Потребителски профил

Bio Selection

Регистриран: 25.10.2019
Био храните, които Ви предлагаме са най-добрите на пазара и Вие можете да гарантирате вашето здраве и тонус с ежедневното им приемане. Не се колебайте да поръчате избраната от Вас, храна, която е с гарантирано качество и произход и напълно съвпада с вашата био диета. Здравословното хранене и ключът към успеха на модерния човек и ние ще Ви помогнем за това. Предлагаме оптималните разфасовки за всяка храна, с което допълнително ще Ви улесним в избора. https://www.bioselection.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X