Потребителски профил

gstravel

Регистриран: 17.05.2018
GS Travel предлага трансфери от летище София до всяко място в страната, избрано от нашите клиенти. Разполагаме с луксозен автомобилен парк, който може да задоволи и най-високите изисквания, превозни средства с разнообразен капацитет за брой пътници, като и с отлично обучени шофьори и аниматори, които ще Ви посрещнат и изпратят с усмивка и ще направят Вашето пътуване незабравимо, независимо от неговата продължителност и маршрут. https://gstravel-bg.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X