Потребителски профил

Лудогорка

Регистриран: 30.07.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
795
488
307

Рейтинг: 1343

Място в класацията: 149

Коментари на Лудогорка

Борисов провери строежа на АМ ''Хемус" и обяви: Ако е било лесно, да го бяха направили комунистите (видео)

15:19:56 / 14.08.2019
17
10
Korriban - е  ВСИЧКИ ЯРОСТНИ АНТОКОМУНИСТИ ОТ "ПРЕХОДА", БЯХА ЯРОСТНИ КОМУНИСТИ В ОНОВА ВРЕМЕ.  НЕЩАТА НАПОСЛЕДЪК СА ТАКИВА, ЧЕ ДОРИ АЗ, "ВРАГ НАРОДЕН " ЗА КОМУНИСТИТЕ, ЗАПОЧНАХ ДА СТРАДАМ ПО СОЦ-А. СЕГА РАЗБИРАМ, ЧЕ Е ИМАЛО МНОГО ХУБАВИ НЕЩА. КАТО ИЗКЛЮЧИМ СИЛНОТО ПОЛИТИЗИРАНЕ ОТ СЪЩИТЕ СЕГАШНИ АНТИКОМУНИСТИ -ТОГАВА ВЪРЛИ КОМУНИСТИ, БАЩИТЕ И ДЕДИТЕ ИМ, ТО РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ФАКТ. ТОВА, ЧЕ МНОГО ПОСТРАДАХМЕ ПО "ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ" СЪЩО Е ФАКТ, НО... БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИВАШЕ УСПЕШНО. РАЗБИРА СЕ, МЛАДИТЕ ХОРА НЕ СТЕ СВИДЕТЕЛИ И НЕ ЗНАЕТЕ ТОВА.     

Германски турист наби жена на Златните и й открадна чантата и телефоните. Арестуваха го

11:52:48 / 14.08.2019
13
3
ТОВА Е ОТНОШЕНИЕТО НА ГЕРМАНЦИТЕ КЪМ НАС, ТОВА СА ТЕХНИТЕ ЕВРОЦЕННОСТИ... НИЕ САМИ СИ НАВРЯХМЕ ГЛАВАТА.

Флагман.бг: Въоръжена банда с пияни и дрогирани деца троши и бие наред по улиците на Бургас

11:18:43 / 14.08.2019
36
3
ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!!!!!!!!!!!ТЕРОРА В КОЙТО ЖИВЕЕМ ОТ НАРКОМАНИ, ЦИГАНИ, КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ НЕ Е ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО ОЧАКВАХМЕ. ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ ОЧИСТИ ОТ ТАЗИ ПАПЛАЧ!!!!!!!!!!!!

Кеворк Кеворкян: От умрял писмо

10:21:40 / 14.08.2019
12
4
Вече наблюдаваме едно ново крепостничество - милиони хора са закрепени като същински крепостни за мизерния си живот, заложени са пред него. ЖАЛКО , НО ФАКТ. ТА И КОЙ ДА ПРОМЕНИ СТАТУКВОТО?!?! КЪДЕ СА ДЕЦАТА НА СЕГАШНИТЕ И БИВШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НА "НАРОДНИТЕ" ПРЕДСТАВИТЕЛИ,....??? ТЕ НЕ СА В БЪЛГАРИЯ И ЖИВЕЯТ ТАМ ТУЗАРСКИ - ИМАТ БАНКИ, ЛУКСОЗНИ КЪЩИ И КОЛИ. Е, КАК ТОГАВА ДА МИСЛЯТ ЗА РОД И РОДИНА?!?! КЪДЕ СА ДЕЦАТА, ЗА КОИТО НИ ВЗЕМАХА 10% ЕРГЕНСКИ ДАНЪК, КОИТО ДЪРЖАВАТА ОТГЛЕДА С БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , С БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ....??? Т.Е. ОТ НАШИЯ НЕДОПЛАТЕН ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ТРУД.

Атанас Добрев: У нас има 32 случая на свинска чума

10:11:04 / 14.08.2019
2
2
ТЯ ИСТИНАТА РАНО ЛИ КЪНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ... ДАНО ДОГОДИНА НЕ НАМЕРЯТ 5 СЛУЧАЯ НА ЧОВЕШКА ЧУМА. КАТО ЗНАМ КОЛКО КИЛОМЕТРА ИМА НАШАТА БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗТОК НА ЗАПАД И ОТ СЕВЕР НА ЮГ.... МОЖЕ ВСИЧКИ ДА ПОПАДНЕМ В 200 КМ ЗОНА.

Меркел се надява в учебниците да пише за нея: Опита се!

10:07:11 / 14.08.2019
15
2
ЩЕ ПИШАТ. ЧЕ СЛОЖИ КРАЯНА МАЛКИТЕ СЛАВЯНСКИ БИВШИ СОЦСТРАНИ, ЧЕ ПОКАНИ МЮСУЛМАНСКИТЕ ПЪЛЧИЩА В ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА, ЧЕ ВЪВЕДЕ ДЖЕНДЪРСТВОТО...... ТО И ЗА ХИТЛЕР СЕ ПИШЕ...

Ръст в потреблението на електричество заради жегите

22:39:48 / 13.08.2019
2
1
СЪС ЗАКОН ПУТИН ОСВОБОДИ ХОРАТА НАД 70 Г  ДА ПЛАЩАТ ТОК, ВОДА И ПАРНО...

Бунтът срещу избиването на прасета ще се потушава с глоби

16:17:10 / 13.08.2019
3
1
НЯМА КАК... ЩЕ ИЗЯДЕМ 20-40 ВОЕНЕН РЕЗЕРВ. ИЛИ ЩЕ СТАНЕМ ВЕГАНИ. БПЦ ДА РЕШИ ТОГАВА КАК ЩЕ ПОСРЕЩАМЕ КОЛЕДАТА?!?!

