Потребителски профил

Вин

Регистриран: 16.04.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
296
51
245

Рейтинг: 406

Място в класацията: 237

Коментари на Вин

"България днес": Слави готви мощен удар по bTV, телевизията му тръгва по интернет до дни

15:44:38 / 02.10.2019
10
7
Мощен, мощен, колко да е мощен "ударът" по интернет тв? Основната му публика, пенсиите без кабелна и скъсаните лумпени, дето се опиват от "борбата" му с лошите политици, нито имат нет, нито си имат представа за какво иде реч!

Румъния вдига крепост пред портите на Русия

14:32:56 / 27.09.2019
5
13
Ясно определила се държава, с ясни позиции и приоритети. Булгурите, както винаги в поза "наведени на Запад, надупени на Изток, събираме презрение и насмешки и от едните и от другите. Полша и Румъния, плътно със съюзниците си печелят доверие, инвестиции, по висок стандарт, а мунчовците тук си търсят робството недоробувано и "освободителите" от държавност, нормално икономическо развитие и човешки права! 

Цветан Атанасов се кандидатира за кмет на Варна заедно с...Путин

09:47:43 / 19.09.2019
6
9
Музей на носталгиците по "сигурното" мизерстване между осем часа - "те ме лъжат че ми плащат, аз ги лъжа че им работя, москвича пред панелката, почивка на заводската почивна станция всяка година с вечеря между 18-18.30, туршии, киселото зеле, ракийка и вино от село, опашки и връзки за всичко! Ега ти тъпаците, дето му пълнят гушата от билети за "музея"!

Костадин Костадинов обяви голямата новина: Кандидатирам се за кмет на Варна (видео)

16:20:15 / 13.09.2019
18
25
След като, баща му е бил моряк, майка му да не би да е рускиня? Имаше доста такива, особено поддържащите "руска линия"?! Слушам, където седне- стане все за Русия плаче, шамаросаното от Марешки юначе.

Отново надраскаха паметника на Съветската армия

08:52:33 / 08.09.2019
4
13
[justify]О, руси, о, братя славянски,[/justify] [justify]защо сте вий тука? Защо сте[/justify] [justify]дошли на полята балкански[/justify] [justify]немили, неканени гости?[/justify] [justify] На стари години, дори русофилът Вазов се е събудил за ролята на северно азиатската империя!!![/justify]

Обрат! Турция с нова позиция за F-35

16:14:32 / 02.09.2019
2
2
И кое и "новото" на турската позиция? Аман-заман, искаме F35, ама Тръмп им каза отдавна: йок!

България умира с бързи темпове заради чудо нечувано и невиждано

15:58:12 / 31.08.2019
53
2
Не "чиновническата армия е виснала на гърба на държавата", ами ами нефелната ни държава, барабар с огромната си чиновническа армия, е виснала на гърба на двата милиона изработващи БВП на всички!!! Държавата е нужна да осигури сигурност, правосъдие, здравеопазване и социално подпомагане на уязвимите. Не да се разраства чрез различни метастази, като ракови клетки, унищожаващи приемника.По малко държава, повече свободно развитие на индивида!

Виктор Николаев с мрачни думи: Винаги се възмущавам, като чуя за събиране на капачки, това е колапс на системата!

10:25:49 / 21.08.2019
16
3
Иначе, дебилите от НС си отпуснали 115000лв. за изучаване на чужди езици! Какви сте се събрали там бе имбецили, нали сте най образованите, умните, каимакът на нацията? Другите, трябва да плащат по 1000лв. годишно за курсове по езици за децата си, дебелосерците с "малките" заплати, не могат да си платят дефицита в образованието?!

Карбовски към НПО-та за Мартин: Защо отгледахте във всяко село такива изроди, бе маскари нещастни?

15:03:48 / 17.08.2019
10
45
Кеворкяновият, дебел, вмирисан, ояден екстремент, които вкарва циганските гнусутии в домовете на хората от години, през най гледаното време, се развълнувал за изродите и обявава кой ги бил създал!!! Не безхаберното БЪЛГАРСКО управление, не крадливите им барони (закриляни от същото управление), не безсилната ни скопена държавица, ами НПО- та видиш ли, дето по други поводи ги наричат " един файтон хора"! Мазник омразен, елементарен и подкупен, нещо за тези на които им "красиш" телевизиите да кажеш, за олигарсите питам, събиран от чергата изсипаняко?

