Потребителски профил

Dooobre!!!

Регистриран: 12.01.2015
Да живей България!
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
5524
4595
929

Рейтинг: 8820

Място в класацията: 55

Коментари на Dooobre!!!

Само три месеца след учредяването: Партията на Цветанов се разцепи

17:55:41 / 08.01.2021
1
0
На физкултурника не му достигна интригантството, за да създаде партия наследница на ГРОП.:devil:  От всеки блюдолизец не става партиен ръководител, Цвъци!

Борисов призова Радев за обединение за измъкване от кризата

17:51:55 / 08.01.2021
5
0
Боко, от умрял писмо получавал ли си? Президента е последният човек на света, който може да се върже на селските ти номера. Въртите, сучете, само и само един час, един миг повече да сте на власт и ако може и една стотинка повече да откраднете, ще я откраднете. Да ви приседне дано всичкото, което окрадохте! В гроба си да го носите! Пиночет й трябва на тая държава. Да ви събере всичките на средата на стадиона и да ви унищожи с напалм завинаги. Крадлива пасмина!

Австралийски учени: Имунитетът след прекаран Ковид трае 8 месеца

14:57:27 / 07.01.2021
0
0
Мисля, че имат право! Аз го прекарах два пъти през 2020г. През февруари и през ноември. Добре, че беше сравнително леко. Но не е гаранция, че през следващите няколко месеца няма да ми се лепне някой нов щам. А не вярвам, че прословутата панацея - ваксините на Pfizer могат да ме спасят от този нов щам или от която и да е следваща мутация.

Почина Димитър Видинлиев

20:45:29 / 25.12.2020
3
0
Бог да го прости човечеца!  Може би му е дошло времето. Но трябва ли да превръщате медиите в некролози?! Поне по 10-15 съобщения за починали човеци има ежедневно. Всички ще умрем. И един съсед е починал, ама за него не пишете.

Проф. Илко Гетов: Предполага се, че ваксините ще предпазват от заразяване и с новия мутирал вирус на Ковид-19

19:07:12 / 22.12.2020
1
0
Ха, дано! Ама на дали!:devil: Това е като вица за циганчетата, дето много познавали времето - едното вика - ше вали, другото - няма да вали! Много познават. Та е нашите "специЯлисти" - единия вика - ше помага, другия - няма да помага! Едните ще умрат, другите може и да не умрат! Квот - такос!:alien:

Д-р Симидчиев: Първият пациент с К19 у нас е заболял през януари, знаем за него

15:52:34 / 14.12.2020
0
0
Как става тая работа?!? Бил с отрицателен PCR, ама те регистрирали първия случай с ковид!!!.... И как така решихте, че точно тази ваксина е панацеята, след като всички са единодушни, че "Това е вирус с една единствена цел – да се нагоди максимално, за да продължи да се разпространява.", т.е. вирусът мутира!!! За коя от всичките му мутации всъщност е ваксината?!????? Нинджа:alien:

Д-р Лъчезар Томов: Да се мисли стратегически - след Коледа да направим по-сериозно затваряне

23:05:54 / 13.12.2020
0
0
Когато математиците се опитват да вкарат във формули живота, става страшно! Ако го слушаме този, направо да разпускаме държавата, да хващаме гората и да се връщаме в първобитния строй. С какво ще плащаме ток, вода, храна, като ни затворят всички като животни в кошара?! Целта на цялата истерия започва да става ясна и за слепия.

Варненци ще издържат още повече чиновници. Кметът на Варна Иван Портних увеличава администрацията си

18:50:53 / 12.12.2020
4
0
България - държавата на чиновниците! Давайте направо 100% от работещите да станат чиновници, та да видим тогава откъде аджеба ще им се вземат огромните заплати, премии, бонуси, ДТВ-та! Държава без работеща икономика с огромен процент бирници и чиновници не е читава! И това при положение, че в целия нормален свят задълженията на тези чиновници се прехвърлят на електрониката, за да се намали броя им...Болест

Проф. Кантарджиев: България е на второ място по смъртност от ковид в ЕС

11:12:30 / 10.12.2020
1
0
Е защо, бе професоре? Нали милиони и милиони наляхте в пустите ви ковид отделения? Нали уж дадохте по 1000 лева отгоре на медицинския персонал (въпреки, че не всички, както се оказа, ги получиха!)? Какво стана в крайна сметка, та ни докарахте до там да мрем по стълбите на болниците? Стана това, че сринахте цялото здравеопазване. Превърнахте го от здравеОПАЗВАНЕ в здравеОПАСНОСТ!!! Слочаенос?!? Не мислиА!:alien:Нинджа

В най-голямата здравна и икономическа криза Варна харчи 8 млн. лв. за градинки. Кметът Портних се хвали с платени публикации във Фейсбук

11:08:26 / 10.12.2020
1
0
И Портата ги отпусна на Инжстрой, нали?! Като гледам какво направиха във Възраждане 4, жална й майка и на Кайсиева градина. Съвсем сериозно имам намерение да мина наред и да покажа всичките "красоти", които оставиха след себе си. Лапай милионите, малко остана! Март наближава!Нинджа

Катя Сунгарска: Линейката не е пренасяла зелки, а биологични отпадъци

13:06:33 / 09.12.2020
3
0
Дори и да е така, в случай, че това е "линейка, която е бракувана по определени технически параметри", то не следва ли да се счита, че това вече НЕ е МПС със специален режим?! Съответно от това не следва ли, че трябва да се свалят от МПС всички атрибути - буркан, надписи. Къде е гаранцията, е тази линейка не се използва през другото време за нормална линейка за превоз на пациенти?!? А не трябва ли именно био-отпадъците да се превозват със специализиран транспорт от лицензирана фирма!!! Или отново някой се опитва да се обяснява, да ни замазва очите и да се измъква с нелепи обяснение.

Клуб "Просперитет": Спрете безконтролното раздаване на бонуси в държавната администрация

12:59:59 / 09.12.2020
0
0
Е как така няма да им раздават бонуси?! Как така няма да им увеличават заплатите по време на всеобща криза?!? Ами че нали точно те ще гласуват под строй за ББ?!? Колкото повече доволни чиновници, толкова повече гласове за гробарите.Болест

"Пфайзер" разработва нова мощна ваксина срещу ковид. Тя ще се смърка

16:11:23 / 07.12.2020
2
0
Китайската биологична лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo, които притежават Pfizer! (тези, които произвеждат в@ксината). Pfizer се управлява от финансите на Black Rock, който управлява финансите на компанията Open Foundation (SOROS FOUNDATION), която обслужва френската AXA! По стечение на обстоятелствата Сорос е собственик на германската компания Winterthur, която случайно е построила китайската лаборатория в Ухан, закупена от германския Allianz. Което има Vanguard като акционер, който е и акционер на Black Rock. Black Rock контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал и е основен акционер в MICROSOFT. Microsoft е собственост на BILL GATES, който е акционер на PFIZER (който продава чудото V@CCINE) и в момента е първият спонсор на WHO или СЗО !!! Ако сега не е достатъчно ясно на всички, че това е било умишлено, тогава не знам какво друго може да се каже по този въпрос ...

Говорителят на ЦИК: Има възможност изборите да се отложат с два месеца

21:31:10 / 03.12.2020
3
0
Не е луд, който яде зелника! Ние сме луди, че го траем. Днес " Има възможност изборите да се отложат с два месеца", а утре ще има възможност и с ДВЕ ГОДИНИ, а после може и с ДВАЙСЕ... Смърт за тези кърлежи кръвопийци.

България може да вземе 804 милиона от ЕС за справяне с коронавируса през 2021 година

12:22:19 / 02.12.2020
4
0
Кой? Кой?! БЪЛГАРИЯ ли казахте?!? Не! България ще вземе един среден, какъвто е вземала и досега. Милионите ще ги вземе пералнята на еврогейски милиони - ГРОП! Нали трябва да се върнат определен процент от тези 804 млн. в джобовете на еврогейските "лидери"?!  Гнусна алчна корумпирана паплач! Не пандемия, а атомна бомба му трябва на този свят, за да се изчисти от цялата гной и гнус, в която се е превърнал.

Гришо пусна първа снимка с новото си гадже - дъщерята на руски олигарх

18:18:47 / 01.12.2020
0
0
уйчо, май е на Гришо златната му рибка е оглушала. Той пък е искал голям ТЕНИС, а тя... мани, мани!:devil:

Гришо пусна първа снимка с новото си гадже - дъщерята на руски олигарх

10:51:37 / 01.12.2020
1
0
Еееех, Гришо! Язък ти за възхода! Сега тая хубавица, като ти изпие соса, пак ще паднеш в дъното на класацията. Не разбра ли, бе момченце, че времето ти за тенис изтича, а времето ти за е***е няма да изтече скоро. Подреди си приоритетите, ако искаш да живееш по-добре след няколко години.

Евродепутатът Александър Йорданов: 16 дена съм на легло с Ковид. 4 дни бях на кислородно дишане, преляха ми плазма

19:00:43 / 25.11.2020
9
0
Сашко, много страшно! Страшното е, не че си тървал кожата от ковида. Страшното е, че си толкова осран, че никой, ама съвсем никой, не изпитва и капка съжаление към теб. Да не споменавам, че никой не се интересува от долната ти личност. Затова се скрий и спри да търсиш съпричастие. С целия си съзнателен живот и с всичките си действия и бездействия ти отдавна си изгубил шанс да го получиш от някого.

Хакнаха сайта на правителството. За известно време стана "онлайн магазин за маратонки"

14:12:43 / 24.11.2020
1
0
Те и за това също НЕ стават! Поне като сайт за маратонки да можехме да ги ползваме. Ама не би!

НАП към фирмите: Платете си данъците авансово до средата на декември

17:23:47 / 23.11.2020
2
0
Аха, че да не вземете да пукнете преди да сме ви одрали авансово.... все пак, нали?! Пък и вие им влезте в положението - празници идват, коледни ще трябва да вземат. Бъдете солидарни са нападжийските бирници, бе хора!:devil::devil::devil:

Проф. Ива Христова: Когато не се чувствате добре, шансът да е ковид е много голям. Сами се изолирайте

09:48:49 / 23.11.2020
1
0
Типичното поведение на българския Ганьо - това на мен не може да ми се случи! До момента, в който внезапно и изненадващо за самия него, клекне и започне да хленчи, че не се грижат добре за него в болницата.  Пази се сам, за да те пази и Господ.

Запълниха с пясък пропадане от няколко метра в Шишковата градинка във Варна. Според работниците, всичко било "нормално"

21:43:15 / 21.11.2020
2
0
Аха, ясно, залепиха го с плюнка!:devil: Всичко, което са направили през цялото си управление е направено по тази "технология". Като се разкарат, няма да остане и помен от "грандиозното им строителство"!Болест

Херо Мустафа: Супергероите носят маски, да носим маски, да спазваме социална дистанция

18:32:36 / 21.11.2020
4
0
Само ми кажете, че  тази "инициатива" не е на фондация Америка за България, т.е. на соросоидите.

