Потребителски профил

sm66

Регистриран: 24.08.2012
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 5

Място в класацията: 1015

Коментари на sm66

АНТРАНИК ШАКАРИЯН, ШЕФ НА „ТРАНСТРИУМФ ХОЛДИНГ”: В ОБЩИНАТА ЦАРИ ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ СПРЯМО ТРАНСПОРТА

00:37:04 / 24.08.2012
0
0
Разписанието е добро,но ще бъде още по добро ако се спазва!И не ми е ясно до кога ще ни се налага да търпим подобно отношение от разни лелки като тази служителка на „Транстриумф"?Аз не живея във Варна но бях на гости на приятели в Тополи,сутринта изпуснах автобуса за секунди което си е моя грешка разбира се,всеки знае правилото че автобусите не чакат никого,за да не изпусна и влака звъня на тел:602534 и ме посреща троснатата „служителка" и след „любезното" съдействие от нейна страна преди да натисна червената слушалка чувам:„Да ти е.. майката проста" тя явно забрави че тази реплика се произнася след като затвори телефона!ДО КОГА?
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X