Потребителски профил

danievtimova

Регистриран: 17.10.2016
Уникална възможност за всеки, който желае да инвестира в себе си! Индивидуално и групово обучение по Румънски език. РУМЪНСКИ ФИЛОЛОГ дава уроци за начинаещи и напреднали.Обучението е с продължителност 30 и 60 учебни часа в дневни, вечерни или съботно/неделни курсове. По време на обучението се развиват всички езикови елементи — четене, писане, говорене и се акцентира върху уменията за изразяване на румънски език. За 30 учебни часа индивидуално обучение—200 лв. За 60 учебни часа индивидуално обучение—360 лв. За групово обучение—180лв.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 973

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X