Потребителски профил

Nikolov8998

Регистриран: 12.09.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
2
2

Рейтинг: 12

Място в класацията: 833

Коментари на Nikolov8998

Варненец бие тревога: Тази улица е опасна, но никой не прави нищо! И минават камиони, а е забранено (снимки)

11:30:32 / 12.09.2019
4
2
Най-опасното нещо в този участък на улицата е един стар черен Мерцедес Е класа В 5396 , който всяка сутрин излиза безцеремонно, безотговорно и лекомислено в насрещното. Описаните в статията тежкотоварни камиони явно минават рядко, тъй като засега не са се срещали челно....
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X