Потребителски профил

Пешо от Виница

Регистриран: 14.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
28969
19281
9688

Рейтинг: 50421

Място в класацията: 4

Коментари на Пешо от Виница

"Капитал": Черната дупка, която засмука градския транспорт във Варна

20:15:57 / 07.07.2020
1
0
"Уйчо"! Моят син го изпратих още осми клас самичък  в САЩ! Завърши гимназия със златен медал! През деня ходеше на училище, а нощем чистеше магазини. После пътува три дни от Оклахома до Чарлстън с рейс,защото нямахме пари. Завърши университет . Също ходеше на лекции през деня , а нощем работеше в хотел.  а после завърши магистратура в Хонкхонг. Сега живее и работи в Тампа-Флорида Крис  е виждал снимки....И е възпитан родолюбец! Обичащ родината си!!! И не е забравил родния си език. Не хъмка и не мънка. И помага на всички българи на които се налага.Миналата година се завърна в България  и се опита да си намери работа. Изсмяха се над дипломите му ,като му предложиха заплата  в размер на 1500 лева. Така се приключи с развитието му в родината. А там ,веднага му предложиха 100 000 долара годишна заплата . За това иде реч! за възпитанието, моженето и безхаберието на държавата ни да върне учените деца обратно. Навярно няма нужда от такива ? За съжаление...

"Капитал": Черната дупка, която засмука градския транспорт във Варна

19:22:37 / 07.07.2020
2
0
"Чичка,теб кой те пита бе?"-Хайде, появи се ново лизаче на властимеющите!  Ама и то неграмотно!  "Чичка"-употребява се от олигофренче,което  по-често общува с телефончето си отколкото с представителките от другия пол! Ако пък е момиче,то е сбъркано и невъзпитано. Малко го е плескал баща му по дупето,за да разбере ,че трябва да има уважително отношение към по-възрастните!  Втора забележка: След думите"кой те пита-трябва да има запетайка, а след нея е "бе"! Ама нали е неграмотно....?!  Изводи: Пръкнало се ново  и сбъркано отвсякъде същество! 

"Капитал": Черната дупка, която засмука градския транспорт във Варна

16:30:29 / 07.07.2020
5
0
Аз пък си обичам кметчето! За вас не знам, ама за себе си отдавна съм сигурен! Какъв талант! Какъв интелект! Какъв артист.....Обичам си го ,щото е иновативен в....далаверата! Пък и как мазно говори....?! Благо ми е като го слушам! Айде,свърших с хубавите приказки. Кметче, чекам си парите за рекламата и ей! Да не забравиш да ми подариш безплатна пенсионерска карта да пътувам и аз по новия булевард!!! Много ме кефи,когато завали. Грабвам си плавниците и шнорхела и съм перфект! Айде,остани си със здраве и ...умната!Ангелче

Слави Трифонов за Дани Кирилов: Каквото и да кажем ще бъде малко. То не бяха “бели хакери”, то не бяха “джуркане на делата”, то не бяха “обърнати файлове”

16:25:07 / 07.07.2020
3
0
Ех, мамка му и прасе! Че то по-добре да назначим местните образи от кръчмата в Кестрич,бре! Те поне ще крадат колкото за една ракия , а не като тези корифей на далаверата! Мъкаааа, мъка броди из земите български! Недоимък откъм мозък и морал! 

ООН: Убийството на Сюлеймани от САЩ е нарушение на международното право

13:59:06 / 07.07.2020
3
2
"Уйчо"! Опитах се да разбера начина ти на мислене...Не съм съвсем сигурен, но последната част от думите ти ми хареса...Усмивка А по отношение на "петково": Колега, това че си в момента силен,не означава ,че си прав! Да ти дам нагледен пример-натюр: Ако аз имам пари ,то това не означава да дойда у вас и да пожелая съпругата ти,щото така съм решил.! А по пътя на твоя изказ...ти би трябвало да седиш и да светиш с фенера...надявам се ,сега да си разбрал  .......

Доц. Чолаков: Привикват Борисов в прокуратурата, за да демонстрират дейност, софрата е подредена и няма да се разтури

23:35:57 / 06.07.2020
3
0
Аз пък реших ,че няма да падам на нивото на Стоенчо, щото не ми е в категорията! Когато някой от тълпата иска да го забележат,то първо започва да се дърли с лидера.Тоест-да влезе в светлината на прожекторите. Дотук с неграмотното общаче!!! По темата ще маркирам само с едно изречение: Батката е вече отписан от тефтерите на хамериканците. И точно това го тревожи! Хаотичните му движения из България го издават! И нито човека с каскета ще го спаси,нито дебелият депутат също! Няма спасение за дерибея със самочувствието на бог! Няма!

Десетки жители на Варна излязоха на пътя в знак на протест срещу бездействието на общината

23:25:17 / 06.07.2020
2
0
"Пра"! Можаха да потрошат едни ми ти 150 милиона за нещо некачествено, а за 1 милион нямат, а? А да се запрат главочите ,че ни взеха вече за балъци!

Румен Петков: Създаването на второ НСО гарантира сакатлък. Самозабравянето на Борисов има медицински параметри

18:47:49 / 06.07.2020
3
0
Добър ден,Како! Ще свърши ,ще се оттече и това нещастие за народа...Песни ще се пеят! Вицове ще се разказват! А за господаря наш,ще се споменава дълго време в кулуарите на световната политика: "Как от свинар станах цар"!!!

Велосипедист наби шофьор, спрял на велоалея във Варна

17:30:19 / 06.07.2020
5
0
И на мен ми е идвало да набия селяните от другите села ,паркиращи с талигите си на тротоара пред къщи!!!Усмивка

Слави Трифонов: Вижте българското правителство - такова, каквото е! Представям ви само факти

16:28:06 / 06.07.2020
3
0
Чета и си представям ...сметище! Боклук до боклука...И аха.... да си кажа ,че другият боклук не ще да мирише толкова и...се оказвам отново разочарован! Мирише! Мирише,бре! Та, даже и вони!!! Вони та се не трае!!! 

