Потребителски профил

Blogoev

Регистриран: 22.02.2017
УЖАСЯВАЩО : Трима от ромски произход пребиха тирима по-възрастни мъже Побоят е станал в центъра на града, скандалът се разразил, след като група младежи излиза от местен клуб. Едно от тях влиза в спор с останалите и те го нападат вкупом, но приятелите на момчето от ромския произход се затичват след него. Те са бити с юмруци, след това били повалени на земята и боят продължил с ритници. След инцидента са извикали полиция и бърза помощ, но до тогава младежите са успяли да избягат.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 973

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X