Потребителски профил

vankata007

Регистриран: 15.11.2019
Оригинални бижута с кристали Сваровски от Crystal Zone. Официален и оторизиран вносител на Swarovski в България. crystalzoneshop.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3
3
0

Рейтинг: 33

Място в класацията: 556

Коментари на vankata007

Пристрастяването към пазаруването в интернет може да бъде определено като психично разстройство

17:00:33 / 15.11.2019
1
0
Разбира се, че може да се разглежда като заболяване. В западните страни вече има специализирани клиники, които лекуват хора от пристрастяване към Facebook и Instagram. Има огромна част от хора, които са пристрастени към социалните мрежи, така че защо онлайн пазаруването да не може да бъде причислено към зависимостите. С всяко едно нещо, с което се прекалява може да доведе до пристрастяване включително и шопингът.

Ето на кои пръсти не трябва да носим пръстени, за да сме здрави

16:52:03 / 15.11.2019
1
0
Нормално е всяко нещо, което е стегнато и не е по мярка на някого да му носи дискомфорт без значение дали става въпрос за пръстен, дрехи, обувки или каквото и да било друго. Така че това „откритие“ на източната медицина ми звучи доста елементарно. Нормално е да има някаква символика и определени части на тялото да се свързват с нея, следователно да се украсяват с бижута или други модни аксесоари. Но тези „сензационните“ открития на източната медицина и фън шуй ми звучат „леко“ пресилени.

Ще се изправим ли пред недостиг на диаманти скоро?

16:42:38 / 15.11.2019
1
0
Има много заместели на традиционните диаманти с цени в пъти по-ниски от техните. Конкретно в бижутерийната индустрия може всички диаманти да се заместят с кристали Swarovski, които имат същият ефект ослепителен, но са много по-достъпни за масовото население. Модната визия на всяка една дама се допълва от бижутата, а не се формира изцяло от тях.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X