Болницата с Пловдив ще даде брифинг в 9:00 часа за случаите с починалите пациенти

07:33:33 / 19.11.2020
1
0
На този етап влизането в болница е гаранция за летален изход за минимум 75% от постъпилите. Няма персонал, няма медикаменти, няма консумативи, няма желание за лечение, защото има огромен страх, който ни се насажда в главите цяла година като мантра. Да - някои хора умират, за съжаление, но това не значи, че на останалите 98% от хората трябва да им се обяснява постоянно, че "яко ще се мре"!!!  С други думи - вземайте мерки при първите симптоми, за да не попадате в "лапите на здравеопазването". Свържете се по телефона с личния си лекар, за да ви посъветва какво да направите и не отлагайте нито час предписаното лечение. За сега това е единствената надежда, че може да избегнете постъпване в болница.

Д-р Неделя Щонова: Страхът разболява. 8 от 10 души изкарват Ковид без симптоми. Пръскайте радост. Усмивката е щит

21:46:03 / 16.11.2020
0
0
Напълно в стила на гробарското управление: НЕ ВИ ТРЯБВАТ ЛЕКАРСТВА, СМЕЙТЕ СЕ И ЩЕ ВИ МИНЕ! То и без това лекарства няма, медици няма, а и без това яко ще се мре, що ли пък да не се посмеем... през сълзи! като за последно?!?

Един от най-богатите хора в света живее в скромна къща и яде сандвичи всеки ден

18:12:23 / 15.11.2020
0
0
Не така, не така! Не се е насукал нощният редактор - дезинфекцирал се е активно! То не може от дезинфектантите да няма никакви последствия - лечение е все пак!:devil:

Дъщерята на изчезналата Теодора: Някой я държи някъде насила, ако въобще още е жива

18:09:05 / 15.11.2020
0
0
Колкото и да не ми се иска да го казвам - надеждата да е жива е угаснала... Уви! Жалко за старата й майка. Дъщеря й ще преживее загубата, но майката не.

Личен лекар: Заразените са 3-4 пъти повече от обявяваните всеки ден 4-5 хиляди случая

21:36:43 / 12.11.2020
2
0
Е, има ли учудени, че заразените са в пъти повече, след като се оповестяват само тези, които могат да си позволят да хвърлят по една стотачка, за да влязат в статистиката?!?! А другите, на които финансовите възможности не позволяват?! Тях как ги отчитате?! Как разбирате, че са с вирус? Как ги контролирате? Как ги арестувате в домовете им?! Палячовци. Докато теста не стане безплатен и всички до един не бъдат тествани, цялата ви статистика е "шменти капели"!:devil:

Борисов подкара джипа и показа новия път за Белград на шефа на „Пирогов“ и здравния министър в обедната почивка

16:04:37 / 12.11.2020
2
1
Апотеоз на простащината! Повръща ми се! Изчерпва ми се речниковият запас от потрес! Този започва да си губи здравия разум - ако изобщо някога го е имал!Болест

Стела Николова: Община Варна продължава да „обезглавява“ дървета, отговорниците са неоткриваеми

22:13:05 / 11.11.2020
2
1
Възраждане бл.71 пред вх.В вчера сутринта отрязаха пор(СЛ)едното дърво! На бързо изчезнаха всички "следи". Оголиха целия район под предтекст, че им пречи на полагането на новите настилки. Всъщност на мястото на отрязаните дървета набучкаха дръвчета като клечици. Интересно коя "наша" озеленителна фирма се облажи от това поредно безобразие.

Експерт за увеличените смъртни случаи: Ние сме с повече хронични заболявания, живеем по-нездравословен живот

10:31:34 / 11.11.2020
3
0
Има вирус! Винаги е имало вируси! Но никога заради един вирус не е затварян целия свят. Ебола да беше, чума да беше, холера да беше - разбирам! Но вирусна пневмония, която е позната за съвременната медицина, да затвори света Гняв...?!? Високият процент на починали е следствие не само от това, че точно тази мутация на корона-вируса е по-непозната, но и от това, че хората подценяват болестта и не  вземат мерки своевременно. Не можеш да седиш с убийствено висока температура и да чакаш да ти мине. Задължително трябва да се вземат мерки още при първото покачване на температурата. А относно ЗДРАВОСЛОВНИЯ ЖИВОТ - бедният човек няма как да си позволи здравословен живот. А както на всички е известно, в България над 85% от хората са бедни или ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕДНИ и два свързват двата края, камо ли да могат да си купят скъпи лекарства, да си направят PCR тест срещу безумните 95-100 лв.... 

Дейли Мейл: Мелания се готви за развод с Тръмп отдавна, но чака да напусне президентския пост

14:55:09 / 09.11.2020
0
0
Ще вземе да се окаже, че сценаристите на THE GOOD FIGHT (продължението на THE GOOD WIFE), имат инфо от бъдещето. В един от епизодите от последния сезон имаше точно такава история - първата дама чрез посредничеството на няколко различни несвързани лица търси съвет от адвокатска кантора за развод.  Е! Не, че в края на епизода не се оказа, че това е блъф за дискредитиране на адвокатската кантора, но явно е факт, че този слух витае в пространството не от вчера. Така че няма защо да се правим на изненадани.

Иван Костов: Предупрежденията ми не бяха чути. Страната е на ръба

12:11:04 / 06.11.2020
1
0
Тоя тревопасец съвсем е заприличал на рептил. Дори няма да прочета наглите лъжи, които е изписал. Няма смисъл, защото няма значение! 

