Потребителски профил

водача на изгорялото мпс

Регистриран: 18.12.2014
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
4
0

Рейтинг: 9

Място в класацията: 956

Коментари на водача на изгорялото мпс

От мястото! Адско задръстване на Аспарухов мост! Пламна "Ауди" с газово! За малко не се взриви!

17:29:59 / 18.12.2014
4
0
На всички искам да кажа ,че колата беше в изрядно състояние с минал преглед на газовата уредба . Да имаше и чисто нов пожарогасител. Нямаше опасност от взрив както се пише в статията. Просто всичко стана за секунди не мога да си обясня от къде тръгна всичко. Но нали няма пострадали да сме живи и здрави е най важно. Пожелавам на никого да не се случват такива нелепи инциденти .Весели празници!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X