Потребителски профил

Dooobre!!!

Регистриран: 12.01.2015
Да живей България!
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
6126
4822
1304

Рейтинг: 10742

Място в класацията: 54

Коментари на Dooobre!!!

И Карадайъ го ваксинира същата сестра като Пеевски и Борисов

19:03:21 / 22.10.2021
2
1
Еееее, срамота! Не виждате ли, че третият брат до "златната ябълка", пардон - сестра! - е КЪрЪдЪйЪ?!Ухилен

Консултанти ще убеждават колебаещите се варненци да се ваксинират

10:52:34 / 22.10.2021
0
0
Янке, бягай, бягай! Недей да си губиш времето с телефоните. Отивай да те боднат, че ваксините ще свършат и няма да остане за теб.

Витанов: Математически беше по-добре да има локдаун, политически – сертификат

10:48:04 / 22.10.2021
4
0
Николайчо, велики математико, като си толкова голям "специалист" и се занимаваш с цифри и статистика, можеш ли да обясниш защо ЗАЩО???? за почти две години, откакто се знае за тази пандемия, никой не си направи труда да подреди, проучи и анализира данните на тежко заболелите и на починалите от вируса?!?!? Дали не е, защото целта не е да се пребори тя, а да се накара населението да мине през ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ?!? Едва ли е толкова трудно да се проследят основните характеристики - пол, възраст, кръвна група, показатели от изследвания на кръвта, придружаващи заболявания и т.н.- дори и само на хоспитализираните, за да се определи ПРОФИЛ НА ЗАБОЛЕЛИТЕ! Така ще стане ясно и то с доста по-голяма точност кои групи от населението са най-застрашени. Да, ама НЕ! Няма интерес да се направи точно това! Няма интерес да се ЗНАЕ! Интересът е чрез страх и заплахи да се контролира ЧОВЕШКОТО СТАДО!!!!!!!!

Проф. Николаева-Гломб: Няма смисъл да си тестваш антителата

10:40:04 / 22.10.2021
1
0
Трябва да си много тъп, за да не си наясно, че наистина няма никаква полза нито от теста за антитела, нито от прехваления (но доказано недостоверен!) PCR-тест. Ползата е единствено за "лицензираните" лаборатории, които жънат огромни печалби от иначе "безплатните тестове". Някой ще обясни ли логично и обосновано как цената на така нареченото пробовземане не се контролира по никакъв начин?!? Пазарна икономика???? Ааа, не с тези номера в ситуацията, в която се намира цялата държава! Държавните органи са длъжни да определят пределна цена на услугата, както и да я контролират! Обратното доказва, че медицинската мафия прави всичко възможно да използва трагедията на народа за собственото си облагодетелстване.

Проф. Костов: Нужни са ви само 15 секунди, за да се заразите с Делта

18:02:24 / 21.10.2021
2
3
Медицински фашизъм с подкрепата на фармацевтичната мафия и медийното промиване на мозъци (доколкото има останали мозъци!)

3000 души умряха през първата седмица на октомври

10:38:06 / 20.10.2021
1
2
Заключение - все по-близко сме до ГЛАВНАТА ЦЕЛ - ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД, УНИЩОЖАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАПРАВЛЕНИЕ И В КРАЙНА СМЕТКА ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА!!!

Репортер приклещи Пеевски и го пита: Ступаха ли ви в Дубай?

10:33:53 / 20.10.2021
3
0
Тоя наглец гнусен ДиДи, ако го сложат на детектор на лъжата, направо ще го подпали! Не само че лъже най-нагло, но и се подхилква изрода. Товаа е то наследството на Боко и Доги! Ето това направиха с държавата - дадоха я в ръцете на наглеците имутрите, а те стоят зад тях и им дърпат конците. Жална ни майка! Няма да се оправим в обозримото бъдеще! Няма....

Доц. Мангъров: Ковид с антибиотик не се лекува

17:57:20 / 16.10.2021
0
0
Точно заради подобна "информация" преди няколко дни изгубихме близък човек. "Една жена му казала", че няма нужда да пие антибиотик, щото била санитарка в болницата и чула, че докторите така говорели!!! На петия ден с висока температура и кашлица постъпи в болница, но уви... твърде късно! Нито кислорода, нито закъснялото прилагане на антибиотици не помогнаха... :wassat:   Аз го изкарах два пъти и всеки път веднага започвах с антибиотиците. Да е жива и здрава личната ни лекарка - спаси ни цялото семейство, защото и двата пъти ни изписа подходящите антибиотици.

Кадри от болница: Мъж умира и никой не идва да му помогне

21:55:55 / 15.10.2021
3
0
Колко скоро, бе?! То в Булгаристан от край време е така. Май скоро в болница не сте влизали! Вие защо мислите, че само 10% от болните с корона излизат живи от интензивното?! И да викаш, няма кой да дойде да те пита какво ти има. На никой не му пука. Държат се с хората, като с чували с боклук. Господ да ви пази да не ви стъпва никога крака по никакъв повод в болница.

Илиян Василев: Ако не ви е ясно, Борисов ще прави преврат

12:17:09 / 12.10.2021
3
0
Ще го приберат, ама НЕ ЩАТ, ма како! НЕ ЩАТ! Платил е и ги е купил всичките. Има и друг вариант - мутренския - държи ги с компромати и ги натиска да го слушат, иначе... А това, че прословутите "протести на гладните пътни строители" е постановка е ясно и за слепия вече. Повечето са подставени лица - хора за бройка, които не знаят защо са там, но правят калабалък. Вчера журналистка ги пита от колко месеца не са вземали заплати, че стачкуват, те се обръщат с гръб и се крият в тълпата! Е?!? ОчевАдна поредна гробарска провокация и саботиране на държавата! И нищо...НИЩО И НИКАКВО! Всички разбират откъде се дърпат конците, но не смеят да отсекат ръчичките на кукловода! Защо ли?!?!?

Марешки подаде документите си в ЦИК за президентските избори

11:54:04 / 12.10.2021
3
0
Трагично е, когато човек не умее да се погледне през очите на околните и сам да прецени колко струва... Всъщност може би е смешно!

Проф. Витанов: Хващаме всички и ги затваряме за три седмици вкъщи под ключ и край

23:08:37 / 11.10.2021
6
3
Край на кое?! И кои точно всички ще затвори тоя откачалник? Полицаите ли? Докторите ли? Поддръжката на ток и вода ли? Или пък може би ще затвори медиите! Ха дано! Затвори ли тях, наистина е край! Край на промиването на мозъци. За това, че няма да имаме ни хляб, ни ток, ни вода дали се сеща с налудничавите си идеи. С кой акъл продължават да го показват изобщо по телевизиите все още???

Д-р Христов пусна снимка на умираща жена от "грипчето на Мангъров"

22:47:20 / 09.10.2021
6
3
А само днес за колко вече ваксинирани и стигнали до интензивното прочетохме?!! А колко от ваксинираните заразиха здрави и неваксинирани?!? Или целта на ваксинацията е да оцелеят само здравите?!?! Май докторът не иска да проумее, че няма еднозначен отговор на въпроса "помагат ли ваксините?". Всъщност има - отговорът може да е "зависи"!!!!!!!!! 

Варненци трупат гуми в дупка на улица, чакат общината да я оправи

00:18:10 / 09.10.2021
2
0
Каката е права! Като тръгнат да се прибират "момчетата" с квадратните джипчета горе в "Добриновите палати", охраната едва ли не затваря улицата чак до Лидл, но изглежда на тях не им пречи това, че целия път е като на офроуд. А основната причина за това е некадърната работа на ВиК, които копаят поне по 1-2 пъти на месеца. С всичките нови сгради, които никнат като гъби наоколо, в най-скоро време нито водата ще стига, нито канализацията ще издържи. Всички знаят какво е състоянието и на кръстовището долу на Мир и Смирненски! Там е копано безброй пъти, но водата продължава да избива и е направила асфалта на дунавски вълни.

Дневник: Варна плаща 9 млн. лева, за да си оправи автобусните машини за билети

17:56:50 / 07.10.2021
6
0
Пак казвам и повтарям, и подесетвам - докато не се изрине тая гробарска граблива пасмина отвсякъде, много още имаме да потъваме. Колкото по-дълго в тях са ресурсите на държавата,  толкова за по-дълго ще се осигурят. С години напред ще прибират парите, а всички ние ще им плащаме... че и децата ни!  Вижте в енергетиката какво става. Всичко е "подредено", сценарият е написан още от преди години с дългосрочната перспектива "за нашите хора винаги ще има какво да крадат - народа да го духа!"Болест

Фейсбук, Инстаграм и Уатсъп спряха

21:33:59 / 04.10.2021
1
2
И акциите им се сринаха на световната борса. Стъпал е Зуки  накриво някъде. Настъпал е някого по мазола. Борбата е високо в небесата... на сателитно ниво!

1228 новозаразени с ковид, 85,10% от тях са без ваксина

12:00:23 / 03.10.2021
1
0
Той и живота отдавна вече е фалшив....Гняв та какво остава за всичко друго...

Шефът на затъналото общинско дружество "Градски транспорт - Варна" иска да напусне

08:38:01 / 01.10.2021
2
0
Плъховете хукват да напускат потъващия гробарски кораб. Утре може и да разберем, че вече са напуснали и страната, за да не може да ги застигне "народната любов"!!!

Идва истински грип

17:48:40 / 30.09.2021
6
0
Хахахахахах... Дедо Йоцо гледа Иде ли!Ухилен Не се спряхте бе! Не оставихте на спокойствие народа да работи и да изкарва за хляба си. ГЕНОЦИД! Тотален геноцид е този страх, който се насажда у хората. Но...до ще време!!! Всички ще си получат заслуженото рано или късно!

Убитият Георги Христов оставя сираче

17:43:42 / 30.09.2021
2
0
Да го дадат това дете за осиновяване някъде на другия край на света, че дано поне от него да стане човек. Остане ли тая "майка" да го възпитава, няма да отиде по-далеч от баща си.

Съдиите за убития мъж в София: Дори да не беше предсрочно освободен, щеше да е изтърпял наказанието си преди 1,5 г.

17:40:35 / 30.09.2021
3
0
Що ли пък никой не каза с какво точно се е занимавал след затвора?! За преди това разбрахме - с обири и убийства се е занимавал. Сега - от профила на силиконката, с която се е събрал Ева Кралева, става ясно, че й е осигурявал доста високо ниво на "съществувание" - СПА ризорти, луксозни маникюристки, гримьори, фризьори, барове, дискотеки... Доста добре е заработвал явно! Ама кажете от какво де! Аз имам няколко предположения, но няма да ги споделям, щото са ясни и за такива, като онова л***но СИК, което явно е добре запознато с "бизнеса" на такива, като гръмнатия.

Убитият Георги Христов е убил счетоводител при обир

12:03:46 / 29.09.2021
6
0
Българското правосъдие е справедливо само за убийците!  Убиец, крадец, осъден на доживотен - освободен за "добро поведение"! Това, което не може да даде на потърпевшите нашето криво/право-съдие, може да го даде само "калъчката"!!! Сеч за такива! Да мрат изродите. Нинджа

Методиев: Шансовете на Румен Радев за втори мандат намаляват с всеки ден

22:53:10 / 27.09.2021
3
0
Никакъв Радев! Никакъв Борисов! ЛУНА ПРЕЦЕДЕНТ!Ухилен:devil:Изплезване

Искат оставката на председателя на Общински съвет – Варна, той не я включи в дневния ред на сесията

15:27:06 / 27.09.2021
5
0
Гробарите продължават да копаят гроба на България. Нищо не се променило, докато държат местната власт. Трябва да се изтрият отвсякъде, за да се спре с кражбите и корупцията. Ето ги и нашите общински измекяри - в навечерието на криза, зима, безработица - решиха да вдигнат цените на билетите и да блръкнат дълбоко в джобовете и на малкото оставащи работещи хора в града. Синя зона - обирджийска схема за присвояване без никакви реални резултати за инфраструктурата от преходите. (Идете и пребройте дупките по ул. Княз Батенберг и съседните на нея в Гръцката махала, която е в синя зона!!!). Очаквайте тези дни и ВДИГАНЕ НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ЗА 2022!!! Всичко ще одерат докато държат управлението на града. ВСИЧКО! Всички места за строителство в и около града вече са разпределени на "наши хора", като с това са се осигурили за години напред... Болест

Цонев: Партиите на промяната няма да имат 121 депутата, толкова ще съберат ГЕРБ, БСП и ДПС

10:16:43 / 23.09.2021
2
1
Щом вечният Сив кардинал в българската политика го казва, вЕрвайте му! Точно това ни очаква. Срещу ръжен ритахме, но ръжена ще ни удари с нова сила! Тези идиоти, вместо да се обединят срещу онези, които унищожиха държавата, се изпокараха за кого да е и последната хапка.    НЯМА НАДЕЖДА ВЕЧЕ!:pinch:

Медицинска сестра за закрития пункт във Варна: Това е престъпна агресия

16:37:53 / 21.09.2021
2
2
[url=https://petel.bg/profile/3169a2e1206bfef738769598cb09053b.html]уйчо [/url] е как какво ще стане?! Не виждаш ли, че вече сме "заградени с ваксинационни пунктове на всяка крачка"?! В мол-а, в Морската градина, под път и над път те "канят любезно", като тонът се втвърдява с всеки изминат ден. Вече ръмжат през зъби, а скоро ще ни изреват в лицата, ще ни заявят, че без ваксина, без паспорт, без сертификат нямаме право да излизаме от домовете си... а накрая и ще намерят начин да се отърват от нас тотално! .... просто защото на тях не са им нужни хора с мисъл в главата... нужни са им зомбита, които изпълняват без да разсъждават.

Медицинска сестра за закрития пункт във Варна: Това е престъпна агресия

12:15:58 / 21.09.2021
8
6
По-скоро престъпна е агресията на "медицинските фашисти", които изпълняват поставената им задача въпреки, че са положили Хипократова клетва, с която са се клели, че ........."Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо."..........  Докато това, което доброЗорно се опитват да ни вкарат в телата, не бъде обстойно проверено и доказано без странични негативи за организма, то е ОТРОВА.

БНР: Момиче на 9 години почина

12:08:18 / 21.09.2021
4
3
И, за да можем да пресметнем тези 20 166 души каква част са от починалите общо през същия този период, трябва да имаме и броя на общо починалите. Средно годишно в България умират около 120 000 души. В такъв случай за година и половина са починали около 180 000, т.е около 11% от тях "евентуално" са починали не от, а С ковид. Стига изобщо да е вярна бройката на отчетените починали "С КОВИД". Никой не прави статистика колко са починалите от рак, от инсулти, от инфаркти. Дали процентът при тях не е много по-голям?!? За един приятел питам.... Не, че ме интересува особено много, защото знам, че каквото и да ни кажат, няма да е ИСТИНА!

Кристалина Георгиева отрича обвиненията за лобизъм в полза на Китай

14:39:18 / 18.09.2021
1
0
И на нея, като на Лили, й е време да си седне в къщи и да спре да се напъва да граби милиони. Няма незаменими хора. И не трябва да се излага човек - след толкова възходяща кариера! - да си отиде унизен и оплискан с кал. По високите етажи е така - не се подбират средства, за да се измести един лобист за сметка на друг.

Уикенд: Лили Иванова слиза от сцената

14:36:17 / 18.09.2021
1
0
Тъжно, тъжно, колко да е тъжно! Не е повече от това, че животът на човека тече и постепенно дните му изтичат... За кой по-рано, за кой по-късно. Добре е човек да съобразява амбициите си с възможностите си. В противен случай се стига до ето такива "тъжни ситуации"!

Симптомите се промениха

14:32:55 / 18.09.2021
0
0
тц, тц, тц! Какви страхотии! Никога досега човечеството не е виждало такива "страшни симптоми"! Следващия характерен симптом на другия щам след делта ще е обилно и напоително, необяснимо газоотделяне! Между другото - по последна информация във Франция група лекари са осъдили правителството за наложеното задължително ваксиниране. Очакванията са, че до края на годината "съвсем неочаквано" всички правителства ще обявят КРАЯ НА ПАНДЕМИЯТА официално!:devil:НинджаУхилен

Костадин Костадинов: Ние, "Възраждане" ще управляваме България и ще накажем предателите

19:39:40 / 17.09.2021
5
2
Офффф, Костадинеееее! Светът не се върти около малкия ти пръст. Аз, аз, аз - започваш да се превръщаш в един познат образ. Това е повод да се замислиш за това, какви послания изпраща поведението ти към пишман-избирателите ти.

Безброй врабчета паднаха внезапно от небето и умряха

11:03:56 / 17.09.2021
1
1
Sicario, не се стърпя да докажеш, че нямаш хабер за какво става въпрос, но имаш "собствено мнение". За разлика от теб, аз имам ежедневна връзка с Бали и знам постоянно какво се случва там. В статията става въпрос за Бали, а не за Индонезия. Да кажеш, че Индонезия е изостанала държава е най-малкото и най-меко казано некомпетентно. С други думи - не познаваш държавата, но си наясно, че е изостанала.:devil:

Безброй врабчета паднаха внезапно от небето и умряха

17:46:14 / 16.09.2021
1
1
Шегувате се вие, но в Бали вече са ваксинирали и децата в училищата. Това лято - през ваканцията им - децата по график са минали през училищните лекари и са ваксинирани. Защо ли? Питате ли се? Защото имат доверие в държавата си. Защото Индонезия се грижи за тях. А това с врабчетата е доста зловещо. Представям си местните свещеници как ще забогатеят сега от молитви и ритуали за "укротяване на злите духове".

Строителна фирма от София: Антиваксерите да мрът по улиците

17:42:31 / 16.09.2021
6
1
Някой е прещракал в тая мижава фирмичка с гръмкото име "тра-ла-ла GROUP"! Явно са закъсали със строителството и са минали на словоблудство за привличане на интереса.

Математик: По 5000 заразени на ден. Деца ще умират

21:50:12 / 15.09.2021
2
0
Пепел ти на езика, господин математико! Дъщеря имаш. Не дърпай дявола за опашката.

