Шофьор на лимузина поиска да направи добро на път в Пазарджишко, а ето какво му се случи...

25.10.2016 / 11:44 1

Илюстративна снимка: sibir.bg

"Нали обичам жените, викам да я спася", коментира добрякът и започва трагикомичният екшън

Двеминутно клипче с главни герои пазарджиклия и змия набира почитатели в мрежата със скоростта на светлината, съобщава Марица.бг. Едър шофьор на баровска лимузина с пазарджишка регистрация, спира на кърски път с най-добро намерение да спаси една жива твар - змия, хваната в капан пластмасова бутилка.


"Нали обичам жените, викам да я спася", коментира добрякът. После се навежда, хваща влечугото за опашката и го измъква. Но вместо да избере свободата към поляната, змията се шмугва в колата му и започва трагикомичния екшън.

"Къде отида, ма, госпожа?!", възкликва изненадано змиеукротителят, отваря капака на колата, прави оглед из купето."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
godzila2 (преди 3 години)
Рейтинг: 37 | Одобрение: 7
Браво и за клипчето и за постъпката . Лично и аз съм помагал по този начин на "женичка" , но беше по голяма и не отровна (смок) . Не съм специалист , но като гледам тази " женичка " ми се струва , че е много лоша( отровна) , много ми прилича на пепелянка . Отървал се е !!! За в бъдеще , внимавай на какви "женички" помагаш , че има много лоши Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама