запада",не за живота на обикновения гражданин на тази страна. 

Политолог: С идеята за референдум ИТН иска да привлече част от симпантизантите на президента, но това е краят за партията

08:41:59 / 31.08.2022
2
1
"Дългия" е вече в небитието на политическия живот! Ще си седи като мумия в студиото и ще продължи оттам да плещи глупости. Няма кой да му повярва след жестокото излъгване на три пъти....

ЦСКА 1948 отмъква Сердюк от Черно море

08:39:57 / 31.08.2022
0
0
Имаха един добър централен нападател и го изпуснаха.....Тъпо! Без мисъл за переспектива в израстването на отбора. Чакайте резултати.....как да стане? Сбъркана политика,но на кого му пука освен на клетите запалянковци в града!

Бивш вратар на ЦСКА: Омерзен съм и отвратен от този театър

20:23:38 / 30.08.2022
2
1
"И тука аз не мога да разбера какъв е проблемът, че има ЦСКА и ЦСКА."-Или си тъп и олигофрен или парите когато говорят,разумът отсъства! 

Задържаха 37 нелегални мигранти в София

13:16:02 / 30.08.2022
3
0
Преди обед гледаме със спасителя на плажа орда от осем арабели в морето. Шумни, млади мъже на които не им пука ,че може някой да дойде и да ги провери .Звъннах на 112, но докато се задействаха минаха тридесет минути. Това ни е организацията в реалност! 

Тошко Йорданов оглави варненската листа на ИТН

13:12:08 / 30.08.2022
5
2
Щом Тошко ще бъде нашият представител,то ме е срам да се нарека варненец!

Защитникът на Омар поиска да го настанят в Центъра за бежанци в Бусманци

19:08:24 / 28.08.2022
2
0
С брада като на тридесетгодишен, а по негови думи бил на петнадесет. Умно измислено!Какво нещо е акселерацията, а?Гаче е расъл в Чернобил , а не в Сирия. Или там, при любовта с козичките ,ти израства брада още на 10 годинки?! Комшията ми го защитава ,че може да е на хормони...Ай,стига ,бе-какви хормони,какви пет лева. А полицайте нямали пари да му направят изследване ,с което да се удостовери истинската му възраст.не на нас такива! Един зъболекар за секунди ще ви каже реалната му възраст! Лошото е, че сега ако докажат чрез медицински изследвания, че е над 18 г и го осъдят до живот, то Хелзинския комитет ще имат възможността да захлебят още няколко стотин хиляди евро за защита на правата му и предсрочното му освобождаване.сетих се за едно "приятелче" от кв. "Максуда",което казваше така: "Ас завърших осми клас 1973та и съм на чатърсе максимум!"-та  и тук така...Оставят документите си в родината или в Турция по съвет на каналджиите. Отделно, в Сирия, Афганистан, Мароко, Ирак, когато им издават акт за раждане, често пишат годината и 01.01....Отделно нашичките от ДАБ им бъркат при издаването на регистрационните карти датата на раждане, ама с малко, до 10 години някъде...чудо ,чудо...!

От полицията в Бургас: Всички мигранти в тира са мъже от афганистански произход

13:37:04 / 28.08.2022
9
0
"Серж"! Вземи автомата от дядото-граничар, с който беше на честването  пред граничарския паметник и да действаме.....Усмивка

Слави Ангелов: Във всяка престъпност в България са замесени полицаи"

13:34:41 / 28.08.2022
10
0
"Крис"-идвам в твоето леговище и те арестувам! Слагам ти белезниците и те пращам в килията. И няма как да се откупиш. Гроздето ти е нефела,ракия нямаш, доматите вече са ти на привършване. Сал една красива млада жена имаш и един рокерски мотор "Харли",който си домъкнал от Щатите. Довечера съм нахлул  в двора ти.Стягай се!

Внезапно във Варна почина Камен Костадинов

13:26:47 / 28.08.2022
14
1
Беше изтъкнат еничарин.....!