Цената на газа в Европа надхвърли 840 долара за 1000 кубически метра

15:53:48 / 15.09.2021
0
2
И така - пълното унищожение на европейския съюз се придвижва с бързи крачки към края си. Руснаците от изток вдигат цените на газта, след като си прокараха тръбопроводите с лъжливи обещания, като обвързаха икономиките на държавите с цените на доставяния газ. Американците от запад създадоха по своя изпитан интригантски начин една огромна световна фейк медийна кампания за насаждане на безумен страх у човеците с крайна цел - намаляване броя на човеците. От югоизток - отново не без тяхната помощ и намеса - се засилва огромно "бежанско цунами", което рано или късно ще смаже християнството и исляма ще залее и удави всичко по пътя си... Добро ли, зло ли насреща иде.....:pinch:

Георги Тошев на концерта на Лили: Всичко има начало и край! Искрено се надявам да не сте били сред публиката

15:45:08 / 15.09.2021
1
2
Като се има предвид, че едва ли ще има сили и за други нейни концерти вече, можем да й благодарим за творческото дълголетие. Да не забравяме все пак, че Стояна игра до последния си дъх. Може и Лили да има желание да издъхне на сцената.

Военните в САЩ тайно спрели достъпа на Тръмп до ядрените оръжия, защото решили, че е луд и опасен

11:51:25 / 15.09.2021
3
0
Както се вижда, американците са доста по-предвидливи и далновидни от нашите "политици"! Веднага са направили всичко възможно да ограничат възможностите, с които е разполагал Тръмп. Същото трябваше да се случи още в началото на миналата година с Борисов. За сметка на това, нашите "умници" го оставиха за една година да извърши толкова много поразии, да постави толкова много "мини" в икономиката на държавата, че и 20 години след него да няма излизане от блатото, което ни забърка.

Колегията: Адв. Николай Хаджигенов е в конфликт на интереси

17:29:22 / 14.09.2021
1
0
Що не се запитате каква беше причината проф. Минеков да се "разведе" с Николайчо и арменеца?! Просто Николайчо е едно алчно адвокатче, което освен за пари, ламти и за власт и слава. Толкоз за "чистите му помисли" и поддръжката му на протестите!!!

Погребенията са единственият печеливш бизнес на община Варна - отчита отлични резултати и 14 % ръст на печалбата

15:23:44 / 14.09.2021
6
1
Зловещо!  Когато живите започнат да се надяват приходите им да идват от мъртвите.... нищо добро не предстои!

Борисов: Радев е убиец

12:52:59 / 12.09.2021
12
1
Всичките му задръжки вече са паднали от злоба и безсилие. Това са думи на човек, който няма повече ход. Мат, боко! Шах и мат си! Ще трябва да го проумееш, за да спреш да ръсиш безмислици. Стига да имаш достатъчно мозък, за да го направиш, разбира се.

Сачева: Кандидатът на ГЕРБ ще бъде достоен конкурент на Румен Радев

16:05:50 / 11.09.2021
6
2
Избирателите не казват да се изчегърта ГЕРБ.... ама не,бе! Изобщо не казват това. Напротив даже! Казват - искаме герб да се върне и да продължи да краде и така до края на света.... толкова е хубаво... :devil:

Радостин Василев, ИТН: "Пълен срам! Депутат от ГЕРБ на комисията чете от листчета неща, които не разбира

11:07:31 / 11.09.2021
4
2
Циркаджии! И тези интриганти и сеирджии ще ми управляват държава, ще разпределят бюджет, ще определят къде ще отиват парите от нашите данъци! ТежкО ти, Българийоооо!   За гешефта просто няма коментар - то се вижда, че за него и за пиЯрката на боко всичко, което се случва в тази парламентарна комисия е театър, цирк, панаир, "позорище"! Но и итн не падат по-долу. Особено този "руди" - прословутия адвокат на "Титан"!!!! Само тази част от биографията му е достатъчна, за да стане ясно кой стои зад него ...

Заснеха чат на Гешев: Пише си с ''Pi ar Sevi Boiko''

10:59:12 / 11.09.2021
2
0
Кефи ме това "Pi ar". Показва, че нивото на гешефт не е по-високо от това на боко. Трябва да си пълен дебил, за да не знаеш какво е PR и да го изписваш като Pi arУхилен:devil::blink:

Заплатата на Кирил Панайотов е 1,5 милиона лева за година

09:45:27 / 09.09.2021
8
1
Да не забравяме, че това са заплатите, върху които са плащали данъци. А колко ли други комисионни, пликчета от "благодарни пациенти", подаръчета под форма на финикийски знаци или маркови стоки и т.н. има, за които никога няма да разберем. И това ако не е медицинска мафия, не знам какво е! А на фона на милионите, които те са получавали, робите, които са им ги изкарвали - санитарки, медицински сестри, обслужващ персонал и редови лекари са получавали мизерни трохи за полагания денонощен труд. Гнусна история!Болест

Фрог: Тих преврат сваля Борисов от върха в ГЕРБ

22:32:01 / 08.09.2021
4
0
Еееее, разгеле! Проумяха най-после, че от злоба и омраза (и страх!!!) към Радев Боко обезумя. Сетиха се, че вече не става. Обаче трябва Биков да сложат на чело. Той е олицетворението на боковата "линия", но в по-хитлеристко изражение. А Антончо  Бояджията нека да му е заместник. Е, тогава вече наистина в тая партия ще се влиза с хайл!

