Потребителски профил

кв.Рупи

Регистриран: 01.05.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2
-2
4

Рейтинг: 8

Място в класацията: 881

Коментари на кв.Рупи

БТВ: Всеки пети българин живее под прага на бедността. Оцелява с 351 лева и 11 стотинки на месец (Обзор)

12:14:30 / 01.05.2019
2
4
Тоя пък се изказа на метеното, нямало вече комунизъм, ами няма, ама има обръчи от фирми на бизнесмени, бивши фатмаци и т.н. с крадени по време на перестройката държавни пари, умеещи само да рушат и закриват, хайде да не говорим за развит пазар, че сме на светлинни години от него, всички на могат да са IT специалисти по чужди фирми с големи заплати.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X