Потребителски профил

Skokos

Регистриран: 28.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
15
12
3

Рейтинг: 22

Място в класацията: 710

Коментари на Skokos

Само в "Петел"! Стотици блокираха пътя Варна- Златни! Телевизиите ги няма! Хората нахлуват в Спортна зала на мача България - Куба

01:12:16 / 28.06.2015
15
3
Кервана си върви, кучетата си лаят. Няма медии, няма гластност. До кога ще има протести? След месец или два ще започнат стрпежи. В началото ще опипат почвата и малко  след това ела и гледай. До кога ще продължава това? Къде е държавата?  Явно местната власт не може да е страна, заинтерисована е. Но до къде са интересите след като при протест на  не по - малко от 1000 човека не се отразява от медиите. Идват избори, мислете трезво. Най-лесното е да не гласувате, но дали е най-умното?
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X