СЗО алармира: К19 е с огромен потенциал, той поразява и обществата с висок процент на ваксинация

12:07:46 / 08.09.2021
0
0
И????? Тогава къде е логиката, бе кап*ти смотани? Защо? Защо ни изнасилвате да се ваксинираме, след като НЯМА СМИСЪЛ???? Точно на тези г*золи*ци от СЗО нямам нито капка вяра. Точно те са подлогите на гейц*. Точно те прокарват политиката на гейцовия микро*мек. Нинджа

ЕИП: 2005 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие

11:09:12 / 08.09.2021
0
0
Цифри, цифри... непроверяеми и недоказуеми цифри... Добре, че никой не си прави труда да чете тези стъкмистики.:devil:

Проф. Константинов: Задава се катастрофа на следващите парламентарни избори

09:40:02 / 07.09.2021
1
0
??? "баба Гинка от някакво село ще трябва да завърти 5 пъти екрана сензорни на машината и да направи шест опции"???  Загрижил си се ти за баба Гинка! Я си кажи, че ще изпуснете гласовете на ц*га*ите, които не само, че не разбират какво им говориш на български, ами и не знаят ни да четат, ни да пишат, камо ли да умеят да гласуват с машина. Точно те са болшинството гласували на всички избори, защото им се плаща. А нормалните българи все по-рядко ходят до изборните секции не защото не им се плаща, а защото ИЗГУБИХТЕ ДОВЕРИЕТО ИМ отдавна! Болест

Борисов: Държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство. Нуждаем се от обединение

08:12:40 / 06.09.2021
9
2
Той че е тъп - тъп е! Че е ниско образован, такъв е! Че е зъл и отмъстителен - такъв е! Че електората му е същия - такъв е! Ама не разбирам само, оная "хубавица" - пиЯрката му и тя ли е толкова тъпа, та не му редактира простотиите? Или - което е най-вероятно! - тя му ги пише. С една дума - и тя е не по-малко тъпа от него. Не може да водиш предизборна кампания с опорката "Радев е гаден, аз съм готин". Няма дума в устата му, която да не е свързана с Радев. А това значи много.... значи, че не му излиза от мислите. Това в 99% от случаите е реакция на човек, който умира от СТРАХ!

Папа Франциск: Приемете афганистанските бежанци и ги защитете

16:50:51 / 05.09.2021
2
0
Всички бежанци във Ватикана! За които няма място там, по всички манастири из католическа Европа. Да ги интегрират! Да ги вкарат в правата вяра! Да ги накарат да се откажат от исляма. Ако трябва, да се върне Светата инквизиция. Ако не - то те ще превърнят и Европа, и целия свят в ХАЛИФАТ!

Бойко Борисов: Колко блока е санирал Румен Радев? Нула!

13:52:20 / 05.09.2021
7
4
А най-големия майтап е, че Боко не спира да си вярва, че ЛИЧНО ТОЙ е санирал блоковете, лично той е направил магистралите, лично той ни е "оправил".:devil:  Докато не излезе от мантрата АЗ-АЗ-АЗ-АЗ-АЗ ще продължат му вярват само слабоумниците, които като овце продължават да гласуват заслепено за него.  А, както показват резултатите от последните избори, в нашата мила родна страна наистина преобладават СЛАБОУМНИЦИ КАТО НЕГО. Ще вземе да се окаже вярна констатацията му за "лошия матриял".Болест

Нова тв: Изписват Каролев от "Пирогов"

17:57:28 / 04.09.2021
0
0
Жалко!  Не ми е харесвал заради прекалено самоуверения и арогантен начин, по който се опитваше да налага мнението си в безчислените му телевизионни изяви, но... тъпо е човек сам да се вкара в нещо такова точно заради безразсъдната си самоувереност.

Кардиологът проф. Иво Петров: „Статистиката е категорична. Трябва да се ваксинираме”

09:07:48 / 04.09.2021
3
0
уйче, то и аз мога да ти направя сертификат. Ти като го видиш "на телевизора" тоя сертификат, как ще разбереш, че е истински? Ти присъствал ли си на ваксинацията му? А и дори да си присъствал, сигурен ли си, че не са му сложили физиологичен разтвор вместо ваксина?! Той и Боко показа снимка, как "се ваксинира", ама хората забелязаха, че не е свален предпазителя на спринцовката, нали?!:devil:

Полина Паунова: Гледам, че Борисов кара по неоткрит още път. И останалите ли можем да си джиткаме така?

19:39:43 / 03.09.2021
4
3
Чакай малко! В качеството си на КАКЪВ всъщност си джитка Боко там, където не му е работа?! Нещо не е ясно тука - след като не е премиер има ли право да ходи да инспектира и да "наглежда" държавни обекти?!?!

БМВ и такси катастрофираха тежко на Макдрайв във Варна

10:23:22 / 03.09.2021
1
0
Дака, Докооо! Ти видя ли таксито с каква скорост летеше, за да хване светофара?! Главата си залагам, че е била над 80. А тоя чичка с бемвето можеше да го изчака, като го вижда колко е засилен и да се изтегли от кръстовището след него. Ама ... имало да става - станало! Добре, че няма жертви. А на ламарините майната им. 

БМВ и такси катастрофираха тежко на Макдрайв във Варна

21:53:26 / 02.09.2021
0
0
ето го видеото на катастрофата      https://www.youtube.com/watch?v=M3ECJjq9QYw&ab_channel=Free1video

Талибаните имат по-мощна военна авиация от България

11:31:18 / 02.09.2021
0
0
Няма изобщо да е учудващо, ако се окаже, че това е поредната "операция с отложен край" на ЮеСАрми! Американците не захвърлят току-така милиарди. Имат цел, която обикновените човеци все още не могат да предположат. Но... нищо добро няма да излезе от това, което в момента се случва в Афганистан. Нищо добро нито за афганистанците, нито за нас, нито за целия свят. Щатите изпълняват пъклен план за бавно и сигурно намаляване на човешката популация. С всички възможни средства!!!:pinch:

Василев: Готвят голям удар срещу Кирил Петков и семейството му

08:57:15 / 25.08.2021
2
0
........."свестните у нас считат за луди"........... и правят всичко възможно да ги оплюят, охулят, унизят, смачкат... до собственото си ниско ниво!        Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани;душата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани.........

