Потребителски профил

В.Караджов

Регистриран: 13.09.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
15
12
3

Рейтинг: 52

Място в класацията: 487

Коментари на В.Караджов

Иван Костов: Президентът много се е объркал

17:15:56 / 10.02.2020
8
1
Иване, ако бях на твое място щях да се скрия и никога да не се показвам на дневна светлина

Община Варна огласи какви електронни услуги предлага на гражданите и бизнеса

17:13:51 / 10.02.2020
2
0
Г- н / г- жо редактор, гражданИТИ къде сте го учили? На село? Поправете си грешката . Ужасно ви е паднало нивото 

Черно море зарадва кмет със специална топка и сувенири

21:23:24 / 27.11.2019
1
0
Не,просто правят реклама на варненския клуб”Монтерей”. Нищо повече. Само дето нямат им1% общо с Монтерей в София. Тези като се съберат си мислят че движат процесите в Града. А истината е, че са напълно независими... тоест нищо не зависи от тях.

Депутат от ДПС: Законът на Валери Симеонов за шума доведе до 40 % спад, не може Слънчев бряг да е Нареченски бани

18:51:19 / 13.09.2019
4
2
Предложението да Се върнат общинските комисии заедно с РЗИ Варна е тотален абсурд. Получава се сигнал в деловодството на Рзи или в общината.Започва се една велика кореспонденция между двете институции около 2 седмици. Започват се уговорки кога можем, да не е само петък срещу събота( а то тогава е шума)защото не се плаща извънреден труд. Кой ще бъде с кола, ние или вие. И докато се почесват административно е минал едномесечния срок за действие и отговор за свършената работа.Така че най добре е милицията да се занимава.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X