Зам.- директорът на Гранична полиция Деян Моллов е подал оставка

20:53:28 / 26.08.2022
5
0
"Серж"! Утре ще те черпя една лимонадка. 10.30 ч. пред паметника в морската.Усмивка

Ицо Хазарта за медийна публикация: Знам, че фактите нямат значение, но никога не съм работил на тези дюнери

18:09:43 / 26.08.2022
3
0
Имаше време,когато Ицко правеше пици в Кърджали. По това време беше женен за Диана от Кърджали, с която впоследствие се разведе. Няма лошо-човещинка. И за да бъде по близо Диана ,която беше вече родила,до родителите си в Кърджали,то Ицко отвори пицария до езиковата  гимназия. Докторът на Жандармерията му беше тъст. Та рекламираше пиците му  на обед  в поделението. Зарибиха се колегите и известно време правеха оборота съвместно с учениците от гимназията. Няма лошо. Ицо беше съвестен в правенето на пиците! Ходеше на концерти , а  и въртеше пицарията. Няма срамен труд! Апропо...и досега  дъщеряму живее с него , а не с майката,която се вихри в Лондон. Остави детето на Ицо и замина ..., а сега врещи ,че не й давали да види дъщерята ,която отдавна е голяма млада жена.

Зам.- директорът на Гранична полиция Деян Моллов е подал оставка

18:00:22 / 26.08.2022
10
0
И двамата сте граничари.Не казвам бивши,защото няма бивши граничари. Наясно сте с отговора на въпроса "Защо?". Граничар не се прави за един ден. За това трябват поне две години-говоря за граничарите от ГЗ. Сега се навъдиха началници  ,които някога са били началници в КАТ или тиловите служби на МВР. Абе,не е важно да може,важното е да е "наш" човек. А оградката става само за декор на филм,но не и за реално възпиране на емигрантите. Пак се откраднаха маса пари, а резултатът е плачевен. Всичко в нашата държавичка е сътворено по този начин,което е жалко и срамно!

Калина Константинова: Всичките тези каналджийски схеми са наследство от последните 20 години

21:07:15 / 25.08.2022
10
1
Макео! Бях КГЗ, а след това преподавател в школата за сержанти....Може и да те помня?!Усмивка

Калина Константинова: Всичките тези каналджийски схеми са наследство от последните 20 години

19:17:53 / 25.08.2022
9
0
Серж! Не зная ,но Мони и Антон ще бъдат със сигурност! Да не разводняваме форума-там ще се видим!Усмивка

Калина Константинова: Всичките тези каналджийски схеми са наследство от последните 20 години

19:09:36 / 25.08.2022
9
0
Към 10.30 ще бъдем старите граничари там.УсмивкаСлед тържеството ще пийнем по кафе...

Калина Константинова: Всичките тези каналджийски схеми са наследство от последните 20 години

19:03:26 / 25.08.2022
10
0
Макео! Ден та ГВ,бре,маскара !УхиленНали си бил граничар? 

Калина Константинова: Всичките тези каналджийски схеми са наследство от последните 20 години

18:40:40 / 25.08.2022
9
0
Макео! Ела на 27.08. пред паметника на граничаря в морската...Усмивка

Валентин Попов: Оградата на границата можела да спре животни, но не и мигранти

15:40:22 / 25.08.2022
9
0
Преди имаше ГЗ/ гранични застави/  и ГО/ гранични отряди/ През годината имаше  по едно-две "безнаказани нарушения" на ДГ/ държавнтата граница/ . И не дай Боже да си командир от тази ГЗ ,която е допуснала безнаказаното нарушение. А сега  минават не един или двама, а по цели семчейни кланове или по цели орди от емигранти. Пратят граничния служител от аеропорт Варна  в три месеца командировка в Елховския полицейски граничен участък. Вземи си квартира в града. На сутринта в 07 е на плаца в участъка с други като него командировани. Качат ги на зила и  право на Голям Дервент. Разставят ги по границата. А те  се оглеждат като диви свинета...."Ами сега? .Кви ще ги вършим?". Първо не знаят ИОДГ/ инструкция по охрана на държавнатата граница./ Пример: Трябва да са  или като "Часови на участък" или като "Подвижен граничен наряд".Дотук добре. Завали. Къде да се скрие? Вижда  нещо подобно като колиба  от пръти и найлон. Зарине се като диво прасе и ....Къде му е изградения навес на определени места ,по време на движението му по участъка. Къде му са средствата за свързка и наблюдение? Инструктиран ли е за взаимодействие с останалите гранични наряди при забелязване на опити за пресичане на уж оградата? Знае ли как да действа при различните варианти за действия? Оф, да не се разпростирам....С една дума  ,той е участник в серияла "Една луда командировка". Местните граничари са с термовизьорите с колите на определени места. Уж покриват целия участък. Уж...щото иначе ще задам въпрос: " Не видяхте ли племето ,когато разбива и минава?". Спирам,че ......Сегашните се водят само ,че са гранични полицаи. Първо нямат нищо общо с границата,второ-също нямат нищо общо с полицейската работа. И сега са нито риба ,нито рак , а и рамбовци също не са....