Готвят се глоби за собствениците на автомобили, които ремонтират колите си сами (Обзор)

10:47:32 / 11.08.2019
10
2
Българинът си е точно, като всеки технически грамотен човек и при нужните знания и сръчност, както и с използване на безбройните инструменти и сервизни комплекти за САМОРЕМОНТ (които не са измислени и произведени от българи или само за българи), може да си замени или отремонтира неща, които обикновено се водят консумативи! Никой не говори за основни ремонти, електроника или чип тунинг пред блока! Умниците от правителството, първо да направят реална статистика за причините за катастрофи и тогава да търсят под вола теле (за колене). Кой е виновен за сега излезлите данни за катастрофи причинени от гледане на телефони, кой е виновен за липсата на контрол и скапаните пътища, защо със същите "стари" коли, излизайки в чужбина българина става европеец в шофирането?

Готвят се глоби за собствениците на автомобили, които ремонтират колите си сами (Обзор)

23:48:15 / 10.08.2019
23
1
Ей, много тъпи бре! Българинът затова не бръсне закона, защото са тъпи, лобистки, неизпълними! Я вижте в you tube, при най старите моторизирани нации, с най високи доходи, как хората си обменят информация за всяко едно проблемче по колите! Тук, най големите баровци, с най кадърните майстори (да ги е.а), всички на сервиз.Ех да ми падне вносителят на закона, да му напълня аспуха с бяла грес!

В Крим коментираха появата на украинския флаг в Судак

12:57:04 / 10.08.2019
2
4
Mersenary  "Върховният съвет на Крим и Съветът на министрите бяха завладени от руски военнослужещи в нощта на 27 февруари 2014 г., а чак след това местните депутати обявиха решението да бъде проведен референдум за статута на полуострова (на 16 март 2014 г. – бел.ред.). А «декларацията за независимост на АРК и Севастопол» беше приета чак на 11 март — след като руските войски вече две седмици патрулираха улиците на кримските градове. Въвеждането на войски (или използването на военнослужещите от разположените на територията на Украйна военни бази на Черноморския флот) и завземането на органите на властта на територията на суверенна държава прави нищожни всички решения, социологически допитвания и плебесцити, които се провеждат впоследствие на окупираната територия."

В Крим коментираха появата на украинския флаг в Судак

08:44:54 / 10.08.2019
2
8
Пиша ти баавно, защото четеш и разбираш трудно! Пишлеме бях в началото на 70-те, а знамена на окупаторите само си надигай погледа, като вървиш, стига си търсил стотинкиУсмивка) Вчера, минавайки през Стожер, на влизане от Варна, гледам от селски двор стърчи кол с монтирано тенекиено самолетче, около метър дълго с надпис: СССР-БКП. Да смееш ли, да плачеш ли? Егати нищожеството неграмотно, слабоумно!

В Крим коментираха появата на украинския флаг в Судак

08:08:27 / 10.08.2019
2
9
Ауу, много страшно, украинско знаме над окупирана украинска територия! Над уж независимата българска територия си се веят масово руски, съветски, комунистически (забранени със закон) знамена и символи, както и портрети на доказани масови убийци и наши окупатори, ама няма проблем за местните продажни, русоробски плужеци!

Ето колко ще спечели Слави, ако изборите бяха сега

08:25:55 / 03.08.2019
19
9
Голям потрес, от тъпотията на природо населението на територията! СлавитУ щял да спечели! На какво отгоре, ще спечели бе лумпени, безпросветни? Някой знае ли, какви са му идеите, за какво се бори, как ще го постига, с какви хора ще работи? Но, това са сложни въпроси за олигофрените, селяндурите гурбетчии по градове и чужбини, ракия-патрЕотите, слушащи чалгите му и псуващи тъпият си животец. "Спечелването" на Слави е олицитворение на бездънната и задълбочаваща се простотия на мат'ряла, след 75 години комунистически и посткомунистически извратени експерименти!

23 юли - 77 години от смъртта на Никола Вапцаров

09:58:18 / 23.07.2019
2
4
- Никола Вапцаров се обявява за македонец и за “насаждане на македонско национално съзнание” в изпълнение на заповедите на Коминтерна за “македонска нация”? - Когато Вапцаров пише: “Терорът долу, съюз със СССР!”, агитирайки за сключване на пакт със СССР, Съветският съюз и нацистка Германия са съюзници? - Една от опорните точки на тази акция на българските комунисти е, че след сключването на този пакт Съветският съюз ще подкрепи влизането на Бъгария в Тристранния пакт и сам ще влезе в него? - Вапцаров е заместник на ръководителя на терористичната дейност в полза на Съветския съюз Цвятко Радойнов, пристигнал с подводница от Съветския съюз начело на диверсантска група? - Така наречената “въоръжена антифашистка борба” на българските комунисти започва на 24 юни 1941, два дни след нападението на нацистка Германия срещу СССР, преди това компартията отхвърля предложението на БЗНС “Пладне” за въоръжена борба, тъй като подкрепя съюза между Сталин и Хитлер? - Въоръжената борба на комунистите започва през лятото на 1941 с палежа на снопи на селяни в Сливенско, Карнобатско и Новозагорско? - През есента на 1941 от бойните комунистически групи е хвърлена във въздуха линията Русе-Варна, запалени са бензинови резервоари на българската и германската войска, убити са български и германски войници, които са пазили военни складове, тежко ранени са български ж.п. работници.

