Потребителски профил

Пинко

Регистриран: 23.11.2021
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
9
-1
10

Рейтинг: 29

Място в класацията: 656

Коментари на Пинко

Млада майка: Работодателите дискриминират жени, които са с малки деца

14:27:49 / 25.01.2022
1
1
"Не коментирам деца на първо интервю, а и никой никога не ме е питал- ако ви зададат такъв въпрос, това е дискриминация и можете да подадете жалба. И не бих работила за човек, който ми задава въпроси, свързани с репродуктивните функции на матката ми. Какво правя с нея си е моя работа!" - нахакан коментар, който обаче по никакъв начин не помага на майките. Проблемът съществува и не е от вчера. Ако имаш малки деца-не си подходяща, ще отсъстваш. Ако си във фертилна възраст-не става, сигурно ще искаш да раждаш. Ако я прескочиш-на възраст си, ние търсим млади хора. Всички минават през тази въртележка. Хоум офисът е удачна форма, вече сме наясно с плюсовете и минусите. Имам колежки с малки деца, които откакто сме в хоум офис не са ползвали и ден болничен. Успяват да съвместяват работата с грижите за семейството. В никакъв случай не твърдя, че е лесно, но е по-добрия вариант.

Костадинов с извънредно изявление за щурм

15:45:34 / 13.01.2022
4
8
Смешник! Малко човече с големи амбиции. ПАЗИ БОЖЕ!

IT-сектора: Асен Василев насажда в сектора ни хаос и несигурност

18:09:14 / 01.12.2021
3
0
Да си поридаят на рамото на Беновска и Николова, а те да разнесат плача им надлъж и шир по ГРОБската земя
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X