Асен Агов: Русия няма как да спечели войната

11:31:13 / 24.08.2022
2
0
На Агов му вярвам на 100%. Защо ли? В служебния архив на Първо главно управление на Държавна сигурност е открит документ доказващ без никакви съмнения, че дългогодишният депутат от СДС, ДСБ и „Синята коалиция” Асен Агов е кандидатствал за кадрови офицер там.Член е на комсомолското бюро, където отговаря за политическата работа. Партийното бюро го е набелязало като кандидат за приемане в БКП. Поради тези причини ,нямам основание да не му вярвам-сериозен човек с богата биография!!!

Костадинов: Брутална цензура! Жената, която спаси момичето в Приморско, е от "Възраждане"

12:03:46 / 17.08.2022
6
0
И в човещината да търсиш партийност? Боже,тази копейка съвсем е изтрещяла. Поредният луд на свобода!

Снежана, която помогна на ударената от мълния Теодора: Правих й сърдечен масаж, докато си поеме въздух

08:34:12 / 17.08.2022
3
0
Респект и огромно благодаря на тази жена. Да спасиш живот-най-великото дело ! 

Туристка във Варна: Таксито ми взе ми 55 лева за 9 километра

06:57:50 / 17.08.2022
2
0
Монолог на един варненски бакшиш Здрасти аверьчиту,ко ши праим ся? Влизай, таз цигара нъл ни ти пречи, кво та питам и аз, сигурно ги опъваш повече и от мене. Къде да те карам, чак на“Галата“? Офффф, тамън шорах две ракии при „Бай Пенчо“ с тройка кибапчита и едно шкембе чорба у „Гюрлата“. Пък сервитьорката ми вика накрая:""Идно кафье, или Капиту за последну". Пък аз кафьету ни Капиту не пия . А ракийката и чорбата идялно ми дойдоха, викам си, ше дремна в колата, ма на ти дойде, кво търсиш? Рибка или жина? Щото и тук в „Аспарухово“ има и от двете. Май украинчета търсиш, пък те са на „Галата“. Знам, бе. Знам, и аз съм човек. Онази вечер напрау са изкорах. Качих един авер кат теб,ама, той гевезе ,бре. И уж при преател щеше да ходи ,пък после го намерих пребит от една яка украинка. Дай да те заведа в руските блокове. Хем ще си по на сметка , хем няма да те бият, че украинките са яки и отмъстителни. А не си платил, а са те ступали . Казвай първо киде да карам, а после сядай в таксето. Аз ако знаех, че чак до „Галата“ ши ма караш да ходим, хич нямаши да та кача, ма на, ти седна, ся да та гоня ли, а? Запали ако искаш, ни пушиш, как тъй ни пушиш, то цигарка и ракийка ако ни си позволи човек въобще живей ли? Аааа, няма да та чакам да та връщам, ей тука на до автомивката има един паркинг, ши ида да дремна, че ракията ма приспа. Каталясах. Ша са курдисам полечка и ша поспя. Ай дано намериш друго такси да та върне, жив и здрав, брат.

Йордан Терзийски, ПП: Ние не оставихме държавата нито ден без газ. Намерихме и дългосрочно решение за тази зима

18:04:20 / 09.08.2022
5
0
Работата на предишните може да се оприличи на "На гол тумбак,чифте пищови". Показала се въшката на челото и смятала ,че от нея зависи света. Олигофренски действия ,които съсипаха държавата! Кой откъде е ще си замине,но плебса остава тук. А идва и зима....

