Потребителски профил

dudikoff

Регистриран: 15.11.2013
www.elmaz.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
6
-6

Рейтинг: 11

Място в класацията: 703

Коментари на dudikoff

История, оплескана с кал: Вижте грозните поражения по разкопките в центъра на Варна (снимки)

19:25:15 / 29.03.2015
0
0
- Безсилието на правосъдието ще роди саморазправата ! .... на нищо не прилича -------- до кога ще продължава този хаос в тази скапана държава . ... грозните поражения по разкопките в центъра на Варна.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X