Потребителски профил

Dexter

Регистриран: 30.04.2021
Не е нужно да работиш в аптека, за да си заобиколен от капути...
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
36
-83
119

Рейтинг: 47

Място в класацията: 573

Коментари на Dexter

Руското посолство: В България се води война с паметниците

16:13:54 / 21.03.2023
2
6
Берат плодовете на своя дългогодишен и системен труд. Нека видят какво ни е на нас българите, когато в Северна Македония и Сърбия, техните настоящи и бивши галеници, извършват гаври с българщината и храчат лъжи по нас. Това са последиците, посяти от с братска обич от червената армия  " освободителка ".

Гергана Стоянова: За моето поколение 3 март е патриотичен кич

17:06:56 / 03.03.2023
2
8
Типичните тролове.... ако не била Русия, щели сме да сме с потури. Същите тия тролове оправдават украинската инвазия и геноцид със същата тази война, която няма нищо общо с тоталитарната власт. Предлагам имуществото на троловете да се изземва принудително в полза на държавата, а самите тролове да разработят българските уранови находища с кирка и лопата.

САЩ ни поздравиха за националния празник

12:10:44 / 03.03.2023
2
7
Ас, ти си типичният слабоумен трол. От самолет си личи, че си глупак. Имаш късмет, че сайтът толерира кретенизацията, иначе такива като теб нямаше да получат трибуна за самоизява Усмивка Само за справка прочети кой е Макгахан и научи какво е направил за България, защото очевидно празната ти глава никога не се е сблъсквала с името му. После се прехвърли през перилата на Аспарухов мост, защото от такива като теб България единствено губи! 

Митрофанова с изявление за 3 март: България и Русия днес са от различни страни на барикадата

12:03:44 / 03.03.2023
5
10
Да й се връчи метла и да отлита обратно за тоталитарния си рай, където човешкият живот и свобода не са ценности. Голям позор за България е, че не беше изгонена с черен печат. Отделно на това ще е уважение към България и уж братската ни дружба, ако техните посланици знаят добър български и не са надменни. Държава, която по всякакъв начин унищожава демокрацията, няма морално право да си приписва чужди заслуги. Само идиоти вярват в лъжи!

17:51:36 / 02.03.2023
0
5
Дъртата защо отново се гаври с костите и политизира героизма на нашите предци? Никой от нашите не е хванал пушка, за да смени една зависимост с друга. В Русия учат зомбираните, че Те са ни подарили свободата. Не става дума, че нашите опълченци буквално спасяват империята от позорен разгром като след кримската война, след която другите Велики сили ще се нахвърлят да я разкъсат. Разбира се, за нас самите всичко различно от победа е било равносилно на сигурна смърт, докато Русия получава това, за което се е договорила още преди войната. Само идиот продължава сляпо да вярва, че всичко е от добри чувства и свободата ни е безплатна, включително в парично отношение. Това да каже тази вещица! И да вземе да научи български от уважение към тези, които са й дали четмо и писмо. Все пак Русия е като дете на България в културно и цивилизационно отношение, а не обратното. Това да каже, вещицата!

Счупиха плочата на паметника на Съветската армия (МОЧА)

16:36:18 / 23.02.2023
0
3
Ванката, ти си тотален имбецил. Какво общо има Съветският съюз с Османската империя, та и с този паметник с робството? Или си ш*бан трол, или главата ти е пълна единствено с глупости и животът ти до момента е една грешка и вреда за обществото ни.

Младеж се задуши в кола в Шумен, момиче е в болница

16:31:56 / 23.02.2023
1
3
Какво прави 19 годишен с 14 годишна пикла при спрян автомобил със запален двигател? Чиста педофилия. Редно е семейството на момичето да си търсят " правата ". макар че и момичето по всяка вероятност и момичето е с боклучава ценностна система. Може би и двамата ако бяха путлерофили щяха да са живи, защото биха знаели рисковете и последиците... от задушаване, а и от взаимните си контакти. Логиката е ,че всеки съветофил е идиот и изключения от тази теорема няма.

