Потребителски профил

SUN HOUSE

Регистриран: 17.09.2016
Вашето дете е в 5 клас и за него всичко е ново - учебните предмети, изискванията, учителите, оценяването. В Слънчевата къща помагаме за осмисляне и затвърждаване на материала. Ние подпомагаме детето в подготовка на домашните по всички учебни предмети, Английски и руски ежедневно. При нас Вашето дете бъде отлично подготвено, спокойно и уверено в знанията си. Намираме се на ул. " Драган Цанков " 21, в близост до Хали Шипка, в просторен слънчев дом с възможност за работа индивидуално. Работим от 8.00 до 18.00. До 7 деца в смяна. 12 лева на ден. тел.0877750275 Facebook: SUN HOUSE VARNA
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X