Десетки жители на Варна излязоха на пътя в знак на протест срещу бездействието на общината

15:23:17 / 06.07.2020
3
0
Много му пука на кметчето за вашите проблеми! И що тъй,бре,кмете? А,стегни се малко в кръста и реши проблемите на хората. Нали си слуга на народа, а не бог?!

Свободна Европа: Ползва ли властта в България институциите за бухалки, "размазване на физиономии" и "изгаряне" на неудобни?

11:12:37 / 06.07.2020
1
0
Ааа, не ,бе....! Ама никак ,даже...! Кък ша стане това? Ма,тез управляващи са чисти като сълза на невинна кошута, бре!!

Севда от задната седалка на джипа: Г-н премиер, един дрон ни следи. Борисов: "Радев е"

00:04:35 / 06.07.2020
3
0
Тито! Стоенчо е просто объркано същество! Не може да пише правилно. мечтае си за "Главния",

Шефът на НСО: Служителите ми нямат общо със снимките на премиера

22:04:32 / 05.07.2020
1
0
"По думите му има определен кръг лица, които се чувстват близки до премиера. "За тях допускът до жилището и работното място е по-облекчен. Ние не го проверяваме за съдържание на мобилни устройства, фотоапарати и явно от този кръг някой е направил въпросните снимки", каза още Станчев."-Прав е човекът! Снимките са направени от онези мацки,с които  батката е чел книжки късно през нощите! Тъй ще да е!! Книжки са чели заедно....книжки!:errm:

Севда от задната седалка на джипа: Г-н премиер, един дрон ни следи. Борисов: "Радев е"

22:00:48 / 05.07.2020
3
0
"пешо, аз упетрябавам каквото искам тука. ако искам да ми правят забележки, ще съм с в къщи. тук ме устройва, знам какво, колко, на кого и съм си ок и не рева"-Написано от Стоенчо Мама! Как да му прочетеш неграмотното писание? Как да спориш с същество,което пише така неграмотно?! Бегай, Стоенчо Мама обратно в училище, но се запише в четвърти клас! Да  научиш граматиката  !!! И престани с глупотевините с,че живееш в Малта....Ти не си могъл да си напишеш молбата за да си изкараш паспорт, в Малта бил.....Караш ме да се смея, Стоенчо Мама!Ухилен

Севда от задната седалка на джипа: Г-н премиер, един дрон ни следи. Борисов: "Радев е"

17:53:03 / 05.07.2020
4
0
Мамин Стоенчо! "Употребяваш бандитска лексика! Що тъй ,бре,мама? Или си гледал много филми, или си пазач на някой строеж и си представяш в късните нощи ,когато бродиш из пустия строеж,че са те направили главен пазвантин на "Главния". Жоро Илиев така го наричаха! Ех, мечти......Стоенчо, да  се вземеш в ръце ,че и оттам ще те изгонят и пак ще чакаш на социалната пенсия на майка си-да ти е жива и здрава...да те гледа още дълги години!!Ангелче

Бойко Борисов: Предоставяме най-чистото море. Всяка капка пречистваме. Като сълза вода излиза

11:37:28 / 05.07.2020
2
0
"предоставяме най-чистото море. Всяка капка вода се пречиства. Като сълза вода излиза"-Ей, не бях се смял така искрено и продължително! Направо да се кандидатира за стендъп комик!Ухилен

Борисов: Няма да коментирам Радев и ченгеджийските му номера

11:34:33 / 05.07.2020
1
0
"Няма да коментирам Радев и ченгеджийските му номера. "-казал ядосан бандита .....!Гняв

Божков: Имам свидетел на престъпленията им, който не могат да накарат да замълчи. Краят на терора е близо

08:20:18 / 05.07.2020
5
0
Чета и си мисля...Събрали се в началото няколко бандита заедно. Събрали се и са направили банда. Седнали и заумували,как да ограбим населението в района ,наречено държава. Нарекли се "Бандата на Али Баба". Разпределили си отговорните ръководни длъжности и се започнало. Грабеж след грабеж. Добре  ама, дошло време   и не смогли да си разпределят пайовете от ограбването. И се се скарали. Единият бандит избягал в гори Тилилейски, а другите останали да доограбват бедното население. То,това хубаво", ама бандита ,където избягъл видял,че останалите джуджета му откраднали и коня,барабар с дисагите. И като почнал да вади компромати....та се не видя! Скоро ще докара и Мунчо, единственият останал жив свидетел на ръководното съвещание ,където са се вземали бандитските решения как и по колко да се разпределят дивидентите от плячката. Останалите бандите почнали да треперят от страх. "Ами сега?", се питали бандитите. "Кво праим?" Е, ще люпим семки, ще хрупаме пуканки и ще гледаме.....туй ще праим!!!

Папазов: Не намерим ли 5 милиона през юли, Левски няма да оцелее

20:01:08 / 04.07.2020
1
0
Поздравявам всички коментиращи дотук! Прави сте, дори и "уйчо"-щот ми е "любимец"!Усмивка

Радев: Борисов е диспечер на порциите в скандални обществени поръчки

19:57:21 / 04.07.2020
3
0
"Пра" чене евангелието както дявола. И що тъй?:errm:

Дърева: Не мога да разбера защо обществото се забавлява с този гейзер от цинизъм, който излъчва Борисов

12:38:55 / 04.07.2020
5
0
Дърева, да ти отговоря така: Първо ,защото народът ни е прост. Прост,както  и неговия премиер! Второ,защото не може да допусне ,че такива цинизми може да се изрекат от устата на премиер. И трето,защото критичната маса от разбрали ,че за премиер си имаме бандит все още не е достигнала своя максимум!

