Потребителски профил

Dexter

Регистриран: 30.04.2021
Не е нужно да работиш в аптека, за да си заобиколен от капути...
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
127
-186
313

Рейтинг: 254

Място в класацията: 371

Коментари на Dexter

Мирчев: Помните ли, че ни плашеха, че ще мръзнем без руски газ и ще плащаме тройно?

22:46:59 / 28.01.2024
2
8
Крис, с такива долнопробни приказки можеш да минеш само пред отхвърлени от обществото на организиран протест, на разноски на БСП. Отдавна се знае кои са по-читавите. Тези поне водят страната в правилната посока и то във времена на кризи и постоянен дъжд от ла*на на копейкаджии.

Костадинов обяви граф Игнатиев за "човека, автор на българския национален идеал"

11:17:35 / 13.01.2024
0
4
Г-н Снайпер, изрекохте няколко тотални глупости! Не мога да се съглася, че симпатизантите на Възраждане имат морал и съвест. Преди месец прекратих 17 годишно приятелство с учителка, гласувала поне два пъти за тази антибългарска партия. Възпитана да е благодарна към Русия, но затваряща си очите за всички свои противоречия, двулично отношение и лицемерие. Приятелят й 20 години работи във ВМЗ Сопот, а тази пред мен говореше с насмешка за сегашното правителство и прочие. Още в началото на войната следваше руските опорки, за НАТО, за ЕС и прочие. Попитах я дали същите неща говори пред приятеля си и при положение, че тези, които тя критикува го държат на работа и подобряват финансовото му състояние, както на колегите и приятелите му, тя мълчи..., но става още по-високомерна и неадекватна в изказванията си. Изкара се дори пацифист! Тази, чийто приятел изкарва парите си със смъртта на тези, които тя защитава на всичкото отгоре, а пред него дума не обелва, че е убиец и противник на свободния избор. Претендираше ми, че говори езици и четеше чужди източници, но пак приемаше кремълската " истина ". Изобщо, няма достоен човек, който да е симпатизант на антидемократична политика. Тя самата си противоречеше за ред неща. Самият й приятел едва ли подозира, че тази се подиграва зад гърба му. Учителка по български и литература, която си затваря очите за ежедневните престъпления и вярва в тотални исторически безумия! Всеки ден застава пред деца и ги учи да бъдат... човеци. Да ви е честито!

Тежък удар за Филип Киркоров в Русия

15:13:27 / 27.12.2023
1
4
Когато яде кюфтета на рева, а сега като трябва да си плати сметката, реве! Типично за хората, без чест. Не стои зад думите и делата си. И ми хвали античовешка държава, в която бил гражданин Ухилен Вместо да я напсува и да каже, че властта се държи от орки и убийци, и времето им скоро ще приключи!

Навръх Коледа Нешка Робева направи страшна прогноза за България

15:09:19 / 27.12.2023
6
8
Нешка е гаден комунист, путинист и съучастник във военни престъпления чрез изказванията си! В западните демокрации противоречива личност като нея би била заклеймена и никоя медия не би посмяла да я спомене повече. И май е изкукуригала, но това е лично мое, непрофесионално мнение...

Кметът Коцев с извънредна заповед за Морската градина

15:07:12 / 27.12.2023
4
5
Във Варна не е редно и автомобили да се движат по празничните дни. Българите по начало са водещи по диабет, сърдечно-съдови заболявания, обездвижване, стрес и прочие. Малко повече вървене и чист въздух няма да се отрази зле на варненци! 

Латвия: Русия ще е готова да нападне европейските страни най-рано след 5 години

12:13:23 / 27.12.2023
2
4
Kris, не всички са в будна кома като теб. Сам показваш какво просто парче си.

Промяна във Варна: Велоалеите ще могат да се ползват и от пешеходци

12:42:00 / 24.12.2023
2
4
Използването на велоалеите от ППС трябва да бъде облекчено и насърчено, но не и от пешеходци, хора с кучета и всякакви, които избират да не си износват обувките. До момента е пълно с нагли хора, бабички, майки с децата си, които вървят по алеята и нарочно не се отместват. Как да не удариш задвратник на прост човек?