18:00:22 / 09.08.2022
1
0
Рядко влизам в "Петел",но тази новина наистина чупи тъпомера и оглави временно класацията за "най-тъпа новина". МВФ -направо ликвидирайте овцете ,които стрижете  до голо! 

Летящата Емили: Тротинетките, вдигащи над 100 км в час, трябва да са с регистрация

12:16:02 / 29.07.2022
2
0
Направиха на транс сексуалната огромна и безплатна реклама. Всички показвания имаха тази цел. Траверса  стана популярна само срещу сто лева/ две глоби по 50/ , а "мъжлето"Мелиса до нея , и той стана известен .Той пък педал ,който обичал да се облрича и държи като жена. Какво става с този свят,бе,хора? 

Лидерът на ДПС: Властта на лъжата се провали

13:22:30 / 27.07.2022
5
0
Читаците станаха напоследък много нагли.Ала и много еничари има при тях.Продажници , които не заслужават да се наричат българи!!

Младеж нападна таксиметров шофьор под Царевец

09:09:48 / 27.07.2022
3
1
Настана време като в Дивият запад. Пълно е с подивели наркоманчета ,които се мислят за Рамбовци . Смели са до появата на дулото на пистолета.....Имах наскоро такъв случай. Надрусано Рамбовче,което щеше да ме премаже на пешеходна пътека. Показах му с ръка , а то спря  след десетина метра и тръгна да раздава правосъдие пред очите на татуираната кифла до него. Въобще не го мислих! Извадих пистолета и...Рамбовчето подви опашка. Бързо дотичка обратно до "бараката " и изчезна с мръсна газ. 

Любка Маринова: Ако не увеличат заплатите на полицаите, няма да спре корупцията в полицията

17:13:01 / 19.07.2022
8
1
Човешкото око няма насита...Не е вярно ,че така ще спрете хранилката от улицата! Тя е съществувала  и съществува за съжаление. Реформа в главите първо трябва да има , а после във всичко останало. Иначе   не правите нищо! 

Цените по родното Черноморие нарастват

14:46:24 / 18.07.2022
2
0
Всички които коментирахте-прави сте! Не можеш да бъдеш мутра в мисленето и действата си. Имам приятел-и той хотелиер. Оплаква ми се ,че нямал клиенти. Как да му отворя очите,когато цените му са прекалено високи за джоба на нашенеца. Не му увира кратуната ,  плаща около 8 000 лева заплати на месец, а хотела пуст.....музей! Ясно е ,че тези сезони са само за закрепване на положението. И не трябва да се търси почти никаква печалба.Оцеляване се нарича! Важното е да си запазиш клиентите,особено редовните. 

България отбелязва 185 г. от рождението на Васил Левски

13:26:55 / 18.07.2022
3
0
Поклон, Апостоле! Минутка мълчание.....

Цените по родното Черноморие нарастват

11:07:06 / 18.07.2022
2
1
Умният хотелиер прави баланс между повишената цена на ел. енергията и водата, ремонта, който си направил преди сезона, повишената заплата на персонала ,но и с отънелия джоб на клиента. Спазвах основното правило: "Не се става богат за един сезон". Ако в предишни сезони съм се движил между 15 до 20% печалба,то сега трябва да се намали маржа между 10 и 15%. Ако си честен с клиента,той пак ще се върне при теб. И не го гледай като касичка с пари ,която трябва да обереш с взлом. Да си търговец не е лесно.Трябва да си умен , а и да ти е в кръвта. 

Ива Митева: В този момент е много важно да намерим обединител между нас

13:10:06 / 17.07.2022
2
2
ИТН няма да са в следващия парламент вследствие безумието на един провален и измислен "лидер".

Емили, караща тротинетка със 120 км/ч: Не се чувствам виновна, не съм направила нищо лошо

13:08:03 / 17.07.2022
8
1
Трансексуалната и нейното уж гадже-напомпения с анаболи уж мъж-Мелиса,която пък се облича с женски дрехи и начервени устнички. "Боже,колко много мъка има по този свят,Боже!!!"