Вицепремиерът Томислав Дончев: Най-тежкият момент на икономическата криза, породена от коронавируса, ще бъде през есента

19:14:10 / 03.07.2020
1
0
"Най-тежкият момент на икономическата криза, породена от коронавируса, ще бъде през есента."-Добре е да запомним тези изречени думи !!!! Ще стане страшно с безработицата! И тогава ще видим -кон боб яде ли?:errm:

Крум Савов към хубавата си съпруга: Мая си подбира мъжете

19:12:02 / 03.07.2020
1
0
"Мая си подбира мъжете"-Прав си ,Круме! Но само за тези ,които знаеш......Усмивка

Главният прокурор свиква Общо събрание на прокурорите за избор на членове на ВСС

19:09:57 / 03.07.2020
2
0
Бандата на Али Баба ще се попълва с нови членове! Моля, молби да подават само лизачите и със счупените гърбове!!!И да са  доказани бандити!!!Ангелче

Посланикът на САЩ в Русия: Не е грешка или пренаписване на историята, че Белият дом не спомена СССР като победител над Нацистка Германия

18:35:53 / 03.07.2020
3
0
Какъвто големият шеф,такъв и малката батка! Защо им е да знаят историята,че нали светът започва и завършва с тях?! Богове....само в техните представи! Историята скоро ще ги забрави....

Ердоган отхвърли критики към Анкара заради плановете за "Света София"

18:31:51 / 03.07.2020
1
0
Еми, по неговата логика, то и ние трябва да преустроим всички други религиозни храмове в църкви?! Не е морално! Не е етично спрямо вярващите хора нито в Турция,нито у нас!!! Изначално всяка вяра учи на толерантност, в любов към ближния! И само хората са тези, които извращават чистата вяра на религията!!! 

Александър Кашъмов: Прокуратурата стана медия като сайтовете. "Репортери без граници" да я включи в класацията за Свобода на словото

16:19:51 / 03.07.2020
1
0
Каскета нищо не коментира за оная прекрасна приказка  "Осемте джуджета". Що ли? :errm:

Община Варна се оплете напълно в казус със синята зона, на третия ден свали знаците и обърка гражданите

16:17:43 / 03.07.2020
5
0
Поздравление за чудесният пост на "Чудовището" . Останалите колеги също получават поздравления! След вашите коментари,считам,че ще е излишно и аз...

Проф. Дайнов: Само Радев не е подчинен. Искат да го ликвидират преди изборите

16:14:30 / 03.07.2020
2
0
"Тази власт, която виждаме, няма общо с политиката, има общо с мафията“. -сякаш са ми откраднали моите мисли....!!!

Орел сграбчи акула и прелетя с нея над оживен плаж

16:11:57 / 03.07.2020
1
0
Тая жена лъже кат Батмана! Иначе,снимката е хубава и  е показателна как народът ще отнесе някой самозабравил се политик с божествено его...

ГЕРБ: Сами сме срещу цял Отечествен фронт. Добре, че е Бойко Борисов

16:09:57 / 03.07.2020
2
0
„В момента ГЕРБ е от едната страна, а срещу партията ни се изправя общ „отечествен фронт“.-Прави сте ,но с едно малко уточнение. Изправени сте срещу целият български народ!!! А ,вие? Вие-шепичката продажни близачи,скоро ще избягате пред яростта на народа! Запомнете това!!!

Борисов овика медиите, че питат за президента: Не искате да гледате заводите. Ние показваме, те ме питат какво казал некой

12:40:29 / 03.07.2020
9
0
"Аз съм девица". Не само че не си, а ..."-Пък аз се чудя откъде извади вулгарния начин на "говорене" един колега от форума?! Пък то......от шефа си гледал!!! Какъвто шефа, такъв и селяндурина.......Правя разлика между селянин на Йовков и селяндурина!!!:errm:

"Демократична България" сезира ВСС за връзки на Гешев с Петьо Еврото от "Осемте Джуджета"

12:14:02 / 03.07.2020
5
0
Шефа-бандит! Главният пазвантин-и той бандит! Тия от дворцовия съвет за контрол на бандитите-и те повечето са бандити! Местните феодалчета-те също бандити! питам: Кои са останали читави? Отг: Раята , ама и "...." мамата! Какво да се прави? Изчистване на Авгиевите обори или изселване в места ,където законът важи за всички!!Гняв

Снимки от акцията на полицията, при която бе задържан бивш служител на МВР, приближен до Божков

10:58:49 / 03.07.2020
4
0
Колко прозира тенденциозното поведение....Спрямо едни се вади голямата секира, а спрямо други се показват усмивки и ..."Ти си наш човек!" Нима има още балъци,които да ви вярват? Освен двама-трима , ама те са купени с парички или с кило домашнярка!Усмивка

Вучич: Не виждам решение на проблема с Косово

00:15:52 / 03.07.2020
2
0
Умни са братята,сърби! Умни са !

Репортерът на "7/8": Лесно е да си грък в друга ТВ и да казваш как се прави дзадзики. Тук говорим за "осемте джуджета" и аудиофайловете

23:56:21 / 02.07.2020
1
0
"Уйчо"! Не е хубаво, културно и етично да намесваш в спора ,съпругата на който й да е!!!! Само човек с комплекси може да се изразява вулгарно спрямо дамите! Навярно и ти имаш съпруга/ да ти е жива и здрава/ и не бива ,не е морално да замесваш съпруги в пристъп на интелектуално безсилие! Дано  да си ме разбрал правилно! А в това ,че подкрепящ управляващите.....си е твоя лична работа! Ще дойде Видовден  за тях  и за всички ,които още им лижете ....подметките!

Георги Лозанов: Задаването на въпроси се превърна в рискована професия

23:49:10 / 02.07.2020
3
0
Сайта "Петел" е малкото останало свободно островче,където може човек да критикува управляващите! За което им благодаря!!! И колегите ,които пишат тук ,в този форум  биха благодарили. Защото никой от нас не коментира за слава, за задоволяване на собственото си "его", а с тревога към положението в което се намира държавата ни. С тревога и гняв към някои безпардонни действия на така наречените политици. И ако ги запита човек,дали знаят съдържанието на понятието "политици", то отговорът им ще бъде:"Ъъъъъъъъъъ"? За това иде реч! За свободата на словото и опазване на личното достойнство! 

