Потребителски профил

tania

Регистриран: 20.01.2017
https://www.facebook.com/ShansZaTania/https://www.facebook.com/ShansZaTania/ https://www.facebook.com/ShansZaTania/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 797

Коментари на tania

Да помогнем на Таня! Момичето се нуждае от спешна рехабилитация след тежка операция

17:25:15 / 23.01.2017
0
0
Аз съм момиче като всички останали 20-годишни момичета, с единствената разлика, че съдбата ми изпрати приятелка, наречена Детска церебрална парализа. Тя е спътница в моя живот, а съдбата веднъж не ме попита дали искам такава приятелка, но аз я приех. Не ме попита и как се чувствам, какво преживявам, не ме пощади за миг при всичките операции и болки, който изтърпявам. Аз пак нищо не казвам, търпя и чакам. Но вече съм на 20 години и те моля, сбъдни няколко неща - мама да не плаче, когато стои и чака пред операционната всеки път, направи така, че аз да направя своите желани крачки, да тичам по-брега на морето! Навярно ще кажете че искам много, но аз ще попитам, не го ли заслужавам!? Мисля че извървях труден път и имам право да поискам награда ! Надявам се, че ще ми ги дариш!Дарете шанс на Таня със SMS на 17 777 с текст DMS TANIA или чрез дарение на PayPal сметка nelito688@abv.bg Благодарим ви от сърце!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X