Потребителски профил

Chuden.svyat

Регистриран: 06.05.2021
Детски албум за снимки
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
5
4
1

Рейтинг: 14

Място в класацията: 800

Коментари на Chuden.svyat

БТВ: Шефът на Градус Иван Ангелов за Илчовски: Този човек е идиот и наркоман. Луд човек

21:36:47 / 06.05.2021
5
1
Подарявали му златни килчета ... нямам думи. Бойко е събрал МИЛИАРДИ, но интересно как ще ги похарчи като са от сивия сектор. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X