Леден душ от 1 януари за заплатите на хиляди учители

15:00:15 / 20.12.2023
4
4
Неграмотността на учениците идва от дома им, ежедневието им, нежеланието да четат и да се развиват извън училище. Като гледам двама ви, не сте прокопсали откъм грамотност Усмивка Ще си останете на ниво " тролове " в Петел.бг Ухилен

Откриха подслушващо устройство в офис на ген. Залужни

11:03:31 / 18.12.2023
0
3
россия винаги е била по-зле от Украйна във всички отрицателни статистики Усмивка

Иво Инджев: Защитниците на МОЧА да отидат в Москва и да се оплачат на Путлер

20:56:11 / 16.12.2023
1
6
Неграмотниците пак са се разписали... Отидете да браните паметниците, а аз ще ви бия по главите докато ви дойде акълът! Упорит съм и съм здрав в ръцете. За ваше добро го правя, сънародници! Децата ви ще са ми благодарни, че ми е пукало за вас, когато е трябвало...

БНР: Случаят с интервюто на Митрофанова да не се ползва за политически цели

20:48:59 / 16.12.2023
4
5
Тоя урунгел няма ли кой да го изпъди? Позволявам да се върже изрязана част от паметника за крака й и да се хвърлят заедно в морето. Нормален човек няма как да страда! Може би само че паметникът не е рециклиран за нещо по-стойностно.

Манол Пейков, ПП-ДБ: Питайте “Възраждане” защо не работи парламента

22:30:18 / 15.12.2023
0
6
Серж, вижда се, че си получовек, но защо трябва да ни го показваш във всеки свой коментар? Предците ми са воини, но аз не съм получовек в крайна сметка, нито ги посрамвам! Реториката ти е типичната за копейкаджиите - агресивно-неграмотна. Човекът е показал интелект. Ти твоят къде го изля?

Манол Пейков, ПП-ДБ: Питайте “Възраждане” защо не работи парламента

18:15:59 / 15.12.2023
1
8
Не го обиждай! В него има повече чест, отколкото в целият ти род някога е имало или ще има през следващите поколения. В този сайт е редно да има путинови репресии за всеки плювач по морала. Като дойдат типичните тролове, директно с по една тениска на гърба да строят жп линии до всеки град и българско село.

Украинка: Партия "Възраждане" опорочи думата възраждане

23:47:11 / 14.12.2023
1
3
Тролове, спрете да коментирате глупостите си! Един адекватен няма от вас. Всичкото е мисъл от едноклетъчно. Жената никъде не е казала нещо невярно. Отделно на това тя внася по-високи данъци в България, отколкото вие с излишното си и пагубно съществувание.

ГЕРБ, ПП и ДПС предлагат да дадем още ракети на Украйна, "Възраждане" заплашиха със съд

19:15:59 / 07.12.2023
2
6
Крис, ти и другите тролове като теб, които говорят за военно дело и предатели, коя агресивна държава мислите, че ще ни нападне, като наоколо без Сърбия всички са държави съюзници? Или може би Сърбия има топки да се самоубие, когато нападне съседна държава? Все пишете глупости, като сами показвате неадекватността си. Единственият имбецил наоколо е Русия.Толкова за всичките ви излишни напъни. Най-много да пръднат такива като вас. Жалки ми идвате.

ГЕРБ, ПП и ДПС предлагат да дадем още ракети на Украйна, "Възраждане" заплашиха със съд

17:45:13 / 07.12.2023
2
8
Пак тролове в действие! Усмивка Понякога ме забавлявате с липсата си на адекватност. Щеше ми се да ви издирят барети на домашните ви адреси както се по бели гащи и да ви видят всички какви сте хубавци! Почти съм сигурен, че много от вас имат повече от един профил тук и пишете глупостите си.

Ток уби 26-годишния Цветан Росенов

12:50:58 / 20.08.2023
1
5
Жалко за този буден и деен младеж. Разгледах посочения сайт и е свършена много работа. Щеше ми се тукашните тролове-драскачи да имаха поне 2 % от неговия ентусиазъм, за да стане България по-добро място за всички нас!