Два протеста пред Националното радио заради публикация на Петър Волгин във фейсбук

18:14:13 / 04.02.2023
1
8
МARK, горещо ти препоръчвам да спреш да бъдеш лумпен поне за седмица и сам да провериш достоверността на кремълските твърдения. После Аспарухов мост те чака. Че си тъп ми е пределно ясно. В сайта повечето коментари са от тролове и от години си личи уродливата им ценностна система, двойният стандарт и липсата осведоменост. Щом ми говориш за Виетнам, очевидно не знаеш какво точно са правели американците там. Че не ми говориш за съветските престъпления издава, че си нищо повече от интернет тъпунгер.

Два протеста пред Националното радио заради публикация на Петър Волгин във фейсбук

11:44:11 / 04.02.2023
6
9
Гледната точка на педофили и насилници също била важни според такива, загубили човешкото у себе си. Гледната точка на далия заповед за терористична ракетна канонада над заселени жилищни блокове далеч зад тила на фронта също... Путлеристките орки си противоречат с всеки довод и изказване. Само малоумници все още продължават да подкрепят такива нечовеци. Мястото им е на трибунал, независимо дали става за приближен до Путин или някоя БГ баба, пишеща хвалебствия. Поздравявам тролските драскачи в сайта. Моралът им е колкото на чеченец, нахлул в украински дом с жени и дечица.

Почина Саша Андреев след удара по буса с българската хуманитарна помощ в Украйна

16:41:09 / 27.01.2023
5
9
Редовните деградирали подчовеци  "ас" и " Серж " няма ли да ни освободят от жалкото си присъствие? Докога админите ще позволяват подобни индивиди да грозят общественото пространство, изливайки омраза и защитаващи доказани престъпници?

Радев с изказване за Холокоста

15:56:43 / 27.01.2023
2
3
Тези не разбират какво точно говорят. Нима България е имала политика на насаждане на омраза, гонения, погроми и прочие? Господата очевидно настояват, България да е прегазена и в руини както Югославия и Гърция. Или може би са очаквали България да спре немската армия още на Дунав? Колко пъти повече хора биха загинали? Тези хора са лицемери! Българското общество е направило максимални усилия и не може да му се отрече, че е спасило българските евреи. Отдавна темата е ясна за историците и разнищена. Нека и цитираните в статията лица да направят нужното усилие да се информират и да не говорят неверни неща.

Стреляха с минохвъргачка по буса на Лазар Радков от "Капачки за бъдеще" в Украйна

17:27:21 / 22.01.2023
0
8
Не ви ли е срам да сте такива тролове? Личи си, че с мръсни душици. Човекът е направил повече за българските деца, отколкото вие бихте могли до края на живота си. И като ви гледам, надявам се да не се проточи твърде дълго!

Брутален опит за преиначаване на историята: Опитват да изкарат Цар Борис Трети "спасител на българските евреите"

00:45:37 / 21.01.2023
5
2
Задължително българската държава трябва да вземе мерки и да изчисти името на един от най-сполучливите ни владетели/управляващи. Дали ще е чрез комисия с историци, но отношение и реакция трябва да има. Ако тези разследващи в Израел бяха с достатъчно умствен капацитет в екипа си, биха разбрали колко нелепи са твърденията им и биха се саморазпуснали от срам. Един вид ни казват, че Царят е трябвало, ако ще с военна сила да изтръгне тези евреи от германски ръце. Какви биха били последиците за нас като държава? Да последваме съдбата на Югославия и Гърция с редица разрушения, окупация и глад. Не, благодаря! Ето това е лицемерие! Не се иска повече разум от на муха, за да се разберат последиците. Задължение на всеки лидер е да проводи своя народ през трудностите и да го спаси, а не да го убие, след като е имало алтернатива. Има български документални филми, в които се казва с доказателства, че българските власти са помогнали колкото могат и на тези хора, включително и с издаване на български паспорти, но болшинството са нямали български произход, съответно и документи, за които да се захванем. Има и интервю на член на ВМРО пред американска медия, че е присъствал лично на жп гара при " изпращане " на евреи и свидетелства, че България няма юрисдикция да се намеси и това е чисто германски акт. Затова тези господа да се постараят, а не да са на нивото на северно македонски националисти.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X