Потребителски профил

dido_rusinov

Регистриран: 14.02.2016
Продавам прекрасен, светъл, топъл и уютен двустаен апартамент в центъра на Варна. Готов е за нанасяне. Жилището е тухлено, обзаведено. 63 кв. метра по нотариален акт. Намира се на третия етаж. Състои се от всекидневна с кухня, спалня, баня и тоалетна, антре. С ПВЦ дограма, ламинат, теракот. Широка южна тераса. Към жилището има и маза. Кооперацията се намира в тих и слънчев район в близост до училище, детска градина, търговски центрове. Подходящ е за младо семейство. Цена - 48000 евро.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 973

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X