Потребителски профил

нина

Регистриран: 18.04.2019
Както се вижда, в статията са критикувани сериозно Полша. Италия, Румъния, Швеция, Черна гора, Словакия,Унгария ... от страните в Европа, би следвало да са по-назад от нас в класацията. Направи ми впечатление, че по аферата "апартаментгейт" медиите доста време и сили отделиха на герберите, а за бесепарите им трябваше доста време "за размисъл". До Румен Радев и неговите врътки с апартаменти така и не стигнаха, което ме навежда на мисълта, че не от властта са зависими медиите, а от опозицията, още повече, че най-богатите българи са или в БСП, или я подкрепят финансово.Колкото до съдене на медии, единственият случай, за който знам, е , че К.Нинова и К.Добрев съдят Поглед .инфо за близо по 300 000 лева всеки.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1064

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X