Горящите сухи треви не са шега работа: Пожарникари гасиха кола на паркинг в Созопол (снимки)

16:06:25 / 13.08.2019
2
3
ТРЕВИТЕ ПОКРАЙ ПЪТИЩА И ДР. ГИ ПРЪСКАТ С РАУНДЪП ЗА ДА ГИ ИЗСУШАТ И ПРЕМАХНАТ, НО... 1. ТЕ СТАВАТ ОПАСНИ ПРИ ПОЖАР, 2, ПОПИВАЙКИ В ПРЪСТТА ИЛИ ПРИ ДЪЖД ОТНЕСЕН ОТ ВОДАТА ТОЙ СЕ ВСМУКВА И ОТ КУЛТУРНИТЕ РАСТЕНИЯ, ОТ РИБКИТЕ... И ОТ ТАМ В ЧОВЕШКИЯЯ ОРГАНИЗЪМ.

Продължава борбата с пожара на испанския остров Гран Канария

16:54:29 / 12.08.2019
2
2
ДАНО СЕ ЗАПАЗИ КРАСОТАТА НА ОСТРОВА!

Изчислиха любимата кръвна група на комарите

16:08:31 / 12.08.2019
4
4
ДА , ХАРЕСВАТ НУЛЕВАТА ГРУПА, НО СА МАЛКО ПРЕТЕНЦИОЗНИ - ХАРЕСВАТ ПОВЕЧЕ Rh ОТРИЦАТЕЛНАТА.

Янко Иванов обяви в ефир важна новина за чумата по свинете

10:43:47 / 12.08.2019
9
1
КАКВИ НОВИ ОГНИЩА - ТА ВИЕ ИЗБИХТЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРАСЕТА!!! 

Стоянка Митева от с. Безмер: Не мога да убия свиня - майка и малките ѝ

10:41:30 / 12.08.2019
1
2
НЕ КОЛЕТЕ!!!!!!!! ГРЯХ Е ТОВА, КОЕТО ИСКАТ ОТ ВАС!!!! АЗ ЖИВЕЯ В ГОЛЯМ ГРАД. НЯМА КАК ДА ГЛЕДАМ ПРАСЕ. НО ТАЗИ ГОДИНА, НЯМА ДА ЯМ СВИНСКО И ГОВЕЖДО МЕСО , ЗАЩОТО ТО ЩЕ Е ВНОС. НЯМА ДА Е ОТ НАШИТЕ ПРЕКРАСНИ ЖИВОТНИ. ЩЕ ЯМ БЪЛГАРСКИ ПИЛЕТА И БЪЛГАРСКИ ЯЙЦА, ЗАЙЦИ АКО ИМА БЪЛГАРСКИ. ТОВА ЩЕ Е МОЯТ И НА СЕМЕЙСТВОТО МИ ПРОТЕСТ! 

Стопанин от Пазарджишко: Едва ли има АЧС при нас, цели се вдигане на цената на вносното месо

10:36:48 / 12.08.2019
3
0
Ние сме земеделски производители и работим само с чисти продукти, нямам обяснение как би могла африканската чума да проникне в нас, но щом такива са изискванията, ще трябва да се съобразим. Има много райони, в които няма чума, както е в нашето село, но явно целта е да се повиши цената на вносното месо''

Наши студентки се оплакват, че са били жертви на тормоз и нападения

10:31:39 / 12.08.2019
6
1
ГЛУПОСТИ!!!! НА ВРЕМЕТО ЗАВЪРШИХ ВМЕИ ЛЕНИН - СОФИЯ. В ГРУПАТА БЯХМЕ 28 ДУШИ, ОТ КОИТО САМО 4  ЖЕНИ. ОТНОШЕНИЕТО НА ПРЕПОДАВАТЕЛИ И КОЛЕГИ БЕШЕ НАПЪЛНО ВЪЗПИТАНО И НОРМАЛНО. ТОВА, ЧЕ БЯХ ЖЕНА НЕ ПРЕЧЕШЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ДА МИ ПОСТАВЯТ ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ, ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ НА МЪЖЕТЕ. ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТИХ С МЪЖЕ... ОТНОШЕНИЕТО ЗАВИСИ МНОГО ОТ ДЪРЖАНЕТО НА САМАТА ЖЕНА. РАЗБИРА СЕ ВЪЗПИТАНИЕТО, КОЕТО НАШИТЕ МЛАДЕЖИ"ДЕМОКРАТИЧНО" ПОЛУЧИХА ПРИТЕЖАВА МНОГО НЕГАТИВИ. НО НЕ ВИЗОВЕТЕ НОСЯТ ВИНА ЗА ТОВА, А МЕДИИ, РАЗНИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ДР.

Караница в ефир между веган и шеф Петров: За и против месото и умъртвяването на животни (видео)

10:23:30 / 12.08.2019
20
1
ЧОВЕКЪТ Е МЕСОЯДНО ЖИВОТНО. ТОВА, ЧЕ НЯКОИ ИМАТ ОТКЛОНЕНИЯ.... И НА КУРБАН БАЙРЯМА И НА КОЛЕДА  - КОЛЯТ СЕ ЖИВОТНИ. ТАКА СА ЗАВЕЩАЛИ ДЕДИТЕ НИ!!!!

Борисов с извънредна новина за газовия хъб "Балкан"

16:33:50 / 11.08.2019
6
4
Голям интерес има в машиностроенето към нас....БЪЛГАРСКОТО МАШИНОСТРОЕНЕ , БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ОБЛАСТТА НА МАШИНОСТРОЕНЕТО, НАУЧНИТЕ ИНСТИТУТИ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ БЯХА ЛИКВИДИРАНИ. ЕДНИ ЗАМИНАХА НА ЗАПАД - ГЕРМАНИЯ ПРЕДЛАГАШЕ ПРЕКРАСНИ ЗАПЛАТИ НА МАШИННИ ИНЖЕНЕРИ С ОПИТ, А БЪЛГАРИЯ ИМ ПРЕДЛАГАШЕ ДА ПРОДАВАТ ВЕСТНИЦИ.ДРУГИ СМЕНИХА ПРОФЕСИЯТА , ЗА ДА МОГАТ ДА ОСТАНАТ В РОДИНАТА. БЪЛГАРСКОТО МАШИНОСТРОЕНЕ "ДЕМОКРАТИЧНО" БЕШЕ УНИЩОЖЕНО - ЗАВОДИ, СПЕЦИАЛИСТИ, ИНСТИТУТИ, ПАЗАРИ.... ТО НЕ БЕШЕ НУЖНО НЕ САМО НА НАШИТЕ "ДЕМОКРАТИ", НО И НА НОВИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ ТО ЕС И САЩ.