Българка в Одеса: Няма как да отпуснем ръце пред агресора и да му поднесем Украйна

12:42:26 / 15.08.2023
2
5
Откога българите са само в България? Само ми показваш колко си прост. Отдавна те виждам, че си изплискало легена тролче. Имаш късмет, че сайтът толерира дебилите и още те има, за да храчиш заразата си. В Украйна българите милеят за България повече, отколкото пишман патриотите, които си нямат бъкел от българска история и учещи останалите на морал. Извън жалката ти личност, коментарът ми е, че Русия си получава заслуженото. Цивилизованият свят е срещу нея и е в падение, не по-различно от това на Германия и Япония през ВСВ. Тепърва ще има да се разказват и снимат документални филми за тази и други руски войни, в които руснаците ще са гадните човекоубийци, потъпкващи християнството и всичко хуманно. Заслужиха си го. Кирливите им ризи са на показ. Мислещите руснаци или са извън държавата си, или в затвора, или самоубити... или мълчат като пукали от страх, защото нямат топки. За съжаление трябваше да се случи поредната война, за да се види кой какво представлява като личност. На някои им се отвориха очите. За други надежда няма...

Българка в Одеса: Няма как да отпуснем ръце пред агресора и да му поднесем Украйна

10:28:21 / 15.08.2023
3
6
Крис, с кеф ще прочета статията, в която обясняват как буден гражданин с украински произход ти е дал дължимото и с твоите карантии си спасил петима български граждани... С всеки тъпунгер като теб, не само в България ще има списък на чакащи, но ще изнасяме и за чужбина. Душичката ти е черна и жалка.

Русия взриви Спасо-Преображенската катедрала в Одеса

09:17:41 / 24.07.2023
0
3
Серж, каква полза да спориш с хора, макар да имат знания, когато изопачават фактите, за да прокарат своите интереси? Коцето съм го хващал много пъти в тенденциозност в историческите си видеа до степен на извращение още когато не беше обявил, че ще създава партия. Усетих го, че не казва лоша дума за Русия, а хули без задръжки западните държави. Не беше трудно да се досетя що за човек е и че този филм съм го гледал с Атака. Твърде съм умен, за да вярвам на мошеници! ПраБългарин, нещата които ме питаш, ги знаят хората с интерес към историята. Само за начало ще спомена, че през първата половина на 15 век се организират два кръстоносни похода с коалиция от различни народи и одобрението на папата. Първият приключва скоропостижно при Никопол, но технически погледнато е имал реален шанс при добро изиграване на картите от кръстоносците, османското нашествие да бъде забавено и поставено под въпрос. Вторият поход е по-известен и приключва при Варна. Отново битката е на косъм при силно числено преимущество в полза на османците. По-нататък само Австро-Унгария достига северозападните български територии. Русия води битки на наша територия и след нея е потоп. Или ти искаш Британия и Франция да дойдат да ни освободят? Британия и Франция оказват нужното за нашата свободата, понякога въпреки желанието на Русия за обратното. Така че те не са само отрицателни образи, както мислиш с кухата си глава.

Русия взриви Спасо-Преображенската катедрала в Одеса

13:54:22 / 23.07.2023
4
6
Off Road, за разлика от такива като теб, аз съм отделил време да изуча българската история в много по-големи детайли и да я разбирам, отколкото студентите по история. Научил съм се на критично мислене. Нещо, което при копейкаджиите категорично никога не го е имало. Има голяма разлика между народен съд от неграмотни, убиващи елитът на държавата ни и самата ни държавност по абсолютно разбойнически методи в услуга на поредния поробител, и това, което аз казах в предния си коментар. От думите ти си личи, че си куха лейка и трол, който няма бъкел от обективност и чувство за морал. И да, бих те оприличил към ония, които е редно съответните служби от Украйна да те съдят както намерят за добре! Нито ще ми е съвестно за теб, нито гузно. За мен си орк. Семейството ти, детската ти градина, училището ти, приятелите ти, колегите ти... на нищо не са те научили да бъдеш човечен. Добрият пример във възприятията ти категорично отсъства.