Свидетел на трагедията на Боянския водопад: Ако беше Цвета Караянчева, щеше да бъде изпратен правителствен хеликоптер

08:47:48 / 24.08.2021
2
0
До любимеца ми LайноМет: Първо - всичко, което се случва в тази държава - в т.ч. и некадърно изпълнените магистрали, които се ремонтират още преди да са издадени в експлоатация, както и за луксозните нови автомобили и платената охрана от държавни служители на "властимащите",  разпиляването на пари за лекари, които не искат и не могат да си вършат работата, а реват само за пари и т.н. .... За всичко това и за всичко останало се плаща от НАШИЯ ДЖОБ. Колкото и да струва осигуряване на медицински хеликоптери на възлови места в държавата, няма да струва повече от ремонта на магистралите, нали?!?   Преди много години, когато бях представител на асистънса на една западна застрахователна компания, за първи път разбрах, че за един мъртво пиян скандинавец може да се изпрати санитарен самолет от другия край на Европа. След почти 30 години все още се чудя кога ще дойде моментът, в който и ние ще имаме шанса да транспортират нас или наши близки по този или поне по подобен начин, когато това наистина е животоспасяващо.  

Свидетел на трагедията на Боянския водопад: Ако беше Цвета Караянчева, щеше да бъде изпратен правителствен хеликоптер

13:10:08 / 23.08.2021
5
1
Добре, че не зависи нищо от твоите желания, ЛъМъ! А на теб ти пожелавам никога да не ти се налага да ти оказват първа помощ в недостъпен район и да разчиташ само на лекари професионалисти... когато стигнеш до тях! България е бедна държава, ама любимият ти "вожд и учител" Боце Банкянския се тупа и до сега по шкембето, че ще "ни оправи"! Е, къде са му хеликоптерите? Или само за тъпата кърджалийска п...ринцеса може да се изпращат?????? 

"Кацналият" на помпената станция в Аспарухово с Мерцедес все още е неизвестен

13:03:43 / 23.08.2021
5
0
Айде, бе! Ама вие сериозно ли? Дори в една от групите във фейса му бяха написали името, а меверето вика - "ние не го познаваме"!!! Хахахаха .......смешници! Най-вероятно фактът, че всеки трети има възможност да кара такава кола, е причината да не можете да стигнете до конкретния "водач"! Или пък това, че точно там няма никакви камери... Жалко подобие на полиция!Болест

По-евтини карти, по-скъпи еднократни билети: Общината предлага нов ценоразпис на градския транспорт във Варна

21:57:41 / 21.08.2021
1
0
Някой (да не кажа нИкой!) в общината ни никога не е учил икономика. Високите цени не носят високи печалби! ТЪРСЕНЕТО определя цената, господа алчни общинари! Така ли ще накарате хората да се качат в скапаните ви автобуси?!? Ще увеличите цените, ще вкарате задължителна СИНЯ ЗОНА в целия град, за да ПРИНУДИТЕ варненци да ползват фалиралия ви общински транспорт и да ви купуват скъпите автобусни билети??? Няма да ви се получи! Направите ли това, което сте замислили, ще превърнете градския транспорт в пенсионерски транспорт. Така ще останат само пенсионери, пътуващи с безплатни карти, които също се плащат от общинския бюджет, т.е. от парите, които ние ви наливаме. Както се очертава - учениците ще минават на онлайн обучение, т.е. не можете да разчитате и на тях. За работещите да не говорим - фалитите на малки и средни фирми вече е факт............. МОМЕНТЪТ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ, КОЙТО МОЖЕ ДА ВИ МИНЕ ПРЕЗ УМА! Така няма да си спасите кожите.Болест

Математик призова учебната година да стартира на 1 септември

11:25:03 / 20.08.2021
0
0
И това кой точно проблем ще реши?! Проблемът, че ще преминат на онлайн обучение не на 20-ти, а на 7-ми септември ли? Вече всички знаят, че още първата седмица след започване на учебната година "внезапно" ще се повиши броя на заразените и училищата отново ще бъдат затворени. Кого се опитвате да баламосвате?

Огнище на африканска чума в хисарско село

23:22:35 / 19.08.2021
4
0
Хайдееееее пак ни подкараха! Сега ще има чуми, бесове - свински, птичи, миши, вълчи и лисичи... Пак ще изтрепят животинките на хорицата и ще ги оставят да умрат от глад. Като не мрем от вируса,  с глад ще се опитат да ни унищожат. :alien:

Профил във Фейсбук "ВиК Варна" към абонатите: Не ни звънете за аварии! Дружеството: Фалшив е!

11:00:15 / 19.08.2021
1
0
Пука му на Вълканов. Той така си е оплел кошницата. Така се е нагушил вече покрай всичките си обвързаности с кметчето, че му е през оня дали имаме вода или напротив. Ето ви една малко стара информация, но пък е твърде показателна за щенията на шефовете на ВиК.                       https://youtu.be/2oowZkElLNQ

Депутат от ДПС: Да питаш коя е родината на г-н Карадайъ е тежко непознаване на ситуацията

10:41:09 / 19.08.2021
5
1
Тръгнали баш ДПС да ми говорят за политическо лицемерие! хохохо  И как всичките в ДПС повтаряте една и съща опорка-мантра по 6842385687-найсе пъти докато някой ви повярва - " анти-ДПС риторика няма да реши кризите"! Не риториката! Кризите ще се решат без ДПС интригите, които търпим вече 30+ години.

Утре валежите навсякъде ще спрат

22:33:56 / 18.08.2021
0
0
Кои валежи?! Никакъв нишан няма за валежи във Варна. Според синоптик бг вероятността е 7-10%, т.е. малко над нулата. Изпукахме от жега и суша това лято.

Карадайъ за Радев: С Анти-ДПС реторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ

20:28:58 / 18.08.2021
1
0
Всъщност къръдъйъ побесня от това, че Президентът му припомни фактът, че каза пред Ердоган, че Турция му е родина майка!!!!!!!! Не очакваше и започна да пелтечи. Затова и излезе като нас****ан.  Не му е мястото в Парламента на този, който не само, че не може да говори на български, но и не може да състави едно смислено завършено изречение. 