Изтича срокът за умъртвяване на прасетата в Южна България

08:40:46 / 11.08.2019
6
5
Полша с гневна реакция към България: Защо лъжете за чумата по свинете при вас? В свое телевизионно интервю от тази сутрин за полската телевизия Марек Савицки от Аграрната народна партия в Полша, който беше и министър на земеделието в Полша за периода 2007 – 2012 година буквално обвини България в лъжа за свинската африканска чума и поиска международно разследване на това какво и как се случва в България. Според него приказките на българските власти не отговарят на истината и чумата е измислена с някаква друга цел, защото България вече месец не допуска чужди лаборатории да вземат проби на територията на своята страна. Африканската чума е болест с която се борят много държави, но България е първата която си прави пробите сама и не дава на никой друг да прави изследвания, това освен, че поставя въпроси буди и много съмнения за нещо нередно в цялата ситуация. Ние следим с повишено внимание какво се случва в България, защото се убиват животни без да е доказано, че са болни и това е в противовес на всички европейски директиви. Според нас от Аграрната партия на Полша в България няма никаква чума, а за пореден път някой иска да усвои едни пари от ЕС, но за какво така и не можем като граждани на европейският съюз да осъзнаем този факт. Всички сме наясно, че в България някои неща нямат разумно обяснение и че много хора от тъмната страна на закона са директно свързани с властта, но ако са стигнали до там, да убиват невинни животни в дворовете на хората, за да забогатява някой от това, то значи в тази страна управляват варвари, не хора с морал, заключва полският политик. източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_298.html

Украинци поискаха в петиция до Зеленски доларът да стане национална валута на Украйна

18:33:39 / 10.08.2019
3
4
Във връзка с нестабилността на националната валута на Украйна ви молив да направите парична реформа, заменяйки гривнята с по-стабилния щатски долар - ПРИ ОГРОМНИЯ ДЪЛГ НА САЩ?!?!?!

Родопчани разгадали една от най-големите тайни на всички времена!

18:09:24 / 10.08.2019
8
1
НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГРЯХ НА ОСМАНСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ Е ,ЧЕ ОТ ЕДИН НАРОД СА НАПРАВИЛИ ДВА НАРОДА. НЕ СЛУЧАЙНО ВЕЛИКИЯТ ВЕЗИР НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ МИДХАД ПАША КАЗВА :Между българите има повече от един милион мохамедани. Тези мохамедани не са дошли от Азия, както обикновено се мисли. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и следващите години. Това са чада на същата тази страна, на същата тази раса и от същото това коляно. А между тях има и една част, които не говорят друг език освен български. И ТЪКМО КОГАТО ТЕЗИ ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОРЕНИ, ПРЕДСТАВЯХА СЕ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА... НАПРАВИХА СМЯНА НА ИМЕНАТА. И НИКОЙ ОТ НАШИТЕ ИСТОРИЦИ НЕ ОТРОНИ ДУМА. НИКОЙ НЕ КАЗА, ЧЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ Е ПРИЕЛА ИСЛЯМА В 922 Г. ЧЕ ТЕ СА ИМАЛИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ИМЕНА. И СЕГА ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ СЕ СМЯТАТ ЗА БЪЛГАРИ. ТОЗИ МОМЕНТ, В КОЙТО ОТНОВО ЩЯХМЕ ДА СМЕ ЕДИН НАРОД  БЕ БЕЗВЪВВРАТНО ПРОПУСНАТ. НЕЩО ПОВЕЧЕ. СЕГА ВЕЧЕ, ТЕЗИ НАШИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ СА БЪЛГАРИ. А И С КАКВО МОЖЕМ ДА ГИ ПРИВЛЕЧЕМ?!?! С РАЗРУХАТА, С НАПУСКАНЕТО НА МЛАДИТЕ, С МУТРИТЕ, С БЕЗКУЛТУРИЕТО.......НЕ УМЕЕМ ДА СМЕ "СНОП ОТ ПРЪЧКИ". ДОРИ СИНОВЕТЕ НА КУБРАТ НЕ СА ГО ПОСЛУШАЛИ. НИЕ УМЕЕМ ДА СЕ ДЕЛИМ - ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ НА КОМУНИСТИ И АНТИКОМУНИСТИ , НА ДЕМОКРАТИ, НА РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ... И МАЙ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРОФОБИ.

Евростат: България e в дъното на класацията по възраст на автопарка

09:20:31 / 10.08.2019
9
3
ТО ДА Е САМО АВТОПАРКА... ROBOTRON ПРАВИЛНО Е НАПИСАЛ. НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ - 1-ВО МЯСТО В СВЕТА, НАЙ-ЗАСТАРЯЛАТА, НАЙ-БЯГАЩА ОТ РОДИНАТА...Т.НАР. "ДЕМОКРАЦИЯ" УБИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Научен шок: Откриха източник на "чисто" електричество чрез вода

22:46:55 / 09.08.2019
10
1
БЪЛГАРИН ОТКРИ, ЧЕ ВОДАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ГОРИВО... НО НЯКАК ИЗЧЕЗНА.

Варненският лекар д-р Галина Павлова: Джипитата в България не достигат, проблемът ще става все по-сериозен

15:21:16 / 09.08.2019
8
3
В БОЛШИНСТВОТО СЛУЧАИ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ СА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ!!!!!!!!!! ДА СЕ ВЪРНЕ СИСТЕМАТА ОТ 90-ТЕ ГОДИНИ. КОГАТО МЕ БОЛИ ОКО -НЕ ХОДЯ НА УШЕН ЛЕКАР, КОГАТО МЕ БОЛИ ЗЪБ , НЕ ХОДЯ НА ХИРУРГ... В СЕГАШНАТА СИСТЕМА НЕПРЕКЪСНАТО НЯМА НАПРАВЛЕНИЯ ЗА СПЕЦИАЛИСТИ. ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ПОЛУЧАВАТ ЕДНИ ДОБРИ, НО НЕЗАСЛУЖЕНИ ПАРИ!!!!

