Потребителски профил

maytapa

Регистриран: 25.02.2015
www.maytapa.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
1
0

Рейтинг: 11

Място в класацията: 754

Коментари на maytapa

Нова заплаха във Варна! Свлачище може да погълне жилища в "Аспарухово"

02:19:29 / 25.02.2015
1
0
Освен, че деретата отново се затлачват с отпадъци, гората на Аспарухово продължава да се изсича с пълна сила... Не дай Боже, при едно следващо наводнение много хора ще трябва да влязат в затвора!!!

Представят корабни печати от Свободна България във Военноморския музей

02:11:26 / 25.02.2015
0
0
Това е събитие, което определено трябва да се посети.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X