Каролев: В България, а дори и в Индия се научава по-бързо резултатът от изборите, за разлика от САЩ, където системата е допотопна

18:48:06 / 05.11.2020
0
0
Ех, Владкоооо, кво стана, баце?! Много силен беше оня ден - Тръмп, та Тръмп! Много голям анализатор се изкара, ама пак се самохаракира. Сега системата ли ти пречи. Тя калпавата ракета винаги намира причина да кривне от траекторията. :devil:

Чувалите с трупове ще станат факт. Нека хората да се уплашат. Лекарите ще избират кой да умре, заяви Валери Симеонов

11:58:31 / 05.11.2020
9
2
Няма ли кой да му затвори злобната миризлива уста на тоя мангал... с шут! И завинаги!Болест

Пулмологът д-р Ангелова: Не търсете лекар, ако имате температура. Тревожният симптом е задухът

10:55:02 / 05.11.2020
1
0
Появи ли се задух, в повечето случаи нещата са изпуснати. Не трябва да се допуска да се стигне до задух, т.е. до недостиг на въздух и невъзможност за пълноценно вдишване. Това вече е показател, че белите дробове са сериозно засегнати и изходът съвсем не винаги е благоприятен.  Вирус има.  Не всички прекарват болестта сериозно, но и никой не е застрахован от влошаване.  Просто се пазете, защото за разлика от ежегодните грипове, ковид много бързо преминава в двустранна пневмония. Носете си маските на места с повече хора. Мийте зъбите си с паста за зъби по 2-3 пъти дневно. Използвайте дезинфектанти за уста като Листерин и жабуркайте устата и гърлото поне по 2 минути след измиване с паста за зъби. Пийте аспирин поне веднъж вечер. Много е просто - ПАЗЕТЕ СЕ САМИ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕТЕ В ЛАПИТЕ НА РОДНОТО НИ "ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ"!

Борисов: Вдигам заплатите на лекарите с 600 лева, а на санитарите - със 120 лв.

19:38:03 / 03.11.2020
5
0
Ти ли, бе?! НИЕ ги вдигаме! С нашите данъци! ТИ ще ги вдигнеш, като бръкнеш в чекмеджето и платиш от джоба си! С ЧУЖДА ПИТА БАЩИН ПОМЕН! През цялото ти "царуване"!!! ЗабравИ си АЗ-ът вече! ЗабравИ го! ТИ не си цар. Ти си КРАЛ! Клаб си толкова много, че трябва да се скриеш вдън земя и никога повече да не се покажеш пред очите на българите.

Тони Димитрова написа във Фейсбук: Батеее, моля те, бори се, дишай

11:20:49 / 03.11.2020
1
0
Дебилизираното ни общество, докарано до шизофренен страх, се нуждае от мазохистично воайорство. Или казано чисто по български: Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.Болест

Тотомилионерът от Покровник е направил опит за самоубийство

13:08:00 / 02.11.2020
1
0
И още - големите пари не носят голямото щастие, въпреки че повечето хора мислят, че е точно така. Сам бил. Алкохолик. Не 1,7 млн., ами и 170 млн. да беше спечелил, като не знае какво да ги прави и няма с кого да им се радва, няма смисъл от тези пари!

19мин.бг: Управляващите в България се молят Тръмп да спечели изборите

13:02:28 / 02.11.2020
1
0
Нито един американец не мисли за доброто на България. За тях ние винаги ще бъдем пречка. Еднакво лукави са както демократите, така и републиканците. Те просто не се интересуват какво става тук, защото тук няма ДАЛАВЕРА за тях! А може би точно това ни е шансът - да не сме им интересни!!!

Биографът на Елизабет II: Принц Чарлз поема кралството догодина

17:31:31 / 01.11.2020
0
0
И точно противната "камила" няма да позволи на Чарлз да се откаже, защото детската й мечта е да е КРАЛИЦА!Болест:devil:

Биографът на Елизабет II: Принц Чарлз поема кралството догодина

15:05:29 / 31.10.2020
1
0
А най-мъдрото, което Чарлз може да направи е е да се откаже в полза на сина си Уилям. Подмладяването на монархията ще й бъде от огромна полза. Дано да могат да го осъзнаят.

Комарницки: Не мога да не отбележа дискретните, но искрени симпатии на българските консервативни среди към "жертвите" на карикатурите в "Шарли Ебдо"

14:04:01 / 30.10.2020
1
0
Аз мисля, че Комарницки се опитва иносказателно да ни осветли, че той подкрепя карикатурата на Ердоган и дори би искал да направи нещо подобно, ама няма желание...:devil:

Бойко Борисов пак се пусна на живо и обяви: "Разпоредил съм нещо важно на моите депутати за утре"

23:03:39 / 29.10.2020
3
0
Ех, много е болен, завалията! Ша мре... ама друг път!:devil:

Над 65 хиляди българи умират от сърце за година, други над 3200 от грип

16:21:36 / 29.10.2020
0
0
Разгеле! Сети се някой да отвори статистиката, а не само да си приказваме дивотии. Това преди два месеца го говорих. Ама то коъ ли го интересува и на кой ли му пука, като е по-лесно да си про- или анти- ковид. А защо?!? Добре е да се знае.

Нов терористичен акт във Франция. Обезглавиха 3-ма души в катедралата Нотр Дам в Ница

16:02:37 / 29.10.2020
1
5
Нееее! Трябва да се търси сметка на ШАРЛИ ЕБДО!!! Не може да дърпаш дявола за опашката и да очакваш, че ще ти се случи нещо хубаво! Всички - не само французите! - знаят, че мюсюлманите са фанатизирани и не прощават обида за религията им. Дали пък никой не се досети, че след обезглавяването на учителя, религиозното напрежение ще се увеличи?!? Дали беше подходящ момента да се публикува точно тази подигравателна карикатура с Ердоган?!? А нима никой не знае какъв сатрап е именно Ердоган?! Или са очаквали да им дадат медали за тази карикатура?!?  В случая - каквото повикало, такова се обадило! Само че не трябваше тези невинни хора да загинат, а ОТНОВО трябваше с чукове да се вкара малко ум и толерантност в главите на редакторите на ШАРЛИ ЕБДО.

