Потребителски профил

Agent_007

Регистриран: 31.05.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
6
5
1

Рейтинг: 10

Място в класацията: 852

Коментари на Agent_007

Джебчийки подкупвали охрана и полиция, за да ни обират на воля във варненските молове

16:55:46 / 01.06.2015
6
1
[justify]Поздравления за находчивостта и упоритостта на младия кадър на Нова Тв., и успехи в бъдеще. Не е тайна, че лицата осъществяващи т. нар. "джебни кражби" в област Варна години наред плащат рушвети на корумпирани полицейски началници, прокурори и съдии, за да не бъдат осъждани. В последните години в ОДМВР- Варна парите прибираха пенсиониралият се в края на 2014г. Стоян Гунчев заемал началнически пост в сектор "Криминална Полиция" при ОДМВР- Варна и сегашния началник на Отдел "Криминална Полиция" при ОДМВР- Варна - Свилен Аврамов. В началото на месец Май- 2014г. беше създадена т. нар. група по противодействие на джебните кражби към Отдел "Криминална Полиция" в ОДМВР- Варна, която накратко бе наричана "джебната група". Целта на тази група беше да се противодейства на престъпленията свързани по линия на джебните кражби, тъй, като тогава силно ескалира обществено- гражданско недоволство срещу този род престъпни посегателства, което застрашаваше сигурността, реда и спокойствието в Област Варна. На тези и други полицейски началници не се хареса идеята и именно за това саботираха работата на групата, като още в първите месеци след създаването й подмениха полицейските екипи- определени полицейски служители постигнали високи резултати и активност при противодействието на джебните кражби. През месец Юни- 2014г. Свилен Аврамов и директора на ОДМВР- Варна скриха един Доклад относно "работата на групата по джебни кражби и проблемите стоящи в същата по противодействието на джебните кражби". Този Доклад така и не видя бял свят. Защо ли?[/justify]
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X