Потребителски профил

magiveni

Регистриран: 13.07.2015
Your text to link here...ПРОДАВАМ КЪЩА ВЪВ ВЕЛИНГРАД, Квадратура: 470 кв.м. Етаж: 4 от 4 Строителство: Тухла. Двор площ: 468кв.м. Обзаведен .За контакт на лични цена по договаряне. Изключителна оферта! Продава се къща за гости-3 жилищни етажа и мансарден, луксозни, в кв.Каменица, на 400м.от най-топлият извор на града и минерален плаж.Къщата е масивна, съвременно обзаведена, и целогодишно се използва за гости, настилки от естествено дърво и мрамор, на всеки етаж има по 3 спални, хол с кухненски бокс, 2 бани с WC, на 2-ри жилищен етаж има и разкошна камина, тераси с изглед към планината.. www.prodavam.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1064

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X