"Струма": Кметът на Якоруда си поръча служебно "Порше" за над 75 000 лева

11:54:01 / 28.10.2020
4
0
До последният миг на управлението си ще продължат денонощно да скубят безмилостно. Главата си залагам, че това Порше ще бъде "бракувано" точно след няколко месеца и този продажник ще си го "закупи чрез търг"  от община Якоруда като единствен участник в търга.

Посолството ни в САЩ: Зета ще помете американското крайбрежие със 150 км/ч

11:49:38 / 28.10.2020
1
0
С техните камъни по техните глави. Кой разработи HAARP? Кой се опитва от десетилетия насам да завладее целия свят с всички възможни незаконни средства? Всичко на тази планета е взаимосвързано! Всичко е баланс! Не можеш да унищожаваш планетата на юг от екватора и да не си готов да посрещнеш последствията на север от екватора. Ефектът на пеперудата се превърна в ефект на ... птерозавърът Cryodrakon boreas!

Проф. Радослав Гайдарски: На ден могат да се вземат 7200 проби за вируса, откъде ги изкараха 11 200, има нещо нередно

11:41:44 / 28.10.2020
3
0
Недейте, професоре! Не се опитвайте да ИМ показвате пропуските в лъжите. И вас ще стигматизират, както стигматизираха доц. Мангъров. ТЕ не обичат да се обръща внимание на нелепите грешки в лъжите им, защото тези лъжи се поднасят на дебилизирания безмозъчен зрител и читател, т.е. на 90% от народонаселението.

Флагман: Оттегля ли се Бойко Борисов като премиер?

16:37:29 / 26.10.2020
1
0
"БОЛШОЙ ТЕАТЪР" ряпа да яде.  Никой вече не вярва ни на тестове, ни на РЗИ-та, ни на медии. Толкова са се оплели в лъжите си, че започнаха да се стряскат от себе си и да се крият в миша дупка. Набедиха президента, че е положителен. Оказа се отрицателен. Обявиха Боко за отрицателен, то пък ще вземе да се окаже, че е положителен. Който нож вади... сам пада в него!:devil:

Бойко Борисов: От днес съм с положителна проба за COVID-19

16:31:37 / 26.10.2020
1
0
Ама вие продължавате да му вЕрвате,  че има вирус??? Е, стига бе! Нищо му няма. Крие се като плъх.

Държавата трябва да раздава безплатни маски по закон, смята адвокат Марковски

10:25:33 / 26.10.2020
1
0
Това същото за чл.63, ал.9 от закона за здравето аз го пиша навсякъде от един месец насам. Но нали не съм "Марковски", никой не го чува. Ха дано поне на него някой да му обърне внимание. Не, че законът е написан, за да се спазва ама..... нали се знае, че той е врата в полето!... Що пък държавата да не ни кара сами да си купуваме маските, сами да си плащаме тестовете, сами да си купуваме безумно скъпите препарати за лечение?!?! Нали затова ни заключват в къщи - за да ни ограничат доходите и да ни увеличат разходите?!!!!

Бойко Борисов: От днес съм с положителна проба за COVID-19

22:22:02 / 25.10.2020
4
0
Смех, Баце, смееееееех! Това ли ти стигна акълчето да измислиш, за да се покриеш докато минат изборите в САЩ?  Само бавноразвиващите все още не ти хващат селските номера.

Доц. Атанас Мангъров: Ходя при майка ми на 98 години всяка вечер без маска, и тя е лекар, нямаме проблеми

22:19:20 / 25.10.2020
0
1
Слонке, ама то не е само на Боко. Боко е пионка. Той е марионетка на "големото началство". И многократно си го е признавал. Доктор Мангъров е един смел и честен български лекар, който не иска да влиза в "трупата на марионетките"! Човекът има достатъчно много практически опит и е наясно, че тези "мерки" не са заради вируса, а поради съвсем други причини. Точно затова се опитват да го очернят, да го унизят. Пречи им! Разбърква им картите!:devil:

Адвокат: Чаках 3 дни, за да разбера дали съм заразена с Ковид или не

15:47:24 / 23.10.2020
1
0
и, докато ти излезе резултатът, току виж вече си успял да се заразиш... междувременно!  После?!? За какво ти е този стар тест?!?

Лист с чакащи за противогрипни ваксини има вече в аптеките

20:57:19 / 20.10.2020
2
1
Смех, Марийке, смех....  И мъкаааааааа.... мъка световна! Бива проЗД народ, ама толкоз проЗД като нашия... не бива!

Александър Йорданов: Президентът е безотговорен

20:55:37 / 20.10.2020
5
0
стоене, спри да се наливаш! Не ти понася! Обърква ти се словореда.:devil:

Александър Йорданов: Президентът е безотговорен

19:45:14 / 20.10.2020
9
1
Тоя слагач, заедно със съпЪртиНеца си Янко Станев да се хващат под ръчичка и да се омитат от очите на публиката. Толкова са компрометирани и корумпирани, че  трябва направо под земята да се скрият!

Младият певец Денис Теофиков е катастрофирал

11:41:50 / 11.10.2020
2
0
Който и да е той! Казано на варнЯнски - от снимките личи, че е просто едно гелосано ченгене.

ABC: 6 българи са извършили тежко престъпление с 14 годишно момиче в Испания

11:34:00 / 11.10.2020
6
0
Нужно ли е да гадаем за кои "българи" става дума?!  После иди им обяснявай на испанците, че нямаш сестра.... или пък, че циганите не са българи! 

Цвета Караянчева: Мен не ме интересува вашето здраве, мен ме интересува моето

13:04:12 / 10.10.2020
5
0
Ясно е, че Прекрасната Кърджалийска Принцеса (ПКП) няма да си изнесе сама дебелия задник от Парламента. Крайно време е да бъде изкарана оттам с шутове! Не само, че няма грам достойнство, но и е нагла, безочлива, безпардонна - олицетворение на всички гробари.Болест:pinch:Нинджа Вън ПКП! Вън!