През лятото: Българите бягат да работят в чужбина, а у нас - недостиг

12:41:31 / 09.08.2019
10
1
ПРИ ТЕЗИ ЗАПЛАТИ -ТАКА ЩЕ Е... И БОГАТИТЕ ЩЕ ПЛАЧАТ.

Веганите нападнаха Курбан байрам: Това е грозна и несправедлива чудовищност, кървава баня

12:25:24 / 09.08.2019
23
3
СТИГА ГЛУПОСТИ!!! НЕ ПРАВЕТЕ РАЗЦЕПЛЕНИЕ СРЕД НАРОДА!!!! НИМА ДРУГИТЕ РЕЛИГИИ НЕ КОЛЯТ ЖИВОТНИ?!?! А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ВАРВАРСКОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВИНЕТЕ ТОВА ЛЯТО?!?!ЗАЩО НЕ СА СПАЗВАНИ ХИГИЕННИ ИЗИСКВАНИЯ, ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ И Т.Н, ИТ.Н..????  А И НЕ ВСИЧКИ СМЕ ВЕГАНИ!!! О КАК ОБИЧАМЕ СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ, СЛАНИНКА, АГНЕШКО И ПИЛЕШКО ПЕЧЕНО... НЕ ДРАЗНЕТЕ ХОРАТА. ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СИ ПРАЗНУВАТ ПРАЗНИКА!!!!

Ален Делон е получил удар и мозъчен кръвоизлив

09:43:06 / 09.08.2019
20
2
ЖЕЛАЯ МУ ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!! ТОЙ БЕШЕ ЕДИН ОТ АРТИСТИТЕ УКРАСИЛИ МОЯТА МЛАДОСТ. ВЕЛИКОЛЕПЕН АРТИСТ! ЕДИН ОТ ПЛЕЯДАТА ПРЕКРАСНИ ФРЕНСКИ АРТИСТИ . ТАКИВА ВЕЧЕ НЯМА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

Горещата вълна от Европа дойде, в сряда чакаме до 40°

07:48:00 / 09.08.2019
2
4
максималните са 43-44 градуса - ХА-ХА-ХА. - НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ТЕМПЕРАТУРИ . По Черноморието ще е по-прохладно заради източния вятър. - ИЗТОЧНИЯТ ВЯТЪР ВИНАГИ Е ДОБЪР ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

Неописуемо щастие за президента Георги Първанов

07:44:14 / 09.08.2019
1
3
ЛЯВ ЛИ Е, ДЕСЕН ЛИ Е , НЕЗНАМ, НО ПОДАРИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ СВЕЩЕННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЗА  ВОЕННИ БАЗИ..... НЕ ЗНАМ И КАКЪВ "ФИЛ" Е, НО БЪЛГАРОФИЛ НЕ Е...

Ердоган пред Зеленски: Няма да приемем незаконното анексиране на Крим

19:18:34 / 08.08.2019
5
3
АКО СЕ ВЪРНЕМ ОЩЕ ПО-НАЗАД В ГОДИНИТЕ, ТО ЕРДОГАН ЕФЕНДИ ДА ГО ДУХА. ТА ТОВА СА БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ. МНОГО ПРЕДИ ДА БЪДАТ ТУРСКИ. НО ТОЙ ЯВНО ДО ТАМ НЕ Е ЧЕЛ. ЩЕ СЕ РАДВАМ ПУТИН ДА ИМ ОТКАЖЕ ГАЗА.....

Десислава Танева с последни подробности за обезщетенията за свиневъдите

12:12:56 / 07.08.2019
3
2
ГОТВЕТЕ  СИ БРАТЯ И СЕСТРИ ДА ПОСРЕЩНЕМ КОЛЕДА С ПОСТЕН БОБЕЦ...

Скотланд Ярд разследва Путин заради отравянето на Скрипал

12:10:33 / 07.08.2019
12
4
ТИЯ ЗАПАДНЯЦИ НЯМАТ УМОРА ЗА НОВИ И НОВИ ЩУРОТИИ. ДОБРЕ ГО Е КАЗАЛ НАШИЯТ НАРОД -ЛУД УМОРА НЯМА...

Пътят Сливен - Ямбол в района на Крушаре вече шести ден е блокиран заради протест "Курбан по време на чума"

12:07:48 / 07.08.2019
7
4
Браво!!!Останали били и истински българи. Живи и здрави бъдете, да отмиете част от срама ни!!!

Близо 60 000 прасета умъртвени в Русенско

09:02:39 / 07.08.2019
1
2
ТАЗИ ГОДИНА КОЛЕДАТА ЩЕ Е ПОСТНА - С ФАСУЛ!!!

Министър Бисер Петков обяви с колко скача минималната заплата

08:58:43 / 07.08.2019
2
2
ДО МУЧО -  НЯМА!!! ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ  СЕ ЗАПОЧНЕ...

Янко Иванов: Най-вероятно ще се наложи да поискаме още пари от ЕС заради чумата по свинете

08:56:18 / 07.08.2019
7
3
ВИЕ И АКЪЛ ТРЯБВА ДА ИСКАТЕ!!!!! ЗАЩОТО УМ ПО-НЯМАТЕ.

Росен Плевнелиев: Цивилно лице трябва да ръководи Служба "Военна информация"

17:26:42 / 06.08.2019
10
4
До кога това нищожество ще се изказва по медиите?!?! Стига!!!!!!!!!!

Училищен директор: Екипи от учител, полицай и социален работник трябва да връщат избягалите от час

12:43:13 / 06.08.2019
1
1
МАЛКО ГЛАД, ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗЕН ТРУД И... ЩЕ ГИ ВКАРА В ПЪТЯ МАНГОВЦИТЕ. НЕ ХОДИ ДЕТЕТО НА УЧИЛИЩЕ - СПИРАТ СЕ МАЙЧИНСТВО, ДЕТСКИ, СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ НА ТОВА СЕМЕЙСТВО. ТЕ САМИ ЩЕ ГО ДОВЕДАТ В УЧИЛЕЩЕ И ТО ЩЕ СЛУША...

