Потребителски профил

Стеф

Регистриран: 16.01.2020
С този взрив кашата стана пълна.Тази която е тормозена и трябва да бъде гръмната е настанена за наблюдение в диспансер.Този който я е гръмнал пък е можел да бъде един от убитите в апартамента.Кого е гърмял той тогава?Значи качваш се на четвъртият етаж,влизаш в апартамента,гърмиш и си тръгваш с асансьора.Без да си криминолог се вижда че истината е съвсем друга.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3
2
1

Рейтинг: 12

Място в класацията: 740

Коментари на Стеф

Криминален психолог за взрива във Варна: Изповедта на Веселин Димитров е параноична

08:55:00 / 16.01.2020
3
1
Кашата с този взрив стана пълна.Тормозената която трябва да се гръмне се оказва в диспансер под наблюдение.Този който я е гръмнал пък можело да бъде един от убитите.Ако е така кого е гърмял.И как така е гърмял.Отишъл на четвъртия етаж,видял че я няма,запалил фитила,гръмнал и после си тръгнал с асансьора.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X