Репортерът на "7/8": Лесно е да си грък в друга ТВ и да казваш как се прави дзадзики. Тук говорим за "осемте джуджета" и аудиофайловете

23:41:31 / 02.07.2020
4
0
"Уйчо"! Мамин сладък!! Защо си си спестил една буквичка отпред пред именцето славно твое? "Х" си го изпуснал или си го глътнал по навик? Нали знаеш,че във форума не бива да псуваш, да се изразяваш цинично или това не е в твоя маниер на изразяване? Когато първичното  блика като гейзер от сурята, то  става страшно! А че ум нямаш,то макар и да не мога да го видя ,се чувства неговата липса!! Ама, ти не се тревожи за таквиз подробности. Защото , освен да псуваш, оригваш и правиш пръц ,то  да мислиш не умееш. Ама , то на теб и не ти трябва,нъл тъй? Паричките ,които взимаш с треперещи ръчички ,скоро ще свършат. И после-"кво праим"?  Пак ли ще ровиш в казаните? Молам те,душо! Скрий се и иди си купи домашна пърцочина и пий ,душо! Пий да забравиш завистта си към тези,които критикуват без да им се плаща! 

Плевнелиев намекна за бъдещ завод на VW у нас

23:32:15 / 02.07.2020
5
0
Тоя женчо малко го би по врата батката! Малко му е било и женка му да го бие ката ден,та тук си търси некой да го пожали! Да , ама -не! Бегай  да спинкаш по пейките ,ирландска пастерке!!

Нидерландски бизнесмен: Ако това правителство остане на власт, ще разпише смъртния акт на България

23:29:25 / 02.07.2020
3
0
Де ги "Стоянчо", "Уйчо" и "Пра"? Те са правилните коментиращи!Още малко му остава на бандитите! И после...в канала!!!

Репортерът на "7/8": Лесно е да си грък в друга ТВ и да казваш как се прави дзадзики. Тук говорим за "осемте джуджета" и аудиофайловете

23:27:04 / 02.07.2020
4
0
"Уйчо"! Ти да не си минал под дъгата ,бре? Напоследък те забелязвам,че май са ти дали парички в общината! Много "правилни" коментари пускаш по един ред...

Още двама арестувани при спецакцията в Гоцеделчевско

20:32:18 / 02.07.2020
0
0
Нещо за кюлчетата злато и пачките евро..? Или те са на нашите хора-правилните?!!!!

Вигенин: Част от записи, които изтекоха с гласа на премиера, са абсолютно в неговия стил и начин на разговор

20:29:59 / 02.07.2020
0
0
Абе,закривайте я тази държава !!!!То на народа му писна от бандитски изпълнения! Мутроландия-това е нашата държавичка понастоящем!!!Гняв

Проф. Занкина: Гешев в тандем с управляващите избирателно атакуват богати хора, много подобно на Путин, който сменя едни олигарси с други

11:49:49 / 01.07.2020
1
0
"много подобно на начина, по който Путин замести едни руски олигарси с други в началото на първия си мандат пращайки хора като Ходорковски и Березовски в Сибир"-И добре ,че нямаме Сибир.....!!!!:errm:

Майка на бебе: Гларус опита да ме убие на бургаски площад

10:12:36 / 01.07.2020
1
0
Това прозвуча като разказ от Хичкок......Ела във Варна и виж колко са възпитани нашите гларуси. Стоят на разстояние и чакат да ги поканиш да похапнат. Ама, това е морската столица , а не работническия град ,пълен със туземци от околните села!

Коментар на Владо Береану: Живеем в период, който е "мечта за прокуратурата", но Гешев прави друго

10:09:58 / 01.07.2020
0
0
"Каквото е позволено на Юпитър,не е позволено на роба", г-н Береану!!! Казано по народному: "Гледам шефа"! Той краде, аз се правя ,че не го виждам. Пазача откраднал един пирон-ще го вкарам в затвора! Та, такиви ми ти работи в наше село!

Виктор Папазов: Ние сме колония. Г-н Борисов официално го призна. Има го видеото в Ютюб

22:18:54 / 30.06.2020
2
0
Още колко факти трябва да излизат за да се разбуди този народ? Че да ви се чуди човек! Нима ви е хубаво да ви управляват бандити? нима ви е добре да ви унижават, да ви плюят и подритват? Нима ви е хубаво ,когато децата ви заминават с еднопосочен билет за чужбина? Нима се чувствате щастливи да умирате и да няма близки ,които да ви погребат? Да няма кой да ви изпрати ,защото децата ви са надалече? Е, помислете поне за една минута!!! И изправете приведения гръб! Изправете се ,бе хора! Вие сте родени свободни и поне умирайте свободни!!!

Проф.д-р Христосков: Пенсионната вноска е много ниска, за това е виновно правителството, това държавата го направи

22:13:33 / 30.06.2020
1
0
Изводи: Сегашното правителство се явява мащеха на всички ни! Младите бягат, старите са на доизживяване и докато не си размърдаме малкото останало сиво вещество при изборите ,то няма да ни бъде!Гняв

Радан Кънев: ЕС може да спре парите за България заради състоянието на медиите, корупцията и политизацията на прокуратурата

14:01:16 / 30.06.2020
1
0
Ти пък, Радане! Сякаш нашия шут не си го знаят, а? Знаят го ,ама нали  е наш....Кво им дреме за аборигените! Важното е диктаторът да е наш!! Помните ли Мануел Норуега-Панама? Е, скоро и тук така ще стане!!Усмивка

Само за няколко минути: Варненско кръстовище се превърна в язовир

13:58:26 / 30.06.2020
4
0
Иновация, начи...Иновация и нъл тъй ни казваха-морската столица. Ама, джанъм....ние искахме да ходим, а не да плаваме по сокаците на града, а то...кво стана? :errm:

Ламарини полетяха от покрив във Варна, бурята събори клони и мазилка от сграда

13:56:30 / 30.06.2020
1
0
Слагайте плавниците и шнорхелите, братя! Пък и който си има кораб или подводница ,все ще си е на кяр! Таман ще се отвори нова яма за келепир на кметчето. Ще се прави нов ремонт на ремонта на ремонта!!!! А така ,кмете! Сега му е времето да избиеш 150 милиона...,начи!!Ангелче

Сидеров с нов политически проект: Атака - за Православна България

13:03:53 / 30.06.2020
0
0
Волене, братко! Ти си като хемелеоните,бре! Като какъв още не си бил? От копие на Гьобелс и Мусолини  с кожената тожурка до православен и смирен монах...Абе, ти направо си за Боливуд! Евалла! Ама сал да ти кажа: Еми, не ти вярвам!Не мож ме излъга ти и аптекарчето. Пък за Симеонов-хептен! Бяхте като комети на политическия небосклон! Айде, бегай да слагаш расото и  внимавай пред камерите....Да не псуваш, ей, братко!!!