Русия взриви Спасо-Преображенската катедрала в Одеса

11:34:15 / 23.07.2023
5
9
По минусите в коментарите на напълно обективни и чисто човешки мнения, ясно се вижда, че сайтът продължава да толерира тролове и убийци на доброто у хората. Отдавна се надявам след краят на войната в Украйна, нейни служби по подобие на МОСАД да изтрепят и последния гнусен тип, имал неблагоразумието не само да говори и прави глупости, ами и да ги мисли! Така за пореден път доброто за България ще дойде не толкова от самите българи, а от чужбина. За справка, не от така наречената освободителка, която към момента се изживява като едноличен господар и еталон за нормалност.

Русия прати "Кинжал" и Калибър" по Киев по време на делегация от ЮАР

16:47:32 / 16.06.2023
4
4
Да си руснак, това звучи гордо...  Сами си натресоха този позор. До ден днешен папагалите на Кремъл говорят нацистите това, фашистите онова, сякаш ВСВ е била преди има няма месец, а не преди 80 години..., имайки предвид германците. Не след дълго като се каже руснак, хората в образованата част на света ще правят асоциация с военните престъпления на Путин. Нямам търпение и най-глупавото същество в България, което вее руско знаме и със сълзи на очи нарича Путинова Русия, освободителка на България от вековно робство, да осъзнае що за атрофирал мозък има! Колкото до Буча, престъпленията са съвсем реални, но нали са на чужда глава, затова се наричат предполагаеми. Нали всеки ден над Украйна падат освободителни ракети и често вземат жертви, това нищо не е, като чужди хора си патят! Срам ме е, че русофилията вече е със знак за равенство с липса на човешки разум. Доживях и учителка по Български и литература сляпо да вярва, че Путин спасява свое население...

Шолц: Планът на Путин е да погълне и Беларус, съвсем очевидно е

16:34:40 / 16.06.2023
2
4
Като знаете, спрете този психопат. Толкова слабоумни българи е отровил с лъжите си. На следващия масов протест на Възраждане, да идват хората с белите престилки и усмирителни ризи!

Германия призна македонския език и идентичност, призова България да спре да спъва Скопие за ЕС

16:31:40 / 16.06.2023
4
1
Вето може да се даде и в последствие от България при добра воля. България единствено е дала съгласието си за започване на преговори с ЕС, като Северна Македония би следвало да изпълнява определени клаузи, а разбирам от вещи лица, че не само не е започнала активна работа, а протака допълнително,т.е. в Северна Македония няма политическа воля. Така чужденците ще видят, че си имат работа с идиоти и малко от малко могат да се сетят, че българите са били прави. България винаги е помагала на Македония, а за благодарност е получавала храчки в лицето и злословия зад гърба. Все едно да обясниш на съвременна копейка, че не е права... Интелектът й не стига за такова умствено напрягане!

Борислав Сарафов е новият главен прокурор от днес

13:16:41 / 16.06.2023
6
0
И в Африка ще ни се смеят. Този го гледах какви неадекватни коментари пускаше, когато имаше живи включвания по повод " атентата " срещу Гешев. Прощавайте, но този... , НЕ ТРЯБВА да заема държавна длъжност дори като охранител на плувен басейн. Най-малкото, защото не се държи достойно като мъж, а като професионалист и дума не може да става. Все пак живеем в свободна държава и имам право да изкажа мнение, че този НЕ СТАВА.Колегите му вече да си решават дали няма да го подхлъзнат и да го махнат, защото Гешев 2 едва ли ни трябва.

Семерджиев получи 20 години затвор

19:45:41 / 21.04.2023
5
0
Да разчитаме на затворническо възмездие за затритите млади животи и поведението на над закона. Надявам се в скоро време да го пишат, че е намерен мъртъв с прерязани вени уж самоубил се...

Българи на границата с Турция: Тук е ад, 4 часа чакаме за преминаване и няма край

13:17:00 / 14.04.2023
3
5
На православен празник тръгнали за Турция. Логика никаква. Типични овце, избиратели на Израждане.... Другият път да изберат Гърция.