Спартак, не бива да те свързват само с публиката

07:11:20 / 17.07.2022
4
2
Разбирам емоцията на списвача на статийката,но вече става прекалено натрапчиво използването на заводски определения за една прекрасна игра като футбола. Давам само примери: "И откъм продукция, и откъм цифрово изражение на резултата.","допусна и огромен технически брак ". Все пак футболът е игра , а не производство  в някой заводски цех,нали?

Хамид Хамид обиди депутати на политически цветарки и долни лъжци от трибуната, наказаха го

11:58:02 / 15.07.2022
3
0
Турска му работа в лошия смисъл на думата! Прекалено нагли станаха....

Балабанов: Изборите нищо няма да променят

11:56:16 / 15.07.2022
6
2
Нищо освен ,че вас няма да ви има!

50 лв глоба може да отнесе водачът на тротинетката, който беше сниман да се движи по магистрала "Хемус" със скорост над 100 километра в час

00:12:17 / 13.07.2022
5
0
Не можели да я опознаят и намерят ? В тази държава ,само тези ,които получават заплата не могат да си свършат работата. Транссексуалната Емилия Йорданова/  ,демек-лесбийка , е завършила гимназия в Плевен. Защитничка на лесбийките . Движи с гей-Тихомир Рангелов,който уж  работел в НСА. За гей парадите той пък се прави на жена  с име Мелиса. Сбъркана двойка ,която заработва от измислени скандали. работа за две минути ,но ....трудна работа ,за тези ,които не искат да я открият! 

България изпрати нота до Република Северна Македония

16:23:13 / 09.07.2022
4
1
Какви покани,какви пет лева. "Те" викат по площадите "Смърт на българите фашисти",вие се правите ,че нищо не се е случило. Преглед ще ми правите...Нямате ли очи ,нямате ли уши ,та се налага да ви го кажат в прав текст? 

БНТ: Жената на Бойко Рашков катастрофира в София

16:18:35 / 09.07.2022
2
1
Серж: Чета ти коментара ,намирам го напълно нормален и човешки. Обаче....питам се следното: Да нямаш гейче ухажор, който си отхвърлил, та така те преследва с минусчета? Нима и тук те е намерил и сега си отмъщава? Що не му обясниш,че в този форум взимат участие поне официално дефениралите се като мъже... Ако нямаш такъв поклонник-извини. Абе,гейска му работа!!!Ухилен

Джонсън: Напускам най-хубавата работа на света

08:29:15 / 08.07.2022
4
0
"Напускам най-хубавата работа на света". Имах си аз....Каквито глупости можа да натвориш ги направи! Безнаказано! И не прояви никакво чувство за самокритичност към себе си.Нещо, което е присъщо и за българските пишман политици, гаче една майка ви е раждала.

Полицайката от катастрофата със Семерджиев: Скоро всички ще си сърбате попарата от написаното по мой адрес

08:17:33 / 08.07.2022
8
1
"Тя" не е виновна. Виновни са онези шефчета, които са си затворили очите и ума , а са си отворили джобовете, за да я назначат на служба в защита  на обикновените граждани. Фрапиращо е  ,че в днешното съвремие няма никаква разлика между бандитите и уж защитниците на народа. По външност, маниери и държане-няма никаква разлика между бандитите и блюстителите на реда. Татуировки, надути джуки,разкрачени крака и ръце/ гаче напомпените мускули им пречат да си приберат ръцете/,стойките и чалъмите...няма никаква разлика. А  и когато снемат униформата се превръщат в истински мутри. Казвам го със съжаление и болка!Разкапа се системата отвътре и това е факт неоспорим. Как да вярва народа  и от кого да очаква помощ? Не ми се "говори" повече....

Българин, който се бие за Украйна, влезе в лют спор с Виктор Николаев

08:12:54 / 29.06.2022
12
2
Глиги  е изтъкан от вътрешни противоречия човечец. Търсещ адреалин по площадите на София,тежък развод,комплекси за малоценност и накрая е стигнал и до Украйна.Хубав прякор,с който навярно се гордее! / Глиги-зъби на глиган/ А между впрочем, хубаво беше , ако водещия го беше запитал -какво работи изобщо този Глиги?