Слави: ИТН минава в опозиция

20:23:42 / 18.08.2021
3
2
Язък! Толкова много народ ви се върза. Повярваха ви, че ще промените нещо. А то..... нищо! Нищо и никакво! Поне малко да бяхте пораздвижили блатото, но не... или не ви стигнаха знанията и уменията, или не ви позволиха онези, които дърпат конците на цялата държава. В политиката ЧИСТИ ХОРА няма! Не, че вие сте кой знае колко чисти, но поне се правехте на такива и наивниците ви повярваха. Държава не се управлява с "на ти куклите, дай ми парцалките"! Не сте дораснали. Страшно ще е, ако при следващите избори част от гласовете за вас преминат към предишното зло!!!!!

Мишо Шамара е прикован на болнично легло

19:32:58 / 13.08.2021
4
0
Неизвестен здравословен проблем?!? Сигурно са хемороиди.

ДБ-Варна настоява за извънредно заседание на Общинския съвет заради отпадъците в града

12:36:37 / 06.08.2021
3
0
Сто извънредни сесии да свикате, няма да има полза! Нищо няма да промените с чесане на езици. ДЕЛА трябват! ДЕЛА във всеки смисъл на думата - и действия, и съдебно преследване на онези, които са прибрали парите, а не са свършили работата. Проблемът със сметосъбирането във Варна е хроничен. Нищо ново няма от години! Събират се шкембетата на хладно в залата на Общината, поприказват си и .... толкова! Резултат - нулев! Няма желание да се решат проблемите. Работата им е като на прословутия циганин, на който "му се гласуваше, ама нямаше желание"!!!Болест

Беновска: Слави, Драги ми Смехурко! Добре ли си? Да те питам

13:13:11 / 02.08.2021
5
1
Е*Беновска и Е*Бенатова май една майка ги е раждала. И на двете злобата им превъзхожда акъла.

Борисов пак с прокобите: Като почнем да мрем по болниците, ще ни е все едно кого ще тричат

14:25:23 / 01.08.2021
10
0
Е, ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!!!!! Не е ли крайно време да се наложи медиен "БАН" на този  мутраген?! Той се отказа от депутатството си, отказа се от премиерството си. Отказа се и от отговорността за всичко сътворено/окрадено по време на управлението си, а вие продължавате да следите "изявите му" и да ни тровите със злобата му.  12 ГОДИНИ СТИГАТ!

Бенатова: Мисля, че е даден е тон за подкрепа от високо място на господина от Горна Оряховица

23:08:26 / 31.07.2021
2
1
Е*Бе*натова, не е от столичните кандидати?! Ами България не е само София. Крайно време е да свикнете с мисълта, че освен вас има и други българи, които презрително наричате "провинциалисти", но са не по-малко качествени от "столичанчетата"!

Бояна Николова е съпругата на Пламен Николов

23:03:38 / 31.07.2021
4
0
Пранезнамкойси, Боко САМ с туй шкембе ли се наведе и направи нещо!?! Хахахаха Толкова сте заблудени и заслепени, толкова сте си изгубили акъла да вярвате на този озверял от озлобление банкянски тъпанар, че говориш простотии. Ти скоро ходил ли си в Морската градина? Виждал ли си вечер след 9 на какво прилича? В кои села бил оправил улиците казваш? Кои градинки - Шишковата ли имаш предвид?! Нея тотално я "оправи" - завинаги! Непоправимо!

Фрог нюз: Борисов е договорил с Ердоган бежански поток към България, за да притисне Радев

19:11:39 / 28.07.2021
10
2
Не е за затвор! За бесилото е тая алчна мутра, ако има и най-малко съмнение за такова национално предателство!

Експерт: Нашенецът първо застрахова колата си, а на последно място живота си

13:31:04 / 28.07.2021
0
0
"Експертчето" първо да се замисли за стандарта на живот на болшинството българи и после да дава дълбокомислени съвети. Българинът си застрахова колата, защото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Защото е превърната в годишен ДАНЪК! Защото ще го глобят, ако няма гражданска. Защото няма да мине преглед.  Още едно доказателство, че стойността на колата е по-висока от стойността на живота на българите!!!Гняв

Ани Цолова се върна в ефира на БТВ

22:51:38 / 20.07.2021
1
3
Не знам кой я храни, но явно добре се справя. Но кой я облича искам да питам аз.:devil:

Съборена е беседка във Варна, съседи подозират вандали

22:47:51 / 20.07.2021
2
0
Търсете виновниците сред 12-15 годишните.

"Шпигел" и ФАЦ: Какво иска Трифонов? Чии интереси защитава? Чия работа върши?

18:14:06 / 19.07.2021
2
1
И да не забравяме, че германската  Фондация Ханс Зайдел плаща на ГЕРБ месечно.   Това вече обяснява интереса на "нЕкои немски медии" към изместилия ГЕРБ.       https://www.youtube.com/watch?v=ZD_defzNfs8&ab_channel=VeskoManchev

Радан Кънев: Слави взе разумно решение да оттегли блъф-офертата си за кабинет

20:47:25 / 15.07.2021
3
1
Както тази сутрин писах, ама никой не прочете:     Славчо е шоумен. Как ли пък на никого не му идва наум, че направи поредното шоу, за да види реакциите на "ущипаните". Сценарий, дами и господа, политически сценарий ви беше подхвърлен. Опитът от "Чернобилското Куку" е много полезен. Резултатите от този сценарий са анализирани многократно и винаги се наблюдава точно тази реакция, която в момента наблюдаваме. Ако имаше малко повече мисъл в главите на "провокираните", щяха поне да заподозрат, че ги БАЛАМОСВАТ и проверяват реакциите им. ИТН знаят, че какъвто и проект за правителство да предложат, няма да бъде приет от останалите. Затова и им гледат сеира! В момента единствения печеливш е "медийната машина", която завъртя воденицата на пълни обороти.         Беше ясно за мислещите, че е блъф. Останалите се настървиха като мухи на л***но.

Михаил Константинов напуска Информационно обслужване

07:04:20 / 15.07.2021
3
0
Човек и голям специалист да е, трябва да освободи пътя на по-младите, когато вече е станал 73-годишен! Нека да остане консултант, нека да остане нещатен анализатор. Аман от големи "специалисти" над пенсионна възраст (във всички сфери!!!), които така са захапали кокала и не искат да го пускат, че трябва да им се изтръгне заедно с ... ченето! Ама как се изпускат хем пенсия, хем заплата?!?!?