Задържаното на границата пилешко със салмонела вече е 20 000 кг.

20:47:59 / 07.10.2020
1
0
Ахааааа... затова ли е постоянно на прИмоция в Кауфланд това полско пилешко????????? Гледат да ни го пробутат, та да можем колкото се може по-бързо да го изядем, а после.... каквото - такова! Кови:alien:д-19!!!Ухилен:devil:

Ген. Мутафчийски: Шансът да се предпазим от Ковид-19 е носене на маски. Носете маската правилно и на закрито

20:16:43 / 01.10.2020
1
1
Как ли пък нито един не му е повярвал?  Вече май са на привършване будалите и наивниците, които могат да лъжат и да плашат. Сега следва периода на принудителното носене на маски, което - както се видя още от сутрешните проверки в градския транспорт!!! - ще бъде постигнато със заплахи, репресии, глоби, унижения на обикновения НЕнаивен българин.  Майната ви!  Както каза един господин от сутрешните телевизионни репортажи - АЗ НЕ ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ ВЪВ ВАШИЯ ЦИРК! МАСКА НЕ МИ ТРЯБВА!

Петима са загинали при катастрофи през изминалото денонощие

18:31:48 / 27.09.2020
1
0
И в същото време - от ковид имаме НУЛА починали. https://coronavirus.bg/bg/statistika      Дали да не вземем да си направим едно извънредно положение заради загиналите при катастрофи и да забраним движението с МПС?!?  Мисля, че е крайно време :devil:    

Бабикян: Борисов си отива

23:01:06 / 26.09.2020
6
0
КОГА?!?

След решение на местната бюджетна комисия: Варна започва подготовка да пусне „леко метро“

22:17:01 / 25.09.2020
4
0
Жалки, алчни, смешни гъзолизци. Докога ще продължавате да ни крадете най-нагло и безочливо? Жалко, че дори и да ви изритат от управлението на града, няма да има възмездие за окраденото през всичките години назад. Това ви дава "очи" да продължавате да се опитвате да ни баламосвате.

"Спаси Варна": Неотдавна Иван Портних се похвали,че ул. Карамфил е преасфалтирана, вижте какво се случи после

10:22:16 / 08.09.2020
3
0
Някой да се е изненадал?!? Нещо неочаквано да се е случило?!? Вече си мисля, че прословутите общински "изпълнители на обществени поръчки" умишлено извършват възложените им дейности некачествено, за да има какво да правят за години напред...  НО! Замислят ли се Калинките в общината, че с всеки пропаднал тротоар, улична настилка и т.н. пропада и доверието не само в тях, но и в партията им, и в "главнокомандващите" им... не говорим за съмненията за отклоняване на "икономисани" при изпълнението средства. Това вече е друга бира!

Виктор Минчев: Дори Жан Виденов не може да се мери с комунизма на Бойко. Обяснява как вдига пенсиите, докато под прозорците му бият хората

16:51:14 / 02.09.2020
2
0
ВИКТОР МИНЧЕВ - физик, икономист и програмист. Ръководещ една от водещите компании за ИТ в енергетиката на България - Стедекс и прочие хвалби в биографията му на член на "Да,България".... да си скъса дипломите и да ги сдъвче! И да не се опитва да прави сравнения, които явно не са му сила. Правителството на Жан Виденов беше правителство на патриоти, които се опитваха да се противопоставят на соросоидната агресия към България.  Правителството на ББ е соросоидно, както и самата Да, България е платена от Сорос и от Америка за България.  Жан Виденов и повечето му министри бяха патриоти! Запомнете това и не го забравяйте! 

Задържаха шофьор, блъснал нарочно два пъти майка с бебе в спрял автомобил

13:25:31 / 27.08.2020
2
0
Няма да се учудя, ако се окаже, че фирмичката е ДЕЛТА ГАРД. Нещо много актуални станаха напоследък.

Георги Милков: Никъде по света нямало конгрес на прокурорите. Е, как да няма?

23:19:39 / 24.08.2020
3
0
Тук започна да мирише на Северна Корея.

ВВС колежът “Максуел” в САЩ оценил „простия летец” Румен Радев като бъдещ стратегически лидер

22:38:15 / 12.08.2020
2
0
Много показателно ще е да се направи един хронологичен паралел - къде и какъв беше Радев между 1992 и 2003, и какъв беше Борисов?! Историята помни. Умният знае и може да прецени историческите и житейски факти.  С две думи - мутрата си остава мутра, а (цитирам Крис!) "роденият да пълзи, не може да лети.....!!"

Калина Паскалева се възмути от протестиращите пред сградата на НФСБ: Изкривени физиономии! Изглеждате чудовищно озлобени

22:26:35 / 06.08.2020
3
0
Тая свирка се бори за мястото на "Севдето". Ще надува скоро батювата гайда както изглежда

Активист се появи на конференцията на ГЕРБ с Мерцедес за 300 000 лева

21:46:23 / 05.08.2020
3
0
Ясна е работата:   [url=https://narod.bg/2020/08/05/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-narod-bg-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86%D1%8A%D1%82-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%81-%D0%B7%D0%B0-200-%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0/]https://narod.bg/2020/08/05/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-narod-bg-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86%D1%8A%D1%82-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%81-%D0%B7%D0%B0-200-%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0/[/url]      ...............лимузината е собственост на охранител като самия Бойко Борисов – Тихомир Тодоров Тотов, който стои зад фирмата „Боду СОД”. Тарикатът е близък приятел на Бойко и е неговата жива връзка с уж покойната силова групировка СИК.......... и т.н. в линка

Дядото на бития студент към Борисов: Имайте малко морал, подайте оставка

23:25:12 / 19.07.2020
11
0
...без думи...   нищо повече не може да каже никой след думите на този човек... всичко е събрано в тези думи - и мъка, и обич, и омерзение, и сълзи... И в същия този момент онази нагла проста тиква парадира с всичката си простотия, че защитавал НАС - народът, който не иска да го вижда повече... ВЪН!  ОСТАВКА!   ВЕДНАГА!  И ВСИЧКИ ПОД СЪД ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СА ПРИЧИНИЛИ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ТЕЗИ НАД 10 ГОДИНИ!

Огнян Стефанов: Колкото и да са неграмотни голяма част от властниците, те все пак имат сетива за опасността. Борисов пада до дни

23:14:21 / 13.07.2020
3
0
хахахахахаахахахахахахаха   Що не се скриеш бе, пришка такава. Не виждаш ли, че дори и прехваления ви ЕС не ще да се занимава с вас?! Не искат да ви подкрепят. Какво значи това, а?! Че изобщо не им пука за вашия мутренски герб. Вие сте платените. Няма ли да проумеете най-после, че на народа му е писнало безвъзвратно от вас. Повръща им се на хората от лъжите ви, от корупцията ви, от наглостта ви, от алчността ви.   Ама, не! Вие не проумявате, защото си въобразявате, че всички разсъждават по вашия начин. Че всички ламтят да си краднат от държавното, като вас и затова са излезли по площадите. Ами, не! Има все още и хора, на които им пука за бъдещето на децата им. И точно тези хора ще ви изритат от властта с шутове.

Открито е тяло на мястото, където се издирваше актриса от сериала „Клуб Веселие“

23:05:25 / 13.07.2020
1
0
И ЦЯЛ ДЕН НИТО ДУМА ЗА ПЕТИМАТА ЗАГИНАЛИ ПРИ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА СНОЩИ.  ТЕЗИ ХОРА, КОИТО СИ ОТИДОХА АБСОЛЮТНО НЕВИННИ. НИКОЙ НИТО ДУМА НЕ КАЗВА КОИ СА. НИТО СЕ КОМЕНТИРА В МЕДИИТЕ НЕЩО. ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛИ УВАЖЕНИЕТО И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА НА ХОРАТА?

Ивайло Иванов: Не се поддавайте на провокации, полицаите не са ви враг

17:53:00 / 12.07.2020
3
1
НЕ! Не са ни враг, ама само малко. Докато им паднем в ръчичките и ни натикат в бусовете, където прасетата биячи бият до убиване.  Всичките са инструктирани от Баце.

Плевнелиев: Румен Радев ще остане в историята като изцяло провален президент

15:47:35 / 12.07.2020
9
0
Ухилен хахахахаха! Що бе, Пльоки? Щото не е целувал ръката (или задника) на Бащицата ти ли? Ти ли се намери да даваш акъли? Точно ти ли, подлого долна? Скрий се от там, откъдето си изпълзял и не се мяркай пред народа.

Дневник: Сдружение на 2 дни поиска безвъзмездно 50 дка общински имот край морето във Варна. Варненци излизат на протест в 18,30 днес

15:44:41 / 12.07.2020
8
0
И защо по дяволите никой не споменава, че всичко това става "под крилото" на  ЯНКО СТАНЕВ. Същия тоя мазник, който си точи брадвата за тези имоти от преди повече от десет години. Само още няколко дни им трябват на бързичко да си направят ЕСУТ-а общината и да им го прехвърлят.  После чакай от умрял писмо. За няколко дни може да смени поне няколко собственика и никой съд на света няма да възстанови настоящата общинска собственост.  СХЕМАДЖИИ ДОЛНИ!Болест

Недялко Недялков от "Пик": Имаме нужда от вас, приятели, точно сега

13:54:04 / 10.07.2020
2
0
Ето така стоят нещата в семейство Недялкови - баща и двама синове - единият (Недялко) собственик на ПИК, а другият (Асен) - собственик на врагът на ПИК - БИВОЛЪ!!!  Какво изобщо се чудите.         [url=https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7900561]https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7900561[/url]

Недялко Недялков от "Пик": Имаме нужда от вас, приятели, точно сега

13:43:45 / 10.07.2020
2
0
Не разбирам защо се чудите, че Недялко е син на Недялко. Май някои от вас не са чели историите, които каканиже Йорданов от 30-тина години. Големият поет на Бургас от преди 1989 г., който обърна палачинката и изведнъж се оказа, че е едва ли не дисидент, а баща му е бил репресиран... и бля-бля... Кръвта вода не става! И "дървото не пада по-далеч от крушата"!Ухилен

Астрономи заснеха ярка комета в небето над Варна и Международната космическа станция до нея

10:46:22 / 10.07.2020
0
0
Комета или метеорит??  Ако е комета - ОК, но ако се окаже метеорит.... жална ни майка. Никой не знае какъв нов мор ще докара на човечеството. Природата се чисти.

БТВ спря "Шоуто на Николаос Цитиридис"

10:44:21 / 10.07.2020
6
1
Крайно време беше. От самото начало беше ясно, че няма как да е успешно едно шоу, което се опитва да копира друго и то толкова нелепо и без дори и опит да се внесе нещо по-ново и интересно. Дори и интериора на студиото беше подобен. Да не говорим за визията и начина на водене - по-нескопосен няма накъде.

Борисов: Искаха да убият Пеевски със снайпер. Затова му сложих охрана от НСО

10:09:36 / 10.07.2020
5
0
Всички знаят, че Прасето живее в Дубай от години. И жена му Цветелинка и тя си е там с детето. Чудя се - дали не се срещат с Черепчето там?!:devil:

Борисов: Държавата ми е мила, искат да изкарат, че ГЕРБ работи с ДПС

09:36:56 / 10.07.2020
2
0
Щеше да е много смешно цялото това напъване, ако не беше потресаващо просташко и невъобразимо безсмислено. ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ПРОСТ! Капо ди тути капи... Ама в тази държава не всички СТЕ прости мутри, баце! И дойде Видов ден. Дойде време да си плАтите. Бегайте при Черепа, докато не е станало късно.