Руски блогър показа гробището на "Вагнер": Държавата се плаши от статистиката, ако хората разберат истинските цифри ще полудеят

19:32:23 / 09.04.2023
0
2
Блогърът е дори твърде скромен. Други като него показват още по-отвратителни лъжи на тоталитарната държава с илюзия за величие. Четейки коментарите на " ас ", нямам съмнение, че всеки путлераст като него е идиот... Редно е същите в България да получат ефективни присъди. Днес лъжат в интернет, утре може да не изхвърлят боклука си разделно. При условие, че всички сме на една лодка, такива трябва да бъдат изхвърлени зад борд!

Руското посолство: В България се води война с паметниците

16:13:54 / 21.03.2023
2
6
Берат плодовете на своя дългогодишен и системен труд. Нека видят какво ни е на нас българите, когато в Северна Македония и Сърбия, техните настоящи и бивши галеници, извършват гаври с българщината и храчат лъжи по нас. Това са последиците, посяти от с братска обич от червената армия  " освободителка ".

Гергана Стоянова: За моето поколение 3 март е патриотичен кич

17:06:56 / 03.03.2023
2
8
Типичните тролове.... ако не била Русия, щели сме да сме с потури. Същите тия тролове оправдават украинската инвазия и геноцид със същата тази война, която няма нищо общо с тоталитарната власт. Предлагам имуществото на троловете да се изземва принудително в полза на държавата, а самите тролове да разработят българските уранови находища с кирка и лопата.

САЩ ни поздравиха за националния празник

12:10:44 / 03.03.2023
2
7
Ас, ти си типичният слабоумен трол. От самолет си личи, че си глупак. Имаш късмет, че сайтът толерира кретенизацията, иначе такива като теб нямаше да получат трибуна за самоизява Усмивка Само за справка прочети кой е Макгахан и научи какво е направил за България, защото очевидно празната ти глава никога не се е сблъсквала с името му. После се прехвърли през перилата на Аспарухов мост, защото от такива като теб България единствено губи! 

Митрофанова с изявление за 3 март: България и Русия днес са от различни страни на барикадата

12:03:44 / 03.03.2023
5
10
Да й се връчи метла и да отлита обратно за тоталитарния си рай, където човешкият живот и свобода не са ценности. Голям позор за България е, че не беше изгонена с черен печат. Отделно на това ще е уважение към България и уж братската ни дружба, ако техните посланици знаят добър български и не са надменни. Държава, която по всякакъв начин унищожава демокрацията, няма морално право да си приписва чужди заслуги. Само идиоти вярват в лъжи!

17:51:36 / 02.03.2023
0
5
Дъртата защо отново се гаври с костите и политизира героизма на нашите предци? Никой от нашите не е хванал пушка, за да смени една зависимост с друга. В Русия учат зомбираните, че Те са ни подарили свободата. Не става дума, че нашите опълченци буквално спасяват империята от позорен разгром като след кримската война, след която другите Велики сили ще се нахвърлят да я разкъсат. Разбира се, за нас самите всичко различно от победа е било равносилно на сигурна смърт, докато Русия получава това, за което се е договорила още преди войната. Само идиот продължава сляпо да вярва, че всичко е от добри чувства и свободата ни е безплатна, включително в парично отношение. Това да каже тази вещица! И да вземе да научи български от уважение към тези, които са й дали четмо и писмо. Все пак Русия е като дете на България в културно и цивилизационно отношение, а не обратното. Това да каже, вещицата!

Счупиха плочата на паметника на Съветската армия (МОЧА)

16:36:18 / 23.02.2023
0
3
Ванката, ти си тотален имбецил. Какво общо има Съветският съюз с Османската империя, та и с този паметник с робството? Или си ш*бан трол, или главата ти е пълна единствено с глупости и животът ти до момента е една грешка и вреда за обществото ни.

Младеж се задуши в кола в Шумен, момиче е в болница

16:31:56 / 23.02.2023
1
3
Какво прави 19 годишен с 14 годишна пикла при спрян автомобил със запален двигател? Чиста педофилия. Редно е семейството на момичето да си търсят " правата ". макар че и момичето по всяка вероятност и момичето е с боклучава ценностна система. Може би и двамата ако бяха путлерофили щяха да са живи, защото биха знаели рисковете и последиците... от задушаване, а и от взаимните си контакти. Логиката е ,че всеки съветофил е идиот и изключения от тази теорема няма.