23 юли - 77 години от смъртта на Никола Вапцаров

09:26:01 / 23.07.2019
0
4
Хайде, започнете борба с оръжие срещу държавата, да видим това тероризъм ли ще е или борба против бойковизЪма?

Караниколов: Не сме отпаднали от състезанието за завода на "Фолксваген"

09:22:22 / 23.07.2019
5
0
Отпаднали сме, но вие се правите че не знаете!

Говорителят на ВСС: Изборът на нов главен прокурор няма да бъде състезание под съмнение

09:20:06 / 23.07.2019
2
0
Най важното от заглавието:.......няма да бъде състезание.....! Знаем!

Бойко Борисов продължава да е най-одобряваният политик у нас

07:40:09 / 23.07.2019
5
1
Протеже на мадридският лъжец, предложен и лансиран от мутро- милиционерското лоби,  доказано некомпетентен във всяка една област ( дори в любимото му милиционерство), постоянно променящ мнението си по ВСЯКАКВИ въпроси, координатор на интересите на олигарси, мутри, десари, депесари - мат'ряла обича себеподопни простаци и си го тачи и избира. След загубеното десетилетие на Боко, ще вият пак на умрЕло, но битият бит, уваженият уважен. Само дето, България изчезва, но може и да е за добро, пространството не търпи празнота, може някога да се засели територията с нормално население?

23 юли - 77 години от смъртта на Никола Вапцаров

07:26:16 / 23.07.2019
1
8
Македонист-теророрист, осъден за нелегално снабдяване с оръжие и пари от СССР на терористични групи за извършване на убийства, атентати, саботажи в родната му страна със законно избрано правителство! Така се е "борил" за мир.

Внимание с разходките! Змия пресече пътя на варненци в Морската градина (Снимки)

15:00:35 / 20.07.2019
16
2
Разходка сред природата е това! Природата не само катерички и таралежи.

Прогноза: САЩ ще предизвика свръхпредлагане на петрол

13:41:06 / 13.07.2019
2
1
Има и биографични и лични и държавни архиви, които са двустранни, така че навлизането в спор по доказани факти е излишно.За жертвите, бог да ги прости, но жертви е имало и в предишните над десет войни между империите, както и на азиатският фронт на тази. Първите английски колонисти са били хора, желаещи ново начало и нови възможности ( неясно какви!), в голямата си част от ниските съсловия на тогавашната всесилна монархия, водени от желанието за повече свобода и себеизява.Един вид, прогресисти за времето си, заселници на нови територии за разлика от окупационните корпуси в другите колонии.

Прогноза: САЩ ще предизвика свръхпредлагане на петрол

12:04:57 / 13.07.2019
3
4
Империя не "дава" независимост, а взема! Тя затова е империя. Няма средноазиатска република, която да величае Русия като освободителка! Берлинският конгрес ни дава независимост и поставя на картата, против намеренията на Русия да си създаде анклав- плацдарм за настъпление към проливите. Всичко това е договорено и ясно на руската дипломация още преди конгреса, за което има архиви, документи, записи. Ама, кой да чете?

Прогноза: САЩ ще предизвика свръхпредлагане на петрол

07:58:25 / 13.07.2019
2
2
Всъщност, завладяването на америките го започва Испания, включват се Франция и Британската империя. Борбата за колонии завършва, чак след ВСВ, когато става ненужно владеене на голяма територия за изхранване и издръжка на държавата. Напредъкът на технологиите променя, промишленост, селско стопанство, търговия.Само една е изостанала страна с претенции за империя, владееща 1/8 от земната повърхност и считаща за жизнено важно да се разширява- познай от първия път, коя?

Прогноза: САЩ ще предизвика свръхпредлагане на петрол

07:08:00 / 13.07.2019
2
4
[ul] [li][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/1830]1830[/url]: Конституцията на [url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D0%B9]Уругвай[/url] отменя робството.[/li] [li][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/1831]1831[/url]: [url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%8F]Боливия[/url] отменя робството[sup][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC#cite_note-timeline-8][8][/url][/sup][/li] [li][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/1833]1833[/url]: [url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F]Великобритания[/url] отменя робството в колониите си.[sup][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC#cite_note-14][14][/url][/sup][/li] [li][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/1831]1858[/url]: [url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F]Османската империя[/url] отменя крепостното право[/li] [li][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/1861]1861[/url]: [url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F]Руската империя[/url] отменя крепостното право[/li] [li][url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/1865]1865[/url]: [url=https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%90%D0%A9]САЩ[/url] приема [url=https://bg.m.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%A1%D0%90%D0%A9&action=edit&redlink=1]Тринайсетата поправка на Конституцията на САЩ[/url], която отменя робството - Май, САЩ не са единствените които са имали робовладелчество?![/li] [/ul]

Руската православна църква: Мъжете превъзхождат жените умствено

18:37:42 / 10.07.2019
3
5
Локането на водка и мизерията от векове не прощава! Чак муцуните им са изкривени, камо ли мозъците.

