Потребителски профил

батко Боби

Регистриран: 30.07.2021
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
-2
6

Рейтинг: 33

Място в класацията: 639

Коментари на батко Боби

Веселин Маринов призна, че търпи огромни парични загуби заради пандемията

10:33:46 / 07.10.2021
1
0
Значили това,че е имал огромни парични печалби преди пандемията?

Мариан Бачев: Качих се на такси във Варна. Табелата се откачи, а шофьорът каза: "Отвори прозореца и я прибери"

13:53:04 / 27.09.2021
0
0
Звучи така все едно кой знае какво станало .Храна за медиите и най-вече Петел дето го играе солташак на 7/8 от известно време. Ако ми се случи на мен даже няма да му обърна внимание.Случило се е нещо дето няма абсолютно никакво значение нито за мен нито за теб нито за който и да е.Просто леко пиарче на въпросния актьор и информация поднесена ,защото няма ,какво друго да се пише.Имаш хубав ден от мен.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X