Потребителски профил

Планинар

Регистриран: 20.01.2020
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
8
6
2

Рейтинг: 46

Място в класацията: 583

Коментари на Планинар

Папа Франциск: Човечеството го очаква нов потоп

21:34:14 / 13.03.2021
1
0
Свети отче, не знам дали ще има "Нов потоп", но вече съм склонен да мисля, че първо ще има "демографски човешки катаклизъм (безконтролно преселение)" в световен мащаб.Намусен Ако политиците не поумеят и да си наложат рестрикции на егото, стремежа за световна доминация и алчността за безконтролно забогатяване на единици, Катаклизмът е неизбежен.8-) Глобалните Климатичните промени са нещо естествено в "живота" на нашата планета.8-) Но въпреки всичко живота на Земята е успял да просъществува около 3 млрд. години до днес.:unsure: Но ти визираш само "човешките същества", а не изобщо живите същества (фалора - фауна). Защо ли????????:wassat:  -" ... Ной е оцелял от потопа поради своята добродетелност...." Папата  -----:errm:  Времената са други Свети отче,;)  днес ще оцелеят богатите, а не добродетелните.:wassat: 

Искрен Веселинов от ВМРО: Най-добре ще е да се явим сами на изборите

22:27:57 / 03.02.2021
0
0
-"Най-добре ще е да се явим сами на изборите". Това заяви Искрен Веселинов от ВМРО     ---------:errm:8-)Като Ви опря яйцето на дупето се "светнахте".8-) Когато Шиши Ви казва нещо (от 1 година), не го слушайте, ами .... записвайте и после препрочитайте записаното, че бавно схващате.;) " То не става само с ядене, иска се и малко акъл". ;)  Най-умното ще е да се "сдушите" с ПП КОД (Консервативно обединение на десницата) на Петър Москов.:unsure: Може и да дръпнете някой и друг глас от "автентичните десни" които не са в СДС.:unsure: Завалията (П.Москов) и той Воевода иска да става, и той да е на софрата, а не на пейката във вестибюла. ;)  

20-годишна шофьорка помете жена на пешеходна пътека във Варна и избяга

21:53:24 / 06.02.2020
2
1
-" Само не разбрах ..... " nimfa1925     ---- Ами колега/колежке имаме 3 пешеходни пътеки в този район. 1-та е до Общината, 2-та е на бул. 8-ми Приморски полк и ул. Братя Миладинови   ( от едната страна е CCBank - бившият аперитив Черноморец на времето, а от другата е Allianz )и 3-та е на "Червения площад и т.н.  

Деца от Варна изработиха къщички за птици и ги закачиха по дърветата в Морската градина

13:21:14 / 20.01.2020
5
0
 Много си прав уйчо, ама много. При някои етноси, първите 7 години липсват и то тотално!  
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X