Григорова: Вдигнаха се доходите на пенсионерите, на всички останали не се вдигнаха

18:53:25 / 28.06.2022
6
0
Тази госпожица навярно няма родители?! "Пази, боже, сляпо да прогледа!!"

Кирил Петков от Брюксел: Не очаквам решение на българския парламент за френското предложение за Северна Македония

22:40:05 / 23.06.2022
6
1
  "На пресконференцията, на която отхвърли френското предложение, македонският премиер Димитър Ковачевски обясни, че е нужна чиста формулировка за езика и идентичността." Митак, немаш грижи, веднага ти помагаме. Ето: - Македонски език няма, има български; - Македонската идентичност датира от 1945 година; - Македонската история е нагла кражба на българска и гръцка история. -Северна Македония е област в западна България

Извънредно! Костадинов опитва да излезе през задния вход, летят бутилки към главата му

22:10:27 / 16.06.2022
4
0
"Серж"! Водя три групи в нета.Нямам време в излишни спорове с тролове. Излишно е. Сполай ти за добрите думи ,но много падна нивото в сайта. Не считам да се доказвам точно тук. В началото ми беше приятно ,защото имаше много и умни коментари. Живи и здрави ! "Фърлям" по едно очо понявга,но нищо повече. Някои хора ме познават на живо и се радвам,че ги познавам лично. Други -индиректно. Ето ти пример за анализ за друга група:   "След като Наполеон се завърнал от остров Елба и предприел своя поход към Париж, в продължение на седмици известен парижки вестник печатал статии със следните заглавия: "Корсиканското чудовище се откъсна от синджира и дебаркира в залива Жуан"... "Човекоядецът напредва към Грасс"... "Наполеон се приближава към Фонтенбло"... "Днес Негово Императорско Величество ще пристигне в своя верен Париж и ще даде банкет в двореца Тюйлери"! Мисля, че "умът, красотата и съвестта на нацията ни" в лицето на множество общественици, анализатори и носители на експертиза, тези дни ще демонстрира сериозно познание на историята и историческа приемственост. Написаното ме навежда на лингвистична размисъл. Как се превежда думата "ибрик" на френски?  И знаете ли ли що народ трепери, ще има ли грантове, няма ли да има грантове. Хората апартаменти си купиха с денонощни статуси срещу Путин във фейса бе, ало. Как някои хора живеят в мир със себе си, не мога да разбера... "Историята е послушна куртизанка в ръцете на власт-имащите." Волтер. А ако Наполеон е имал под ръка БТВ, НОВА и Канала -никой нямаше да разбере, че е загубил битката при Ватерло. Грантове е да получаваш солидни суми от някое чуждо НПО за обществена, културна, социална дейност, и съвсем СЛУЧАЙНО да проповядваш истерично външнополитическите тези на страната, от чието НПО си взел пари. пример - получаваш 328 000 лева грант за образование, и СЛУЧАЙНО по цял ден плюеш Русия във фейса, просто защото в този момент страната, от чието НПО си взела тази крупна сума, проповядва истерична омраза към Русия.“

Извънредно! Костадинов опитва да излезе през задния вход, летят бутилки към главата му

21:45:08 / 16.06.2022
4
0
Жалко за сайта! Много толове напъплиха и нищо обективно не се получава. Затова и вече влизам в него много,много рядко. Не знам от колко време ,но ми прави впечатление един профил-да не му казвам името ,но той сега е блокиран-сам ще се сети кой е. Та, гледам как си цъка по десет и повечко плюсове. Гаче ще ги осребрява пред някой или ще се хвали на гаджето си .Тъпичко  и простовато. В този сайт  кликват два ,трима, а всичко друго е работа на измислените профили.И се питам : Защо,бре ? Ставаш ли по-висок отколкото си в действителност? Става ли ти хубаво ,когато се погледнеш в огледалото? Ако не получаваш стинки за това си тролене,то трябва да си психически недобре,да се правиш на Киро Факира от "На всеки километър, който сам си правеше състезанията и сам си печелеше купите. Няма обективност в мненията изразени в кликването. Пример: Горанчо, с койгото дълго време  спорех, пише грамотно  и вярно с реалността. Даже аз бях изненадан приятно! Защо го пише този пост ? Нямам намерение да влизам често  в сайта. Да се знае,че не "участвам в борбЪта за плюсове и минуси". Старите членове знаят ,че имам и друг изказ,но струва ли си ? Има и по-важни неща от взаимното плюене в този сайт! Повечко внимание обърнете на живият живот. Правилно бих желал да ме разберете. На всички ви ,желая приятна вечер и бъдете здрави!   