Защо гадините хапят само мен? Ето обяснението на науката кое ви прави по-привлекателни за комарите

12:29:22 / 06.08.2019
18
1
ПО ТОЗИ ПОВОД: ЗАЩО У НАС НЕ ПРЪСКАТ ПРОТИВ КОМАРИ?!?!?

Държавен експерт: Поскъпването на свинското е абсолютна спекула

11:15:18 / 05.08.2019
5
7
АМИ , ТО ПОДСКЪПНА. ИДЕТЕ В МАГАЗИНИТЕ ЗА ОБИКНОВЕНИ ХОРА И ВИЖТЕ!!! МОЖЕ БИ КАКТО ПРИ СОЦА - НАШИТЕ ХОРА СИ КУПУВАТ ОТ СПЕЦИАЛНИ МАГАЗИНИ...

Очаква се голямо поскъпване на свинското до Нова година

11:12:51 / 05.08.2019
1
3
Мухи и комари също могат да пренасят заразата от африканска чума по свинете, каза междувременно микробиологът проф. Христо Найденски. ЗА ТОВА ЛИ ВЪВ ВАРНА ТАЗИ ГОДИНА НЕ СЕ ПРЪСКА ПРОТИВ КОМАРИТЕ ?!?! ПЪЛЧИЩА ОТ КОМАРИ НИ ХАПЯТ. ОСОБЕНО ВЕЧЕР И НОЩЕМ Е КОШМАР. СИГУРНО ТОВА Е ПО НАРЕЖДАНЕ НА "ПРОФЕСОРА". ЧАКАМ СЕГА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕМ ОТ АФРИКАНСКАТА ЧУМА.

Очаква се голямо поскъпване на свинското до Нова година

10:36:35 / 05.08.2019
4
5
ДА СПАСИМ НАШИТЕ ПРАСЕТА!!!!FACEBOOK:Наш учен, работещ в САЩ: Няма вирус, жегата убива прасетата В тялото на всяко животно има десетки зарази, но те не водят до смърт, твърди проф. Искрен Азманов Едно прасе има два пръста сланина. От високите летни температури 35-36 градуса тялото на прасето се надува, притиска сърцето му и то умира. Защо никой не се е сетил да потопи едно прасе в буре със студена вода - така състоянието му ще се нормализира. Ако пък прасетата са 1000, противопожарна цистерна ще свърши работа да бъдат пръскани с вода периодично. Така ще бъдат спасени, ще се окажат съвсем здрави. Някой псевдоучен всява паника: Ще заразим хората! А както е известно, като се опържи в тигана кюфтето от свинско месо, никакъв вирус не остава

Животновъд заплаши, че ще запали стопанството си и прасетата, ако дойдат да му ги вземат

08:09:57 / 05.08.2019
16
6
БИВШАТА ДЪРЖАВА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СМЕНИ ИМЕТО СИ -ВЕЧЕ НЕ Е НАРОДНА ... НО И ДЪРЖАВА ВЕЧЕ НЕ Е . ДО КОГА ЩЕ ИЗМЪЧВАТ ТЕЗИ ТРУДОВИ ХОРА?!?!?!ЗАЩО НЕ СЕ ВСЛУШАТ В ДУМИТЕ НА БЪЛГАРИНА ПРОФЕСОР В САЩ, КОЙТО КАЗВА, ЧЕ ТОВА НЕ Е ЧУМА , А Е ОТ ГОРЕЩИНИТЕ. ЗАЩО УБИВАТ НАШИТЕ ПРАСЕТА, А ВКАРВАТ ТИРОВЕ С ЧУЖДИ?!?!

Невероятната история на 102-годишната баба Виница, която...

07:55:20 / 05.08.2019
9
3
ОТИВАТ СИ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ. ОСТАВА ПЛЯВАТА.... НА БАБА ВИНИЦА ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ!!!

БНР предава: Блокада на пътя Сливен - Ямбол въпреки обещаните компенсации от премиера заради чумата

17:28:39 / 04.08.2019
2
3
ДА СПАСИМ НАШИТЕ ПРАСЕТА!!!!FACEBOOK:Наш учен, работещ в САЩ: Няма вирус, жегата убива прасетата В тялото на всяко животно има десетки зарази, но те не водят до смърт, твърди проф. Искрен Азманов Едно прасе има два пръста сланина. От високите летни температури 35-36 градуса тялото на прасето се надува, притиска сърцето му и то умира. Защо никой не се е сетил да потопи едно прасе в буре със студена вода - така състоянието му ще се нормализира. Ако пък прасетата са 1000, противопожарна цистерна ще свърши работа да бъдат пръскани с вода периодично. Така ще бъдат спасени, ще се окажат съвсем здрави. Някой псевдоучен всява паника: Ще заразим хората! А както е известно, като се опържи в тигана кюфтето от свинско месо, никакъв вирус не остава

Принц Кирил Преславски показа новото си гадже на Майорка

17:23:56 / 04.08.2019
4
4
БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА, БАЩА ИМ СИМЕОН БОРИСОВ НЕ Е ВЪЗЦАРЯВАН.... КАКВИ ПРИНЦОВЕ, КАКВИ ПРИНЦЕСИ?!?! И НАЙ-ПОСЛЕ  ПОВЕЧЕ ЗНАНИЯ, ПОВЕЧЕ ОБРАЗОВАНОСТ ...

Бербатов определи най-добрия сезон в кариерата си, а за голямата грешка на Сър Алекс каза...

10:52:46 / 04.08.2019
7
4
ДА СПАСИМ НАШИТЕ ПРАСЕТА!!!!FACEBOOK:Наш учен, работещ в САЩ: Няма вирус, жегата убива прасетата В тялото на всяко животно има десетки зарази, но те не водят до смърт, твърди проф. Искрен Азманов Едно прасе има два пръста сланина. От високите летни температури 35-36 градуса тялото на прасето се надува, притиска сърцето му и то умира. Защо никой не се е сетил да потопи едно прасе в буре със студена вода - така състоянието му ще се нормализира. Ако пък прасетата са 1000, противопожарна цистерна ще свърши работа да бъдат пръскани с вода периодично. Така ще бъдат спасени, ще се окажат съвсем здрави. Някой псевдоучен всява паника: Ще заразим хората! А както е известно, като се опържи в тигана кюфтето от свинско месо, никакъв вирус не остава.

