Потребителски профил

drehizagolemi

Регистриран: 07.12.2017
Не бързайте да се отказвате от мечтата да носите стилни, модерни и супер удобни дрехи, само заради по-пищната си фигура. Дрехи за големи е мястото, от което изцяло онлайн можете да закупите качествени маркови дрехи тип секънд хенд на цени, които ще ви очароват. Сред изделията са представени едни от най-престижните брандове като: Lacoste, Brooks Brothers, Adidas, Tommy Hilfiger и още много прочути дизайнерски къщи. https://drehizagolemi.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 971

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X