Извънредно! Костадинов опитва да излезе през задния вход, летят бутилки към главата му

20:51:52 / 16.06.2022
3
8
Колко е самодоволен Копейкин,но идва Видовден и за него. Във взаимодействие с ДПС-не го е срам! 

Балабанов: Предизвиквам Кирил Петков да дойде в НС и да се подложи на детектор на лъжата

20:34:05 / 13.06.2022
7
1
Народното ни събрание е пълно с удивени народни представители, които довчера са вярвали в дядо Коледа и феята на зъбките, а днес с изумление разбират, че са били в една партия или коалиция с мутри и предатели.

Станислав Балабанов и Тошко Йорданов пуснаха запис на телефонен разговор и обявиха: Радостин Василев е мутра

20:32:44 / 13.06.2022
5
2
Народното ни събрание е пълно с удивени народни представители, които довчера са вярвали в дядо Коледа и феята на зъбките, а днес с изумление разбират, че са били в една партия или коалиция с мутри и предатели.

Видео с хванат гларус предизвика остри реакции сред варненци

12:40:40 / 13.06.2022
3
2
Истина са последните думи! Животът е прекалено кратък ,за да сме лоши. Отношението към децата,възрастните  и животните-това са верните критерии за това дали един има сърце или не.

Доц. Наталия Киселова: При вот на недоверие правителството може да падне

18:23:03 / 08.06.2022
1
1
Българите сме винаги против,но за съзидание,което да се направи с общи усилия-никога! Затова и сме на този хал! И ще продължаваме да сме на последно място по всички показатели. Извинете-сбърках. По показател-"най-обичам да мразим"-сме на първо място! А сме шепа народ...Дали пък няма нещо сбъркано в нашият геном?

Божков: Казах ви, че партията на Слави не му принадлежи. Хунтата още дърпа конците в България

18:19:54 / 08.06.2022
4
0
Когато личното "АЗ" взима връх над "Ние" ,става така! 

Ицо Хазарта: Като депутат получих 40 000 лева от заплати, които до стотинка дадох за образованието на изоставени деца

18:39:08 / 06.06.2022
6
2
"По делата ще ги познаете". Така е записано в Библията. Много е лесно да се правим на добрички,съсрадетелни, а в същото време да пълним джоба си. Преди време  дарих всички приходи от двете си книги за дома за деца с увреждания и закупуването на хранителни пакети за най-бедните. До стотинка! Имаше един във форума ,който се беше обозначил като бизнесмен. Само пара в свирката без да дари и една стотинка за благородна кауза. За това иде реч. Не за приказките, а за делата.

Мая Манолова: Високите цени ще свалят това правителство

08:50:37 / 06.06.2022
4
2
То да са само високите цени...Много лъжат тези мунчовци ,бре! Уж било демокрация, ама само уж! Що спряхте руските телевизии? Страх и паника,случайно народа да не види и другата гледна точка. Пуснали са ми украинска? Мунчовци на квадрат. Тъпанари! Когато нещо забранявате,то има защо и това го усеща народа! Били сме живеели в свобода? Що не ви тегля една  ..."благословия" на всичките тъпанари от управляващите!

Дим се издига над Каменар

21:44:56 / 05.06.2022
4
0
Горят кабелите римляните!  А може и да опушват снаряженията си преди да нападнат гражданята на Варна. Те са като хуните ,но в по-цивилизован вариант. Подготвят набег,задигат всичко що им зърнат очите , а после се връщат в катуна вна село.

Президентът на РСМ осъди опожаряването на културния център "Иван Михайлов"

22:55:49 / 04.06.2022
3
0
Уж....., а отвътре се радва като малко дете!