Д-р Атанас Щерев: Предложението на Слави Трифонов е направо смешно и няма да стане

06:41:32 / 15.07.2021
3
0
Славчо е шоумен. Как ли пък на никого не му идва наум, че направи поредното шоу, за да види реакциите на "ущипаните". Сценарий, дами и господа, политически сценарий ви беше подхвърлен. Опитът от "Чернобилското Куку" е много полезен. Резултатите от този сценарий са анализирани многократно и винаги се наблюдава точно тази реакция, която в момента наблюдаваме. Ако имаше малко повече мисъл в главите на "провокираните", щяха поне да заподозрат, че ги БАЛАМОСВАТ и проверяват реакциите им. ИТН знаят, че какъвто и проект за правителство да предложат, няма да бъде приет от останалите. Затова и им гледат сеира! В момента единствения печеливш е "медийната машина", която завъртя воденицата на пълни обороти.

Борисов: Имам призовка от полицията

15:00:09 / 13.07.2021
11
0
Стига рева, като ущипана госпойца, бе мутро! Най-жалката картинка е един мъж, който довчера се е правил на гоуем пич, да реве и да търси съжаление. Запази и малкото останало ти достойнство... ако изобщо някога си го имал.

Психолози: Нарцисизмът е болест - налудна, нелечима и заразна

11:14:48 / 09.07.2021
5
0
Ахъм! Вожд е, щото така им викат във "Винету"!:devil:

Митов, ГЕРБ: Служебният кабинет извършва в последните седмици болшевишки блицкриг

21:30:05 / 04.07.2021
4
0
Корабът потъва, човек! В грешната лодка си.

Проф. Витанов: Има няколко сценария за К19 у нас, единият е много лош

09:56:30 / 30.06.2021
2
2
Тоя "сценарист" пак изпълзя от дупката. Неприятен човек! Негативен! Зъл! Сигурно добре му плащат да сее страх сред хората толкова злостно. Добре, че никой не обръща внимание на дрънканиците му.

Сега: Борисов е в страх

18:51:43 / 27.06.2021
10
3
Нека сега с откраднатите от нас милиарди и с кюлчетата и със самодоволството, което демонстрира толкова години, да си купи ИНДУЛГЕНЦИИ! Господ забавя, но не забравя! Дори и да успее да избяга от правосъдието, ще плати по друг начин. Всичко се плаща! Затова е неистовият му страх - защото знае колко много има да плаща за греховете си. Затова се прави на толкова лицемерно набожен.

Черната кутия от изтребителя на майор Терзиев вече е във Варна

13:21:37 / 27.06.2021
0
0
Я вземете и се разберете последно - Терзиев или Терзийски?!? На баджа на формата му си пише точно и ясно ТЕРЗИЕВ. Спрете да променяте името му. Светла му памет!

Ерджан Ебатин: Варна почти е пред екокатастрофа. Ако се спази закона, ще потънем в боклук

13:12:04 / 27.06.2021
2
1
Колко наивен трябва да си, за да повярваш, че "ама съвсем случайно и невинно" общинската администрация ЗАБРАВИ, че изтича срокът на договорът с фирмата за сметосъбиране?!? Това е САБОТАЖ на издъхващата герберастка администрация на Варна. Това действие е напълно в стила на Боко да отмъщава за това, че не го искат. Няма да е неочаквано за никого, ако в скоро време се окаже, че това не е единственият опит да се блокира нормалния живот във Варна. Боко ще продължи да наказва гражданите с мозък в главите си, защото НЕ ЖЕЛАЯТ ПОВЕЧЕ ГЕРБ ДА ГИ ЛЪЖЕ И КРАДЕ, докато има в ръцете си местната власт!

Борисов предупреди: Всеки трети или пети глас за нас, ще отива за друга партия, защото машините са манипулирани

07:55:25 / 26.06.2021
4
0
 Крадецът вика: Дръжте крадеца!  Той най-добре знае "как се крадат избори", затова и си мисли, че като ги е крал досега, ще може да ги открадне пак.  Да, ама НЕ, баце! Въпреки безкрайните ви гробарски напъни да НЕ се променя системата (щото вие вече сте й свикнали и знаете как да я манипулирате!), дойде време тя да се промени! Дали е за добро или за лошо, времето ще покаже. Дойде време нещата да НЕ се случват така, както ТИ искаш. Ще дойде Видовден и за теб! Скоро, скороооо....

Торнадо в Чехия нанесе поражения и рани над 150 души

06:18:36 / 25.06.2021
0
0
Страшно!!!!!!!!!!!!!                  https://www.youtube.com/watch?v=bbwfrCovclw&ab_channel=WanderersTV

Синът на Александра и Даниел е в болница

18:23:05 / 24.06.2021
4
0
...бих казал, че дори покафеняха! Щото се нас**хме от удивление и страх! Най-вероятно това е единственото дете в страната, което в момента е в болница с пневмония.  То бива, бива, ама да си правиш ПР дори и от здравословното състояние на детето си вече е неморално! Ако изобщо може да се говори за морал във връзка с тези "недоразумения".

Дете от Варна подготвяло палеж на храм в града. Хванаха го по чат

16:13:19 / 24.06.2021
0
0
Ко казА, ко?!? "специализирани  софтуерни програми, чрез които се осъществява постоянен контрол на различни мрежи"?!? Официално вече ли Биг Брадър ни наблюдава?!?Нинджа

Борисов пред ЕНП: Прогонихме много руски шпиони от България и противниците ми се ядосаха

16:10:25 / 24.06.2021
4
0
Това, че Боко си вярва не е проблем. Огромният проблем за България е, че и евроГейските представители му се вързват. Не за друго, а защото така им е угодно.Болест

Председателят на БЛС: Градският транспорт е последното място, за което трябва да отпадне изискването за носене на маски

15:02:53 / 20.06.2021
1
2
Абсолютно вярно! В градския транспорт в час пик е като на кални борби. Всички са един върху друг и си кихат и кашлят на воля. Маските в градския транспорт трябва да останат до края. Както и маските във всички болници - не само за персонала, а най-вече за пациентите и за придружителите им.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X