Сметка, достойна за "Гинес": Мъж от Кубрат получи сметка за 2000 лева за вода за 10 месеца, от ВиК - няма грешка

10:59:47 / 30.06.2020
0
0
Абе направо му изпратете сметката за източения язовер на Перник! Той ще да го е източил мръсникът му с мръсник!

Петър Волгин: Хората гласуват за Борисов, защото той е еманация на народа, той прилича на повечето от хората

23:43:20 / 29.06.2020
1
0
Ацтеките и инките са имали  обичаи, по време на беди да принасят своите вождове  като жертвени животни ,за да измолят милостта на боговете! Нищо не намеквам...Само казвам-красиви обичаи!!! Ангелче

Борисов: Продължаваме да помагаме на българските фирми

20:20:45 / 29.06.2020
3
0
 Този в България ли живее? Уникален случай, когато управляващ премиер говори за …”пълзяща диктатура” и то – моля ви се! на опозицията!Борисов да не би да е забравил, че е премиер и да е минал в опозиция?Tези хора – върхушката на ГЕРБ, с всичкия ли са?реди време Б.Б. заяви ,че корупцията е дело на… опозицията! Представяте ли си? И апартаментът шик на Цвъки не е негов, а на опозицията.Такова поведение предизвиква загриженост, защото това не е селски кмет, а премиер на България.Вижте го още какви глупости дърдори: „С колегите от ПП „Никола Петков” ни е най-лесно, защото дядо ми е бил николапетковист!” Ама, чакай бе, Борисов – нали дедо ти е бил убит една седмица след 9 септември 1944 година?… Тогава няма николапетковисти.БЗНС „Никола Петков” се създава в средата на 1945 година. За твое сведение, защото си неук в историята – Никола Петков е министър в Отечественофронтовското правителство, където има само трима комунисти. Това е едно. Пак за твое сведение – първият подпис под министерското постановление за трудовите лагери е на Никола Петков. Първият подпис за Народен съд е … на министър Никола Петков. Защо Борисов, като има пълната власт, не извади досието на легендарния си дедо „убит от Държавна сигурност”? Защото няма такова нещо. Защото си претапицира биографията и от усърден комунист -кариерист, сега се е дегизирал като антикомунист -кариерист. Само че под лъвската кожа издайнически се подават…магарешките уши! Аз не мога да си представя как на една маса с него ще седнат от Български демократичен форум и Съюза на репресираните – тях също щял да прави коалиция. Б.Б. е в паника, че губи властта.

"Дойче Веле": Властта може да бъде удържана само по два начина. Болезнени за България

10:22:04 / 29.06.2020
6
0
И при двата ,ще трябва да си ходи! Има шанс ,само ако е с имунитет....или  да си взима партакешите и беж в Барцелона, ама  и там май са го подгонили....:errm:

Бенатова: Когато разкриха Буда, написах, че това е червен картон за Борисов. Сега записите и снимките може ли да означават друго? Не

10:20:23 / 29.06.2020
1
0
Преди писах: "Родовата кръв не може да се скрие или да се изтрие!!" Буда е начело на мутрите, преди и сега! Но..скоро ще падне !!!

Биволъ: Майката на арестуваната ”касиерка” на ГДБОП е шеф на ГЕРБ-Оборище

10:18:41 / 29.06.2020
3
0
Ех, Буда е отгоре, а Фикерлийска  / младата -отдолу, а мама е отгоре/ е на власт от двете страни на барикадата....да се чете-закона!И аз  като Катон пред Сената ще викам всеки път: "Буда, трябва да падне!!!

Полина Паунова след делото срещу издателя на "Дневник" и "Капитал": Чия е отговорността за неправомерно обвинение?

18:05:06 / 28.06.2020
1
0
Ех, Полина! Не е важно дали обвинението е адекватно. Важно е какво иска батмана! "Да се унищожи! Да се ликвидират! "-това са указанията, не-заповедите на батмана!!Гняв

Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу олигарсите

17:37:55 / 28.06.2020
9
0
След такива обективни коментари на колегите от форума ,не искам нищо да добавям! Излишно е! А и те ,"казаха" всичко , което трябва! Гледаме как империята на мутренското беззаконие рухва!!! И ще има още разкрития и нови факти за циничното и нагло поведение на управляващите. Само се моля, когато рухне това прогнило управление-този грабеж, то да се затворят летищата. Да не могат да избягат виновните.......Гняв

Фандъкова с коментар за политическия проект на Цветанов: Всеки има своя път

16:24:11 / 28.06.2020
2
0
 "Единственото, което не приемам, са тежките критики от негова страна, защото той беше част от ГЕРБ".  Напротив! Точно ,защото идват от вторият човек в твоята партия, Фандъкова, би трябвало да се замислиш и да се разтревожиш! Защото , точно Цецко апартаментчето ви знае кирливите ризи! А ти не се прави на ощипана мома. Ще дойде Видовден и тогава ти ще каканижеш: "Ама , аз бях само кметица...!" Лижеш бандитската ...."...", а не знаеш? Айде , сега...не на нас !!!

Нови скандални записи с Бойко Борисов

15:16:09 / 28.06.2020
4
0
До колегата "Стоян": Колега, то вече се вижда и от космоса ,какво чудо настане у нас. Още малко и ще стане като кърджалийско време! Кой е по-силен бандит? А уж искахме да сме правова държава! И добре ,че по-рано не сме ги знаели тези записи, а то...вървяхме като стадо на заколение. Щастливи и с една дебилска усмивка по лицата....А слюнката течеше  ли ,течеше по брадичката....Хората вярваха! Искаха да сме като останалите европейски държави.! Ама, бандитската кръв се оказа по-силна от целите ,които имаше пред държавата ни....Пистолети, охрани от ИПОН, които  са били с по-голяма власт  от НСО. И защо? Щото ,бандитът вярва повече на бандита, отколкото на държавния служител! Родовата кръв не се изтрива така лесно. Сикаджийски похвати! Бандитския маниер в действие! А после идва момента на : "Кой ми с...а в гащите?". Ето ви го резултатът на практика! Та, такива ми ти работи ,колега в наше то бандитско градче в Дивия запад. Разликата не е в психоклимата  на градчето или в действията на бандитите, а в това ,че сме двадесети и първи век. Ама ,мисленето е от онова време...Мисленето-манталитета!!