Банкомати по морето не приемат БГ карти, обръщат евро за 1.7 лева

23:03:43 / 09.07.2019
2
3
Някой, май е зле с четенето или по зле, функционална неграмотност! За чужденците по ЮЖНОТО черноморие пише, едва ли ги обслужват северняци, по скоро селтаци от кукерските села.

Банкомати по морето не приемат БГ карти, обръщат евро за 1.7 лева

17:14:07 / 09.07.2019
16
2
Още едно доказателство, че простият остава беден, а бедният остава прост! Яръм тарикати, както ги наричат комшиите, за моментната далаверка си осират бъдещите печалби. Догодина още по "пълни" курорти им пожелавам!

„Калашников“ създаде хиперзвукова ракета унищожител

18:52:11 / 06.07.2019
8
5
На 16 бях по време на съветската окупация, когато местните им слуги внимаваха някой да не избяга от "рая", към прогнилият запад.Когато за кола се чакаше над десет години, когато магазините бяха празни като хамбар преди жътва, когато такива "старшинки", като теб дебнеха из кварталите за младежи с прозападен уклон. Така че "живот" не ми липсва, както и мноого опит!

„Калашников“ създаде хиперзвукова ракета унищожител

17:37:26 / 06.07.2019
7
4
Ходил съм и на двете места цървул, а и сега цял ден съм в досег с ватниците, неволно, те са тук, не аз там що ли? Заради следното:"Дaжe цeли тpи aмepиĸaнcĸи щaтa ycпявaт caмocтoятeлнo дa изпpeвapят нaй-гoлямaтa дъpжaвa пo плoщ в cвeтa - Pycия. Cъc cвoитe 17 098 242 ĸв. ĸм. тя зaeмa пoчти 11,5 пpoцeнтa oт цялaтa cyxoзeмнa плoщ нa Зeмятa. Πo oтнoшeниe нa иĸoнoмиĸaтa oбaчe, Pycия дaлeч нe ce пpeдcтaвя тoлĸoвa дoбpe. B cвeтoвнo oтнoшeниe тя e 12-тa c пpoгнoзиpaн бpyтeн вътpeшeн пpoдyĸт (cпopeд MBФ) зa 2018 гoдинa oт $1,58 тpилиoнa. B cъщoтo вpeмe щaтът Kaлифopния зaпиcвa бpyтeн вътpeшeн пpoдyĸт oт $2,9 тpилиoнa зa пocлeднитe 12 мeceцa дo ĸpaя нa пъpвoтo пoлyгoдиe нa гoдинaтa - и пpoдължaвa дa pacтe и дa e двигaтeл нa цялaтa aмepиĸaнcĸa иĸoнoмиĸa, блaгoдapeниe нa виcoĸoтexнoлoгичнитe cи пpoдyĸти c виcoĸa дoбaвeнa cтoйнocт. Teĸcac ce ĸлacиpa нa втopa пoзиция c $1,75 тpилиoнa, a нa тpeтa - Hю Йopĸ c $1,67 тpилиoнa

„Калашников“ създаде хиперзвукова ракета унищожител

17:16:59 / 06.07.2019
8
7
Първосигнално нещо, писането с главни букви по форумите е като драскане с ла@на по стените, чете се но не е прилично! Явно, приличие и възпитание за такива нещастници като теб са без значение, показано е от неадекватните русоробски простотии, нямащи нищо общо с писаното от мен.В матушката ти, първо да си нахранят крепостните, после да ги детоксикират от самогона и после да се мерят с "краварите", дето с 4% заети в селското стопанство хранят себе си и половината свят, а три отделни щата самостоятелно имат по голям БВП от северната бензиностанция! Понимаайш коморад?

„Калашников“ създаде хиперзвукова ракета унищожител

16:31:51 / 06.07.2019
7
11
Сериозно, пак ли я изобретиха? Нали я гледахме на анимация преди близо година? А, това било втори епизод, браво, добре върви, по бързо от " Ну погоди"!

На всеки двама починали в България се ражда само по едно дете

07:48:47 / 06.07.2019
13
2
Смях през сълзи! В сутрешните блокове, бодряшки прогнози, оптимистични министърчета, ведри рапорти за положението в икономиката. Вечер, мъко, мъко, България се топи, престъпност, първи места във всякакви негативни класации. Палячовци неориентирани!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X