Два протеста пред Националното радио заради публикация на Петър Волгин във фейсбук

18:14:13 / 04.02.2023
1
8
МARK, горещо ти препоръчвам да спреш да бъдеш лумпен поне за седмица и сам да провериш достоверността на кремълските твърдения. После Аспарухов мост те чака. Че си тъп ми е пределно ясно. В сайта повечето коментари са от тролове и от години си личи уродливата им ценностна система, двойният стандарт и липсата осведоменост. Щом ми говориш за Виетнам, очевидно не знаеш какво точно са правели американците там. Че не ми говориш за съветските престъпления издава, че си нищо повече от интернет тъпунгер.

Два протеста пред Националното радио заради публикация на Петър Волгин във фейсбук

11:44:11 / 04.02.2023
6
9
Гледната точка на педофили и насилници също била важни според такива, загубили човешкото у себе си. Гледната точка на далия заповед за терористична ракетна канонада над заселени жилищни блокове далеч зад тила на фронта също... Путлеристките орки си противоречат с всеки довод и изказване. Само малоумници все още продължават да подкрепят такива нечовеци. Мястото им е на трибунал, независимо дали става за приближен до Путин или някоя БГ баба, пишеща хвалебствия. Поздравявам тролските драскачи в сайта. Моралът им е колкото на чеченец, нахлул в украински дом с жени и дечица.

Почина Саша Андреев след удара по буса с българската хуманитарна помощ в Украйна

16:41:09 / 27.01.2023
5
9
Редовните деградирали подчовеци  "ас" и " Серж " няма ли да ни освободят от жалкото си присъствие? Докога админите ще позволяват подобни индивиди да грозят общественото пространство, изливайки омраза и защитаващи доказани престъпници?

Радев с изказване за Холокоста

15:56:43 / 27.01.2023
2
3
Тези не разбират какво точно говорят. Нима България е имала политика на насаждане на омраза, гонения, погроми и прочие? Господата очевидно настояват, България да е прегазена и в руини както Югославия и Гърция. Или може би са очаквали България да спре немската армия още на Дунав? Колко пъти повече хора биха загинали? Тези хора са лицемери! Българското общество е направило максимални усилия и не може да му се отрече, че е спасило българските евреи. Отдавна темата е ясна за историците и разнищена. Нека и цитираните в статията лица да направят нужното усилие да се информират и да не говорят неверни неща.

Стреляха с минохвъргачка по буса на Лазар Радков от "Капачки за бъдеще" в Украйна

17:27:21 / 22.01.2023
0
8
Не ви ли е срам да сте такива тролове? Личи си, че с мръсни душици. Човекът е направил повече за българските деца, отколкото вие бихте могли до края на живота си. И като ви гледам, надявам се да не се проточи твърде дълго!

Брутален опит за преиначаване на историята: Опитват да изкарат Цар Борис Трети "спасител на българските евреите"

00:45:37 / 21.01.2023
5
2
Задължително българската държава трябва да вземе мерки и да изчисти името на един от най-сполучливите ни владетели/управляващи. Дали ще е чрез комисия с историци, но отношение и реакция трябва да има. Ако тези разследващи в Израел бяха с достатъчно умствен капацитет в екипа си, биха разбрали колко нелепи са твърденията им и биха се саморазпуснали от срам. Един вид ни казват, че Царят е трябвало, ако ще с военна сила да изтръгне тези евреи от германски ръце. Какви биха били последиците за нас като държава? Да последваме съдбата на Югославия и Гърция с редица разрушения, окупация и глад. Не, благодаря! Ето това е лицемерие! Не се иска повече разум от на муха, за да се разберат последиците. Задължение на всеки лидер е да проводи своя народ през трудностите и да го спаси, а не да го убие, след като е имало алтернатива. Има български документални филми, в които се казва с доказателства, че българските власти са помогнали колкото могат и на тези хора, включително и с издаване на български паспорти, но болшинството са нямали български произход, съответно и документи, за които да се захванем. Има и интервю на член на ВМРО пред американска медия, че е присъствал лично на жп гара при " изпращане " на евреи и свидетелства, че България няма юрисдикция да се намеси и това е чисто германски акт. Затова тези господа да се постараят, а не да са на нивото на северно македонски националисти.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X