Пловдивчанин разплака мрежата с постъпката си

10:48:42 / 04.08.2019
6
2
ДА СПАСИМ НАШИТЕ ПРАСЕТА!!!!FACEBOOK:Наш учен, работещ в САЩ: Няма вирус, жегата убива прасетата В тялото на всяко животно има десетки зарази, но те не водят до смърт, твърди проф. Искрен Азманов Едно прасе има два пръста сланина. От високите летни температури 35-36 градуса тялото на прасето се надува, притиска сърцето му и то умира. Защо никой не се е сетил да потопи едно прасе в буре със студена вода - така състоянието му ще се нормализира. Ако пък прасетата са 1000, противопожарна цистерна ще свърши работа да бъдат пръскани с вода периодично. Така ще бъдат спасени, ще се окажат съвсем здрави. Някой псевдоучен всява паника: Ще заразим хората! А както е известно, като се опържи в тигана кюфтето от свинско месо, никакъв вирус не остава.

Още един мъж почина във верижната катастрофа на магистрала "Тракия"

10:47:01 / 04.08.2019
2
3
Наш учен, работещ в САЩ: Няма вирус, жегата убива прасетата В тялото на всяко животно има десетки зарази, но те не водят до смърт, твърди проф. Искрен Азманов

Румъния излезе с официална позиция срещу изказването на Борисов

10:34:17 / 04.08.2019
15
5
Правителството на Румъния  :Румъния, която няма нищо общо с тази болест в България, помним и как преди една година им изпратихме доклад, че с мерките си по границата с Румъния не постигат нищо и че няма да има никакъв ефект, но тогава получихме отговор да не се месим в решенията на българското правителство и българските власти.  [justify]Изпратили сме писмо в Брюксел в което не искаме извинение от българският премиер, а санкции за България и проверки на всичко както от Европрокуратурата, така и от всички комисии на ЕС.[/justify]

Пловдивчанин разплака мрежата с постъпката си

09:49:04 / 04.08.2019
10
3
ДОБРОТАТА Е ВЕЛИКО НЕЩО. ТЯ ТЕ КАРА ДА ПРАВИШ ДОБРИНИ .ТОВА Е ВЕЛИКО ВЪТРЕШНИ ЧУВСТВО. НО И ВЕЛИКА БОЛКА КОГАТО СИ ПРАВИЛ МНОГО... КОГАТО ОЧАКВАТ ОТ ТЕБ МНОГО, НО ВЕЧЕ СИ СТАР И МОЖЕШ МНОГО ПО-МАЛКО. КОГАТО ТЕ ЗАБРАВЯТ, АКО НЕ МОЖЕШ ПАК ДА СИ СЪЩИЯ...КОГАТО НЯКОИ ЗАПОЧНАТ ДА СМЯТАТ , ЧЕ ТИ СИ КАСИЧКА. А ЗАБРАВЯТ, ЧЕ И ТИ СИ ЧОВЕК, ЧЕ ИМАШ НУЖДА ОТ ОБИЧ И ВНИМАНИЕ, ....

Собственици на прасета в Първомайско отказват да ги заколят

18:51:55 / 03.08.2019
5
4
Стопаните настояват държавата да намери решение как да запази здравите прасета в малките стопанства, а не да ги унищожава ПОДКРЕПЯМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

САЩ и ЕС се споразумяха за износа на американско говеждо

18:19:25 / 03.08.2019
9
3
ВЕЧЕ Е ЯСЕН ВЪПРОСА С ЧУМАТА ПО ПРАСЕТАТА. УБИВАМЕ ГИ , ЗА ДА ОСВОБОДИМ МЯСТО НА ПАЗАРА.

Корнелия Нинова: Борисов се подигра с тревогите на хората

12:56:38 / 03.08.2019
15
5
А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ?!?!ЗАЩО НЕ ПРАВИТЕ НИЩО И КОГАТО ХОРАТА НЕДОВОЛСТВАТ?!?! ИЛИ Е ПО-ЛЕСНО ДА СЕ ПРИКАЗВА?!?!

Полша загуби 1,7 милиона души след влизането си в ЕС. Сега се опитва да обърне тенденцията

09:32:07 / 03.08.2019
6
3
ПРЕКРАСНИЯТ ЗАПАДЕН ПРОЕКТ ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА ЗАСТАРЯВАЩИТЕ ИМ НАРОДИ С МЛАДИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, ОБРАЗОВАНИ И РАБОТЛИВИ ХОРА РАБОТИ. НО... НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СПЯТ. ПОТУПВАТ ГИ ПО РАМОТО, ПОЩИПВАТ ГИ ПО БУЗКИТЕ И ТЕ КАТО ПРЕДАННИ БУЛОНКИ -СЛУШКАТ. В УНГАРИЯ И ПОЛША ИМА РАЗДВИЖВАНЕ. ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ ГО ОЧАКВАМ. 

Кой ще плаща първите три дни от болничните?

09:22:10 / 03.08.2019
8
1
ЩУРОТИИТЕ НЯМАТ ГРАНИЦИ. ЯВНО ДОБРИН ИВАНОВ Е МНОГО БОГАТ. А КАКВО ЗАПЛАТИ ПЛАЩА "БИЗНЕСА" В БЪЛГАРИЯ. ТОЛКОВА ДОБРИ, ЧЕ МЛАДИТЕ ВКУПОМ НАПУСКАТ РОДИНАТА. ВИЕ, НЕКАДЪРНИЦИ, УМЪРТВЯВАТЕ БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ!!!! ЗАЩО НА ЦИГАНКИТЕ СЕ ПЛАЩАТ МАЙЧИНСТВО И ДЕТСКИ ДО 15-20 ДЕТЕ. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ И ДЕЦА РОДЕНИ ОТ ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ?!?!? ПОМИСЛИХТЕ ЛИ?!?! И ОЩЕ, АКО ЕДИН "БИЗНЕС" Е ТОЛКОВА НЕМОЩЕН, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПЛАЩА 3 ДНИ БОЛНИЧНИ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ - ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ. ТАКЪВ "БИЗНЕС" НА БЪЛГАРИЯ НЕ Й Е НУЖЕН!!!!!!!!! ВИЕ ТУНЕЯДЦИ, СЪЩО ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕТЕ!!!!! НЕ СТЕ НУЖНИ НА ОБЩЕСТВОТО. ВИЕ ИСКАТЕ ДА ПРЕВЪРНЕТЕ НАРОДА ВЪВ ВАШ РОБ -БОЛЕН, ЗДРАВ БЕЗПЛАТНО ДА РАБОТИ.

