Потребителски профил

Ключар

Регистриран: 16.06.2017
Авариен Ключар и автоключар. Монтаж и ремонт на заключващи системи-брави,катинари,патрони. Изработка на авто и битови ключове. Дублиране на чип карти и чипове за врати. Ремонт,смяна на батерии на дистанционни и кутийки за автоключове Ремонт на автоключалки. Професионално заточване на ножове и ножици. АДРЕС/ Пазар„Чаталджа“маг.N5 0896 782 327. бул.Христо Смирненски Складова база“Айсберг“0878 791 706. БЪРЗИНА.КАЧЕСТВО.ДОБРИ ЦЕНИ. www.kluchovete.net
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X