Заплахи за журналиста Николай Стайков и децата му заради разследването ”Осемте джуджета”

13:06:00 / 28.06.2020
7
1
Мутренска държава , мутренски похвати!!!И се чудя още как оцеляваме в тази извратена политическа  и икономическа среда?!

Прокуратурата с подробности за задържаните висши антимафиоти от ГДБОП

11:46:07 / 28.06.2020
1
0
Абе, направо закривайте тази държава! То, стана страшно! Отгоре-мутра! Отдолу-тоже мутри облечени във власт! А най-отдолу сме ние -робите! И каква ни е ползата от всичко това? никаква, ама наистина никаква! Закривайте я ,щото и последните роби ще избягат или ще се вдигнат на бунт!!!Гняв

Прокуратурата след арестите в ГДБОП: "Засегнат е международния авторитет на страната ни"

11:39:26 / 28.06.2020
3
2
"Засегнат е международния авторитет на страната ни". Дотук добре, но....има едно "Но"! И то е ,че прокуратурата  проявява избирателни действия. Просто е използвана като бухалка в ръцете на един бандит спрямо друг бандит!!! И това съсипва  авторитета ни пред всички в чужбина! Държащ се като мутра, като селски бабаит, стъпващ като слон в стъкларски магазин на международното поприще!!! Ставащ за смях,но не и за уважение! И този ироничен смях отеква в международен план! И което е още по-лошо. Отношението към него ,се пренася  и към нас -обикновените граждани! Лошо, лошо ...Седларов!!!

Нови скандални записи с Бойко Борисов

23:40:04 / 27.06.2020
6
0
Колко още записи трябва да чуете ,за да се убедите ,че мутрите са превзели държавата?!Гняв

Веселин Марешки: Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван

19:40:39 / 27.06.2020
10
1
Даааа! Въшките полазиха по челото....Все съм си мислил ,че си тъп, ама ти  прехвърли летвата на тъпомера, бре, Марешки! Елементарна логика ,ако беше следвал,то щеше да разбереш ,че си от неправилната страна на роднините в сватбата! Ама си тъп и не можа да го разбереш. Тиквата пада , падаш и ти! Ама, де толкова акъл в теб...., аптекарче ...

Д-р Николай Михайлов: Толерантността ни към изтеклите записи и снимки е свръхскандал

17:08:24 / 27.06.2020
7
0
Колкото и да е трагично-това е положението! Народът ни е уморен кон , а уморените коне ги убиват, нали...???!!Гняв

Цветанов: Борисов сам призна, че записът за Караянчева е истински

11:48:10 / 27.06.2020
5
1
Живеем в интересно време! Време ,когато империята се срутва. Време в което диктаторът се мята уплашен  и събира остатъците от кохортите си в защита на награбеното. Време в което робите проглеждат и набират сила....Време за промяна!!!

Журналист: Каквото и да обяснява община Варна за скъсаната тръба, тя носи отговорност за нея и функционирането й

08:21:26 / 27.06.2020
2
0
Малките феодалчета гледат действията на бога -слънце! И като са видели как се краде на поразия, са си казали : "Защо не и ние?"И като са започнали грабежите ,досущ като кърджалиите някога. Безразборно и цинично!! Та и тук така. Овладени са всички кранчета откъдето църцори келепира и давай на юруш! Но...вижда му се краят на този бандитизъм. Целият свят научи как мутрата управлява шайката. И за разлика от нашата разследваща прокуратура,то на запад продължава разследването на къщата в Барацелона. И госпожицата ще проговори,защото е обидена...няма акт . 16. Точно като тази жрица на любовта, която е направила снимките. И стигнахме дъното.Двама бандити от ИПОН са отговаряли за вкарването и изкарването на жриците без проверка ...И какво излиза? Бандитите от ИПОН са били и са с повече правомощия от служителите в НСО! И на това ако не му казвате падение......Ужас!

РЗИ внесе акта за глобата на Борисов за неносене на маска в Рилския манастир

19:46:50 / 26.06.2020
1
0
И си мисля...Бог гледа отвисоко и се смее ,когато вижда подобна картинка! Смее се на този,който целува иконата, а нощно време богохулства ,нарушавайки много от десетте божи заповеди. Смее се Бог.......

Президентът: Министър-председателят ни създава имидж на мутренска държава

19:44:45 / 26.06.2020
1
0
Мутроландия начело с мутра! Ех, красота! И какво лошо има в това? Барем се прочухме в света на лигльовците....културнички, префинени....не като нашата батка с пищоф под възглавницата и с кюлчета злато в шкафчето. Точно като наркобароните от Латинска Америка! Браво ,бос! Нек да видят! Нек да разберат ,че  и нии сме дали нещо на света!!

Бареков обиден: Щях да стана посланик на България в Куба, но семейство Радеви спряха пътя ми

19:41:35 / 26.06.2020
3
0
"Бe ми cъoбщeнo прeз пocрeдник oт Дoндукoв 2, чe ceмeйcтвo Рaдeви нe пoдкрeпят кaндитaтурaтa ми".-И не само те.....! И ние-гражданите на Кестрич от селски тип ,ние също не те подкрепяме! точка. Баста! Да се научите първо да питате, а тогава да се кандитатирате! :errm:

Зам.-главният секретар на МВР подаде оставка

19:39:12 / 26.06.2020
2
0
Искаме оставки!!! Ама не само на бушоните, а и на тези,които ги ръководят! Защото ,може да сме от Кестрич,но не сме балъци!!

