Потребителски профил

Някой си там микой...

Регистриран: 22.08.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
1
0

Рейтинг: 11

Място в класацията: 757

Коментари на Някой си там микой...

Какво се случи тази нощ на Траката! Потресаващ разказ на очевидец: "Карах с 80, а мотористът ме мина все едно съм спрял! Подскачаше като..."

02:28:42 / 22.08.2015
1
0
А мене ми е чудно защо "очевидеца" не е спрял да помогне...и дали е очевидец или може би причина...дали не е сменил платната без да погледне огледалата...дали е спрял на знак стоп....защо все съдите и си мислите че знаете всичко...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X