Потребителски профил

grelly

Регистриран: 08.01.2015
Магазин за МЕБЕЛИ ВТОРА УПОТРЕБА ВНОС ОТ ГЕРМАНИЯ отвори врати за вас на адрес бул. 3-ти Март (складове на КООП Търговия). Тук може да намерите всякакви видове мебели и вещи за дома и офиса. В момента разполагаме с голям набор първокачествени офис мебели (шкафове , маси , бюра и тн.)от Сименс Германия. В наличност имаме и голям брой единични и двойни матраци в перфектно състояние , както и спалноп бельо . Естествено всичко е на супер цени ! Заповядайте и намерете мечтаните мебели на ниски цени само при нас , Очакваме ви ! https://www.facebook.com/vtorarykamol
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1064

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X