Божков пусна 2 документа с подписа на Горанов и написа: Бойко, Влади и Менда мълчат уплашено с надежда вината им да бъде забравена

19:37:15 / 26.06.2020
3
0
Дойде времето ,когато документите говорят....., а боговете мълчат...И защо ли?:errm:

Напрежението в Мондрагоне расте. Българите в блока хвърлят столове по италианците, те отвръщат с камъни

19:36:04 / 26.06.2020
1
0
Ромите,които се считат за ромеи....И когато пишат, когато ни хулят и наказват за "неправилно отношение " към нашите ромеи, то Италия и другите западни страни се замислят,когато варварите са не само пред техните стени, а вече са и вътре....Защо им отговаряте с камъни? Или това бе реторичен въпрос....зададен от жителите на Кестрич!

Мика Зайкова: Абсурдно е някой да живее с 250 лева на месец

09:16:20 / 24.06.2020
5
0
Абсурдно било...,казва Зайкова. Еми, нали живеем в страната на абсурдите ,бре, Зайкова?! В шкафчето на един се пъчат нагло пачки с евро , а на друг в джобчето му дрънкат само семки и бонбонки...:errm:

Тити Папазов за нарушенията на пътя: Извинявам се на обществото, от утре ще имам нова кола, ще си дам номера

09:14:25 / 24.06.2020
2
0
На плачещия нямам вяра! То, ако нямаш вътрешното усещане за морал, ако ще и сто глоби да ти треснат, пак си оставаш нагъл смешник!!! Утре и той ще убие някой на червен светофар .... и пак ще плаче пред камерите. Поне това го умее като за два Оскара!!!

Живко Миланов: Откриха ми заболяване на белия дроб, лекарите казаха, че това е най-лекото, с което съм се отървал

08:02:50 / 24.06.2020
0
0
Може да съм от ЦСКА, но респект и почитания към Живко Миланов! Сърцат боец!

Арман Бабикян: Един уважаван господин с каскет удря олигарси, но рикошетът не е към подателя на писмото, а към Борисов

21:24:27 / 23.06.2020
1
0
Хубаво е когато има умни анализи! Не просто каканижене, нито пък плюене по опонента , а умен и обективен анализ! А изводите за пошлото, вредното ,грабителското и мутренско управление на този народ  са смразяващи!!! След време, ще четем: "Когато мутрата" управляваше държавата, а Гешев му бе първия палач!!! Само си мисля за всички търтеи мисирки и  слагачи на батмана..Те как ще  преживеят този срив и падение? Дали пък няма да се опитат и те да се изкарат новите поборници на скритата опозиция? Да разказват на всички останали как са преглъщали с отвращения кифтетата и с какво омерзение са си тикали пачките в джобовете?! Е, ще поживея и ще ги следя! Интересна ми е тази метаморфоза на характера на човека. Някой беше казал и написал.."Човещинка, господине...човещинка и прочие!"

Експерти: Важно е хотелите да работят, макар и празни

20:25:28 / 23.06.2020
1
0
Прав е човекът! Няма проблем с коронавирусът, а а от лай...а в морето. От Златните до Слънчака всичко е лай...а! Ето че и ген. Годжи с очилцата ,какво направи? Отиде на почивка в Гърция!!! Навират ви в очите къде трябва да е безопасно да се почива лятото, а карат нас да пълним  хотелите....Да, бе! Да се къпя в лай...а! То и така при това управление съм  потънал до брадичката , а сега и да гълтам!!! Не! Гледай си работата!!!! 

ДБ опитаха да минат през бариерата към Лятната резиденция на Доган на Росенец

17:13:41 / 23.06.2020
3
1
Дааа, колега "Варна". Прав си и те поддържам! Да видим дали имат дупета. А другаря с каскета-Гешев? Нещо да каже по въпроса ,щото много се дуе пред камерите ,че не му пукало он никого и от нищо! Да ,беееее! Приказки в маалата! Мутренска държава! Мутренски порядки! И кога ли ще настане революцията..?

Двама варненски полицаи отиват на съд за подкуп, получен от разпространители на дрога

15:59:31 / 23.06.2020
3
0
Когато лакомията ти говори от задника, а ума е в безконечен отпуск! Та, така и със селянчетата, които са облекли униформа по погрешка. чели са навярно само Бай Ганьо и то в частта за "Келепира". Лошо, много лошо! Лошо за честта на мундира-пагона, ама те не са и чували какво ще рече това...

Депутат от ГЕРБ: Спалнята на премиера не е толкова важна! Лошото е, че секретарят на президента изпълнява поръчки на крупен бизнесмен

13:09:21 / 23.06.2020
9
0
"депутатът от ГЕРБ Маноил Манов"-новите матросовчета, които прекрасно осъзнават,че падне ли шефа на шайката и те ще бъдат аут. Но не само ще бъдат аут,но  и хората по улицата ще ги бият ! Ще ги бият и даже ще им посегнат"....",да не казвам как ! Когато не можеш да кажеш нещо умно ,то поне замълчи. Да,но когато простотията напира ли напира  ...като нечовешки дрисък. То какво се получава? Оцапа гащите и размириса ефира. И колко глупав трябва да си ,когато виждаш ,че статуята на вожда, вече работниците от чистотата се готвят да я съборят. Нищо ли тъпако, това не ти говори?

Борисов от Рилския манастир: Каквото сте поискали, това получавате. Май всяко идване тук ни струва 10 милиона лева

13:04:20 / 23.06.2020
3
0
"Аз дадох!" "Аз направих!" "Аз разреших" и докато се стигне до...Аз се нааках!

