Потребителски профил

galdini_shoes

Регистриран: 04.01.2019
Обувки Галдини - произведено в България! Боти, ботуши, елегантни обувки, кецове, сандали и мокасини - всички обувки са произведени от естествена кожа! https://galdini.net/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
33
32
1

Рейтинг: 42

Място в класацията: 519

Коментари на galdini_shoes

Десните обвиниха ГЕРБ в невменяемост и поискаха оставка на шефовете на АПИ

16:19:14 / 04.01.2019
29
1
Напълно подкрепям позицията на Демократична България. ГЕРБ правят фиаско след фиаско, не разбраха ли че трябва да се махнат вече?? Никой не ги иска и не им вярва!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X