Борисов обеща по 300 лева и едно прасе заради чумата (Обобщение)

00:04:42 / 03.08.2019
27
4
По обясненията на Борисов тя била пренесена от румънските туристи. "Те ядат по пътищата, от там остатъците лесно могат да се разнесат", разясни премиерът . ЧЕ ТЕ ЧУМАВИ ПРАСЕТА ЛИ ЯДАТ. АКО СТАВАТ ЗА ЯДЕНЕ И НИЕ ДА ГИ ЯДЕМ.

Експерт разби амбициите на Слави за политическа партия

18:48:28 / 02.08.2019
15
4
ТИТО, НЕ СЪМ" МОМЕ". СИГУРНО МОГА ДА ТИ БЪДА БАБА. НО...НЕ СЪМ ЧЕРВЕНА БАБИЧКА. АЗ СЪМ ЧИСТОКРЪВНА БЪЛГАРКА, ОБИЧАЩА РОД И РОДИНА. И АКО ТОДОР ЖИВКОВ НЕ БЕШЕ НАПРАВИЛ ЕДНА ВЕЛИКА ГЛУПОСТ С ИМЕНАТА - ГАВРАТА, НАПРАВЕНА ПРЕДИ ВЕКОВЕ ОТ ПОРОБИТЕЛЯ С НАШИЯ НАРОД - ОТ ЕДИН НАРОД ДВА НАРОДА, СЕГА НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ДПС. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ Е ПРИЕЛА ИСЛЯМА 922Г. ПЪК И ВЕЛИКИЯТ ВЕЗИР НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ МИДХАД ПАША КАЗВА ПРЕД В.МОНД НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО - "...В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРЦИ..." ЧЕТЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗНАЙТЕ СВОЯ РОД И ЕЗИК!!!!!!

Експерт разби амбициите на Слави за политическа партия

18:11:28 / 02.08.2019
16
11
НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ! ТОЙ НАСАДИ ЧАЛГАТА И ПРОСТОТИИ У НАС.

Експерти: До края на август африканската чума ще обхване цялата страна

18:09:18 / 02.08.2019
3
2
ХА-ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ТАКА СВЕТКАВИЧНО БОЛЕСТТА. НЕ Е ЛИ СЛУЧАЙНО ОТ ЗАКУПЕН/ВНЕСЕН ФУРАЖ?!?! КОЛКО КОРАБИ ОТНАСЯТ НАШЕТО ЗЪРНО. ЗАЩО НЕ СИ ХРАНИМ ПРАСЕТАТА С НАШЕТО ЗЪРНО? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪОБЩИ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА СКОРОСТНО РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА. НЕЩО СКРИТО -ПОКРИТО ИМА. КАКВО Е ТО?!?!?

Ердоган реже лентата на смайваща магистрала от Истанбул до Измир

16:34:08 / 02.08.2019
10
8
АФЕРИМ, ЕРДОГАН ЕФЕНДИ!!!!!!!!!!!!!! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ РЪКОВОДИТЕЛ!!!! ЗАГРИЖЕН И ОТСТОЯВАЩ ИНТЕРЕСИТЕ НА СВОЯ НАРОД.

От БСП искат правителството да плати на пазарни цени всички заразени прасета

16:32:43 / 02.08.2019
4
3
УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ПЛАТЯТ , АМА НЕ ОТ СВОЯ ДЖОБ, А ОТ ДЖОБА НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК, ОТ ДЖОБА НА НАРОДА. ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА ВСИЧКИ ПРОСТОТИИ, КОИТО ИЗВЪРШЩИХА - ТО ЛИ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ, ТО ЛИ НЯКОЙ ОТ МТОГОТО ИМ АПАРТАМЕНТИ, ТО ЛИ ДА МИЯТ БЕЗПЛАТНО УЛИЦИ, ТО ЛИ ДА РАБОТЯТ 6 МЕСАЦА БЕЗ ЗАПЛАТИ, ТО ЛИ ДА СЕ ОБЯВЯТ БАНКОВИТЕ ИМ  СМЕТКИ У НАС И В ЧУЖБИНА.... ИЗБОР ГОЛЯМ. НО...НАРОДЪТ СЛАДКО СПИ.

Протест заради принудителното избиване на домашни прасета

08:04:44 / 02.08.2019
3
0
БРАВО!! НЕ СЕ ТЪРСЯТ ПРИЧИНИТЕ, ВИНОВНИТЕ, А СЕ УМЪРТВЯВАТ ПРАСЕТАТА. ТА ТОВА Е ХРАНАТА НА МНОГО СЕМЕЙСТВА ЗА ЗИМАТА. МИСЛИ ЛИ НЯКОЙ, ЧЕ ТОВА УМЪРТВЯВАНЕ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГЛАД И УМИРАНЕ НА БЕДНИТЕ??!

Полската полиция арестува ръководителя на голяма мрежа за съвременно робство

08:02:28 / 02.08.2019
5
1
НОВОТО РОБСТВО СЕ НАРИЧА ДЕМОКРАЦИЯ.

В област Стара Загора обявяват извънредно положение заради чумата

20:31:48 / 01.08.2019
2
3
А може би от 20 август.... Трябва да се появи. Чакаме... пък и поетапно ще ги умъртвяваме до крак в цялата страна...

Първи сме в ЕС! По раждания от майки под 20 г.

15:34:46 / 01.08.2019
5
1
На първо място сме по нарастване броя на циганите. Отглеждат ги с нашите пари.

Десислава Танева при президента: Към момента са регистрирани 57 огнища на АЧС

17:56:41 / 31.07.2019
5
3
ДОБРЕ Е ЕДИН МИНИСТЪР ДА ИМА ДОБРА ВИЗИЯ. НО.... САМО ТОВА НЕ СТИГА ТАНЕВА. ПРИКАЗКИТЕ, ЧЕ В МОДЕРНИ СВИНЕВЪДНИ КОМПЛЕКСИ Е ДОШЛА ЧУМАТА ОТ ДИВИТЕ ПРАСЕТА Е НЕСЪСТОЯТЕЛНА. ТА ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЗАЩО ТОВА СЕ СЛУЧВА?!?!?! КАКВИ МЕРКИ ВЗЕМАТЕ, АКО НЕ ЗНАЕТЕ ИЗТОЧНИКА НА ПРОБЛЕМА?!?! ЦЕЛИЯТ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ Е НА ВАШЕТО РАЗПОЛОЖЕНИЕ, НО ВИЕ ПРОСТО УБИВАТЕ, А НЕ РЕШАВАТЕ ПРОЛЕМА!!!!!

Симеонов: Българите показаха червен картон на туризма ни и отидоха в тъпата Гърция

17:52:25 / 31.07.2019
30
6
ХИЧ НЕ Е ТЪПА ГЪРЦИЯ!!!!!!!!!!ТОЧНО В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА ТЯ СВАЛИ ДДС- ТО ЗА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ УСЛУГИ, ЗА ХРАНИТЕ. ЗА НАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ -ТЪПИТЕ СТЕ ВИЕ.

Шефката на НАП Галя Димитрова се извини на всички български граждани за хакерската атака

17:16:55 / 31.07.2019
3
2
Шефката на НАП Галя Димитрова се извини на всички български граждани за хакерската атака ТЯ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВИНЯВА. НО... ДАЛИ НИЕ Я ИЗВИНЯВАМЕ. ТОВА ТРЯБВА ДА ЗВУЧИ: МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ ЗА..... НО ОТГДЕ ТОЛКОВА УМ, ВЪЗПИТАНИЕ,....

Младен Маринов: Огнищата на свинска чума се увеличават

17:08:54 / 31.07.2019
3
3
А ХРАНИТЕ ИЗСЛЕДВАХТЕ ЛИ?!?!? НЕ МОЖЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДА ПЛАМНЕ ЕЙ ТАКА!!!

Президентът видя кризисна ситуация в държавата не само заради чумата

17:06:49 / 31.07.2019
7
3
СТРАННО...КАК ТАКА МНОГО ОГНИЩА, А НЕ ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ И ЗАЩО СЕ РАЗГОРЯХА!!!МАЙ НЕЩО НЕ СА В ЧАС ИЛИ НЕЩО КРИЯТ.

Парламентът удължи работното си време

17:03:17 / 31.07.2019
3
2
ТЕ КАКВО РАБОТЯТ?!?!?!

Съсипване на реколтата: До 30% от българските кайсии остават необрани, търговци и фабрики внасят от чужбина

21:32:43 / 30.07.2019
6
3
ДО ПЕШО ОТ ВИНИЦА: НА ВРЕМЕТО КУНЕВА- ПРЪМОВА СЕ СЪГЛАСИ ПРИ ПРИЕМАНЕТО НИ В ЕС НАШЕТО СЕЛСКО СТОПАНСТВО ДА НЕ СЕ СУБСИДИРА. ТОВА БЕШЕ ОЩЕ ТОГАВА УБИЙСТВЕНО РЕШЕНИЕ. НАЛОЖЕНО НИ ОТ ЕС....

Президентът Радев сезира Конституционния съд: Даренията за партиите от бизнеса противоречат на основния закон

20:35:57 / 30.07.2019
3
2
Създават се предпоставки даренията от юридически лица и еднолични търговци да се насочват към партиите във властта, защото те разпределят публичните средства и определят победителите в обществените поръчки и концесиите. Останалите, и особено малките партии, ще бъдат изтласкани в периферията на политическия живот.-ТО ТОВА Е ЦЕЛТА.

МС ще обсъди промени в Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж

20:33:19 / 30.07.2019
14
6
НИКАКВИ ПЕНСИИ, НИКАКВИ БОЛНИЧНИ, НИКАКВИ ДЕТСКИ!!!!! БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАКРИВА!!! ОСТАВА САМО КАТО ГЕОГРАФСКО ПОНЯТИЕ. ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕ Е НУЖНА.

Кеворк Кеворкян: Или жизнь - или лайф

16:32:48 / 30.07.2019
5
2
БРАВО, КЕВОРК!!!! ЗА ПРЕДИШНИТЕ И АЗ БЯХ "ВРАГ НАРОДЕН". НО... ИМАХ ДОСТОЙНА РАБОТА, ЗАЩОТО ЦЕНЯХА УМНИТЕ, ОБРАЗОВАНИТЕ И КАДЪРНИТЕ. НЕ САМО АКАДЕМИК СЕНДОВ ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ. НЕГОВИЯТ ПО-ГОЛЯМ БРАТ - ПРОФ. СТОЯН СЕНДОВ БЕШЕ ПРЕПОДАВАТЕЛ ВЪВ ВМЕИ "ЛЕНИН" - СЪЩО ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ УЧЕН. НАЙ-МАЛКИЯТ БРАТ ОТ ФАМИЛИЯТА СЪЩО СЕ ЗАНИМАВАШЕ С НАУЧНА РАБОТА В САЩ. ДОСТОЙНИ, ТАЛАНТЛИВИ, НАДАРЕНИ И ОЦЕНЕНИ ХОРА.

Предложение: Първите дни болнични изобщо да не се плащат

16:09:47 / 30.07.2019
34
2
Толкова се оядоха, толкова ни окрадиха, толкова нечестни спрямо задълженията си....Така е в Латвия, Швеция, Холандия, Австрия, Гърция, Естония, Италия, Чехия, Португалия, Кипър. Освен това процентът на компенсация е много по-нисък в средно в ЕС. И като добавка към това на повечето места тези доходи се облагат“, каза Васил Велев пред „Хоризонт“. [color=#333333]Г-н Белев, а какъв е размерът на техните заплати ????????????? Как ще оцелеят нашите хора??????? Или това е още един начин да изритате българите зад граница?!?!? За кого освобождавате свещенната българска земя?!?!? За мигрантите ли или...[/color]
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X