Потребителски профил

godzila2

Регистриран: 30.12.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
7
7
0

Рейтинг: 37

Място в класацията: 538

Коментари на godzila2

Шофьор на лимузина поиска да направи добро на път в Пазарджишко, а ето какво му се случи...

12:29:28 / 25.10.2016
3
0
Браво и за клипчето и за постъпката . Лично и аз съм помагал по този начин на "женичка" , но беше по голяма и не отровна (смок) . Не съм специалист , но като гледам тази " женичка " ми се струва , че е много лоша( отровна) , много ми прилича на пепелянка . Отървал се е !!! За в бъдеще , внимавай на какви "женички" помагаш , че има много лоши Усмивка

Лош късмет! Тази снимка донесе 5 бона глоба

22:07:23 / 11.10.2016
1
0
Така , я да видим сега кой прав кой крив. Защо са я конфискували рибата и са му друснали глоба  на момчето , след като се продава по магазините . Преди няколко дена даже бях в Метро и там си има цял аквариум с тази риба . Или сега някой ще каже , че тези риби са само за декорация на рибния сектор в магазина . 

Дачия помете пешеходец във Варна

15:46:16 / 07.10.2016
2
0
Така първо на кой октомври , и второ как така го застига , да не го е гонил . Проверявайте малко статиите , че някой са много неграмотно написани .
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X