Депутатът от ГЕРБ Ненков: Президентът се свежда до обикновен критикар. Няма нивото на Бойко Борисов

07:50:04 / 05.07.2020
5
0
Медийната агитка на Баце завъртя на пълни обороти лайномета на черния PR.  Толкова ниско клюкарско-интригантско им е нивото, че чак заприличаха на клоуни, които правят всичко възможно, за да задоволят щенията на велможата, който им хвърля монетки в джобовете. Най-веселата част е, че никой не им вярва, но пък медийният боздуган е в техните ръце и с него се опитват да бият по главите безмозъчните празноглавци - техните поддръжници. Битката за престола ще бъде кървава...

Изнервени шофьори във Варна съобщават за огромно задръстване на Аспарухов мост

22:46:57 / 22.06.2020
3
0
Имам предложение към общинарчетата - тъй и тъй седим на тоя мост с чесове - що не вземат да минават да ни събират такса за паркиране, както и да ни глобяват за незаконно спиране върху моста. Който измисли още причини за събиране на глоби и такси за попълване на общинската хазна, ще получи...... отстъпка! Ухилен:devil:

Без гратисен период за "Синя зона-Широк център" във Варна, таксуването е от 1 юли

22:43:44 / 22.06.2020
0
0
Аз вече поне 634985465-найсе пъти казах какво мисля за тези шарени зони!  Сега искам само да попитам с този наръч документи какво точно се доказва на общинарчетата?!?   И още нещо искам да попитам същите тези общинарчета - те коли имат ли? Те шарени зони плащат ли? Те в гаражи ли си паркират колите, като спрат да си купят вестник или хляб в кварталния магазин, или плащат по левче, защото са спряли за миг?!?   Питам само!    ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ! Не, че нещо нали.... ама и още едно нещо да попитам - за кой месец планират целия град включително и крайните квартали да влязат в шарените зони.... Щото няма как да им стигнат левчетата само от тези зони, които са си нарисували, за да върнат всичко окрадено през последните години...

Плевнелиев: Трябва да влезем в еврозоната, каквото и да ни струва

20:20:55 / 14.06.2020
12
1
Ей, охлюв сополив! Ти пак ли изпълзя? Я, се скрий в черупката си и не давай непоискани съвети! Пък и специалист станал чехлю по рейтинги, по пандемии... Божеее, слез, прибери си вересиите! Молим ти се, Боже!

Дупка се отвори и поема дъждовната вода в "Чайка" във Варна

20:18:32 / 14.06.2020
0
0
Кой ли ще пропищи? Коя ли сграда ще осъмне с наводнени основи? А може и да не е една?!?

Харалан Александров: В политиката оцеляват добрите актьори като Борисов

20:16:44 / 14.06.2020
2
1
Хахахахахахаа Гъзолизецо! Дезинфекцирай се! Езика ти е опрял до земята... Искам да чуя какви ще ги редиш след няколко години и на кого ще ближеш ***

Харизанов: Борисов няма алтернатива

17:34:29 / 14.06.2020
5
0
Жална ни майка, ако наистина в България няма алтернатива на мутродемократите.  Болест

Полицаи глобяват наред на Шишковата градинка във Варна: Родителите нямат право да спират, за да вземат децата от училище "Климент"

22:21:02 / 07.06.2020
3
0
Вие защо си мислите, че на Общината изобщо й пука кой и как си води и си прибира детето от училище?! Не проумявате ли вече, че не става въпрос нито за морал, нито за съпричастност, нито за човечност, нито за нищо друго освен за ПАРИ!!! ПАРИЧКИ!!! Края наближава и трябва колкото се може по-бързо да се изсмучат колкото се може повече пари независимо по какъв начин! Това е директивата! Това е ОПОРНАТА ТОЧКА на тези ненатъпкали се герберасти.:devil:

Атанас Чобанов от "Биволъ": Шехерезада Севда, пиарката на Борисов - горда собственичка на вила в Бистрица за 1 млн. лева

22:15:55 / 07.06.2020
2
0
Хахахахахаха....:silly:         Слочаенос?! Нинджа          Не мислиА!:devil:      В тая държава всичко вече е НОНСЕНС... и NO COMMENT!   Болест

207 катастрофи с мотористи от началото на годината до края на май

22:08:50 / 05.06.2020
0
0
Днес и сутринта и вечерта имаше катастрофи на светофара на бул."Трети Март" и бул. "Република". Особено тази след 17 часа, беше брутална. Повече от час и половина тапата по трети март от тролеи и коли беше непробиваема!

Доц. Ангел Кунчев: Ако ситуацията се промени, имаме готовност да върнем мерките

22:06:06 / 05.06.2020
1
0
Абе, май ви смъмриха, че бързате да се правите на юнаци преди другите да са отменили мерките, та измислихте на две - на три нова причина и  хайде пак! - слагай маските!  МАЙНАТА ВИ! НЯМА ДА СЛАГАМ МАСКА ПОСРЕД ЛЯТО НА 30 ГРАДУСА!

Българите номер 1 в света по вяра в теории на конспирации : Близо 60% от българите вярват, че коронавирусът е разпространен умишлено

21:35:50 / 04.06.2020
3
1
Нееее! Над българите вярват друго! Не, че "коронавирусната пандемия е умишлено предизвикана от чуждестранен източник", а че "коронавирусната пандемия  е измислена, за да се сринат икономиките на държавите по света" - от което съответно да спечелят още повече шепата свръхбогати, които въртят целия свят на малкия си пръст.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X