Потребителски профил

Споделено пътуване с бусове за Германия - транспорт от и до България

Регистриран: 11.11.2018
Споделеното пътуване е най-добрият, удобен и икономичен начин за предвижване на големи разстояния в Европа. Ние Ви предлагаме този вариант и Ви гарантираме сигурност, бързина и удобство при предвижването на една наистина невероятна цена. Уверете се в нашия професионализъм и изберете споделеното пътуване с нас по разнообразни маршрути до и за европейски дестинации. https://www.facebook.com/groups/316539442472364/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X