Професор Кантарджиев със странни гримаси, докато Ананиев говори за задължителните тестове за коронавирус

13:02:03 / 23.06.2020
5
0
Тия са по-смешни от сериала "Ало, ало". Че играят даже и без пари...Абе,джумбуш да става!! Ухилен

Шахта във Варна избълва отходни води, употребявани превръзки и мокри кърпи. Всичко започнало след последния ремонт

13:00:37 / 23.06.2020
5
0
"често от шахтата изплуват използвани мокри кърпички и превръзки."-На кметчето  превръзките.....Е, лъсна тайната ,която от години се мъчат да скрият от нас....път те взеха ,че изплуваха...А нещо за съвест....такова нещо да е изплувало? Или няма шанс?!Ангелче

Адв. Грета Ганева: Ще гледате от първия ред поглъщането на бизнеса си, а вие ще сте аутсайдер с промените в закона за МВР

12:57:28 / 23.06.2020
4
0
До колегата "Пра": Сал дето всички знаят кой е най-големият? Кой е босът? Кой е "шефа"! Та, той е и бандита и  "простия" ,който се опитва да лъже и другите чужбински политици...Колко смешно и жалко...!!! :errm:

Адв. Грета Ганева: Ще гледате от първия ред поглъщането на бизнеса си, а вие ще сте аутсайдер с промените в закона за МВР

11:33:19 / 23.06.2020
4
0
НАП плюс Прокуратура плюс полиция е равно на какво?-На мутренско поведение! Връща се старото време на Дивия запад! С тази разлика ,че местния бандит играе  и ролята на шерифа....За правова държава, за демокрация, за свободата на словото ли се говореше в някаква фантастическа приказка? Ангелче

Д-р Андрей Велчев: Не можем да виним хората, че тръгнаха без маски. Гледат лошия пример на политиците

11:29:32 / 23.06.2020
1
0
Бе, то и аз гледам нощното шкафче на батмана , ама никой не се сеща да мине  и през моя дом....Пък и нарочно съм го оставил отворен, белким се сети  ,че и аз искам евра и кюлчета злато......Та, за примера идеше реч, а? За примера на политиците!!!:errm:

Доц. Мангъров за затягането на мерките: Ако някой вярва, че по този начин може да се овладее една въздушно-капкова инфекция, много се лъже

22:11:05 / 22.06.2020
2
0
Циганите няма да се научат да ходят с маски-Железен!!! Ухилен Ама   е удобно това положение за някои....да се държи здраво народа под контрол!  Ех, ак7о можеше така да бъде още 10 мандата.....дочути приказки и молитви в параклиса в Банкя от един молител....Ангелче

Доц. Любомир Киров: На СЗО много ѝ се иска в България да се случи нещо

22:05:43 / 22.06.2020
1
0
И какво излезе накрая? Китай стана още по-силен по време на паниката. тихичко изкупуваше обезценените си държавни облигации и дълг. До края на годината ще има над 600 000 станции за 5G мрежата. Ще бъде лидер във фармацевтиката, биологията, космоса и иновациите в науката. питам къде е Европа, къде е САЩ, а .....ние къде сме? Ние сме в под опашката на коня!!Някой умни хора инвестираха 900 милиарди в нещо ,което някога щяло да се използва...? И дали ще бъде ефективно? Че и ние барабар с мъжете платихме в аванс? А свинският грип дали беше по-слаб като пандемия или не? Май този път се поувлече СЗО-питайте кой е начело -китаец. Кои са началниците на най-важните отдели в СЗО? Китайци. А, сега сметнете две и две и ще видите резултата. Докога ще бъдем глупаци? 

Цвета Караянчева тръгна със съпруга си из Родопите в Кърджали

21:55:40 / 22.06.2020
1
0
До колегата "Мр Бийн": Колега, донякъде имаш право да не бъде цинични в писанията си! Съгласен съм с теб! Но ...има едно но. И то е:един премиер си позволява да обиди една дама. И тази дама е председател на Парламент. И все още се водим парламентарна република. Тази дама не реагира никак. Ама съвсем никак? Това същество няма и грам достойнство! Няма възпитание на дама, камо ли пък на държавно лице. После това същество има деца, а не се срамува пред тях ,че я наричат така. Защо? Има и мъжленце с мустачки-Илийката...свинарче. / да те светна ...питай местните за "Върбалака",кочинката беше там...кочинката с прасетата./ Та, и той няма нищо против така да я нарича батмана. Защо? И ако тя няма лично достойнство,то поне съпруга й трябваше да прояви малко смелост и да се опълчи?! Да, ама не! Май и той е проста к-са п...ушка! По пътя на логиката ,така излиза. Изводи: За пустите му пари и дупе дават, колега....от мен да го знаеш! И за никакво достойнство не може да иде реч,когато са прости дупедавци! Дано да си ме разбрал правилно?

"Конкурент": Още 50 души хвърлиха партийните си книжки в ГЕРБ - Видин: "Лидерът, който познаваме е Цветанов"

19:22:24 / 22.06.2020
1
0
"Прокуратурата в момента удря избирателно, удря политически противници, удря икономически противници, удря определени бизнес кръгове, част от тях са част от мутренските времена а България, но друга част са част от белия бизнес". Това е ГЕРБ , който използва цялата държавна машина  в разправата си с неудобните!!

Страхил Делийски: В поведението на Борисов отдавна няма нищо политическо

18:39:07 / 22.06.2020
1
0
"Но той беше гарант под предлога, че в него е монополът за легитимното насилие”. С една дума: Най-голямата мутра контролира другите мутри!!

Божков: Прокуратурата за пръв път проведе обективно разследване. Да. Парите в брой от банката стигнаха до мен и аз ги дадох на Б.М.В. и В.И.Г.

18:23:53 / 22.06.2020
0
0
Чери, да беше дал и на съселяните ми от Кестрич! Или  има само богоизбрани..? аааа, сетих се! Трбвало и ние да сме от бандата!! Чак сега загрях...., ама не сме!  Ех, в каква интересна бандитска държава живеем!!!

Узунов: Целта на прокуратурата е президента, аз съм само средството. Рушат държавността

18:15:38 / 22.06.2020
1
1
Наакан си ,Пламене...! Тъжно, но факт! Уважавам Президента,но ти го проваляш....Малко нелепи са ти обясненията. Жалко!  Друг е въпросът,защо  при теб има скоростно разследване ,докато при батмана няма нищо.Та, даже предварително Гешев твърди ,че няма дори да се занимавал ......Ето ,това е двоен аршин!!!

Слави: “Има такъв народ“ – уверен съм, че благодарение на всички вас, това начинание ще има успех

17:06:45 / 22.06.2020
1
0
Да не бързаме да се радваме на малко прасе, малък началник и новосъздадена партия!" Да поизчакаме малко и по делата им ще ги познаем, а не по декларациите!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X