Борисов обяви, че идва краят на Кирил Петков

22:54:59 / 04.06.2022
9
1
Тиквата все повече ми прилича на Тодор Живков в късния му период. Ама,какъвто обекта за охрана ,такъв и гавазина....

Премиерът: Осъждам остро палежа на културния клуб "Иван Михайлов" в Битоля

22:52:28 / 04.06.2022
3
0
Ако изключим поредната тъпотия от Горанчо Тъпото-то всички коментиращи имате моето "Браво"! Нормална българска родолюбска позиция на коментиращите ,но не и на Кирето и Горанчо! Страхувам се единствено ,че тъпотията е по рождение, а не роля за пред някого.

Росен Плевнелиев: Аз бях един от най-добрите министри и мениджъри в България

18:44:27 / 04.06.2022
6
0
Събудих се махмурлия. И всичко около мен ме дразнеше.Но сега,след като прочетох възхваляванията на Мунчо ,ми се оправи настроението. И се смях.Дълго! Та чак хълцукам....Благодарение на Мунчо!

Андрей Михайлов, ИТН: Срамувам се, че съм депутат

10:45:17 / 03.06.2022
1
0
До "Мотористката"! Звънни ми , моля,за да разбера как е моят приятел.

Андрей Михайлов, ИТН: Срамувам се, че съм депутат

09:28:29 / 03.06.2022
5
0
Какво да коментирам,когато и двамата прежно коментиращи са прави на сто процента! Не може хем паричкив джоба,пък  уж отвратен. То и аз така с комшийката...Уж бях отвратен от нея,ама ....после аз съм бил виновен?!

Алекс Аврамова: Гражданите на Литва буквално за 3 дни събраха 5 млн. евро в помощ на Украйна

09:25:44 / 03.06.2022
7
2
"Мотористката" е на 100% права! Това сексуално недоразумение ,що не фръкне на предната линия  на фронта ,да усети истината ,па тогава да коментира иубеждава  за укрите? Не е много истинско,жена-създаваща живот,да призовава за война!

Палатков лагер посреща бежанците в Сарафово, но никой не влезе в него

11:31:37 / 02.06.2022
3
0
Правете разлика между турист и бежанец. Ако е турист ,който си е платил за петзвездна почивка , а ти го пъхнеш в палатка...-не е честно! Обаче, ако си бежанец, който бяга от войната с цел да опази животеца си, не би трябвало да проявяваш петзвездни претенции,каквито виждаме навсякъде.  Пример: Идете пред комплекса на Дидо Дънката до плажа на "Аспарухово". Идете пред луксозните хотели на "Златните и Слънчака" и вижде скъпите коли. Млади и нахакани младежи с мацки като модели. Е, даже и не се питам дали точно те ще отидат на палатка. А нашите глупчовци им се връзват.Що? Като не ти харесва, айде пайром Киев. Криво да седим,право да говорим, но вижте в Полша и Германия , дали им се връзват на уж бежанците.

Баришников написа кратко писмо до Путин

18:46:27 / 01.06.2022
7
4
Кой е Баришников? Руски балетист,който на два пъти е съден за сношение с млади и непораснали ученици-балетисти. И ми става гадно,когато нежните първи бягат от защитата на Родината си , а също такива коментаторчета ги защитават. Поздрави на нежните ....

ГЕРБ в декларация: Да пратиш бежанци и деца в Елхово, е садизъм

12:02:59 / 01.06.2022
7
4
Няма по-извратеняшко мнение от това! А не е ли чист садизъм да проявяваш безхаберност за всички бедни хора ,само и само да се харесаш на задокеанския ти началник. Бря мааму стара! Няма ли една неокастрена тояга ,па бой,бой по изкуфелите садисти на България?!

Актьор към Гала: Знам защо не искаш да си жена на Илон Мъск

12:00:18 / 01.06.2022
3
0
Гейчета облечени уж в мъжки дрехи коментират мъже....Извратаняшко предаване! То не са шарени връвчици против уроки  и против забременяване,то не са два ката герданчета и нежни движения. Абе ,нещо май света се побърка по гейството. Няма ли кой да го оправи това нежно мъжленце ,че да миряса?
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X